Prečo stroskotalo vaše manželstvo s moslimom?
Ahojte.
Ake ste mali manzelstvo s moslimom? Mne ako krestankr stroskotalo kvoli domacemu nasiliu a jeho nevere. Bolo to strasne a hrozne som ho milovala
.co vy.. Myslite si ze niekto dokaze byt s moslimom stastny vobec?
Ja som nemala predsudky.myslela som, ze to zvladnem vsak laska hory prenasa. No nepreniesla. Vzdy bol v kontakte s inymi zenami. Podvadzal a nakoniec prislo ai na facky bitky. Ine.
@anonym_autor Skoda, ze sa Lena zmazala, bola by vyzivna diskusia 😀
@zorienka28 lenka uz tu nefiguruje.. Preco+prilis vels travila na mk ze jej muz vynadal ze sa nevenuje detom? Hah
@zorienka28 lenka uz tu nefiguruje.. Preco+prilis vels travila na mk ze jej muz vynadal ze sa nevenuje detom? Hah
@anonym_autor netrep. Odišla lebo ten extrémizmus čo tu posledné dni pred svojim odchodom predviedla je, si myslím, u nás trestný. Sa zľakla.
Ona aj jej muž sú moslimovia asi ako ja veriaca.. nijak.
@zorienka28 pozvi sem dahliu 😌
Ani Iryna nemala predsudky... Si produkt libetalneho Zomri skolstva a v rodine tvojej svetonazorovej vychove tiez moc nedali💥
@anonym_483953 ja som liberál,predsudky nemám ale vždy riešim ľudí jednotlivo tak ako sa javia. A nie,moslima by som si nevzala. Ale to ani kresťana. S ateizmom je akékoľvek náboženstvo nekompatibilne. A môžem byť zamilovaná akokoľvek. Cez toto nejde vlak.
@dzulli1980 nie je to vždy tak. Na youtube je @lubomira_mohamady a tá má super manželstvo s moslimom. Vždy je to o človeku.
@btus internet znesie všetko, nepoviem keby si osobne poznala nejakú blízku rodinu ,ale operovať tým ze na internete je niečo napísané je úplne smiešne a naivne rovnako ako zakladateľka témy.
@btus internet znesie všetko, nepoviem keby si osobne poznala nejakú blízku rodinu ,ale operovať tým ze na internete je niečo napísané je úplne smiešne a naivne rovnako ako zakladateľka témy.
@sidicek to , že oná má dobrý život neznamená, že to iná nemá. To môžeme povedať aj o Slovákoch. Koľko ich chlastá a bije manželky a deti? Tak sa ženy nevydávajte alebo si dobre rozmyslite, koho si beriete. Ja som písala svoj názor.
@hopsas nie
Ja som konvertovala
O krestanstvo neslo. Islo o to, ze robil zle veci klamal mi do ocii, volaval s eskortkami a pod. Nedokazal byt monogamny.
Ked som. Na to prisla, bil. Ma palicou remenom co mu doslo pod ruku ako psa. Drzala. Som 7 rokov
potajme jedla antiku a dufala ze sa zmeni. Oni si cellkovo nevazia zeny
. Neboj biju a podvadzaju aj. Muslimky. Nielen krestanske zeny
@anonym_autor ako sa takyto chlap "lubit"? Co znamena lubit v tomto pripade? Prvy raz by ma udrel a laska by bola kdesi v prdeli.
@zorienka28 a ja rozmyslam, ze kde je 🤪
@anonym_autor netrep. Odišla lebo ten extrémizmus čo tu posledné dni pred svojim odchodom predviedla je, si myslím, u nás trestný. Sa zľakla.
Ona aj jej muž sú moslimovia asi ako ja veriaca.. nijak.
@maca1984 cooo je trestne? Lenku poznam.....a co predviedla nechapem vobec vsak povedz..? Ona si zmazala ucet? Ona je uz taka fanaticka? Dahila je tirz podobna dobre mimo.. Ale ta tu iu tusim nechodi ci
@zorienka28 a ja rozmyslam, ze kde je 🤪
@anonym_1405ad asi uz bola upozornena ktovie?
@maca1984 cooo je trestne? Lenku poznam.....a co predviedla nechapem vobec vsak povedz..? Ona si zmazala ucet? Ona je uz taka fanaticka? Dahila je tirz podobna dobre mimo.. Ale ta tu iu tusim nechodi ci
@anonym_autor nebudem to tu už rozoberať, napísala som vyššie, stačí.
Účet si Lenka zrušila sama.
@anonym_autor zo zvedavosti sa opýtam: čo si dostala ako mahr pri svadbe?
