Prečo toľko ľudí vo vzťahu podvádza?
Prečo toľko ľudí vo vztahu podvádza? Prečo nevyložia karty na stôl a neriešia problémy komunikáciou?
Dnes som videla 3 príspevky o podvadzani a chce sa mi plakať. Ako si má v dnešnej dobe človek nájsť partnera, pri ktorom si bude istý že ho naozaj nebude klamať a bude mu verny?
Hrozná doba.
joj to je také sladko naivné, že veríš tomu, že ťa celý život bude priťahovať jeden človek a dokážeš to ovplyvniť "pozorným výberom" 😀 vieš, keď sa ti z mladého Adonisa stane v priebehu rokov plešatý pupkatý spotený pánko v rokoch v deravých trenkách, tak ver tomu, že až taký príťažlivý už nebude. A rovnako opačne - ak mladej afrodite rokmi pribudne pneumatika, prsia padnú ku kolenám a začne jej nevábne páchnuť z úst, tak ani modrá tabletka nepomôže... a rokmi sa mení nielen vzhľad, ale aj hormóny, názory, priority a veľmi ľahko sa stane, že tá príťažlivosť proste odíde...
A aby nedošlo k omylu - ja neveru neschvaľujem, neospravedlňujem ani nepodporujem - ale už mám niečo za sebou a jednoducho monogamia s jediným partnerom na celý život je vzácnou výnimkou, nie pravidlom.
@sissy27 ďakujem, hneď sa cítim lepšie 😀 takže vlastne najskôr pozorne vyberať a nakoniec mi to bude možno na 2 veci, pretože má podvedie partner 😀
@chodec15 vsak ok, vies, ako to bolo myslene.
@taynee niečo podobné sa mi stalo, no nepodviedla som 😀 síce som nemala gule odísť z nefunkčného vztahu, ale nepodviedla 🙂
Preferujem komunikáciu ak to nefunguje.
@deti95060810 veď ani ženám sa nechce stále š.kať s tým istým chlapom 😀
prečo si myslíš, že neverní sú len chlapi? a rovnako je naivné myslieť si "ja by som nikdy" ;) ale kľudne sem napíš tak o 40-50 rokov, ako ti to vyšlo.
@sissy27 pretože ja by som to odkomunikovala.
Keď som mala 20-25 rokov som si bola istá, že nevera by znamenala koniec vzťahu. Teraz už nie, vidím to úplne inak. Som si istá, že keby ma manžel podviedol išlo by len o sex, nič viac. A mám mu závidieť orgazmus s druhou ženou? Ja mu to doprajem.... som si istá sebou, odo mňa neodíde. Však kde by našiel lepšiu? A tak isto viem, že keby som ho podviedla ja, nebol by to koniec nášho vzťahu. Vernosť nie je zárukou šťastného vzťahu
@77nelinka netrápilo by vás to, že spal a inou? Ze bozkával inú? A že ho to vôbec napadlo? Keď ma teplo domova a ženu?
Ja vám asi nikomu tu nerozumiem. Píšete o nevere ako o niečom normálnom, bežnom. Viem, ze sa to deje. V podstate som sa s ex mužom kvôli tomu rozviedla. Ale aby som neveru prehliadla, odpúšťala??? Nie!!! Vážim si seba natoľko, aby som bola s človekom, ktorý zdieľa rovnaké hodnoty, rozhodne sa byť verný.... Aj keď, žiaľ dopredu to nikto vedieť nemôže. Zas radšej budem sama, ako s niekým, kto ma môže kedykoľvek s kýmkoľvek podviesť. Tam by bola narušená dôvera, mne by sa taký človek vyslovene zhnusil a nikdy by som mu nedovolila sa ma viac dotknúť.
@fido69 ako u koho. Vedľa mal manžel 3 roky pomer s inou.
@huxy presne môj názor 🙂 je jedno ci ma človek 20/30 alebo 50 ci viac.. stále je to nevera.
Vždy ma zaujíma v akej dobe by tí čo hovoria hrozná doba chceli žiť.
@fido69 dobre. Ale keď nechce, tak ukončím vzťah a nájdem si inú ženu na sex 😀
@fido69 ideálny muž je utopia? Sorry, nerozumiem. Pre mňa chlap schopný nevery nebude nikdy ideálny.
Píšem, že radšej byť sama ako s niekým, kto má benevolentny prístup k nevere. Často to zistíš o druhom podľa názorov, chovania, a to je vtedy pre mňa stopka. Viem že dopredu o nikom nemozes vedieť, či podvedie, či nie. Bohužiaľ.
To, že tvojho kamaráta žena s ním nechce spávať, nie je ok. Ale v prvom rade si to mali odkomunikovať s ňou a snažiť sa to vyriešiť. Ak by to nepomohlo, tak vzťah ukončiť a tak si začínať niečo iné. Nie podvádzať. Ja mám na to proste takýto názor a nemám dôvod ho meniť.
@fido69 aha, lenže ak mu na to žena príde tak dôjde k rozchodu tak ci tak 😀 radšej povedať narovinu, bez toho aby som niekoho zranil než robiť takéto veci za chrbtom.
@fido69 ty máš ženu? Podviedol si ju už niekedy?
@fido69 bud si robíš z tohto všetkého srandu a si poslušný ako pes, alebo podvádzaš ženu a nemáš s tým problém 😀
Možno nepodvadza, ale bol by toho schopný. Presne toto sú znaky chlapov, tie ich názory, ktorí by boli schopní podviesť.
ukončiť vzťah, hlavne xx rokov trvajúce manželstvo, nie je len tak ako zahodiť popísaný papier do koša. Si predstav, že za tých xx rokov ste s manželom vybudovali firmu, kúpili dom, našetrili slušnú sumu peňazí... myslíš, že sa chce niekto o toto všetko deliť na súde len preto, že sa mu zachcelo novej šukačky? 😀 a často sa to nechce riešiť ani tým podvádzaným ženám, to je o inom ako odísť od frajera do iného podnájmu 😀

autorka prečo? lebo chlapovi sa už nechce stále 30 rokov do tej istej dž*ry pchať vtáka...
láka ho chuť niečoho zakázaného a ideálne s mladším modelom..