icon

Prečo ženy jedujú veci, ktoré sa ich netýkajú?

25. feb 2025

Dnes v praci ma opat oslovil muz a daval mi lichotky. Ako, chapem, ze uz to mozno bolo pre niekoho moc, ale nepacilo sa mi od kolegyne, ako ho zacala zhadzovat. Velmi surovym sposobom sa do neho oprela a dala mu monolog o tom, aky je buran, ktory obťažuje zeny. Riešila to potom zvysok celej smeny aj s inymi kolegami. Ja som jej viackrat povedala, ze to privela nafukuje a ze to vobec tak nevidim, ako ona. Chápala by som, ak by bola moja nadriadena a stvalo by ju, keby sa ,,zabavam" pri praci. Ale nakolko sme luxusnejsi butik, tak tomu zákazníkovi som nakoniec aj vybrala oblek. Pôvodne tam prišiel len kvoli mne 🙂 kolegyni som slusne vysvetlila, ze pokial mi nieco bude neprijemne, ze sa sama viem obranit. Ale ten pan bol velmi mily a nechala som mu aj svoj kontakt. Nemam problem ust s nim na kavu, nakolko som slobodna. Po zvysok smeny bola na mna ofucana a s kazdym rozoberala to, aki su muzi debili a riesila tam sexizmus, ako to zeny obťažuje a pod. Pritom kolegyňa nie je z tych zien, ktora by bola obetou sexizmu, ale vyjadrovala sa tak, ako keby ho v oraci zazivala kazdy den. Stve ma, ze z muzov robia niektore zeny (hlavne feministky) grobaniov, debilov a pritom iba zvelicuju. Mne sa teda nestalo, zeby sok denno denne zazivala neprijemne situacie s muzmi. Tym nepisem, ze to neexistuje! Len mi to pride prehnane.

Strana
z2
zuzanita1609
25. feb 2025

Závisť žena, závidela 😉

dadka1997
25. feb 2025

Och tolka závisť 🤦‍♀️

marca12
25. feb 2025

Mozno zavidela,ale mozno jej ozaj vadia taki muzi. Ja tiez neznasam slizkych muzov a zeny,ktore sa chichocu na ich chrapunskom spravani. Nejedneho som uz poslala kade lahsie,ked sa snazil o taketo spravanie.

sevrin
25. feb 2025

Ona sa jedovala preto, lebo sa jej to práveže týkalo až veľmi. Tajne dúfala, že ten muž osloví ju. Nevydalo a teraz bude ofučaná celý týždeň.

zuzanita1609
25. feb 2025

Stavím sa,že keby to bolo opačne,že by balil ju,tak by bolo "chi-chi cha-cha" z jej strany😜. Toto nemá s feminizmom nič spoločné 😁.

moonlight1210
25. feb 2025

Schovavala svoju nespokojnost, ze nezaziva to iste, za prehnanu “ochranarskost” cti ostatnych zien. Take riesenie zastupneho problemu.

Nejde jej o sexizmus, ani o teba (teba cert ber, co na tebe vobec chlapi vidia, vsak sa im len ponukas, same usmevceky, flirtovanie - +/- toto ma o tebe v hlave), jej ide o fakt, ze ona tolko zaujmu a poklon nedostava a uz vobec tam niekto nechodi len preto, aby ju nachvilu aspon videl.
Vnutorne ju ide roztrhnut od hnevu a sklamania, ci je daka horsia. A najskor sa vdaka tomu citi aj menejcenna, nezaujimava a to ju trapi.

Proste svoje prizemne pocity schovava za “vyssiu moralku”.

kavasmliekom
25. feb 2025

Asi aj ona by chcela také lichôtky 🤔

autor
25. feb 2025

@marca12 on praveze bol slusny. Proste tam prisiel kvôli mne a mne sa velmi nepacilo, ako drzo na neho sla a riesila tam veci, ze ci chodi takto obtazovat zeny 🫣 bolo mi to vylozene trapne aj za nu. A ona ked odisiel az kricala :D ako keby tam na nas vytiahol noz :D

svetlonos
25. feb 2025

A ona je majiteľka? Ak nie, určite by som to riešila s nadriadeným, pretože ona vlastne dehonestovala zákazníka a urobila zle meno predajni! Keby bol debil nepoviem, ale teda zrejme nebol. Ona nebude normalna, a tiež myslím ze ziarli.

