icon

Prečo vadí výrazná výšková rozdielnosť v páre?

22. jan 2024

Uz viackrat som sa stretla s nazorom, ze preco nizke zeny ,,kradnu" vysokych muzov vysokym zenam :D mala som tri vazne vzťahy a vsetci mali nad 185cm. Ja mam 164cm. Ani jeden z nich neriesil moju vysku, praveze im to prislo rozkosne, ze ma mozu zdvihnúť do vrchu alebo ked som sa postavila na spicky. Prisla som do novej prace a kolegyne nad 175cm maju stale potrebu vyjadrovat sa o mojej vyske. Je mi to neprijemne a uz som na ne vybehla, ze mi je to macimalne neprijemne, ja sa tiez nesmejem z ich 41 noh. Stale maju potrebu hodnotit mna a mojho partnera, ze vyzeram ako jeho dieta. Pritom vkuse nosim platformy alebo lodicky a vobec mi to nepride, ze som jeho dieta. Ako by ste sa vy branili?

Strana
z2
vanilkovazmrzka
22. jan 2024

Dakujem za pracu v prevazne muzskom a inteligentnom kolektive 🙃

ivangeline
22. jan 2024

Nikdy mi to nikto nepovedal. 163 a aso 190cm. ;D

janulka1802
22. jan 2024

@vanilkovazmrzka ďakuj za tú inteligenciu kolegov. Na pohlaví ozaj nezáleží. Pracovala som vo výlučne ženskom kolektíve, teraz opačne, ale rozdiel nevidím. Muži nie sú o nič lepší, intrigujú, ohovárajú, kydajú neskutočne, česť výnimkám.

lindous
22. jan 2024

Ja som ešte o niečo nižšia od teba a mala som aj takmer 2 metrového partnera a nikdy som sa s takouto poznámkou či názorom nestretla, ak si z toho niekto robil srandu, tak ja sama zo seba 😅 myslim, že kolegyniam nesedíš pre niečo iné, tak si našli niečo do čoho môžu rypnúť a zaobaľujú to do tejto srandy… keby nie si nízka s vysokým partnerom, mohli by to byt napr. tvoje vlasy, štýl obliekania, čokoľvek iné… “srandu” by som im aj oplatila, aj na vlastný účet niečo pridala…

lindous
Autor odpoveď zmazal
barborachors
22. jan 2024

Uprimne, v zivote som taku sprostosť nepočula. Asi ti závidia frajera a podpichujú ta. A tvoja výška je úplný slovenský priemer mimochodom. A takisto výška chlapa 185 je podla mna skor nižšia ako vyššia. Takze riešiš absurdity. Keby merias 155 a tvoj chlap 220, tak si poviem ok, ludia zazeraju, ale toto mi pride, nemam problem tak si ho vymyslím.

autor
22. jan 2024

@zmrzlinka2021 pracujem v jednej veľkej automobilke v kancelarii

autor
22. jan 2024

@lindous problem maju so mnou len tieto dve osoby a nemaju absolutne dovod, nakolko som sa k nim vzdy spravala s uctou, lebo su odo mna starsie. Nikto iny nema potrebu takto reagovat, iba oni dve. Ja tam vidim jedine zakomplexovanost a zavist. A viacere zeny mi to tu potvrdili. Ja si nic nenamyslam, ani nie som vztahovacna. Jednoducho maju potrebu vozit sa po mne. Proste ich budem ignorovat a ak to nepomoze, idem to riesit s nadriadenym, nech si ich uprace

autor
22. jan 2024

@barborachors pisala som, ze moji vsetci partneri mali nad 185cm. Terajsi ma 194cm. Ide o poznamky typu, no co, uz ta doviezol tatinko do skolky? Preboha, ja ked vas dvoch vidim, strasne sa mi da smiat, to ako škriatok a obor. A stale poznamky typu hobit, suskanice, uchechtavanie. Robenie na mna memeciek a pod.

danica2711
22. jan 2024

ignoruj sliepky

jana_eyre_2
22. jan 2024

No evidentne majú v práci divný druh humoru, alebo podpichovania.. ohradila by som sa priamo a úprimne že mi to príde ako trápne že riešia moju a partnerovu výšku..