@anonym_autor A ináč ty tiež o islame vieš holý prd . A v prvom rade sa náboženstvo nemá nútiť to ti povie každý normálny moslim. Nikde v Koráne sa nepíše že manžel má byť doslova hajzel na svoju ženu a biť ju a správať sa agresívne a násilne práveže takéto chovanie je nepriatelne a hlavne moslim ktorý to robí ma trest istý za toto veruže do neba nepôjde. Hovorí sa že keď povstane pred posledným súdom nie ústa ale ruky budú hovoriť každý úder každá facka a ver že ho nič dobré nečaká a tý ktorý vezmú život či už druhému alebo sebe ani len neprivoňaju k Bohu budú rovno zatratený inými slovami budú horieť v pekle čiže ty teroristi čo vyhlasujú v mene boha že zabíjajú vlastne v mene diabla pretože tý majú rovno letenku do pekla. Môj manžel mňa ani pred svadbou ani po nej nenútil k ich viere áno on ani jeho rodina ešte mi to aj vysvetlil ze to sa nesmie ti viera nútiť to musí byť tvoje rozhodnutie a keby ma nútil mal by on zle z toho na druhom svete. Ten tvoj ex vôbec nerešpektuje Boha aj náboženstvo ale bude zato náležito potrestaný.
Ináč to mňa naši nútili do kresťanstva a chodenia do kostola čo som z duše neznášala postupne sme ja s bratom začali z kostola utekať neznášali sme tam chodiť a zvlášť sme neznášali keď nás tam naši nútili chodiť ak sme nechceli ísť nasledoval trest .Fuj nikdy nezabudnem ako ta hodina v kostole bola premna večnosť. Nútiť sa proste nesmie žiadna viera potom k tomu si vytvoríš odpor. A zato že ty si natrafila na blbca neznamená že každý je taký to sa veľmi mýliš. Proste si natrafila na vadný kus 😆
@anonym_8b3a14
Zda sa ze ty tiez vies prd, vies ze muslim moze mat sex s prostitutkou a bolo uz na to myslene davno, takze uzavrie manzelstvo na kratku dobu no tak hodinu potom sa rozvedie a da jej"odlucne": contract a temporary marriage, called Nikah Mut'ah or Sigheh, for a predetermined period, which can be as brief as one hour. This private contract requires the couple to agree on the duration of the marriage and a fixed agreed gift marred.
Zil som dlho v arabskych krajinach ,
@anonym_8b3a14
Zda sa ze ty tiez vies prd, vies ze muslim moze mat sex s prostitutkou a bolo uz na to myslene davno, takze uzavrie manzelstvo na kratku dobu no tak hodinu potom sa rozvedie a da jej"odlucne": contract a temporary marriage, called Nikah Mut'ah or Sigheh, for a predetermined period, which can be as brief as one hour. This private contract requires the couple to agree on the duration of the marriage and a fixed agreed gift marred.
Zil som dlho v arabskych krajinach ,
@anonym_45cd3b ale netrep prosimta to že si žil neznamená že vieš všetko. Predpokladám že nie si moslim tak sa radšej ani nevyjadruj. Oženiť sa s prostitútkou môžeš aj ty a potom sa z ňou rozviesť alebo s ňou ži. To o com ty píšeš poriadny človek moslim sa nedopusti pretože ak miluje boha činí dobro . Ty ako kresťan máš svoje zvrátené predstavy
@anonym_autor Mrzí ma že si natrafila na zlého partnera... Bude to ťažké no rany sa postupne zahoja a ty zabudneš tak ako každý kdo sa sklamal v láske
@tykat Presne s tebou súhlasím 👍je to vždy o ľuďoch a povahe
@dzulli1980
@anonym_autor
@anonym_f5d23b
Vy žijete v akomsi paralelnom svete kde si žijete ale o skutočnom svete nemáte ani páru. Ja sama som už druhý krát vydatá a tiež už konečne štastne a je tiež moslim narozdiel od prvého muža slováka ktorý bil mna aj svojich rodičov a bol agresívne hovado riadil mi život nedával mi peniaze míňal ich kade tade hovoril čo smiem a čo nie kontroloval ma kde chodím a s kým som ako sa mam obliekať a čo mám jesť.Alebo keď prišiel ožratý a ja som spala chytil ma za vlasy a ťahal s postele a vykrikoval mi ze som ho podviedla a vyhrážal sa mi že ma radšej zabije než aby som patrila inému mužovi... A bol to Slovák !!! Si predstavte slovák typická slovenská mentalita kresťan z kresťanskej rodiny tak toto mi vysvetlite teda. A zaujímavé môj terajší manžel je moslim a je úplný opak. Nebije ma nič mi neprikazuje a stará sa o mňa ako matka o dieťa niekedy si pripadám ako keby bol môj muž aj moja mama zároveň keď som chorá ani nespí skoro čo má obskakuje varí, upratuje o deti sa stará a keď som skončila v nemocnici kôli slepáku chudák plakal na chodbe kým ma operovali čo sa tak o mňa bál až sestričky ho ukludnovali tam.A môj syn keď musel ležať až v nemocnici bo bol chorý denno denne hodil za ním a varil a nosil mu tam jedlo kým som ja bola v práci. Takže pokiaľ nemáte osobné skúsenosti tak radšej sa zdržte komentára 😉
@dianka3 plati moj komentar vyssie
A keby si citala pozorne ja som tam spomenula slovakov tiez
@osky samozrejme, ze som s nim zila tam.
