Prečo toľko ľudí vo vzťahu podvádza?
Prečo toľko ľudí vo vztahu podvádza? Prečo nevyložia karty na stôl a neriešia problémy komunikáciou?
Dnes som videla 3 príspevky o podvadzani a chce sa mi plakať. Ako si má v dnešnej dobe človek nájsť partnera, pri ktorom si bude istý že ho naozaj nebude klamať a bude mu verny?
Hrozná doba.
@indiankaindi presne,nepoznáš ma, takže kľudne dávaj obe ruky do ohňa. Ja nemám potrebu nikoho presviedčať o ničom. Ale poznám sa a aj svoje zásady. Tu vôbec nejde o naivitu, ale myslieť si môžeš čo len chces.
Aké vtipné že si niekto myslí, že mne sa to nemôže stať.
Dievčence hlavne nelezte mužom do mobilov a zbytočne sa nevypytujte a to isté poraďte aj svojim mužom
Čo oči nevidia srdce nebolí
@huxy jasné, ja ťa ani nepresviedčam. Ale raz si na mňa spomenieš (alebo aj nie, ale taká situácia určite raz nastane). Lebo zásady sú fajn, ale extrém sa prelomí ľahšie ako zdravý stred..... A ten, kto hovorí, že by to nikdy nespravil, bude raz veeeeeľmi prekvapeny. Ale že veľmi. 🙂 V každom prípade ti prajem, aby si aj v čase, kedy zásady pôjdu tatam, nebol sklamaná, ale užila si to 🙂
@minka201 nemyslím si. Hranice si určujeme a meníme celý život. Vždy a vo všetkom je hranica, za ktorú človek nechce ísť, ale niekedy to tak vypáli, že za ňu ide a potom zistí, že za tou hranicou je niečo ako raj 🙂 A zaujal ma tvoj názor o neplánovanom zapozeraní sa do niekoho iného..... dá sa to aj plánovane? Existuje nevera, kedy jeden z partnerov si cielene hľadá iného, do ktorého sa zapozerá? Ja mám skôr pocit, že nevera je o impulzívnom a nečakanom vzplanutí (vášne) a neskôr sa v niektorých prípadoch pridajú city. Neviem o prípade, kedy by si manžel alebo manželka povedali, že teraz skúsim neveru, pohľadám niekoho, randili by mesiace s človekom so zoznamky a potom vhupli na to.
@indiankaindi Áno, niektoré hranice si počas života meníme, ale niektoré nie. Ty popisuješ presne tie, ktoré má niekto nejasné alebo hranice, o ktorých niekto až tak veľmi presvedčený nie je.
Výraz neplánované zapozeranie/namotanie som použila len preto, lebo tak to formulovala jedna z diskutujúcich, ktorá má označila v komentári. Ona to označila ako neplánované 🙂
@indiankaindi slovo "nikdy" málokedy používam. A ak si si všimla, ani pri tomto som to nepoužila. Jedine kde som slovo nikdy použila, bolo, že chlap ktorý by ma podviedol, už by som mu nikdy nedovolila dotknúť sa ma, a že by som už nikdy nedokázala takému človeku dôverovať. A za tým si stojím.
Ja nemám dôvod meniť svoje zásady. Prečo by som mala? Nepoznáš ma, nevieš aký som človek a ani to, čo to pre mňa znamená. A ani nečakám, že to pochopíš.
@huxy jasné, ja nehovorím, že to musíš nutne meniť, len si myslím, že raz to príde. A nie z pohľadu, že chlap ťa podvedie a ty nad tým mávneš rukou, ale z tvojho pohľadu, že možno to až taká zásada nebude po čase 🙂
@indiankaindi môžeš si myslieť čo len chces, ja sa dosť dobre poznám na to, aby som pre mňa tak dôležité zásady len tak menila.
@fido69 prečo myslíš, že som si ničim takým neprešla? 🤔
@fido69 už som písala, že som ex mohla podviesť, mohla som mat na to aj "dôvod", už som to písala. Ale nespravila som to, a ani to neľutujem, napriek tomu, aký bol a čo spravil. Lebo sa nemusím za seba hanbiť. Takže neviem kde berieš istotu, že som v takej situácii nebola. Jedna vec je byť v situácii a druhá vec je, napriek tomu nepodľahnúť a držať sa svojich zásad a hodnôt
Robíte z tej nevery koniec sveta niektoré,sú aj horšie veci na svete
@minenkak sú, ale nebudeme to ospravedlňovať 😀
Ale netreba sa z toho ani rúcať a robiť haló
@minenkak ak by tebe nevadilo, že ťa niekto podvedie a bolo by ti to jedno tak v poriadku 😀
A načo mám riešiť už potom,však ak ma niekto nechce tak nechce ,o čo ide
@fido69 veľmi trefné. Zjavne vidíš do problematiky 🙂 Plne s tebou súhlasím
@huxy nedá mi ešte detail. Byť v situácii, kedy "môžeš" podviesť a byť v situácii, kedy si nevieš pomôcť, je rozdiel. Myslím, že v situácii, kedy sme mohli podviesť, sme boli už asi všetci tu na MK. Ale v situácii, kedy stratíš rozum z toho druhého, v takej keď sa ocitneš a odoláš, tak potom sa ti pokloním.
