Prečo ženatí muži vyhľadávajú nové kamarátky?
Ahojte, som čerstvo po rozchode, necítila som sa na vzťah, hľadala som iba človeka, s ktorým sa môžem porozprávať, zavolať si, napísať. Našla som jeho. On je ženatý, šťastne. Tri deti, miluje ženu a svoje deti. Napriek tomu mi venuje kúsok svojho času. Nič odo mňa nechce, máme vyjasnené, že toto nebude o sexe. Napíše mi, nahraje mi správu, zavolá mi, pošle mi pekný obrázok. Sám hovorí, že má mnoho dobrých kamarátiek, iba kamarátiek. Ja od neho nič nechcem, neočakávam, ani on odo mňa. Nikdy sa nebavíme o sexe, ani náznakom. Ideme spolu na kávu a rozoberáme život, psychologické témy, zasmejeme sa, ukáže mi fotky detí, jeho aj manželky. Viem kde pracuje, čo robí, ako sa volá jeho žena a jeho dve deti, kde býva. Nemá problém mi povedať o všetkom. Úprimne.
Pýtala som sa ho, čo mu toto celé dáva?
Že je to niečo iné, ako to, čo má doma. Niečo nové. Niečo iba jeho, jeho svet, jeho tajomstvo. Že sa konečne na niečo teší a tak si aj vo svojom živote váži maličkosti. Že svet ma zrazu zase farby a on sa môže nadýchnuť.
A tak sa sama seba pýtam. Muž vo vzťahu... čo ho vedie k tomu sa kamarátiť so ženami?
Naozaj časom príde stereotyp, nuda a muž potrebuje nový stimul? Hoci svoju ženu miluje?
@anonym_autor odpoved,je to čudák..a ty si nestastna zena po rozchode,co hlada ulavu na nespravnom mieste
Realne on tu pozornost manzelke nedava, on si ju zrejme nevsima a riesi kamosky okolo, mozno aj schvalne jej tym robi prieky.
Si čerstvo po rozchode. Stretávaš sa so ženatým a šťastne zamilovaným mužom. Prečítaj si to po sebe ešte raz a zamysli sa nad tým, čo by si na to povedala svojej dcére. Keby si bola v pozícii manželky toho muža, bola by si s tým ok? Šťastný ženatý muž sa nemá čo stretávať s inými ženami. Vlastne si s nimi nemá ani čo písať. Potrebuje malé vzrušujúce tajomstvo? potrebuje sa nadýchnuť? a čo jeho tri deti? prečo v tom čase strávenom s tebou nie je s nimi? prečo im neukazuje tie maličkosti, z ktorých sa skladá náš svet plný radosti? prečo ich radšej zažíva s cudzími ženami? takto sa milujúci manžel a otec nespráva. Neznášam ženy ako si ty. Prepáč. Bola som tou druhou. Tou, čo čakala s deťmi doma. Viem ako to bolí. Ak nemá svedomie on, mala by si ho mať ty. Určite sú ešte na svete muži bez záväzkov.
No urcite je stastne zenaty, ked obhana kamaratky( podla autorky viacero). No to mu teda vela casu na zenu a deti ostane😏 Mne by prislo divne ist so zenatym muzom do kina-ale co ja viem o zivote🙄😃
Pekne si ta predvara.😉
@mandzula Presne o toto ide. Tie kamaratky su take v zalohe. Po urcitom case ocakava, ze sa zamilujes. A on tak trochu tiez. Poznala som muza s presne tymto spravanim a stylom "predvarania". Bola som ta kamaratka. Tito muzi si chcu opakovane zazit hormony z rodiacej sa pritazlivosti. Takychto kamaratok v roznej faze "predvarenia" maju viac a len cakaju. Je to pre nich o tom vzruseni, ze ovladaju situaciu a pomalicky ju kreuju s jasnym zamerom. Oni ten sex, ktory potom ocakavaju, ze raz pride, chcu mat uzasny - ako z realneho pomaleho zamilovania. Stale nova a nova tzv. "girlfriend experience", pre hormonalny system je to ako droga.
@anonym_autor má 50 rokov?.veď to už má veľké deti, nie? Inak, to čo vidíš je iba pozlátko, faloš. A ten chlap je vlastne podvodník a klamár. Pre mňa by to bol chudák, lebo si nedokáže prijať, že má na hovno manželstvo ani sám pred sebou. Uteká a uteká a klame všetkých naokolo. Skús sa spýtať jeho ženy, aký je v skutočnosti bastard, ona ho bude lepšie poznať ako ty. Ja ho síce nepoznám, ale jedno viem, čo ty nie. Tento týpek NEMA CHARAKTER.