bloger
25. feb 2025

Také sa nájdu aj tu. Nezmyselne sa do niekoho navážajú. A nemusia mať na to žiaden dôvod.

daniela1911
25. feb 2025

Ja zas nechápem, ako mohol prísť do predajne len kvôli tebe? Ako ťa videl cez výklad a povedal si idem sa dvoriť tejto žene? Alebo ste sa poznali a prišiel ťa pozrieť?
Kolegyňa sa správala naozaj nevhodne, a obzvlášť pred zákazníkom. Ale úplne si neviem predstaviť ani toho slušného pána…

duunlo
25. feb 2025

@autorka nenamyslas si trochu, ze tam prisiel kvoli tebe? 😅

autor
26. feb 2025

@daniela1911 je to obchodny dom a oproti je kaviaren a tento pan tam chodi pravidelne na kavu a proste som sa mu pacila, preto ma oslovil. Co je na tom take nepochopitelne :D

autor
26. feb 2025

@duunlo nie, nenamyslam, pretoze prišiel za mnou s tym, ze ma dlhsie registruje, preto sa odvazil prist ma oslovit. Oproti je kaviaren, kam chodieva pravidelne na kavu

mircalla
26. feb 2025

Jedna vec je, ze sa do toho nema starat. Druha vec - tebe nikto nevysvetlil, ze davat na seba kontakt a chodit na kavu zo zakaznikmi je v kazdej firme cervena ciara? To su zakladne principy v kazdej firme. Moj znamy lyziarsky instruktor, pozyvala ho jedna mamicka na kavu, velmi razne odmietol, nakolko to bola matka dietata, ktoremu robil instruktora - konflikt zaujmov

mircalla
26. feb 2025

Evidentne pozeras moc vela romantickych filmov. Nemas co davat v praci zakaznikom na seba kontakt, absolutne neprijatelne a som si ista, ze mate daky code of conduct co ano a co nie, ktory zjavne nepoznas.
Ale nikdy so zakaznikmi, pacientami atd nic neriesit, dokonca na pracovisku im davat na seba telefon.....

autor
26. feb 2025

@mircalla zaujinave. Ja poznam x pripadov, kedy vznikol vztah prave pri praci :D cize casnicka, predavačka, recepčná, sestricka nemozu za ziadnych okolnosti mat absolútne ziaden kontakt s x ludmu, s ktorymi pridu do kontaktu?:D to, ze su ini ludia zasadovi plne respektujem. Ale ja nevidim ziaden problem tam, kde nie je ;) to, ze si niekto kupi v obchode sem tam koselu este neznamena, ze striktne ho musim brat len ako zakaznika 😁

autor
26. feb 2025
autor
26. feb 2025

A mimochom v rodine mame lekara, ktory sa zamiloval do pacientky 🫢 fuu, to je uz asi na basu 😋🤣

zooeynka
26. feb 2025

Tak vies....muz, kzory dava komplimenty 1 zene, pricom sa v miestnosti nachadza aj dalsia tak je to sedlak alebo chrapun. Ja chapem ze ma zaujem iba o tu krajsiu ale okato chvalit jednu a odignorovat druhu je trapas....proste nevychovany muz. Keby polichotil aj tej starsej, skaredsej tak by boli vsetci spokojni....

mircalla
26. feb 2025

@autor No minimalne je to na vyhadzov a aj takych vyhodili
Tiez ma balili zakaznici a ani omylom som cislo nedavala

autor
26. feb 2025

@mircalla zaujimave je, ze to vzdy odsudzuju prave tie, ktorych sa to netyka a ani nic podobne sa im nestalo :D

mircalla
26. feb 2025

@autor Stalo sa mi to viac krat, pisala som to vyssie. Akurat som nepovazovala za vhodne rozdavat svoj telefon hocijakym ludom, co si o neho len tak poziadaju na pockanie a ktorych ani nepoznam a neviem co su zac, mam rozum. Moze sa ti to skaredo vypomstit. Sedi oproti v kaviarni a cumi na teba, tebe to lichoti a si cela hotova. Dokonca ma v obchode poznamky. Pokial je divny, co nevies, moze ti uplne kludne narobit problemy v praci....staci, ze sa mu daco znepaci ci s nim niekam nepojdes ani nevies ako.

