Prečo ženy útočia na ostatných online?
Prečo mám pocit, že poslednú si sem ženy chodia len kopnúť do druhých a čo najviac ich znemožniť?
@cookie29 tak nie.. mala som na mysli tu temu s ULUTUJEM... a tam to autorka tak pouzivala aj v texte ulutovavala.. tam som sa divila, preco to neprepisu
Dakujem
Prepac, to ja vediet nemozem.
Tak potom admin by mohol ovladat zaklady slovenciny🙈, ci uz moc chcem od cloveka, ktory si tu svojvolne meni nazvy a mdni tak vyznam celej diskusie?
@benit v pohode. Ja to tiež nechápem a nebolo mojim cieľom ani útočiť na nikoho ani ze by sa tu ľudia hádali. Ale poukázať skôr na tu dnešnú dobu ze ako sa ľudia medzi sebou správajú zle
To este stale nie je opraveny nazov diskusie? Idem to nahlasit.
Autorka
Máš pravdu. Toto fórum išlo brutálne dole vodou a je to tu hrozné. Ja som tu dlhé roky, ale nedá sa to porovnať. Doslova sú tu anonymky, ktoré striehnu na isté užívateľky a nicky a urážajú, sliedia, šikanujú.
Diplomatické, slušné, kľudné argumentovanie pre niekoho nie je moc príťažlivé.A niekto to ani inak nevie ....
A častokrát , ak niekto s niečím nesúhlasi, iný to berie ako útok ...aj keď naozaj ten nesúhlas bol vyjadrený v slušnej rovine...bez žiadneho ponižovania,aj keď to dotyčný chápe ako ponižovanie...
V reálnom živote, ľudia väčšinou čo najviac prskajú ,majú naozaj v svojom živote veľa nevyriešeného, možno horšiu situáciu ako ten,koho sa snažia uraziť, ponížiť.(Častokrát aj za nepodstatnú vec)
Vedomé/nevedome mysliac,že sa budú cítiť lepšie, zakamufluju svoje problémy ,s*ačky,.....
Presne ,ako to tu bolo spomenuté...
Iní zase to majú asi ako šport, zábavnú činnosť,aj keď v konečnom dôsledku je to prízemná zábava....
Iní nevidia sa inak správať,či už z hľadiska výchovy....
A potom je to zrkadlo,v čom žijeme... Sociálne siete, predbiehanie sa vo všetkom, točenie kadejakých videí, fotiek,...predbiehanie sa hádam vo všetkom....z každej strany sa to valí a sype ..či Facebook, Instagram.....
Politická, sociálna situácia....
Všetko so všetkým súvisí....
@zuzanockamt ja som tu tiež dlhé roky a oproti minulosti je to tu dosť slabý čaj sa mi skôr zdá. 😅
@miskakyska autorka sa sem raz po rokoch prihlási a bude mať milión upozorneni 😁
@domak2 Určite nie. Kedysi pradávno (som tu od roku 2008) vznikali dokonca priateľstvá, osobné stretnutia, ženy si vedeli poradiť, podiskutovať. Teraz - už niekoľko rokov - otras. Šikana, urážanie.
@zuzanockamt zas tu asi bolo tak 5% užívateliek tipujem. Ja som tu od 2012 a divoký západ je nič. Kauzy, afery co sa preniesli aj do reálneho života, fakeove účty, zbierky a už ani neviem co. Ale zas bola aj väčšia sranda. A aj tie priateľstva sa uzavreli. ☺️
@benit Ďakujeme za "milé kopnutie" (aj ostatným). Admin sa veľmi ospravedlňuje za chybu a krásne ďakuje za pozorné oči. Ste skvelé, baby! 😘💙
Ja som odjakživa býval veľmi jemný a citlivý muž. Až na tomto fóre sa zo mňa stal tvrdý chlap. Inak to tu nešlo.

..mne zas ide dekeľ odvaliť, keď je tu milión x za deň označený admin,autor, autorka ...ste nikdy neklikli ,kde vás to hodí?