icon

Prečo žiarlim na môjho najlepšieho kamaráta?

13. máj 2024

Ahojte chcela by som si vyliat srdce kedze ma to pocitovo nici a chcem sa zbavit tohto pocitu. Mam priatela uz dlhe roky neskor by som chcela od neho uz aj dieta mam kamarata najlepsieho celeho roky a on ked ma znamosti preco mi to tak strasne prekaza ? Inak ten kamarat sa priznal ze je velmi do mna zamilovany ale ja donho niesom a popravde nechcem snim ani nic mat ale preco ma to znervoznuje ked sa taha s druhymi babami ? Kedze ja som zadana tak samozrejme on musi pokracovat dalej vo svojom zivote :( Je to len to moje ego ? Ze niesom prenho jedina ? Preco nenavidim kazdu jednu babu, ktora je v jeho blizkosti ? Pritom ak si mam predstavit zivot bez priatela chyta ma plac a panika co su toto za sialene pocity ? Niesom zalubena do kamarata ale co je toto ? :( ja sama na toto odpoved nepoznam :(

Strana
z5
johny54
15. máj 2024

Nič nie je ešte stratené, len si treba v prvom rade zodpovedať kardinálnu otázku či ešte ľúbiš priateľa a on Teba. Ak bude odpoveď oboch áno potom má zmysel aby ste si spolu sadli a povedali si ako ďalej. Ak nie, je to ďalej strata času. Ste spolu príliš dlho a nič. Z toho čo píšeš, to vyznieva tak, že ste už iba dvaja spolubývajúci, ktorí spolu trávia iba víkendy a to je veľmi málo. Ak sa chceš pohnúť ďalej, musíš byť iniciátorkou debaty, ako ďalej vo vašom vzťahu, Ty. Čím skôr, tým lepšie. Prajem veľa šťastia.

autor
15. máj 2024

@johny54 my sa lubime si myslim len ja sa snim vela pokusam rozpravat a on to odsranduje ze je vsetko v poriadku on to neciti tak ze by nas vztah upadal a ze sa nikam neposuvame

autor
15. máj 2024

@johny54 inak toto mi stale vravi aj kamarat ze nimam sa neposuvame s priatelom ze niesme pre seba stvoreni

johny54
15. máj 2024

Píšeš: "ja sa snim vela pokusam rozpravat a on to odsranduje ze je vsetko v poriadku on to neciti tak ze by nas vztah upadal a ze sa nikam neposuvame" Tak ho musíš vyviesť z omylu a povedať mu na rovinu, že máš inú predstavu. Prípadne aj pohroziť. Nesmieš sa báť. Muži si viac vážia cieľavedomé ženy, ako tie čo všetko prijmú čo muž povie. A čo sa týka toho tzv. kamaráta, tomu moc never. On možno stále dúfa, že Ťa získa. Keď bude mať zase reči, že sa s priateľom nikam neposúvate, tak sa ho opýtaj ako sa on za tie roky posunul okrem toho, že vystriedal niekoľko partneriek. Nikde. A boh vie ako to ten kamarát má s tými priateľkami. To vieš len z jeho rozprávania. On vie, že máš na neho nejakú slabosť a vyžíva sa v tom. Ujasni si čo vlastne chceš a podľa toho konaj. Na kamaráta nedaj, jemu ide len o jedno. Sústreď sa na vzťah s priateľom. Ver tomu, že tomu tzv. kamarátovi nejde o Tvoje šťastie a preto Ťa presviedča, že ste si s priateľom nie súdení.

Strana
z5