Prečo ženy zakazujú mužom vlastné účty na sociálnych sieťach?
Prečo žena zakazuje mať chlapovi svoj FB účet a núti ho do spoločného?
Chcem mu napísať, ale je mi nepríjemné, že to nie je len pre jeho oči.
Prečo to chlap toleruje?
Lebo mudrejsi ustupi ...?
@anonym_e14b71 Neviem, nie je to od ženy až moc?
Spoločné účty som osobne naozaj nikdy nepochopila, ale odkiaľ vieš, že žena ho núti a niečo mu zakazuje? Že to nenavrhol on? Že jemu sa nepáčilo, že ona má svoj? Alebo že svoj nikdy ani nemal a nemá záujem mať? Nemôže mu to takto vyhovovať?... ak ste si dosť blízki na to, aby sa ti zveril s tým, že je to tak ako píšeš, tak sa ho spýtaj priamo, prečo to toleruje a to čo mu chceš povedať mu napíš do SMSky, cez whatsapp alebo iný komunikačný kanál..
Spoločné účty som osobne naozaj nikdy nepochopila, ale odkiaľ vieš, že žena ho núti a niečo mu zakazuje? Že to nenavrhol on? Že jemu sa nepáčilo, že ona má svoj? Alebo že svoj nikdy ani nemal a nemá záujem mať? Nemôže mu to takto vyhovovať?... ak ste si dosť blízki na to, aby sa ti zveril s tým, že je to tak ako píšeš, tak sa ho spýtaj priamo, prečo to toleruje a to čo mu chceš povedať mu napíš do SMSky, cez whatsapp alebo iný komunikačný kanál..
@anonym_737169 Svoj účet mal, na naliehanie ženy ho zrušil a vytvorili si nový, spoločný. Takto keď mu chcem napísať, najprv si to prečíta ona, následne správu vyhodnotí a keď prejde jej kontrolou, odovzdá mu ju. Obsah správy nie je nijak kompromitujúci, ale je mi nepríjemné, že správa určená pre neho, musí najprv prejsť schválením treťou osobou.
@anonym_autor tak mu napis na mobil… tento problem si musí vyriešiť on sám 🤷♀️
@anonym_737169 Svoj účet mal, na naliehanie ženy ho zrušil a vytvorili si nový, spoločný. Takto keď mu chcem napísať, najprv si to prečíta ona, následne správu vyhodnotí a keď prejde jej kontrolou, odovzdá mu ju. Obsah správy nie je nijak kompromitujúci, ale je mi nepríjemné, že správa určená pre neho, musí najprv prejsť schválením treťou osobou.
@anonym_autor To nie je muž, ale handra 😀 Klasický podpapučiar čo bude tíško poslúchať svoju manipulatívnu dominantnú ženu. A tebe sa čudujem že s takým ťuťmákom ešte chceš strácať čas.
@anonym_autor To nie je muž, ale handra 😀 Klasický podpapučiar čo bude tíško poslúchať svoju manipulatívnu dominantnú ženu. A tebe sa čudujem že s takým ťuťmákom ešte chceš strácať čas.
@anonym_2178eb Tak zase ja mu nejdem písať, že si ho osedlám ako koňa na Veľkej Pardubickej.
@anonym_autor no , keď ideš písať niečo chlapovi a nie je ti po chuti, že to nie je len pre jeho oči, on má ženu - už to je minimálne podozrivé
A nie, nezakazovala by som , je to trápne o každom prde partnerky/partnera vedieť
@anonym_autor preco to toleruje?...lebo chce mat doma pokoj. Asi nevedel, koho si berie za manzelku.
😂 a koľko žien ešte aj vie heslá k účtom svojich manželov a muži o tom buď vedia alebo nevedia 😂 čistá tragikomédia, čo ženy v dnešnej dobe vyvádzajú
Moji znami to takto mali. Ja som ich prestala kontaktovat, pretoze som nevedela, s kym sa vlastne bavim. Neboli to ziadni podstatni ludia pre moj zivot, takze mi to bolo uplne fuk.
@anonym_autor keď to majú nastavené takto, tak by to veľmi pravdepodobne jeho žena čítala a správy mu kontrolovala, aj keby ten vlastný účet mal... mne by takýto model nevyhovoval, ale zjavne sú aj také páry a treba to len prijať ako fakt... s akým zámerom mu chceš písať? máš o neho záujem? a nepýtam sa na obsah správy, ale čo od toho očakávaš?
