icon

Prečo ženy zakazujú mužom vlastné účty na sociálnych sieťach?

Včera o 15:10

Prečo žena zakazuje mať chlapovi svoj FB účet a núti ho do spoločného?

Chcem mu napísať, ale je mi nepríjemné, že to nie je len pre jeho oči.

Prečo to chlap toleruje?

Strana
z2
marca12
Včera o 17:30

@anonym_autor Zrejme kvoli takym ako si ty.

anonym_40474a
Včera o 17:33

Podĺa vyjadrovania je to tá, čo pasie za ženáčom starším a pýtala sa tu pred pár dňami,či ho niekto pozná. Presne rovnaké reakcie , skladba viet, aj prirovnania.

autor
Včera o 17:45
@anonym_40474a

Podĺa vyjadrovania je to tá, čo pasie za ženáčom starším a pýtala sa tu pred pár dňami,či ho niekto pozná. Presne rovnaké reakcie , skladba viet, aj prirovnania.

@anonym_40474a Už to začína byť trocha trápne, do každej témy ju pchať.

anonym_40474a
Včera o 17:53
@anonym_autor

@anonym_40474a Už to začína byť trocha trápne, do každej témy ju pchať.

@anonym_autor Trápna mi prídeš ty . 🙂

autor
Včera o 17:53
@anonym_40474a

@anonym_autor Trápna mi prídeš ty . 🙂

@anonym_40474a Tak načo tu si?

anonym_2178eb
Včera o 18:40
@anonym_40474a

@anonym_40474a Ak nejaká žena pasie za ženatým chlapom, tak to tá žena nemá žiadnu úctu a je len zlá špina. A tak aj dopadne.

klotildabazarik
Včera o 18:44

@anonym_autor co spolcny účet na fb? Taku kravinu prvykrat citam😂 kto normalny ma v dnešnej dobe Facebook 🙄 mozno tak nejake babky co objavili caro internetu

autor
Včera o 18:54
@anonym_2178eb

@anonym_40474a Ak nejaká žena pasie za ženatým chlapom, tak to tá žena nemá žiadnu úctu a je len zlá špina. A tak aj dopadne.

@anonym_2178eb No, to by ste tuším neboli vy, aby ste neotočili všetko v prospech svojej vygenerovanej osnovy. Ja som niekde písala, že ho chcem baliť, preboha? Pýtam sa na úplne inú vec a nie na vaše domnienky.

anonym_8ad83c
Včera o 19:02
@anonym_40474a

@anonym_40474a presne toto som isla teraz pisat 😅 je to ona a aj podla odpovede je to poznat

anonym_40474a
Včera o 19:04
@anonym_8ad83c

@anonym_40474a presne toto som isla teraz pisat 😅 je to ona a aj podla odpovede je to poznat

@anonym_8ad83c Jasné, že je. Pošahaná trapka si myslí, že je múdra ako rádio a nikto si jej výplody chorej mysle nepamätá.

natalka13
Včera o 19:06
@anonym_40474a

@anonym_40474a este sa aj pod tvojim prispevkom priznala 😄

natalka13
Včera o 19:07
@anonym_autor

@anonym_2178eb No, to by ste tuším neboli vy, aby ste neotočili všetko v prospech svojej vygenerovanej osnovy. Ja som niekde písala, že ho chcem baliť, preboha? Pýtam sa na úplne inú vec a nie na vaše domnienky.

@anonym_autor tak nam napis preco mu neposles sms?

anonym_40474a
Včera o 19:11
@natalka13

@anonym_40474a este sa aj pod tvojim prispevkom priznala 😄

@natalka13 Nie, to ona cítila náhlu potrebu sa tej pacientky zastať, lebo si všimla, ako ju opakovane spoznávame a to sa fakt že snažila, aby pôsobila ako niekto druhý. Príčetný podĺa možnosti 🤣

anonym_40474a
Včera o 19:13
@anonym_autor

@anonym_autor Opakuješ sa zlatko, toto sme už raz čítali. Veď môže byť neobmedzené množstvo iných dôvodov na to, aby si ho tu hĺadala a hĺadala iných, čo ho poznajú z práce
Úplne počestne si chcela trebárs zahrať partiu žolíka a kávu vypiť. To len my sme tu všetku z višne spadli a smejeme sa tvojim úprimným a čestným úmyslom.

anonym_cc6dac
Včera o 19:58
@doriiis

By si chcela namotavat zadaného chlapa ale nemôžeš? To je hrozne, fakt

@doriiis toto iste ma napadlo. Nechutne

anonym_d96124
Včera o 20:06

Hmm nechapem tu tvoju nevyhnutnu potrebu pisat zadanemu?

pralinka25
Včera o 20:59

nemyslim si ze ma zenu furiu.
poznam viac parov co maju spolocny fb a nikdy som nemala problem im napisat. bolo mi jedno kto z nich to precita. ak som chela jedneho z nich normalne som to napisala chcem sa spytat tani to a to alebo fera to a to.
problem nie je spolocny ucet ale to co mu chces pisat ked ti vadi ze by to cital niekto iny.
ty nemas cestne umsly ale mrcha je jeho manzelka. OK.

