Prečo si priateľ skrýva telefón pod vankúš?
Ahojte priateľ sa mi zdal posledné dni akýsi odmeraný.. a posledné obdobie som si vsimla , že si telefón dáva keď spí pod vankúš.. vzbudzuje to vo mne podozrenie .. predtým to nerobil , vždy som mu dôverovala ale nechápem toto jeho správanie
@jozinzbazin22 To už záleží na partneroch, či sú ochotní takto žiť. Väčšinou áno.
znama tak objavila, ze manzel hrava automaty ked videla tie sms z prevodov
@klementinka58 inak tiez zaujimave zistenie,u nas by sa take nieco zistilo raz dva,dokonca aj prevody.Muzovi som nainstalovala novu appku vub,a tam mu chodia upozornenia,mne zase sms.Ale aj tak najradsej pouzivam tu staru,tam sa lepsie orientujem,je to jednoduchsie ako ta nova.A aj tu staru ma muz v tel.takze bezne mu idem ja do tel.,on mne nie.Takze aj vypisovacky by som raz dva zistila.Tak ako on zistil,prak.po 2dnoch pisania,a cital to 3den a na 4ty to na mna vypustil.
U nás to bol začiatok konca.... 🤷
@nina004 môžme si napísať správu?
Ja si tiez davam telefon pod vankus a neznasam ked mi donho niekto nazera.. nic neskryvam🤣
@slniecko66 A ty si zase naivna. Ktory chlap ti povie. Podvadzam ta,preto mam mobil pod vankusom. Nebud smiesna
@marca12 da ti odpoved a reakciu 🙂 pobavila som ta. To ma tesi
Keď si skrýva mobil pod vankúš, nemusí v tom byť hneď iná žena. Možno je za tým nejaký chlap.
@sevrin toto bolo vtipne,ale aj take sa stava.
A vidis,aj ked na to prides,vzdy sa da najst sposob ako na to,ze ten druhy na to nepride.
Ja som totizto to ukoncila s kolegom az vcera,mala som ho ulozeneho ako kolegyna a pisali cez Watsapp,vzdy som to vsetko zmazala,takze ziadne spravy tam nikdy nebili.
Vcera som si zmazala aj jeho tel.cislo aj appku.Bal sa,ze muz na to pride,ze radsej pokracovat ustne v praci,no som mu napisala,ze ho max pozdravim a to je vsetko.Aj ked budem potrebovat pomoc,mam tam kopec inych kolegov,co mi s radostou pomozu,bez reci ,,co za to,,a inych reci.
@klementinka58 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Opytaj sa ho a priprav sa na rozchod.
Hlavne to nie je zdrave spavat s telefonom pod vankúšom. Ideálne je ho nemat ani na nočnom stolíku. Posli mu nejaky link, kde na to upozorňujú. Ja by som teda dost pindala, ak by muz spal s telefonom pri nasich hlavách. Na dovod sa ho spytaj, ze si si to vsimla a je to trapne. Ak si s niekym pise alebo niekoho ma, nech ti to povie ako chlap a nie este ohrozuje tvoje zdravie.
Teraz sa ma muz pyta:takze s hentym si to pisanie ukoncila uplne,ze??vravim mu,ze ano,vsetko som vymazala.
Lebo keby sa ta opytam predtym,by si mi zaklamala,lebo vies,ze loz ma kratke nohy.
A ja naozaj rozmyslam odkial to mohol vediet,alebo si len myslel,ze to je on,aj ked bol ako kolegyna.
A inak je váš vzťah v poriadku?
Či máš z toho celkovo taký nanič pocit a toto je posledná kvapka?
Ja mam s muzom vsetky chat skupiny spolocne (sme kolegovia a vsetkych priatelov mame spolocnych). Preto vzdy ked ja dostanem spravu pipne aj jemu a naopak. Samozrejme niekedy nam pisu ludia aj samostatne ale je to len nejak 20%. Vcera mu vecer pipla sprava a cakala som,ze aj mne ale nemala som ziadne upozornenie. Viem jeho heslo ale nechodim mu do mobilu, bol v sprche a ja mi hovorim ze mu nieco piplo ale mne nie. Povedal,ze ved to otvor aj ja som zvedavy. Odmietla som mu liest do sprav. Tak dosiel a kukam zenska fotka. Hej bola dom to ja a zabudla som,ze som mu poslala video tutorial na Photoshpp 😆 preto radim, skuste rozhovor mozno to bude banalita - mozno blba objednavka cez mobil predrazeneho lega aby ti to utajil...hocico
Aj ja to obcas robim. Mozno dal odber na nieco "neskodne" a v noci chodia upozornenia (telefon sa rozsvieti) a nechce byt ruseny.
Preco by hned mal mat bokovku? Vsak sa ho spytaj naco to robi.
Robím to isté aby som mobil nehľadal ráno po celej posteli alebo na zemi.
Budík pod vankúšom ma hneď zobudí a iba strcim ruku pod vankúš a mam ho.
@misanthropicdann ty nevernik jeden. Zena sa este nerozisla s tebou? 🙈😄😄😄😄
Este dobre ze su tie telefony ako sa ale odhalila nevera pred 30 rokmi bohvie😀,ked nebolo co davat pod vankus🤣🤣🤣
Aj ja som ho dlho davala pod vankus,ani neviem preco. Potom jeden cas opat,to uz kvoli budiku. Teraz vacsinou na nocom stoliku ale stane sa,ze ho dam aj pod vankus.
@majorek co ty vies,mozno pevnu dali pod vankus 😁
@slniecko66 akoze ked mas zaheslovany telefon načo musis brat vsade? 1. Aj ked mam vylozeny hocikde nepozrela by manzelka do toho , aj ked heslo vie. ( Ona je jedina kto vie heslo, ma aj odtlacok nasnimany. Podla mna je to dvolezite ) 2 . Ked nemas co pred partnerom skryvat nebudes mat stale mobil pri sebe, predsa jemu dvoverujes najviac
@jozinzbazin22 to je ten 6 zmysel ,aj mi muži ho máme,zmenila si správanie atď. jak tá moja ,hned som mal tušáka ,už keď o ňom stále dlhšiu dobu hovorila.
@nin12345 ked nechas na stole kto do toho bude nazerat ?
@alexanderkovacs heslo mohol vidiet hocikedy. Kto je sikovny vsimne si pohyby. A nie nebola tam dovera.. keby si vedel co vsetko v tom bolo pochopil by si.
A co sa tyka tohto. Ano mala som co skryvat :D

@gribka1 ved to uplne staci,a zivot a skryvanie ide dalej.