icon

Prečo ženy jedujú veci, ktoré sa ich netýkajú?

25. feb 2025

Dnes v praci ma opat oslovil muz a daval mi lichotky. Ako, chapem, ze uz to mozno bolo pre niekoho moc, ale nepacilo sa mi od kolegyne, ako ho zacala zhadzovat. Velmi surovym sposobom sa do neho oprela a dala mu monolog o tom, aky je buran, ktory obťažuje zeny. Riešila to potom zvysok celej smeny aj s inymi kolegami. Ja som jej viackrat povedala, ze to privela nafukuje a ze to vobec tak nevidim, ako ona. Chápala by som, ak by bola moja nadriadena a stvalo by ju, keby sa ,,zabavam" pri praci. Ale nakolko sme luxusnejsi butik, tak tomu zákazníkovi som nakoniec aj vybrala oblek. Pôvodne tam prišiel len kvoli mne 🙂 kolegyni som slusne vysvetlila, ze pokial mi nieco bude neprijemne, ze sa sama viem obranit. Ale ten pan bol velmi mily a nechala som mu aj svoj kontakt. Nemam problem ust s nim na kavu, nakolko som slobodna. Po zvysok smeny bola na mna ofucana a s kazdym rozoberala to, aki su muzi debili a riesila tam sexizmus, ako to zeny obťažuje a pod. Pritom kolegyňa nie je z tych zien, ktora by bola obetou sexizmu, ale vyjadrovala sa tak, ako keby ho v oraci zazivala kazdy den. Stve ma, ze z muzov robia niektore zeny (hlavne feministky) grobaniov, debilov a pritom iba zvelicuju. Mne sa teda nestalo, zeby sok denno denne zazivala neprijemne situacie s muzmi. Tym nepisem, ze to neexistuje! Len mi to pride prehnane.

Strana
z2
katies0410
27. feb 2025

Mne to príde milé. Určite daj vedieť ako to bude pokračovať.

mircalla
27. feb 2025

@vilma7 Vymyslena tema. Predavacka zhulaka zakaznika to iste

betulinka1
27. feb 2025

Za mna je kolegina divna. Ved keby ti to vadilo, tak jej povies a vymeníte si zakaznika. A okrem toho poznam kopec párov, co sa spoznali v praci. Za mne je to pekne a romanticke 😉

autor
27. feb 2025

@mircalla samozrejme, ked sa ti nepaci nazor druhych, hned je to výmyslena tema. Absolutne si nebola v tej situacii, tak bud prosim ta ticho a nevymýšľaj si vlastne scenare. To tu mam od slova doslova citovat kolegynu, ako sa správala k zakaznikovi? Ved ja som nikde nepísala, ze tam urobila scenu s nim. Skor som riesila ju potom, ako pan odisiel. Ze z toho robila vedu. Ano, aj jemu ustipacne naznacovala, ze sa jej nepaci, ze si vobec dovolil prist oslovit zenu, ktora sa jej paci. Proste hadzala ustipacne poznamky, ze ci takto chodí obťažovať zeny aj po iných prevadzkach a ze mame vela práce. Nasledne ten pan milo na nu zmurkol, ale ved ja som zakaznik a zacal sa ,,zaujinat" o sortiment. A neviem co sa tu mam ored tebou obhajovat, ako to bolo. Uz mam inak za sebou obed s nim a pozval na vystavu do jednej znamej galerie v BA. Takze nech ta aj roztrha 😁

mircalla
27. feb 2025

@autor Fakt si myslis, ze ma zaujima daky anonymny nick z netu? Len mi pride cela situacia totalny blud, jedna rozdava cisla, druha nadava zakaznikovi. Nezamestnanala by som ani jednu. Ludia, ktorych riadim maju trosku trosku inu uroven. Tvoje sukromnie ma nezaujima, ja mam 2 deti a mentalne som niekde inde

autor
27. feb 2025

@mircalla tak naco sa tu vyjadrujes. Mne je zas ukradnute, koho ty riadis a zeby si na vyhodils. Dalsia z tych, ktora nedokazu vyzdvihnut seba bez toho, aby zhodila tu druhu.

mircalla
27. feb 2025

@autor Ty preco zakladas temu navyse anonymne, ked chces citat len co ti vyhovuje?

Strana
z2