@anonym_autor môj eštevtedymanžel mal doma tiež všetko a vraj mu nič nechýbalo, a tiež potreboval kamošky ako si ty, a nakoniec z toho bola milenka.
Tancuješ na tenkom ľade, daj si pozor.
Aby si nebola príčinou rozpadu manželstva, ja by som sa so ženatým chlapom nevlačila
Teraz čítam v komentoch, že máš 50? ty naozaj nemáš súdnosť žena? je mi z takých ľudí ako ste vy fakt zle. Pýtaš sa, "čo ho vedie k tomu sa kamarátiť so ženami?
Naozaj časom príde stereotyp, nuda a muž potrebuje nový stimul?" a prečo si sa ty rozišla s tým tvojim? čo vedie teba, ženu v rokoch s istými životnými skúsenosťami, vyhľadávať priateľstvá so ženatými? obraňuješ sa v reakciách a tváriš sa, že je toto vaše tajomstvo v poriadku. Naozaj je? tebe by nevadilo, keby tvoj manžel išiel do kina s kamoškou a nie s tebou? prepáč, ale tomu neverím. Zamilovaný manžel nepôjde do kina s KAMOŠKOU, s ktorou nič nemá, iba pár rozhovorov. Celé zle toto 😕 smutné. Maslo na hlave máte obaja.
Toto je aj strata času, treba si hľadať takého, čo by sa s ním dalo niečo vytvoriť, nie takéhoto "pomocného".
"že sa konečne na niečo teší" - ano stastne zenaty. Nic ine ho netesi len sa stretnut s nezadanou.
Bude to pekny kvietok a nadpolovica jeho reci budu klamstva. Alebo je to nejaka patologia spravania, pretoze nie, normalne toto nie je.
@anonym_e4d5d6 Co nie je normalne? Mat kamaratky a socialny kontakt? 😶
@anonym_e4d5d6 Co nie je normalne? Mat kamaratky a socialny kontakt? 😶
@anonym_d96f7f co tu splietas o socialnom kontakte? Citala si aj jej komentare? Su to 50tnici co spolu chodia na kavicku a do kina. A jeho zena o tom nevie. A "nasli sa" aby si pisali, porozpravali, atd, a predpokladam ze na internete.
Takze nie, 50tnik stastne zenaty nehlada na (pravdepodobne) nete kamosky na vypisovanie a chodenie do kina, nie je to normalne. A ak to aj nebolo na nete, akose co, ju oslovil ako random cudziu zenu na ulici ze cau, budeme si pisat? Cele je to smiesnotrapne a nenormalne.
Ak ma 3 deti, bude rad ze moze vziat do kina svoju zenu, ak je tak STASTNE zenaty. Vsetko ostatne su bajky. A to hovorim ako clovek, co si viac rozumie s druhym pohlavym niekedy a mam tak vela kamosov.
*pohlavim 😶
@anonym_d96f7f co tu splietas o socialnom kontakte? Citala si aj jej komentare? Su to 50tnici co spolu chodia na kavicku a do kina. A jeho zena o tom nevie. A "nasli sa" aby si pisali, porozpravali, atd, a predpokladam ze na internete.
Takze nie, 50tnik stastne zenaty nehlada na (pravdepodobne) nete kamosky na vypisovanie a chodenie do kina, nie je to normalne. A ak to aj nebolo na nete, akose co, ju oslovil ako random cudziu zenu na ulici ze cau, budeme si pisat? Cele je to smiesnotrapne a nenormalne.
Ak ma 3 deti, bude rad ze moze vziat do kina svoju zenu, ak je tak STASTNE zenaty. Vsetko ostatne su bajky. A to hovorim ako clovek, co si viac rozumie s druhym pohlavym niekedy a mam tak vela kamosov.