mircalla
26. feb 2025

@autor Takze ano, vzdy som mala z takychto ludi, co bezostysne pridu niekoho balit v praci skor neprijemny pocit ako prijemny. Vsak sama si priznala, ze to bolo mozno moc....Ty mas byt tiez profesional a nie flirtovat zo zakaznikmi, najma ak to je luxusny butik, co ma mat daku uroven. Je rozdiel byt mila a rozdavat cislo. Ale asi rovnako ako on nepoznas hranice

autor
26. feb 2025

@mircalla prehanas presne tak Isto, ako ta starsia kolegyna. Pan bol velmi mily, nebol to ziaden uchylak, krory tam prisiel v zapotenom tricku a slintal tam nad mojim telom. Neviem, ja nepoznám zenu, ktorej by prekážalo, ak by za nou prosiel Sympaticky muz, krory by jej pochvalil usmev a bol pritom maximalny gentleman. Ako som spominala, nakoniec odišiel aj s nakupom a sprijemnil mi smenu. Dala som mu svoj kontakt, kde prosim pisem, ze som mu dala tel.cislo? Existuje aj email, socialne siete. Mne sa ten muz pacil, tak snad je moja vec, komu dam svoj kontakt. Ja nie som taka paranoidna, ako si ty. Bezne ma takto oslovili niekde muzi a ani jeden z nich nebol ziaden uchylak. Ak mas ty stastie na takych, tak zrejme to bude niecim inym, ze takych pritahujes. Kde sa ma potom zena zoznamit? Ked vo vsetkom vidis nieco zle 🫣

mircalla
26. feb 2025

@autor Slovo uchylak si pouzila ty, nie ja. Kazdy sme iny. Ja si len myslim, ze rozdavat na seba kontakty muzom, ktorych poznam 5 min asi nebude moj styl....tvoj asi ano. To je jedno aky, stale je to kontakt. V praci uz vobec nie. Potrebujem, aby sa trosku viac snazil ako par minut a aj to si velmi dosledne zvazim. Papa

autor
26. feb 2025

@mircalla 😂😂😂 uz ta vidim, ako odmietnes kazdeho sympaťáka, ktory sa ti prihovorí a da ri kompliment. Ale ty si nechas ujst prilezitost, lebo sa dostatocne dlho nesnazi :D by ma zaujimalo, ako si sa zoznamovala s mužmi. Vsak nejako sa začať musi, nie? Pozvanie na kavu alebo obed je len odrazový mostik a neznamena to, ze ten muz sa nebude snazit. Pises uplne mimo a je ocividne, ze sa ti nikdy takato situacia nestala, lebo by ti to prislo mile a prirodzene

mircalla
26. feb 2025

@autor Nuz hlavne nepovazujem kazdeho chlapa za sympataka ako ty. Dost mi zalezi aj na tom, ci ma daco v hlave, nestaci mi, ze hodi daky kalerabik a odpadavam.
Tvojim kolegyniam sa zdal slizky, vlezly a otravny, pravda bude niekde uprostred...

mircalla
26. feb 2025

@autor Zda sa mi to inak dost nepravdepodobne, ze kolegyna by si dovolila hrubo urazat zakaznika a davala mu monolog, ktory tam navyse urobil trzbu. V luxusnom butiku??

Podla mna totalne vymyslena tema

vilma7
27. feb 2025

@mircalla sa ukludni žena, väčšina ľudí sa zoznamuje, zoznamilo vyššie uvedeným spôsobom. A je to určite krajšie, ako cez zoznamujú online...sama som sestrička a to by si sa čudovala co všetko sme na mužskom oddelení zažili. A nielen zo strany pacientov. To je hold realita.
Kolegyne neviem čo vadilo, opýtala by som sa jej. Zahof za hlavu. Je byť sefova tak ju asi vyhodím, keďže sa.nevie správať k zákazníkom.

Strana
z2