icon

Prečo stále chodí na zoznamku?

diva84
26. apr 2025

Ahoj, s priateľom sme sa zoznámili cez zoznamka.Mame vzťah na dialku piseme a volame si nonstop.po troch mesiacoch spoločného písania sme strávili spolu víkend.vsetko bolo v pohode.sice sa stretávame malo koli jeho problémom v rodine.no po spoločnom víkende som sa rozhodla ze si profil na zoznamke zruším. Z nostalgie som si pozrela jeho profil,naše správy. Zistila som ze na tej zoznamka bol hoc tvrdil ze tam nechodí. Tak ani neviem co ma to napadlo, založila som si nový profil a napísala mu.. síce napísal ze momentálne ma rodinné problémy a mx malo času.jed som sa opýtala ci hľadá vztah..odpísal ze áno dle momentálne koli rodinným problémom na to nemá čas.To znamena ze nenapísal ze hľadal dom,ale uč nehľadám lebo som našiel.a to ma dosť zamrazilo.dnes som tobux nevydržala a povedala som mu to. A on je teraz bs mňa urazený ze som mu nedoverovala, že mi vravel ze vernosť je pre neho všetkým s zrejme je koniec lebo sa na mba strašne hnevá. Spravila som až takú blbosť..véd stačilo keby dotyčnej napísal prepáč vztah už mám. Som z toho zufala

Strana
z2
gribka1
28. apr 2025
@diva84

@renesance80 prestal so mnou komunikovať úplne, ja som mu ešte napísala.no on mi len toľko napísal ze ak pochopím koľko % vo vzťahu je dôvera tak pochopím aký zlom to spravilo, a ze momentálne to nerieši lebo na to nemá ani čas ani energiu. Takže je vymaľované.ale nejdem sa viac trápiť, mozno jed už bude chcet riešiť bude už príliš neskoro

@diva84 A načo si mu ešte napísala? Veď je jasné, kam to smerovalo. Už si s ním daj pokoj, vyhoď z hlavy.

Strana
z2