@anonym_e4d5d6 no ved prave, ze som citala, ze spolu chodia aj na verejnost a autorka prave odmieta, ze by sa skryvali. Navyse pise, ze je to cisto v kamaratskej rovine. Ja sa sice nezoznamujem s ludmi cez internet ale par kamosov som si uz nasla a normalne s nimi udrzujem kontakt nezavisle od mojho partnerskeho vztahu. Mohli by sme normalizovat potrebu mat kamosov predsa 🙂
sa pozri ake stihacky su tu na konovi.. kolke maju iq na takej urovni ze des .. doma v roztahanych teplakoch a jedina tema su plienky mlieko a peniaze ... samozrejme ze to chlapa prestane bavit a hlada ulet -aj ked len omocny -pismenkovanie si ..mmuzi su lovci ..odjakziva chcu dobijat .. ale ked pozru co im doma lezi vedla v postely ... samozrejme ze by sa mali aj na seba pozriet ale.. k tomu nikdy nedojde... ak o neho prejavy zaujem mladsia krajsia,veselsia ci proste ina zena - zvysi im to ego ..chytia puvertu alebo su radi ze ich aspon niekto vypocuje ..
@anonym_e961b9 Hlavne tvoje iq nedavalo v skole pozor, ked ucili vybrane slova po B
@anonym_autor nechce ťa ako kamaratku, skôr či neskôr z teba bude chcieť niečo mať... a ešte dodám nepoznám normálneho muža, ktorý by miesto trávenia času s rodinou, prípadne blízkymi kamarátmi potreboval vyhladávať kamarátky a ešte s nimi tráviť čas tak že idú do kina, či čo si to tu písala
No ja moc tomuto príbehu neverím.
@anonym_e961b9 Hlavne tvoje iq nedavalo v skole pozor, ked ucili vybrane slova po B
@dadis trafena hus zagaga a ked uz nema do coho, tak si rypne do gramatiky 😝
Keby sa stretával s chlapom (kamarátom, kamarátmi) tak by väčšina z vás ani nemrkla, veď jediné vzťahy ktoré existujú sú čisto heretosexuálne a je taktiež hlavný dôvod prečo by chlap mal dobrovoľne konverzovať so ženou - sex. “Tak prečo to musí byť v tajnosti”, možno manželka tiež stará škola a jediná iná žena ktorú znesie v živote svojho muža je jeho matka a prípadne iná rodina. Neviem prečo zadaní muži hľadajú kamarátky, neviem ani prečo zadané ženy tiež majú kamarátov z fitka a iných hobbies, veď majú doma muža. Vlastne ani kamarátky nemusia mať, čo ak sú nezadané a rozhýrené po párty, ešte by sa od nich mohli naučiť zlé maniere. 🫣
@dadis trafena hus zagaga a ked uz nema do coho, tak si rypne do gramatiky 😝
@anonym_e961b9 Ved ty si utocila na iq zien, ktore neuzatvaraju priatelstva so zenatymi muzmi. Ano.. a som teraz vo vytahanych teplakoch, aj moj priatel a nehanbime sa za to. Ty a tvoj chlap teplaky nenosite? Aha robi to zo mna nezaujimavu zenu pre muzov?? Rozhodne nie.. nepotrebujem si vsak nic dokazovat pri zadanych chlapoch - ako som lepsia ako jeho frajerka/manzelka. aka som vynimocna, lebo ona riesi deti a financie... (akoby to muzi neriesili)
@anonym_autor asi preto, že potrebujú nové vzruchy.. 🤷
@anonym_autor ..ale prosiiiiiiim ťa 😀 jasné, že je to o sexe..
Ja sa tiež kamoším so zenatym mužom, ktorý má rodinu, a áno, aj ženu ľúbi, ale to mu nebránilo v tom, aby sme sa začali najskôr kamošiť, rozprávať, filozofovať a potom spolu sexovať...
Podľa mňa, keby si mu navrhla "viac", nebráni sa ...
@anonym_b520ea ja nie som mladá šťanda. Som jeho rovesníčka. Obaja máme cca. 50 rokov. Toto nie je o sexe.
@anonym_autor OMG!!! Taká stará a taká poviem slušne - naivná! Myslela som, že ide o mladú tak 21 ročnú...

Tiez som mala takeho kamosa, cisto to bolo o zdoverovani sa, tiez mi neprislo nic zle na tom pokial mi jeho pubertalny syn nenapisal, ze nech dam otcovi pokoj, ze rozbijam im rodinu, lebo sa kvoli mne hadaju. Neviem ako na mna prisiel zrejme sa otcovi dostal do mobilu. Nie je to take nevinne ako sa javi
Vacsinou ti chlapi sami so sebou nevydrzia potrebuju stale potvrdenie zvonku ze su hodnotni a pozornost. Cim viac ttm lepsie.