ja mám 163cm, môj muž 186cm a nepamatam si, že by to niekto dospelý niekedy riešil.. jediný kto kedy riešil moju výšku sú kamaratkine deti, keďže sú vysoké po oboch rodičoch, 12r ma už prerastaju, podobne môj 12r syn.. ale to vôbec neberiem osobne, na tom keď niekam spolu ideme a ja sa už medzi deťmi strácam sa dosť smejeme, že vyzerajú ako traja dospelí s kopa deťmi.. 😄

jana_eyre_2
22. jan 2024

@janulka1802 súhlasim, tiež poznám mužov ktorí vedia byť intriganski podobne ako bývajú ženy..

chodec15
Odpoveď bola odstránená
clarissa96
22. jan 2024

No ak aj medzi vami aj veľký váhový rozdiel, že ty máš napríklad 45 kg, on 150, tak to je skor take ako keby mal niekto z vás sexuálnu deviáciu, a ešte to pôsobí asi komicky. Nesedis im a keď si nebudú uťahovať z tohto, nájdu niečo iné. Len je to správanie tak základnej školy, robenie meme už aj šikana. To je tam problém, nie že si rozkošná nízka a staré cuzy ti závidia.

valeria_h
22. jan 2024

Neviem kde pracuješ, takéto poznámky mi prídu ako od veľmi obmedzených ľudí. Ja mám 175 cm a zažila som opačne, že aká som vysoká a prečo som taká vysoká a nie nižšia, ze nižšie sú viac sexi a tak podobne. Ľudia sú skrátka hlúpi, nevyberieš si. Ale na tvojom mieste by som ich dôrazne upozornila, že si takéto poznámky neželám.

zmrzlinka2021
22. jan 2024

@valeria_h no to je hrozne že si tak vyrástla 😂😂😂

valeria_h
22. jan 2024

@zmrzlinka2021 A najlepšie sa to počúva od 170 cm a nižších mužov 😁

lucyluska
22. jan 2024

Mala som 168 a frajer cez 2m
Keď som sa doňho zabuchla bolo mi jedno aký je vysoký
Náhodou bola to sranda keď ma brával na ruky 😺
Učme sa neriešiť čo riešia ľudia.

banderaska29
22. jan 2024

ja len taká vsuvka 😀 mam 177 cm a 39 nohu 😀 nie všetky vysoké ženy maju velke chodidla.

k ostatnému - no neviem, ja som sa s tym nestretla nikdy, žeby sa v kolektíve riešil vyskovy rozdiel. pamataj ze ak to niekto rieši, má problem sam so sebou, asi nejaka zavist alebo komplex zo seba sameho. to by normalneho človeka asi ani nenapadlo riešiť.

valeria_h
22. jan 2024

@banderaska29 Presne, vysoká neznamená veľká noha. Mám 175 cm a nohu 37-38.

mikadooo
22. jan 2024

Drbnuté kolegyne 🤷. Tiež mám 175 a nikdy som neriešila nižšie kolegyne ani nikto z môjho okolia. Ako sa brániť voči drbnutým kolegyniam? No asi ignorovať, alebo im na rovinu povedať, že mi ubližujú, že mi to vadí a či by si mohli prestať všímať moju výšku a výšku môjho partnera a baviť sa o (na) niečom inom.

rorino
22. jan 2024

Žeby čistá závisť z ich strany?,kašli nie je,a povedz im,že raz možno aj pre nich začne svietiť slnko😉

aandrea9
22. jan 2024

Ty máš 33 rokov a riešiš babské poznámky o výške???? Aké je vlastne tvoje slabé miesto?

autor
23. jan 2024

@aandrea9 babske poznamky? Este 30 vykricnikov tam daj :D nie si moja matka, aby si tu zo mna robila male usmrkane dieta. Ja viem, ktore poznamky su len take ,,babske" srandovne a ktore uz hranicia so sikanou na pracovisku.

aandrea9
23. jan 2024

Máš pravdu slečna premudrela. Chvalabohu tvoja matka nie som 🙈

pipistrel13
23. jan 2024

ja mam 152cm a je mi uplne jedno a vzdy aj bolo kto si co mysli a nikdy som s vyskou nemala problem,pri tom pri mne je vysoky kazdy😃zrejme su kolegyne zavistlive a ziarlive

Strana
z2