icon

Prečo ženatí muži vyhľadávajú nové kamarátky?

Dnes o 15:15

Ahojte, som čerstvo po rozchode, necítila som sa na vzťah, hľadala som iba človeka, s ktorým sa môžem porozprávať, zavolať si, napísať. Našla som jeho. On je ženatý, šťastne. Tri deti, miluje ženu a svoje deti. Napriek tomu mi venuje kúsok svojho času. Nič odo mňa nechce, máme vyjasnené, že toto nebude o sexe. Napíše mi, nahraje mi správu, zavolá mi, pošle mi pekný obrázok. Sám hovorí, že má mnoho dobrých kamarátiek, iba kamarátiek. Ja od neho nič nechcem, neočakávam, ani on odo mňa. Nikdy sa nebavíme o sexe, ani náznakom. Ideme spolu na kávu a rozoberáme život, psychologické témy, zasmejeme sa, ukáže mi fotky detí, jeho aj manželky. Viem kde pracuje, čo robí, ako sa volá jeho žena a jeho dve deti, kde býva. Nemá problém mi povedať o všetkom. Úprimne.

Pýtala som sa ho, čo mu toto celé dáva?
Že je to niečo iné, ako to, čo má doma. Niečo nové. Niečo iba jeho, jeho svet, jeho tajomstvo. Že sa konečne na niečo teší a tak si aj vo svojom živote váži maličkosti. Že svet ma zrazu zase farby a on sa môže nadýchnuť.

A tak sa sama seba pýtam. Muž vo vzťahu... čo ho vedie k tomu sa kamarátiť so ženami?
Naozaj časom príde stereotyp, nuda a muž potrebuje nový stimul? Hoci svoju ženu miluje?

Strana
z3
betulinka1
Dnes o 19:25

@anonym_autor ja by som mojho doma “zabila”, tak by sa túlal s kamoskou aj dve hodiny a ja by som doma s detmi 🙈🙈🙈 no isto. Chlap ma mat tolko povinnosti aby na toto nemal cas. Lebo ked sa ma pri zene moc dobre, tak evidentne ma vela casu potom chodit von s kamoskami. Autorka ale ty si nic nevycitaj, bud by si to bola ty alebo ina. To je vlastne jedno. Skor sa ho niekedy spytaj, ci aj zena ma cas chodit von sama s kamosmi a on strazi 3 deti.

anonym_39ba9c
Dnes o 19:27

@anonym_autor poviem ti ako zenaty A skuseny presne. Chce ta pretiahnut a ide pomalou taktikou ako vytrvalci. Mas muzov sprinterov co na max tretom rande chcu sex a potom mas emila zatopka alebo tych co behaju maratony. Su vytrvali a idu postupne. Dostat sa ti do hlavy, ziskat si doveru a potom sex sex sex a budes milenka. Jednoduche ako facka.

anonym_7040b0
Dnes o 19:28

Asi zasa až ak šťastne ženatý nebude keď sa teší na stretávačky s novými ženami.

anonym_67507f
Dnes o 19:47

Nevolá sa náhodou Tomáš? S takýmto jedným som mala do činenia 🫩

sara07
Dnes o 19:55
@anonym_autor

@sara07 presne tak, taky brato - sestersky vztah. Ja niekedy potrebujem nestranny pohlad na vec a on ma velmi triezve nazory. On zase privita moj nazor na urcite situacie. Nie je medzi nami ziadne sexualne napatie, len sme si ludsky sadli.

@anonym_autor tak u nás su to roky ,preverene a nie raz sme boli osamote, ja z videnia poznám aj manželky, však stane sa že sa stretneme náhodne ...

sara07
Dnes o 19:59
@enmery

@sara07 Nechcem Ťa sklamať. Tento tají nielen manželke, že ma neškodnè priateļky. A tu je to zasadny rozdiel. Asi Ti nehovoria Tvoji kamaràti, źe vďaka Tebe konecne dÿchajù a si ich sladke tajomstvo.... tento muz je len sviniar, pekne zaobalený. Ale to raz tiež vypláva na povrch.

