icon

Prenášam, nešli sme na svadbu a teraz sú urazení. Spravili sme chybu?

26. jún 2023

Ahojte baby, s manželom prechádzame obdobím, že už prenasam 4 dni, čakáme kedy sa pôrod rozbehne, jedna naša známa mala v piatok svadbu, ktorej sme sa kvôli tomuto nezuzacastnili nakoľko nám odtiaľ cesta do pôrodnice trvá skoro 2 hodiny. Oni sa na nás urazili, všade nás zablokovali… myslite že sme spravili chybu my? Alebo sú oni príliš sebeckí …

gejb
26. jún 2023

No mas pravdu, normálne to nie je. Pozerajú len na seba a nemusí ti byť ľúto ze ste prišli o takýchto "kamaratov". Kľudne si mohla byť v čase svadby v nemocnici a ich to nezaujíma....

autor
26. jún 2023

@januska12323 Neviem nechápem takýchto ludi

autor
26. jún 2023

@klip0 jasne že chce byt pri pôrode .. neviem ale som veľmi smutná z jeho kamarátov … umelecké duse zrejme

autor
26. jún 2023

@gejb hej len vidím na manželovi že mu to jedno nie je..

kayyaa
26. jún 2023

Vy ste chybu nespravili. Normalny clovek pochopi, ked je zena tesne pred porodom, navyse prenasa, ze skratka sa prist neda. A ze manzel mal ist sam, prepana🤦‍♀️, ziadny normalny manzel sa nepojde bavit na svadbu, ked jeho zena doma caka na porod kazdou chvilou...
Kaslite na nich, aspon sa vyfarbili a viete, co su zac🤷‍♀️
Prajem bezproblemovy a rychly porod😊

viky173
26. jún 2023

nekaz si s nimi den, aspon vidis co su zac, takych ludi v zivote naozaj nepotrebujes 😉

autor
26. jún 2023

@kayyaa ďakujeme !

autor
26. jún 2023

@viky173 ja nie, ale mrzí má, že si má pred nimi moj manžel zatiaľ nezastal

autor
26. jún 2023

@kayyaa niekedy ale nerozumiem o čo im ide, mali tak 100ludi… bsetko mali super, veď je plny instagram všetkého .. užívali si určite sme im my ku šťastiu nechýbali, ešte sme im aj dali pred svadbou peniaze ako darček s tým ze ak nám to nevyjde ani prísť gratulovať tak aby mali darček a oni toto

zuzinka888
26. jún 2023

Neries ich. O vela ste neprisli. Toto by neskoncilo dobre ani kedy ste sli. Vadilo by jej, ze netancujes a keby ti oraskla vida alebo zacala rodit- obvinila by ta ze st jej pokazila svadbu- ze si strhavala na seba pozornost. Ked bude mat ona pred porodom posli jej len tak pozvanku na nejaku party- aby sa spamatala.

ankare
26. jún 2023

Preboha, to sú iní debili. Bolo veľmi rozumné, že si na svadbu nešla. Ja by som to určite chapala aj u vlastnej sestry. Nič si z toho nerob, chyba nie je v Tebe. Vykašli sa na nich, je to ich maslo.
A pochybujem, že prenásas. Si 4 dní po TP. Dva týždne pred a po TP je normálna tehotnost. 🙂

queen_mary
26. jún 2023

Hm, ja by som muza poslala. Urcite by nepil, bol by max do 10tej a mala by som dohodnuteho otca, alebo svokra (hocikoho), ze nech drzia "pohotovost", keby neco. Reso mam 10 ludi na prste, ktory ziju blizko a zaviezli by ma. Manzel by to do porodnice urcite stihol. Neviem ako to mate vy.

Druha vec je, ze ta ich reakcia je psycho a celu tu situaciu proste nechapu a mizte byt radi, ze ste nakoniec nesli 😀 a dam prst do ohna za to, ze ked ta vasa kamoska bude tehotna, tak bude taka ista drama queen ako je teraz, alebo este horsia. A este sa stavim, ze ona by tiez takto na svadbu nikam nesla. 😀

jamimo
26. jún 2023

vieš ako sa hovorí: Lidi jsou rúzni, jiný tady nejsou, alebo? Blbí lidi zaky lidi, Pán Búh je má taky rád 👍

petamich
26. jún 2023

sorry ale bez ohladu na to kedy ste im to povedali, kazdy sudny clovek pochopi, ze ked mas porod na spadnutie a obzvlast ak uz si po TP, tak predsa neprides na svadbu a ani tvoj manzel nie 🤷‍♀️

reanda
26. jún 2023

chybu si spravila maximalne v tom, ze si vobec slubovala akukolvek ucast, co i len zagratulovanie, ked si vedela, ze budes mat v tom case termin porodu.. pises, ze 4 dni prenasas, takze termin presne na svadbu, to si si nedomyslela, ze asi budes bud rodit, alebo tesne pred porodom, alebo tesne po porode, co ani jedno nie je stav vhodny na chodenie po svadobnych obradoch? a prist zagratulovat, ak by si sa v ten den na to citila, sa dalo predsa aj bez slubu.. mysli viac na seba a svoje potreby, ako na druhych.. ked davas inych nad seba, potom mas v zivote take existencie, ako tito ludia.. co to, ze ich niekto uprednostni pred sebou, beru ako samozrejmost a ak nie, tak sa urazia ..

