Prekvapujúca reakcia partnera
Ahojte, s partnerom sme spolu asi pol roka, schyľuje sa k spoločnému bývaniu keďže už máme aj svoj vek (33 a 39), len ma nedávno zarazila jedna vec a nie som si istá či to len ja takto vnímam a pomohol by mi aj pohľad nezainteresovaných osôb. Stalo sa že sme boli spolu a keď som odchádzala na svojom aute, všimol si že mi nesvieti osvetlenie na ŠPZ. A napísal mi doslova: Daj vymeniť žiarovky lebo je to na pokutu 😊😘
Pritom robí v automobilovej firme, bratovi mení svetlá na kamióne, čo je oveľa väčšia babračka. Takže ma dosť nepríjemne prekvapila jeho reakcia na danú situáciu. Čakala by som niečo v zmysle: Všimol som si že ti nesvietia žiarovky, tento víkend sme spolu tak ti to spravím. Vie, že nemám nikoho známeho kto by mi s tým pomohol. Možno je to len blbosť, ale mne to stále behá po rozume a chcem sa ho na to zajtra spýtať. Zatiaľ by som rada videla vaše postrehy. Možno ostanem zajtra prekvapená jeho odpoveďou, preto chcem vidieť aj iný pohľad.
@13uzivatelka11 ... Ak už sa v autách nevyzná, tak stačí taká maličkosť ako sa pozrieť do technicaku. Alebo zadať win číslo do akéhokoľvek vyhľadávača a podľa win čísla sa za pár sekúnd dozvies všetko online
@doriiis alebo stačilo aj napísať jej, že jej nesvieti to či ono svetlo a nech mu to zajtra/pozajtra, proste keď budú spolu, pripomenie, že jej to vymení...
@anonym_autor pri ňom si budeš v budúcnosti robiť všetko sama, platiť dovolenky sama, opravovať žiarovky na aute. Ale neboj sa, rád ti to pripomenie. 😳 Možno ti to aj odsleduje, či si to dobre opravila a keď nie zase ťa poinformuje☝️
@amdornik zatiaľ sme spolu riešili len dovolenku, ja som išla prvýkrát k moru. Platili sme všetko fifty fifty. On zarába asi 2,5x toľko čo ja. Nedávno spomínal že by sme mohli ísť na wellness, tiež na polovicu.
@anonym_autor nie je nič horšie ako držgroši chlap...obzvlášť keď zarába ako píšeš 2,5 krat viac ako ty.....
@13uzivatelka11 ... Ak už sa v autách nevyzná, tak stačí taká maličkosť ako sa pozrieť do technicaku. Alebo zadať win číslo do akéhokoľvek vyhľadávača a podľa win čísla sa za pár sekúnd dozvies všetko online
@doriiis a to sa ti zdá jednoduchšie, pýtať technicak od autorky, alebo opisovať vin číslo, ako sa jej proste opýtať, keď už zrejme neboli ani spolu a nemal prístup k autu, ked to riešili cez sms? Ja sa ho síce nezastavam a jeho správanie mi príde zvláštne, ale táto poznámka od teba bola troška odveci podľa mňa 🤷♀️
@doriiis alebo stačilo aj napísať jej, že jej nesvieti to či ono svetlo a nech mu to zajtra/pozajtra, proste keď budú spolu, pripomenie, že jej to vymení...
@amdornik radšej ma ešte postrašil s pokutou, ešte mi aj poslal screenshot kde je vysvetlené, že hrozí pokuta na mieste
@doriiis a to sa ti zdá jednoduchšie, pýtať technicak od autorky, alebo opisovať vin číslo, ako sa jej proste opýtať, keď už zrejme neboli ani spolu a nemal prístup k autu, ked to riešili cez sms? Ja sa ho síce nezastavam a jeho správanie mi príde zvláštne, ale táto poznámka od teba bola troška odveci podľa mňa 🤷♀️
@13uzivatelka11 ... Dobrého chlapa spoznas podľa toho, že ti problémy uberá, nie pridáva.
@amdornik radšej ma ešte postrašil s pokutou, ešte mi aj poslal screenshot kde je vysvetlené, že hrozí pokuta na mieste
@anonym_45d574 súhlas
@anonym_autor no... to by som ešte teda akože vedela prehryznúť, ak by tomu predchádzalo to, že ti to chcel vymeniť, ale ty si sa ponáhľala preč... napríklad. chápeš... ak by bol chlap ako sa patrí, napísal by ti, že ti to nesvieti a zajtra (alebo teda kedy budete najbližšie spolu - ty autom) by ti to rád dal do poriadku, aby si nemala problémy.... ale to by musel byť chlap, nie idiot. prepáč mi za úprimnosť, ale za ten svoj biedny život mám už toľko rôznych informácií od iných, ale i vlastných skúseností, že si dovolím tvrdiť, že sa v ňom nemýlim... bude to človek, ktorý bude sedieť na peniazoch. obzvlášť, ak bude zarábať viac. a vôbec ho nebude trápiť v budúcnosti, že máte nejaké dieťa. NIE. on to bude brať tak, že ty si povinná sa postarať o dieťa, on o seba. toto je môj pohľad. priala by som si, aby som sa mýlila a ty mala super chlapa, ale obávam sa, že sa nemýlim.