anonym_e9e437
Včera o 21:11

50 ročný motorkár, ach jaj…Veď ste sa stretli si pisala,, po 10 tich rokoch s jahodovym kompotom.Dokonca mal prist k tebe.
Ako je možné, že nemáš na neho číslo?

anonym_1d07bc
Včera o 21:31

Tiež máme iba jeden FB účet a to môj, a môj muž je tam viac ako ja, nechce svoj účet a mne to nevadí, messenger nainštalovaný nemá.

anonym_c431fd
Včera o 21:38
@anonym_autor

@anonym_737169 Svoj účet mal, na naliehanie ženy ho zrušil a vytvorili si nový, spoločný. Takto keď mu chcem napísať, najprv si to prečíta ona, následne správu vyhodnotí a keď prejde jej kontrolou, odovzdá mu ju. Obsah správy nie je nijak kompromitujúci, ale je mi nepríjemné, že správa určená pre neho, musí najprv prejsť schválením treťou osobou.

@anonym_autor Lebo 99% žien sú stíhačky a keby mohli, tak chlapa si držia za gule 24/7☹ Je síce pravda, že chlapi sú nadržané kobylky, ALE...ak chlapovi pípne niečo pár krát do dňa, nechodí s mobilom aj na hajzel a do sprchy, neotáča ho dole displejom, nieje čo riešiť. Ale zase na druhej strane, aby ženská žobrala chlapov mobil pri každej správe, hlavne s umelým úsmevom typu "ukáž láska", kto ti píše...je choré! A ešte z tej veľkej lásky si zriadite spoločný účet, aby mala stíhačka kontrolu nad každým 💩 čo sa v mobile mihne...pomóóóóc!!!

seaty548
Včera o 21:56

Ja som nikdy nepochopil, prečo ľudia majú spoločné účty na sociálnych sieťach, rovnako ako som nikdy nepochopil spoločné bankové účty. To keď napr. komunikujete cez messenger, tak vám chodia správy do jedného účtu a navzájom si ich čítate a rozpoznávate, ktorá je pre koho? Rovnako, aby aj partner vedel každý jeden detail o platbe, bankovom prevode a podobne. Ak má každý svoj bankový účet, nevidím jediný dôvod na to, aby sa zakladal zbytočne ďalší, spoločný. Chápem, ale že to asi tým ľuďom vyhovuje, keď to tak robia. Ja si myslím, že aj vo vzťahu by mala byť určitá hranica súkromia, pretože tieto spoločné účty potom vo mne vyvolávajú iba taký pocit, že tí ľudia všetko robia len spolu, všade chodia spolu, čas trávia iba spolu, kamarátov majú iba spoločných a vlastne samostatne nechodia ani len do obchodu.

anonym_c431fd
Včera o 22:16
@seaty548

Ja som nikdy nepochopil, prečo ľudia majú spoločné účty na sociálnych sieťach, rovnako ako som nikdy nepochopil spoločné bankové účty. To keď napr. komunikujete cez messenger, tak vám chodia správy do jedného účtu a navzájom si ich čítate a rozpoznávate, ktorá je pre koho? Rovnako, aby aj partner vedel každý jeden detail o platbe, bankovom prevode a podobne. Ak má každý svoj bankový účet, nevidím jediný dôvod na to, aby sa zakladal zbytočne ďalší, spoločný. Chápem, ale že to asi tým ľuďom vyhovuje, keď to tak robia. Ja si myslím, že aj vo vzťahu by mala byť určitá hranica súkromia, pretože tieto spoločné účty potom vo mne vyvolávajú iba taký pocit, že tí ľudia všetko robia len spolu, všade chodia spolu, čas trávia iba spolu, kamarátov majú iba spoločných a vlastne samostatne nechodia ani len do obchodu.

@seaty548 Úplne si mi to vzal z myšlienok. Všetko spolu...aj na hajzel nech idú spolu, aby sa z tej veľkej lásky "spolu" aj zos*ali. Apropos...čo znamená "spoločný" účet v banke???? Pokiaľ viem, každý účet má len jedného majiteľa a všetko ostatné sú len disponenti, to znamená aj žena, aj muž aj tetka...

anonym_484123
Včera o 23:10

Ja zas neviem, načo je dospelému, zrelší človeku Facebook. Alebo instagram, tiktok a podobne hlúposti. 🤷‍♀️ ale obdivujem tvoju energiu riešiť “nič” 😂

anonym_40474a
Dnes o 02:59
@anonym_c431fd

@seaty548 Úplne si mi to vzal z myšlienok. Všetko spolu...aj na hajzel nech idú spolu, aby sa z tej veľkej lásky "spolu" aj zos*ali. Apropos...čo znamená "spoločný" účet v banke???? Pokiaľ viem, každý účet má len jedného majiteľa a všetko ostatné sú len disponenti, to znamená aj žena, aj muž aj tetka...

@anonym_c431fd Účet máme spoločný s muzom vo vub a sme rovnocenní majitelia. Tento typ účtu bolo možné založiť si iba istý čas, potom to už zrušili. V čase keď sme účet zakladali , mala som min.príjem a prišlo nám to zbytočné mať dva účty.

Strana
z2