A opakujem tato diskusia je o nojom stroskotanom manzelstve, poukazuje na mojho ex a problemy s nim, nie je mierena proti ziadnemu nabozenstvu.
Je to cisto moja osobna skusenost, chcela som, aby ste sa podelili s vasimi skusenostami
@anonym_autor a ja pisem svoje skusenosri.citaj poriadne!
Myslis si ze len u vas to tak bolo?
Co vlastne chces pocut?
Zazila si na vlastnej kozi a este stale si schona ich branit?
Nechapem...
Ja mám 2 známe čo majú arabov/moslimov, ale žijú tu.
Jeden je uplne v pohode, manželka chodí na 3 dňové výjazdy s kamoškami, on sa stará o 2 deti vtedy a raz za 2 roky chodí domov na 1 mesiac.
Ten druhý je neskutočný kurevník a falošný človek na entú, žena nemože nič, ale jej to tak nejak vyhovuje že na ňu žiarli a je spokojná ako to je, že sa fláka jej nevadí a určite ju nebije.
Oni vedia, že sa ženy nebijú a ani deti, to neexistuje, ten druhý konzumuje aj bravčové atď
Ale tie ženy nie sú divoké, flegmošky úplné, zrejme by to nefungovalo ak by vystrájali a boli výstredné, hysterické.. to ale nefunguje ani u slovenských mužov.
@anonym_45cd3b ale netrep prosimta to že si žil neznamená že vieš všetko. Predpokladám že nie si moslim tak sa radšej ani nevyjadruj. Oženiť sa s prostitútkou môžeš aj ty a potom sa z ňou rozviesť alebo s ňou ži. To o com ty píšeš poriadny človek moslim sa nedopusti pretože ak miluje boha činí dobro . Ty ako kresťan máš svoje zvrátené predstavy
@anonym_8b3a14 jasne ze moslim si moze uzavruet manzelsto na jednu noc a kludne aj s eskortkou orfi tzv. To neviete? Potom povie 3krat talaq a je rozideny so zenou. Robia to bezne. Ale nie je to vsade povolene
Jeden je uplne v pohode, manželka chodí na 3 dňové výjazdy s kamoškami, on sa stará o 2 deti vtedy a raz za 2 roky chodí domov na 1 mesiac.
Ten druhý je neskutočný kurevník a falošný človek na entú, žena nemože nič, ale jej to tak nejak vyhovuje že na ňu žiarli a je spokojná ako to je, že sa fláka jej nevadí a určite ju nebije.
Oni vedia, že sa ženy nebijú a ani deti, to neexistuje, ten druhý konzumuje aj bravčové atď
Ale tie ženy nie sú divoké, flegmošky úplné, zrejme by to nefungovalo ak by vystrájali a boli výstredné, hysterické.. to ale nefunguje ani u slovenských mužov.
@anonym_00b838 tak to ze su flegmy asi. Ja aom taka nebola ja som si stala za svojim ssm tan hadka vrtala som pytala som sa kde boli sceny a hysteria niekedy asi preto.
@anonym_00b838 zavisi aj odkial ten muslim je
@anonym_autor a ja pisem svoje skusenosri.citaj poriadne!
Myslis si ze len u vas to tak bolo?
Co vlastne chces pocut?
Zazila si na vlastnej kozi a este stale si schona ich branit?
Nechapem...
@osky ale ved ja to mam zazite na vlastnej kozi. Ved manzel bol moslim a zili sme cisto v moslimskej krajine
@anonym_autor zo zvedavosti sa opýtam: čo si dostala ako mahr pri svadbe?
@anonym_d15783 dostala som zlaty naramok v hodnote 4tieic eur preco?
@anonym_autor nebudem to tu už rozoberať, napísala som vyššie, stačí.
Účet si Lenka zrušila sama.
@maca1984 jaaaj lenka sa zlakla. Neviem ake bludy pisala.. Ale ona dost dokazala odveci pisat celkom
@anonym_00b838 zavisi aj odkial ten muslim je
@anonym_autor oni majú krátku zápalnú šnúru, tam sa provokovať neoplatí☝️
@anonym_autor oni majú krátku zápalnú šnúru, tam sa provokovať neoplatí☝️
@anonym_00b838 ty si koľko moslimov zažila ? S koľkými si žila, odkiaľ boli ?
Či zas ideme paušalizovať ?
@anonym_00b838 tak to ze su flegmy asi. Ja aom taka nebola ja som si stala za svojim ssm tan hadka vrtala som pytala som sa kde boli sceny a hysteria niekedy asi preto.
@anonym_autor áno, to aj talian ti dá po papuli, nemožeš si vyskakovať a jazdiť na alfasamcovi..

@zorienka28 neboj, ona je tu stale jednou nohou s nami, kafirkami😅