@anonym_autor vypocitavy drzgros toto. Hlavne nehraj pri nom utiahnutu. Mala si uplne inak zareagovat. Mohla si poslat odpoved na sms: no ty si mi teda muz cinu. Miesto ponuky pomoci s blbymi svetlami mi tu posielas screenshoty aka pokuta mi hrozi. No dik, teda.
@anonym_autor vypocitavy drzgros toto. Hlavne nehraj pri nom utiahnutu. Mala si uplne inak zareagovat. Mohla si poslat odpoved na sms: no ty si mi teda muz cinu. Miesto ponuky pomoci s blbymi svetlami mi tu posielas screenshoty aka pokuta mi hrozi. No dik, teda.
@anonym_608905 to vieš... zamilovanú ženu toto ihneď asi nenapadne. obzvlášť nie takú, ktorá s tým nemá skúsenosti alebo ktorá verí iba v dobro a v to, že aká je ona, sú aj iní...
@anonym_autor kokos vymenila by som si to sama a povedala že si bola večer za kamošom že ti s tým pomohol. Muhahaaaaahahahab
@anonym_autor ked to nevyzeralo, ze sa stretnete v najblizsich dnoch, tak jeho odporucanie bolo uplne na mieste. Cim skor to vymenis, tym mensie riziko pokuty. A ako dalej pises, nemal by problem to vymenit. Takze ja si myslim, ze vedel, ze sa skoro nestretnete.
Stalo sa to včera a od zajtra sme spolu celý víkend
Normlane by som mu odpísala , či mi ju cez víkend vymení . Možno ti to napisla len preto , aby si dva dni s takým autom zbytočne nebehala a nedostala ešte aj pokutu . Až kedy napísal , že jasne vymením za 20 € , až vtedy by sa mi to zdalo divne 😀
Mozno dlho nemal priateľku s autom, tak si este musi len zvyknúť. Ste spolu krátko, plánujete spolu bývať...mňa skor zarazilo že chce ísť na wellnes a rovno ti oznámi, pol na pol....keďže má 2.5x plat ako ty a plánujete spolu život, nepáčilo by sa mi to. Ale tu mnoho manželstiev funguje pol na pol.
@anonym_autor a podla mna sa to tu zase zvelicuje... pises, ze robi v servise, tak mozno sa mu nechce aj s tvojim autom babrat... jeho brat mu to moze tiez vnucovat taku vymenu, no nie?
Spolocna dovolena 50:50 na zaciatku, ved preco nie a ak chce ist na wellness? Tak treba si otvorit usta a povedat "milacik malo zarabam, bud zaplatis aj mne alebo pojdes sam" ....
Ale ako sa hovori "lina huba..."
Ja by som to už viac neriešila. Zdá sa mi to celé nafúknuté kvôli jednej správe
@anonym_autor ja by som:
1. sa spytala, ci mi to nevymeni on
2. vymenila by som si to sama
3. pri najblizsej ceste autom sa zastavila v najblizsom servise
Ak som dobre pochopila, tak ste sa mali najblizsie vidiet az cez vikend, co by si povedala policajtom? Ja cakam na frajera aby mi to vymenil cez vikend, lebo to neviem spravit sama a hrdost mi nedovoli ist do servisu?
No nemam problem tak si nejaky rychlo vyrobim, ze ?
Toto je taky chlap, s ktorym bude tvoj zivot horsi ako lepsi. Tolko moj dojem z tych informacii, ktore mame. Red flag urcite, ale vsak intuicia ti uz povedala aj sama.
Ja by som sa ho priamo opytala, ci sa mu ta pripomienka nezdala blba. Ci nie sme tim a kazdy spravi to co vie… a pokracovala by som jedine, ak by som videla, ze mu to nedocvaklo a ze sa uprimne citi blbo. A mozno ti da nejake vysvetlenie, nejaky pohlad, ktory by zas tebe nenapadol
@anonym_autor a podla mna sa to tu zase zvelicuje... pises, ze robi v servise, tak mozno sa mu nechce aj s tvojim autom babrat... jeho brat mu to moze tiez vnucovat taku vymenu, no nie?
