Prečo ženatí muži píšu iným ženám na internete?
Čo si myslite subjektivne.
Prečo zenati muži majú potrebu stale písať nejakým iným ženám na nete a na soc. sietach nevhodne správy?
Hoci sú *"šťastné zenati*'a nič doma nechýba práve naopak? Manželstvo "navonok klape*"? Čo je ich hnacím motorom? Čisto iba sexuálna túžba alebo je to zvyk dnešnej doby
?
Prosím o slušne odpovede.
Práve sa nachádzan v takej situácii a nie je to nič príjemné. Dakujem
zase ty...uz si to s nim tolko krat preberala
@anonym_autor A ty kde zijes prosim ta? Mas myslenie ako naivna pubertacka 😀
@anonym_d6c0cc nie. Ja len nechcem zit v dobe, kde sukačka králuje svetu
@anonym_18ec17 Bože napína má . Všetko len o sukacke
@anonym_autor Moc to prezivas. Normalna evolucia. Muzi vzdy chcu sex, kazdy, zenaty, slobodny. Tebe ako zene to dava moznost, ze v takej ponuke hocikedy vies najst otca pre svoje deti a kludne ich vychovavat sama. Pre menej schopnych muzov je to horsie, lebo tri zeny si kludne nechaju spravit dieta od jedneho, podla nich schopneho muza a dvaja muzi vyjdu naprazdno. Az neskor zistia, ze tak ako sa ten zdanlivo schopny vykaslal na prvu, vykasle sa na druhu a aj na tretiu. Takze vyber mas, uz len potrebujes vytriedit to, co nechces. V tvojom pripade zenati,... Ako vidis hore, napr. vydatej zenaty nevadi ... a nejakej zufalej 40tke je tiez jedno s kym, ci preberie nejakej manzela, len aby stihla mat dieta.
Nemám soc siete a muž tiež nie...
Nevhodné správy alebo spravanie voči iným ženám,ked je zadaný je vizitka charakteru nič viac
@anonym_bd0d8b prave tu a teraz si na jednej socialnej sieti 🙂
@anonym_autor u nas na oddeleni sme mali pacienta,mlady chlap cca 30tnik.Bol po havarke na motorke.Hned sa zapozeral do kolegine,stale sa na nu pytal,dokonca vypytal kontakt.Co cert nechcel,svet je naozaj maly,jedna dalsia kolegina mala frajera a on bol jeho kolega.Dotycny mal doma manzelku,naozaj krasnu,milu vsetko ok.A i tak skusal na nasu koleginu.Skratka ho ocarila a on mal zas pocit,ze je niekde na zaciatku,kedy dobiva dotycnu 🤷♀️.Mimochodom s manzelkou je dodnes a koleginka ked sa dozvedela,ze je zenaty,v momente ho do prdele poslala za zenou 😀.
Pracovala som v relax centre a tam samí ženáči chodili na masáže, cvičenia atď. Trikrát do týždňa som mala na stole číslo na mobil, pozvanie na kávu, rôzne prezenty... skúšali to na mňa, ale ja som mala vzťah a nepotrebovala som sa zamotávať s nejakým ženáčom. Ešte som im vždy pripomenula, že čo by na to povedala ich manželka, keby vedela... Proste chlapi skúšajú, nudia sa. Chodili k nám aj ich manželky a veru krásne ženy, čo sa o seba starali.
Vzdy bola nevera a vzdy bola aj chamtivost. Vzdy boli kurevnici a vzdy boli lenive ku.y, co sli po peniazoch (Kollar a jeho suloznice)... Rozculovanie je zbytocne, staci sa im vyhnut.
@anonym_5e40c7 lenze toto absolutne nie je nasa situacia, dieta nemame- pohodova praca- plno konickov- zalub- kamosov vylety- cestovacky- krasny zivot- ,mlady- 30 rocni, vsetko sa javi, ze klape, a sex vsetko na 1*
@anonym_autor Potom mas doma typ chlapa lovca,ktory potrebuje neustale lovit a dobijat zeny. Nie je to tvoja chyba. Je to jeho chyba,jeho charakter.
@anonym_autor lebo sú to kkti bez štipky sebavedomia a takýto si ho z dvíhajú tým ze vypisujú
@anonym_autor sama píšeš, že manželstvo ,,navonok,, klape. Teda neklape lebo mu niečo chýba a muž to hľadá inde. Sama si si dala aj odpoveď.
@anonym_autor pretože nemajú charakter, no čo k tomu dodať
@anonym_autor doma stereotyp, tak ego potrebuju pomastit, prirodzena potreba. A sem tam trafia nejaku ktora si tiez rada popise.
@anonym_d6c0cc nie. Ja len nechcem zit v dobe, kde sukačka králuje svetu
@anonym_autor No tak to budes musiet zmenit planetu 😅. Lebo zial na tejto to tak je, hlavne teda u tych muzov. Ved jedneho takeho mas doma, podla toho co pises...
@anonym_autor to s tým obdivom čo tu už bolo vyššie opísané na tom niečo bude. Teraz sa mi rozvádzala jedna známa a tá hovorila že skrátka slečna s ktorou sa teraz vodí jej manžel ho obdivovala viac ako ona. Že toto vníma ako dôvod rozvodu.
@anonym_autor ja si myslím, že v manželstve s deťmi na slovenský spôsob, je žena tá, ktorá maká.Stará sa o deti, má pod palcom logistiku, školy, škôlky, učenie, domáce úlohy, príprava jedla, nákupy, čistota domácnosti, skrátka fičí. Kopí sa v nej únava, hnev na nepodareného muža, lenivca, televízneho gulivála, alebo krčmového návštevníka,.rybára, bežca, ...nemá čas už na vzťah a potrebovala by oporu, pomoc, ...a všetko. Ale muž zatiaľ nedospel do štádia prevzatia zodpovednosti za rodinu. Veď chodí do roboty, aj riad umyje, zavesí prádlo ( keď žena nákaže) čo viac ta suka chce? Muž už nie je na piedestale hodnôt ženy. Žena sa zúfalo snaží držať rodinu nad hladinou a nemá na muža náladu,energiu, chuť, nič. A mužovi chýba obdiv. V očiach ženy je už nepotrebný kus neschopného decka. Tak hľadá obdiv a svoju hodnotu inde. Vypisuje, balamutí, zavádza. Rodiny sa vzdá nechce, že sa boji, či by našiel takú druhú slúžku, aj vek ide, už nevyzerá na 20, tak už je len na taký virtuálny obdiv odkázaný. Času mu dosť, energie tiež, tak hľadá obdiv a náplň dňa inde.
@anonym_5e40c7 lepšie by som to nenapísala, akurát s tým rozdielom, že môj chlap nerobí doma nič, teda pardon sem tam navarí a to je všetko, ale ten bordel okolo toho dovidenia..ešteže som s ním nemala už druhé dieťa, lebo by ma piclo..
@anonym_c2146b ako prosim? to nie je sranda toto nechapem
@anonym_autor prepac , pomýlila som si diskusiu . Ospravedlňujem sa.

@anonym_18ec17 Bože napína má . Všetko len o sukacke
@anonym_autor A ty kde zijes prosim ta? Mas myslenie ako naivna pubertacka 😀