icon

Prečo ženy zakazujú mužom vlastné účty na sociálnych sieťach?

Dnes o 15:10

Prečo žena zakazuje mať chlapovi svoj FB účet a núti ho do spoločného?

Chcem mu napísať, ale je mi nepríjemné, že to nie je len pre jeho oči.

Prečo to chlap toleruje?

Strana
z2
marca12
Dnes o 17:30

@anonym_autor Zrejme kvoli takym ako si ty.

anonym_40474a
Dnes o 17:33

Podĺa vyjadrovania je to tá, čo pasie za ženáčom starším a pýtala sa tu pred pár dňami,či ho niekto pozná. Presne rovnaké reakcie , skladba viet, aj prirovnania.

autor
Dnes o 17:45
@anonym_40474a

Podĺa vyjadrovania je to tá, čo pasie za ženáčom starším a pýtala sa tu pred pár dňami,či ho niekto pozná. Presne rovnaké reakcie , skladba viet, aj prirovnania.

@anonym_40474a Už to začína byť trocha trápne, do každej témy ju pchať.

anonym_40474a
Dnes o 17:53
@anonym_autor

@anonym_40474a Už to začína byť trocha trápne, do každej témy ju pchať.

@anonym_autor Trápna mi prídeš ty . 🙂

autor
Dnes o 17:53
@anonym_40474a

@anonym_autor Trápna mi prídeš ty . 🙂

@anonym_40474a Tak načo tu si?

anonym_2178eb
Dnes o 18:40
@anonym_40474a

@anonym_40474a Ak nejaká žena pasie za ženatým chlapom, tak to tá žena nemá žiadnu úctu a je len zlá špina. A tak aj dopadne.

klotildabazarik
Dnes o 18:44

@anonym_autor co spolcny účet na fb? Taku kravinu prvykrat citam😂 kto normalny ma v dnešnej dobe Facebook 🙄 mozno tak nejake babky co objavili caro internetu

autor
Dnes o 18:54
@anonym_2178eb

@anonym_40474a Ak nejaká žena pasie za ženatým chlapom, tak to tá žena nemá žiadnu úctu a je len zlá špina. A tak aj dopadne.

@anonym_2178eb No, to by ste tuším neboli vy, aby ste neotočili všetko v prospech svojej vygenerovanej osnovy. Ja som niekde písala, že ho chcem baliť, preboha? Pýtam sa na úplne inú vec a nie na vaše domnienky.

anonym_8ad83c
Dnes o 19:02
@anonym_40474a

@anonym_40474a presne toto som isla teraz pisat 😅 je to ona a aj podla odpovede je to poznat

anonym_40474a
Dnes o 19:04
@anonym_8ad83c

@anonym_40474a presne toto som isla teraz pisat 😅 je to ona a aj podla odpovede je to poznat

@anonym_8ad83c Jasné, že je. Pošahaná trapka si myslí, že je múdra ako rádio a nikto si jej výplody chorej mysle nepamätá.

natalka13
Dnes o 19:06
@anonym_40474a

@anonym_40474a este sa aj pod tvojim prispevkom priznala 😄

natalka13
Dnes o 19:07
@anonym_autor

@anonym_2178eb No, to by ste tuším neboli vy, aby ste neotočili všetko v prospech svojej vygenerovanej osnovy. Ja som niekde písala, že ho chcem baliť, preboha? Pýtam sa na úplne inú vec a nie na vaše domnienky.

@anonym_autor tak nam napis preco mu neposles sms?

anonym_40474a
Dnes o 19:11
@natalka13

@anonym_40474a este sa aj pod tvojim prispevkom priznala 😄

@natalka13 Nie, to ona cítila náhlu potrebu sa tej pacientky zastať, lebo si všimla, ako ju opakovane spoznávame a to sa fakt že snažila, aby pôsobila ako niekto druhý. Príčetný podĺa možnosti 🤣

anonym_40474a
Dnes o 19:13
@anonym_autor

@anonym_autor Opakuješ sa zlatko, toto sme už raz čítali. Veď môže byť neobmedzené množstvo iných dôvodov na to, aby si ho tu hĺadala a hĺadala iných, čo ho poznajú z práce
Úplne počestne si chcela trebárs zahrať partiu žolíka a kávu vypiť. To len my sme tu všetku z višne spadli a smejeme sa tvojim úprimným a čestným úmyslom.

Strana
z2