autor
26. jún 2023

@ankare snáď bude všetko ok.. mrzí má len že manžel je z toho smutný

autor
26. jún 2023

@queen_mary dráma qeen alebo sláva v hlave že sa jej trochu dari … neviem ale som z toho smutná, manžel keby ide má cestu Do pôrodnice 2 hodiny … veru vziat nás nema kto iný keďže sme dosť ďaleko od nemocnice … a blízkych tu žiaľ nemáme

autor
26. jún 2023

@petamich no veru, a hlavne bojujeme aby vswtko s bábätkom bolo v poriadku

reanda
26. jún 2023

ja by som bola smutna z manzela.. co to ma za priatelov 🙄

aliaray1
26. jún 2023

Ahoj, cize oni chceli, aby ta v case porodu manzel nechal samu doma a isiel na ich svadbu, chapem spravne?

Ak tito dvaja nechapu, co je to manzelstvo a ocakavane rodicovstvo s xyz moznymi scenarmi co sa moze stat, potom su to idioti. Tvoj manzel je normalny. A otazku ci sa vobec zaoberat dvoma neempatickymi idiotmi s IQ hojdacieho kona mas asi vyriesenu. Svoju energiu by som koncentrovala na babatko a manzela. Oni su pase.

nevenka
26. jún 2023

Pokial su to len znami, nie rodina, tak by ma tankovalo este menej ako rodina. To ja by som bola nasrata duplom, ze nechapu takuto vec.
Moze sa Ti stat, ako mne, ze kontrakcie prisli o pol 11 vecer ale slabe, kazdych 15 minut, o pol 2 v noci uz boli po 5 minut, reku ideme, prisli sme asi o pol 3 do porodnice a o 3 rano bol maly na svete. Porodnica 8 minut autom. Nie 2 hodiny, pre pana krala...🙄. A v tych kontrakciach cestovat 2 hodiny, tak by som zosalela. Asi by som radsej rodila jej tam na svadbe, mudrana jedna. Raz mozno pochopi. A mozno ani nie. Ludia su rozne drbnuti.

autor
26. jún 2023

@aliaray1 no len sú to najlepsi kamosi môjho muža, oni sú teraz úplne urazení ja som pred každým tá pica čo nechcela aby manžel išiel na svadbu … tak hádam už keď sme manželia tak buď ideme obaja lebo nikto nie? ..

autor
26. jún 2023

@nevenka no akože hovorí sa ze niekomu sa dari viac tak mu to stupne do hlavy, tu slecne to samozrejme stúplo … a to aby muž išiel sám? Príde mi to trochu hlupe

oblecenie99
26. jún 2023

Kľudne sa naserte a urazte sa vy.

777januska777
26. jún 2023

Oni ta asi veľmi nemusia však? Lebo verím tomu, ze keby ta mali radi, tak by muža tak netlačili do toho, aby išiel aj sam. Neviem, ale myslím, že ich vzťah k tvojmu mužovi je asi dosť zvláštny až taky majetnicky.

sashabb
26. jún 2023

Ako je písaná nadomnou, uraz sa ty, že neupravili termín svadby a vynechali vás naschvál 🙈 veď vedeli pol roka dopredu kedy máš termín, tak mohli tú svadbu posúnúť aspoň o dva mesiace 😝
Ach čo na toto povedať ... manžel nemá ústa? keď sú to jeho kamaráti?

mamelka
26. jún 2023

@anjelicek26 ja si myslím,že autorka potrebuje svojho partnera mať pri sebe a nie aby išiel na svadbu len aby sa niekto neurazil. Ved keď žena prenáša už naozaj ide aj o dieťa a matku. Svadba je to posledné čo by mňa (vďaka Bohu aj manzela) trápilo.

mamelka
26. jún 2023

Lajstrik priateľstva sa prečistil. Ty si nedavaj nič za vinu. Ako v 40tt ísť niekde na svadbu🙈 ,,kamoška,, nech sa ozve ako sa cíti v 40tt a ci by cestovala 2h autom.

autor
26. jún 2023

@sashabb no asi nemá, alebo nechce byt pred nimi zly

autor
26. jún 2023

@mamelka presne ;)