@anonym_2178eb Tak zase ja mu nejdem písať, že si ho osedlám ako koňa na Veľkej Pardubickej.
@anonym_autor A ty si v akom vztahu k tomu chlapovi? Nejako som to tu nepostrehla. Ano je to priliz co sa toho uctu tyka. Taka zena musi byt hrozna pre zivot celkovo si myslim, ak je taky general vo vsetkom🙏😂 Ale zas, co ak tato jeho zena vie o nejakej, ktora narusa ich inak kludny vztah a vie,ze by s nou vela pisal cez net a takto tomu zabranuje😂 no lenze zas, kde nie je dovera...doplnte si. Uz akekolvek preventivne opatrenia nie su dobrym znamenim. No bohvie ako to je s tebou a ako to je s nim a jeho zenou...je tolko moznosti odpovedi, uz len min to co som uviedla a urcite su aj dalsie. Takze za mna nezmyselna tema, ked takto postupne nadtym uvazujem🤷♀️😂
Mne to tiez pride divne. Ja si tiez niekedy pisem s kolegom na WhatsAppe, takych 80% su to pracovne veci a zvysnych 20% typu kto mal aky vikend. Tiez by mi nebolo prijemne ak by som vedela, ze to cita jeho zena. Na ziaden zdielany FB by som mu urcite nepisala. V takom pripade by som sa s nim sukromne nekontaktovala a obmedzila kontakt na cisto vramci officu.
Tak to je divna zena. Nepoznam nikoho, kto ma takto spolocny ucet, aj my s priatelom mame kazdy svoje.
@anonym_autor preco mu chces napisat nieco, co nemoze vidiet jeho žena?
@anonym_autor preco to toleruje?...lebo chce mat doma pokoj. Asi nevedel, koho si berie za manzelku.
@euka210 ja mam osobnú skusenost(z okolia nie môjho muža😂) kedy chlap sam chcel spoločný účet čisto z pohodlnosti. Nemusel odpisovať on na spravy gratulácie a nic vybavovať lebo to urobí žena. Celkovo ani telefón nezdviha a keby nemusel ani by s ludmi nekomunikoval😂 tak mozno dalsi pohľad
Veď to isté aj žena,ked niekto jej píše,tak to vidí aj on
Ked sa tak dohodli a majú to tak prečo nie?len za to, že tebe sa to nepáči? veď napíš mu sms a hotovo
@euka210 ako poznám niektorých chlapov ani som si nie istá že jeho rečicky sú pravdivé.
My mame len moj fb, ktorý mám cca 20 rokov. Manžel nechce sociálne siete, a kamarátov mame spoločných, takže som mu dala prístup na moj fb, a keď si chce niečo pozrieť alebo sa v práci nudí tak si zapne. Messenger nepoužívame. Whatsapp mu nepozerám, maily musím, nakoľko ho to nebavi, tak mu sledujem kvôli platbám ako sú poistky atd. Do mobilu mu nechodím a je mu jedno kto mu píše. Veríme si. Keby si mu napísala cez whatsapp ani neviem
Lebo ma zenu furiu, lebo niekoho namotaval a zena mu na to prisla, lebo je podpapucnik a kombinacia tohto vsetkeho.
@anonym_autor prečo ženy/muži zakazujú svojim partnerom/partnerkám čokoľvek? Manželstvo alebo vzťah nie je o príkazoch a zákazoch, ale o vzájomnej dohode
@anonym_autor Tak asi ma zlu skusenost?ale za mna divne.
divné ... a spoločné účty som nechápala. Ale proti gustu ... ja skôr fungujem, že ak niečo, podam svoj mobil, nech si manžel prečíta niečo na messengeri, alebo varím, pipne mi správa, tak ho poprosím, nech mi ju prečíta .. a máme to aj naopak. Ale aby som mu zakázala jeho konto, či prikázala mať spoločný účet ... to nie. Ale do hrnca im nevidíme, nevieme ako to je ...
asi zistila, ze mu pise viac takych zien ako ty 😄
@anonym_autor nepoznám takú ženu,ani medzi priateľmi nemám nikoho s takýmto účtom.
Najväčšia sedlačina toto
Nič viac trápne neexistuje ako spoločné účty. Chápem že sú ľudia ktorý nemajú sociálne siete a použijú profil druhého ak niečo potrebujú (kúpiť, predať, objednať si). Aby ale niekto mal spoločný profil kde zdieľajú správy, príde mi to veľmi zvláštne.

Lebo mudrejsi ustupi ...?