Prečo ženy zakazujú mužom vlastné účty na sociálnych sieťach?
Prečo žena zakazuje mať chlapovi svoj FB účet a núti ho do spoločného?
Chcem mu napísať, ale je mi nepríjemné, že to nie je len pre jeho oči.
Prečo to chlap toleruje?
Podĺa vyjadrovania je to tá, čo pasie za ženáčom starším a pýtala sa tu pred pár dňami,či ho niekto pozná. Presne rovnaké reakcie , skladba viet, aj prirovnania.
Podĺa vyjadrovania je to tá, čo pasie za ženáčom starším a pýtala sa tu pred pár dňami,či ho niekto pozná. Presne rovnaké reakcie , skladba viet, aj prirovnania.
@anonym_40474a Už to začína byť trocha trápne, do každej témy ju pchať.
@anonym_40474a Už to začína byť trocha trápne, do každej témy ju pchať.
@anonym_autor Trápna mi prídeš ty . 🙂
@anonym_autor Trápna mi prídeš ty . 🙂
@anonym_40474a Tak načo tu si?
@anonym_40474a Ak nejaká žena pasie za ženatým chlapom, tak to tá žena nemá žiadnu úctu a je len zlá špina. A tak aj dopadne.
@anonym_autor co spolcny účet na fb? Taku kravinu prvykrat citam😂 kto normalny ma v dnešnej dobe Facebook 🙄 mozno tak nejake babky co objavili caro internetu
@anonym_40474a Ak nejaká žena pasie za ženatým chlapom, tak to tá žena nemá žiadnu úctu a je len zlá špina. A tak aj dopadne.
@anonym_2178eb No, to by ste tuším neboli vy, aby ste neotočili všetko v prospech svojej vygenerovanej osnovy. Ja som niekde písala, že ho chcem baliť, preboha? Pýtam sa na úplne inú vec a nie na vaše domnienky.
@anonym_40474a presne toto som isla teraz pisat 😅 je to ona a aj podla odpovede je to poznat
@anonym_40474a presne toto som isla teraz pisat 😅 je to ona a aj podla odpovede je to poznat
@anonym_8ad83c Jasné, že je. Pošahaná trapka si myslí, že je múdra ako rádio a nikto si jej výplody chorej mysle nepamätá.
@anonym_40474a este sa aj pod tvojim prispevkom priznala 😄
@anonym_2178eb No, to by ste tuším neboli vy, aby ste neotočili všetko v prospech svojej vygenerovanej osnovy. Ja som niekde písala, že ho chcem baliť, preboha? Pýtam sa na úplne inú vec a nie na vaše domnienky.
@anonym_autor tak nam napis preco mu neposles sms?
@anonym_40474a este sa aj pod tvojim prispevkom priznala 😄
@natalka13 Nie, to ona cítila náhlu potrebu sa tej pacientky zastať, lebo si všimla, ako ju opakovane spoznávame a to sa fakt že snažila, aby pôsobila ako niekto druhý. Príčetný podĺa možnosti 🤣
@anonym_autor Opakuješ sa zlatko, toto sme už raz čítali. Veď môže byť neobmedzené množstvo iných dôvodov na to, aby si ho tu hĺadala a hĺadala iných, čo ho poznajú z práce
Úplne počestne si chcela trebárs zahrať partiu žolíka a kávu vypiť. To len my sme tu všetku z višne spadli a smejeme sa tvojim úprimným a čestným úmyslom.

@anonym_autor Zrejme kvoli takym ako si ty.