@huxy mohla si ho podviest, ale ten s ktorým si mohla nestal za to. Pravdepodobne by si sa s tym mužom, s ktorým si mala sancu podviest nevyspala aj keby si bola nezadana, co z teba nerobí hrdinku co nepodviedla a drzala sa zasad, robi to z teba len obyčajnú zenu co uplne prirodzene triedi. Ja som sice mlada, ale naivna nie som, vztahy inych ludi pozorujem uz roky a davno pred vekom 25 rokov som si uvedomila, ze vernost je naozaj v minorite. Ked ti niekto vraví, ze pri správnej príležitosti by si so správnym človekom podviedla tak mu ver, lebo je to tak. To, ze o teba ten správny človek nezakopne je len tvoje "šťastie", nie morálna zasada.
@indiankaindi na to ten rozum mám, aby som ho nestrácala.
@gleep1 ja tu nebudem písať o Tom, akého ex muža som mala. Napíšem len toľko, že nebol dobrý. Napriek tomu dom ho nepodviedla. Kvôli zásadám a aj kvôli tomu, aby som sa vedela pozrieť na seba do zrkadla a nemusela sa hanbiť. Nečakám že to pochopia ľudia, čo neveru ospravedlňujú. A inak ma vôbec nezaujímajú tie vykonštruované názory, že by som podviedla a bla bla. No nie, nepodviedla. Pekný deň.
@huxy mojka, ja neveru nikde neospravedlnujem. To, ze si myslim, ze v kazdom cloveku je človek co by vedel zabiť, ak by to bolo treba, neznamená ze ospravedlnujem vraždu a povazujem ju ua niečo normalne. To, ze viem, ze kazdy človek by pri dobrej prilezitosti so spravnym človekom podviedol neznamena ze ospravedlnujem podvod. Znamena to, ze na rozdiel od teba nemam potrebu klamat o tom, aky su ludia. A o tom ze mas zasady presviedcaj samu seba. Ja ti vravím, ze pri pohlade na teba je len jednoducho jasné, ze ten pre teba správny človek o teba pravdepodobne nezakopne, takže sa pokojné mozes cely život presviedcat o tom, aka si zasadova. A to, aky bol tvoj ex ma vobec nezaujima, zjavne vobec nerozumies tomu, co ti tu pisem. Vlastne viacere sme ti uz pisali, ja ti to len poviem drzo, si nic moc a preto o teba nikto, kto je naozaj "moc", s ktorym by si bola schopna podviest, nezakopne, takze drzat sa v zivote tvojoch "zásad" nebude vobec tazke, ale to je len tvoje šťastie, nie vacsia morálnost. Ved sa pozri, si nezadana, sex by si urcite rada a aj tak sa na to nenasiel nikto poriadny. K tomu aby si podviedla potrebujes este ovela ovela poriadnejsieho muža. Vdaka, pekny den aj tebe 🙂
@gleep1 moja zlatá, ty ma nedokážeš uraziť, aj keď sa o to snažíš. Je mi úplne suma fuk čo si o mne myslíš, nenastve ma názor zakompexovanej ....bez fotky. Nik nemôže za to, ako vyzerá. A tieto tvoje slová sú fakt úbohé. Mimochodom, som sama necelý mesiac, lebo mi ten človek nevyhovoval. A čo teraz? Mám sa dať dokopy s niekým len kvôli sexu alebo čo? No nie, pre mňa sú aj dôležitejšie alebo rovnako dôležité iné veci vo vzťahu.
@gleep1 a čo teraz? Chces počuť aká si krásna, neodolateľná?🤔 Pre mňa si úbohá, lebo posudzujes ľudí podľa výzoru. Nik nemôže za to, ako vyzerá, a prekvapím ťa, každému sa páči niečo iné. Posudzovať ľudí podľa toho ako vyzerá, je povrchné. A aj vyberat si partnera podľa výzoru, lebo aj krása časom pominie, kdežto charakter zostava navždy...
@huxy 😂 nie, vravis ze som zakomplexovana a bez foto, tak som ti foto dala aby si vedela ze zakomplexovana zarucene nie som. Teba som podla vyzoru neposudzovala, nevravím aky si clovek, vravím, ze na zaklade tvojho vyzoru si myslim, ze muz s ktorym by si bola ochotná podviesť o teba, chvalabohu pre teba a tvoje zasady, nezakopne. To je velky rozdiel 🙂 o tom ze si dobry človek nepochybujem. A ani skareda nie si, nie si podla mna len dostatočne pekna a sexy pre muza, ktorý by ti stal za podvod. 🙏

to nevieš dopredu,či by si to odkomunikovala......a či by ten druhý chcel s tebou komunikovať.