Spolocna dovolena 50:50 na zaciatku, ved preco nie a ak chce ist na wellness? Tak treba si otvorit usta a povedat "milacik malo zarabam, bud zaplatis aj mne alebo pojdes sam" ....
Ale ako sa hovori "lina huba..."
@kitycat zvelicuje? Vieš, čo, ja mám muža pediatra a 3 deti. Všetky choroby samozrejme obstaráva on, lieky, odbery, donesie, prinesie, všetko. Keby som od neho počula. "Miláčik, Miško má zelené sopliky, skoč s ním k doktorovi, tak mu dám asi po papuli jednu. Veď s tým robí, je to priateľ, tak aké zveličovanie????
@kitycat zvelicuje? Vieš, čo, ja mám muža pediatra a 3 deti. Všetky choroby samozrejme obstaráva on, lieky, odbery, donesie, prinesie, všetko. Keby som od neho počula. "Miláčik, Miško má zelené sopliky, skoč s ním k doktorovi, tak mu dám asi po papuli jednu. Veď s tým robí, je to priateľ, tak aké zveličovanie????
@anonym_45d574 presne
Všimol si to keď od neho odchádzala a mali sa vidieť o pár dní. Tak jej napísal správu. Čo sa jej mal ísť hodiť pod auto nech okamžite zastane?? 😃 Veď ani nemá také žiarovky, napísal že ide zhanat nech da ročník auta. 🙈 Netreba z neho hneď robiť paka a analyzovať každé slovo. Aby sa uz človek bal čokoľvek povedať aby to nebolo použité proti nemu
Jaj citam dalej. 50:50 mentalita, ruky prec. To je proste filozofia zivota, ze nieco za nieco, nic zo srdca, ja na prvom mieste, dovera nie na 100%, o tom by sa dalo dlho. Ja sa takym uz vyhybam, aj ked s tymi normalnymi rada prispejem aj vacsou castou, len by som to iste chcela vidiet aj od nich
Napísal že je to na pokutu. Mohol tým myslieť nech autorka veľa nejazdí ak to nie je potrebné lebo naozaj môže dostať pokutu. Kým sa to nespraví. Len sa nerozpisoval. Podľa mna ti nič zlé neurobil
Všimol si to keď od neho odchádzala a mali sa vidieť o pár dní. Tak jej napísal správu. Čo sa jej mal ísť hodiť pod auto nech okamžite zastane?? 😃 Veď ani nemá také žiarovky, napísal že ide zhanat nech da ročník auta. 🙈 Netreba z neho hneď robiť paka a analyzovať každé slovo. Aby sa uz človek bal čokoľvek povedať aby to nebolo použité proti nemu
@anonym_da6ace " daj vymeniť žiarovky, je to na pokutu". Tak toto napíše zamestnanec servisu svojej frajerke? ? Ja by som čakala. " Všimol som si, že ti nesvietia svetla, hneď v pondelok mi zaparkuj auto v servise, vymením ti to"🤪 Veď je to jej frajer. Však od čoho máme kamošov, frajerov, rodinu??? Ja pomôžem, mne pomôžu ....ale tak asi nie každý to tak má.
@anonym_da6ace " daj vymeniť žiarovky, je to na pokutu". Tak toto napíše zamestnanec servisu svojej frajerke? ? Ja by som čakala. " Všimol som si, že ti nesvietia svetla, hneď v pondelok mi zaparkuj auto v servise, vymením ti to"🤪 Veď je to jej frajer. Však od čoho máme kamošov, frajerov, rodinu??? Ja pomôžem, mne pomôžu ....ale tak asi nie každý to tak má.
@anonym_45d574 áno určite. Chce jej podať informáciu o stave vozidla a má napísať suvetie s tromi ciarkami? 😃 Taku spravu som od chlapa doteraz ešte nedostala
A áno je to jej frajer a aj jej ide pomôcť a aj to urobí. Všetko je ok. Ja narážam na to že na základe tejto jednej správy by som nerobila veľké haló že čo si to dovolil mi napísať takýmto štýlom 🙈
A mozno myslel “daj (MI) vymenit ziarovky”.. 🙄😀
Ja to tiez vnimam skor tak, ze vedel, ze sa 2 dni neuvidite, tak aby si o tom vedela a mohla si to poriesit.. podla mna dramatizujes, ved ti napisal, ze ti to vymeni on.. 🤷♀️

@doriiis a ako sa dá zistiť ročník auta len z pohľadu na auto? 🤦♀️ Nie je v tomto prípadne jednoduchšie opytat sa? 😀