@enmery ako to je vie len on , či važne doma povie alebo nie
čas ukaže ... zase ani ty nespiš zo všetkým čo sa ti pači alebo si rozumieš
niekedy sa stane že ked sa prepasie taky okamih by som to nazvala tak potom už nikdy k ničomu nedôjde ostane to také pase proste ... a niekedy tam ten okamih ani nie je

anonym_26bc24
Dnes o 20:33

@anonym_autor uprimne nerozumiem tvojej motivacii zalozit tuto diskusiu. Cely cas tvrdis, ze ani tebe ani jemu o nic nejde. Odpoved na aku otazku v tejto teme hladas? Ja by som zakladala diskusiu, keby vo mne ten muz niecim pohol, nieco vo mne zazal a dufala by som vo viac. Inak neviem co by ma hnalo rozvijat temu tohto “vztahu”

anonym_26bc24
Dnes o 20:35
@anonym_67507f

Nevolá sa náhodou Tomáš? S takýmto jedným som mala do činenia 🫩

@anonym_67507f isty Tomas tu bol spominany v mnohych diskusiach s podobnymi temami o nevere, manzelkach. Kto je ten Tomas? Mesto? Vek?

13uzivatelka11
Dnes o 20:45

tiež som sa chcela opýtať aký zmysel je vlastne tejto diskusie, keď si chcela vedieť naše názory ale aj tak ich neberies. To je v poriadku že ty ho berieš ako kamaráta, ale to že on ide do kina radšej s tebou ako s manželkou a si jeho tajomstvo a hovorí ti ako sa stále teší na teba, to už v poriadku nie je z jeho strany.. ja mám jedného dobrého kamaráta ktorého som spoznala v práci, tiež sa bavíme o témach o ktorých sa len tak s hocikým človek baviť nemôže, ale naši partneri o tom vedia a fakt sa teším na ten deň, keď raz príde s manželkou k nám na kávu. A teda do kina osamote nás neláka spolu chodiť..

ruxandra
Dnes o 20:55

Normálne žasnem, čo tu čítam, ale však modrý kôn, nie je sa čo čudovať.
To si doma mužov držíte všetky na reťazi a žiadny z nich nemôže mať kamarátku? :D úplne sa smejem, chudáci chlapi pod papučou :D

Ja som dlhé roky mala takého kamaráta a to som bola roky zadaná, preberali sme spolu všetko a nikdy nemal o mňa záujem a ani ja o neho. Niekedy je fakt lepšie pokecať s opačným pohlavím. A hlavne, podľa mňa ľudia, ktorí vedia na opačné pohlavie pozerať ako na seberovného človeka, sú oveľa lepší. A potom sú tu takí, na ktorých keď prehovorí opačné pohlavie, tak hneď majú v hlave len to jedno, že ich chce pretiahnuť alebo čo :D trápne a úbohé si toto myslieť o každom chlapovi, čo sa okolo mňa motá. Niekedy proste takéto kamarátstvo funguje a ostatní okolo len závidia (alebo sa ženy trasú, že im ho nejaká preberie - asi za nič nestojíte, keď si myslíte, že prvá, čo mu venuje pozornosť, ho od vás odláka :D)

Môj muž má tiež kamarátky a je to úplne normálne, oveľa viac si ho takto vážim, lebo viem, že sa na ženy dokáže pozerať ako na seberovné a nie len ako na objekty túžby 🙂

Vôbec miestne ženy nepočúvaj, to je tu niekedy ako nejaká sekta, pozrieš sa vonku na ulici na nejakého muža a už sa tu na teba vrhnú ako supy, lebo "si rozbíjačka rodín" :D :D
Ale na druhej strane je dosť smutné, ak nikdy nezažili také čisté priateľstvo zo strany muža a že ich komplet všetci muži vždy chcú len pretiahnuť :(

Strana
z3