icon

Prečo ste sa rozviedli?

10. aug 2025

Jasne, sú dôvody ako nevera, alkohol, tyranie( často nepochopiteľne napriek tomu ženy neodídu), ale zaujímalo by ma najmä prečo sa ľudia po pár rokoch rozídu, keď potom vychádzajú nadpriemerne dobre. Taktiež často hneď majú nových partnerov, to je myslím aj znak toho, že nemajú nejaké vážnejšie vady, ako agresivita a pod.

Strana
z2
mateo37
10. aug 2025
@karolinakr

@mateo37 moja mama tiež roky nemala pekne slovo na otca a verila som jej, strašne sa ľutovala, až prišiel čas, ked som zistila, že to čo hovori, sa nezhoduje s tym, aka je skutočnosť... a ja verim, že tvoje deti raz zistia, kde je pravda

@karolinakr ja tomu tiež verím...mám v mobile odložené ich nahraté hovory...áno odpočúval som ich pretože som si to potreboval potvrdiť a aj som si potvrdil.a tak si tam krásne rozprávajú o mne a do toho si pochvaľovali ako si to rozdali a aké to bolo super...možno to je odomna chrapunstvo,ale keď budú dospelé chcem,aby vedeli pravdu čo to majú za mater...

anonym_6b7933
10. aug 2025
@mane01

@anonym_autor napriek tomu, ze sme mali deti, on nadalej zil ako slobodny chlap, ja a deti sme boli na 38. mieste v zozname jeho priorit, slintal predo mnou nad kazdou inou suknou a nerespektoval moju vychovu, doslova ma zhadzoval pred detmi. Ked som chcela, aby vyberal deti zo skolky, tak ich drbol svojej matke a isiel si po svojom. Staci? Lebo je toho viac… a nie, nebil ma, nechlastal, nepodvadzal, vlastne sme sa ani velmi nehadali.

@mane01 jeho matka bola podobná drblina ako on? Mám to doma. Mamička riaditeľka zemegule a robí peklo v celej rodine.

anonym_f1e896
10. aug 2025
@catherinah

@anonym_f1e896 toto ja nikdy nepochopím ako matka môže nechať deti len tak. Puklo by mi srdce.

@catherinah Nikto to nechápe, ani jej rodina. Ona na muža nikdy ani nič zlé nepovedala, on bol vždy pohoďák, len to, že to nebol život aký chcela, že sa unáhlila, keď sa brali a že potrebuje zmenu. A deti mu nechala, že vraj s ním im bude lepšie.

anonym_6b7933
10. aug 2025
@catherinah

@anonym_f1e896 toto ja nikdy nepochopím ako matka môže nechať deti len tak. Puklo by mi srdce.

@catherinah keď je dlhodobo týraná a k tyranovi sa pridajú aj deti, tak vtedy môže z toho žene tak prepnúť, že odíde a deti nechá exovi. Poznám také prípady.

anonym_f1e896
10. aug 2025
@anonym_6b7933

@catherinah keď je dlhodobo týraná a k tyranovi sa pridajú aj deti, tak vtedy môže z toho žene tak prepnúť, že odíde a deti nechá exovi. Poznám také prípady.

@anonym_6b7933 My sme všetci z jednej dediny, spolužiaci, poznáme sa celý život a pochybujem, že on by ju týral. Deti boli vtedy škôlkari. Ešte aj s rozvodom čakal, aj keď neplatila spočiatku na deti, neriešil to. Ona posledné roky občas príde, pozrie deti, normálne sa spolu bavia - do rodičovského domu pritom nesmie ani vkročiť - a zase odíde. Vyzerá byť spokojná s novým životom, hoci o ňom moc nevraví..

karolinakr
10. aug 2025
@anonym_f1e896

@anonym_6b7933 My sme všetci z jednej dediny, spolužiaci, poznáme sa celý život a pochybujem, že on by ju týral. Deti boli vtedy škôlkari. Ešte aj s rozvodom čakal, aj keď neplatila spočiatku na deti, neriešil to. Ona posledné roky občas príde, pozrie deti, normálne sa spolu bavia - do rodičovského domu pritom nesmie ani vkročiť - a zase odíde. Vyzerá byť spokojná s novým životom, hoci o ňom moc nevraví..

@anonym_f1e896 vlastní rodičia ju vydedili?

anonym_f1e896
10. aug 2025
@karolinakr

@anonym_f1e896 vlastní rodičia ju vydedili?

@karolinakr To neviem, len sa strašne hnevajú a hanbia kvôli tým deťom. Bol to strašný poprask, také niečo široko-ďaleko nebolo, aby matka takto opustila deti. A oni sa o ne tiež starajú, hlavne, keď boli menšie.

anonym_6b7933
11. aug 2025
@anonym_f1e896

@anonym_f1e896 tyrani sú tí najmilší a najserioznejší muži pod slnkom. Keď ich poznáš v práci, v rodine, v susedstve, tak by si dala za nich ruku do ohňa. Taký dobre maskovaný psychoteror ešte otočí na ženu a názve ju psychicky narušenou. Poznám veľa takých z okolia čo aj rozchod kde oni dlhodobo kašľali na vzťah otočili proti tej žene s hráči sa na 😇👼. Keď ma chlap skutočne čisté svedomie, nikdy nebude mať plné ústa reči na ex a nebude mať potrebu ju očierniť.

sowhat
11. aug 2025

z toho, co som vypozoroval v okoli su to casto ludia, co sa spoznali a brali niekedy okolo 25-30 rokov, potom mali deti, ktore trochu vyrastli a zacali chodit do skoly a zrazu po 10-15 rokoch od svadby zistili, ze kazdy je iny. Osobnost sa casom meni, dozrieva a ustaluje sa okolo 40ky - tam vacsinou uz kazdy ma nejake smerovanie a svoje miesto. Ak tam vtedy medzi manzelmi vznikne velky rozdiel, idu od seba. Preto mam pocit, ze ked sa ludia brali neskor, vo veku okolo 35r, uz su ako-tak ustaleni a vedia co od seba cakat a skor im to klape...

qrstxyz
11. aug 2025
@mateo37

@qrstxyz asi tak.Ja som posledný deň v mesiaci odišiel večer o 20 preč z bytu do podnájmu,a o 22 sa nasťahoval nový partner.Tak si to vieš predstaviť ako sa deti ráno zobudili a doma cudzí ujo....ale to pochopiť len človek,čo si tým prejde...

@mateo37 oh, tak toto ma naozaj mrzí, musel to byť fakt nepríjemný šok pre deti. Budem držať palce, nech sa táto nepríjemná situácia vyrieši, veľa šťastia 🍀

mane01
11. aug 2025
@anonym_6b7933

@mane01 jeho matka bola podobná drblina ako on? Mám to doma. Mamička riaditeľka zemegule a robí peklo v celej rodine.

@anonym_6b7933 vlastne ani nie, ona sa nikdy nemiesala do nicoho, a respektovala celkom dost veci. Ale mala taku tu typicku diagnozu slovenskej svokry: ze nevesta je vzdy ta zla a jej synacik nikdy nie. Preto som bola ja nezodpovedna matka, ktora sa nestara o deti, ked ich jej tam synacik dotrepal. Pritom ja som bola predsa v praci 🙄

Strana
z2