Prečo vedia muži tak veľmi ublížiť?
Preco? Preco vedia zene tak ublizit?
Mam kolegu, k ktorým sme si vždy velmi rozumeli. Ja som sa zalubila a on o tom dobre vediel. On necitil nic a napriek tomu moju lasku zneuzival. A nakoniec ja som z toho vysla ako ta blba a vinna. Zevraj ja som ho donutila ma bozkavat a obijmat (na usta sme sa nikdy nepobozkali, ze to je pre neho tazke). Ale tie dotyky, obijmanie a ostatne bozky boli vasnive. Kolkokrat si ma posadil na kolena a schulil sa ku mne ako mača, len sme sa tam jemne maznali. On bol ten, co to vsetko zacal. Ale ja som ho donutila zevraj. Neviem ako...ze on ma ma rad a rozumieme si a to je vsetko. Toto tak strasne boli 😭 ja som si myslela, ze len potrebuje cas. A on sa so mnou len hral. Preco? Preco ked ma ma rad, tak bol schopny mi nieco taketo spravit?
absolutne netusim ako sa mam k nemu odteraz spravat, pre neho sa nezmenilo nic ale pre mna vsetko.
A pre tir, ktore si myslia, ze sme sa spolu niekde zasivali - tak to isto tak nemozem nazvat, obaja sme mali svoju pracu vzdy hotovu, risieli sme pracu aj po nasej pracovnej dobe a praca bola a je pre nas dolezita a v praci na 1.mieste. ale vzdy sme si nasli na seba cas, ked bol klud a v tom momente nic na praci. Vacsinu casu spolu sme aj tak len prekecali, niekedy sme boli uplne sami, niekedy sa popri nas mihol niekto iny. A ked sme boli uplne sami tak sme sa venovali jeden druhemu. Nebol to sex, nebolo ani vyzliekanie a pod, ale bola medzi nami vasen a aj ked on tvrdi,ze medzi nami nic nebolo tak v tomto ma nepresvedci, pretoze ako si mavzdy pritiahol k sebe, dychal moju vonu a potom ma bozkaval po krku, tak to inak nazvat neviem. A keby to nechcel tak snad to nerobi, ja som ho nedrzala za krk a nehovorila co ma robit. Kolkokrat sme sa rozpravali, srandovali a niekolkokrat mi povedal,ze je medzi nami je v poriadku, je pekne, ze som sladka, mila, dobra a neviem aka. A ked som uplne namotana tak mi povie, ze nic neexistovalo😭
Čiže pol roka ste sa iba objímali, srandovali a bozkával ťa na krk.
Chodili ste na nejaké výlety? Predstavil ťa kamarátom, rodine...? Predpokladám, že nie.
Pretože pre neho to bol iba nezáväzný flirt a spestrenie času v práci.
Je blbé to zistiť, keď si si pol roka robila nádeje.
@anonym_autor ako sa dá bozkávať vášnivo,keď nie na ústa,cucal ti bradavky? Akože pardon,musela som. Chlap,ktorý by mi nechcel dať pusu,normálnu by sa ma ani nedotkol,to si mu najprv iba natrcila,či ako????
A bacha,ženske vedia byť riadne suky
@lentakyterapeut a ako starší, silnejší, sa už potom do žiadnych vzťahov neodhodláme, lebo už máme negatívne skúsenosti a príliš vysoké nároky.
@anonym_03a7ca toto je velka hlupost. Clovek musi verit. Po zlom vzdy pride nieco dobre a ten pocit za to stoji.
@januska12323 kedze sme sa ani normalne nepobozkali, tak sme ani spolu nikdy nespali.
Chlapi predtym chceli len jedno vzdy, alw tento bol iny a to mi na nom imponovalo.
@anonym_autor jedno je iste. Este pride vela lepsich pri ktorych na tohoto zabudnes
A napadlo ti, že ten tvoj kolega niekoho má? Podľa všetkého, čo píšeš, tak má nejakú vážnu známosť a s tebou sa len tak hral.
@anonym_autor ako sa dá bozkávať vášnivo,keď nie na ústa,cucal ti bradavky? Akože pardon,musela som. Chlap,ktorý by mi nechcel dať pusu,normálnu by sa ma ani nedotkol,to si mu najprv iba natrcila,či ako????
A bacha,ženske vedia byť riadne suky
@anonym_35c5dd 🤣🤣
@januska12323 kedze sme sa ani normalne nepobozkali, tak sme ani spolu nikdy nespali.
Chlapi predtym chceli len jedno vzdy, alw tento bol iny a to mi na nom imponovalo.
@anonym_autor takže nechcel.nic....nechcel pusu,nechcel sex....zaujimave
@anonym_autor no lebo my nevieme 🫣

Neviem čo si od toho čakala, polroka ste sa zašívali v kancelárii kde ťa ani raz nepobozkal a ty si čakala na zázrak. Dúfam, že si sa s ním aspoň nevyspala.