Prenášam, nešli sme na svadbu a teraz sú urazení. Spravili sme chybu?
Ahojte baby, s manželom prechádzame obdobím, že už prenasam 4 dni, čakáme kedy sa pôrod rozbehne, jedna naša známa mala v piatok svadbu, ktorej sme sa kvôli tomuto nezuzacastnili nakoľko nám odtiaľ cesta do pôrodnice trvá skoro 2 hodiny. Oni sa na nás urazili, všade nás zablokovali… myslite že sme spravili chybu my? Alebo sú oni príliš sebeckí …
No...urazeni by ste mali byt vy a pokial by som ja bola na mieste tvojho manzela...boli by to moji byvali najlepsi kamarati. Ukaz mi s kym sa priatelis, poviem ti aky si. On taky ocividne nie je a oni nemaju co dirigovat a rozdelovat vas manzelov pri tak prekrasnej chvili akou je prichod vasho dietatka na svet. Oni nie len ze prekrocili hranice normalnosti, slusnosti, bazalneho a elementarneho ludskeho rozumu, chovaju sa ako bezohladni egocentricki idioti. Nuz, nie nie su na 1.mieste u tvojho manzela, si a aj to mas byt v prvom rade ty a vase dietatko. Chapem jeho sklamanie, poriadne sa vyfarbili no teraz aspon manzel vidi, co su zac. Je to prenho bitter-sweet dostat od nich takuto facku...kedy ho postavili do roviny bud my alebo tvoja rodiaca manzelka a ked ona, odkopli ho. Fakt toto nie su vobec priatelia.
Preboha,od zeny okolo porodu by som nikdy nevyzadovala ucast ani v kaviarni,nieto este na svadbe. Neviem ci by bola stastna keby ti praskla voda na parkete 🤔
@aliaray1 mna veľmi milo prekvapil moj manžel že ostal doma a že sa zachoval takto .. ale z nich som mimo to fakt ako lvoli svadbe toto..
@denithestrange1993 urcite nebola ale potom iu pozvali len muža q ja nech som doma
Prosím ťa, už vidím ako si tvoj manžel nechá ujsť narodenie vlastného dieťaťa kvôli svadbe dvoch podivínov. No nevestička si asi myslí, že je stredobod vesmíru a vyste jej ukázali, že nie, nie je a jej svadba nie je udalosťou tisícročia. Kopu svadieb bolo, kopu ešte bude, o nič ste neprišli. Keď chceš veľmi nahnevať nevestu, povedz, že na budúcu už ženíchovi prídete. 😅
Za chvíľu budete mat aj tak iné starosti. Ja osobne nepoznám ženu, ktorá sa išla natriasat na svadbu pár dní pred pôrodom.
Nedivim sa ti, ved to je extrem to chovanie z ich strany. Taki ludia vam chybat nebudu, neboj. Uzivaj si coskoro materstvo. Kukni stranky lindexu co maju nove. Ved tie pyzamka na zips su tak uzasne a prakticke ako nic ine 🙂
@autorka, esteze len znama. Vazne niekto nedokaze toto pochopit?🤦 Vas nema co mrziet
Aká Známa, keď sa dá upresniť?
Premeškali ste výbornú príležitosť poslať tých sebestrednych blbov na smetisko dejín a nie im pchat finančné dary, za ktoré ste dostali ban.
Oni sa rozhodli, vy zabudnite na 2 kretenov, ktorým si nestihla svadbu, no možno o rok im stihneš rozvod😂
@katkami123 no veľmi sa kvôli tomu nahádali doma popravde.. jej muž je s tým Okej lebo zas má rozum .. ale tak nečakali sme že toto urobi aj on.. ona zas hovorí sa že keď kompót položíte na skriňu mysli si niečo viac a ona je presne toto … a veru mysli si že sa okolo nej točí svet
@aliaray1 haha vidíš odtiaľ ešte nič doma nemáme !!
A prečo ste sa vy dvaja kvôli ním hádali? To tvoj manzel by naozaj išiel sám na tu svadbu?
@ahhola no radšej nebudem v tomto prípade upresnovat, nie kto by možno vedel o kom je reč … ale verim že im to dlho vydrzi a rozvádzať sa FKt nebudú
@katkami123 keďže kamarát rozprával že by sa patrilo, že sú neviem odkedy kamosi. On nebude kojiť ani nič tak on nech ide .. tak žiaľ áno hádali
Tak jasne mala si tam ist a zacat rodit pocas obradu, to by bola urcite lepsia moznost 🤦🏻♀️
Tak potom je dosť vadny aj tvoj manzel a opýtala by som sa ho načo sa ženil a chcel dieťa, keď cudzích ľudí uprednostní pred vlastnou rodinou. Asi vás chceli rozhádať a podarilo sa…
Nikdy nič sa nevyrovná narodeniu vlastného dieťaťa. To radšej ohrozí teba a tvoje dieťa, len aby sa dotrepal na 2-3h na ich svadbu? To čo je on ich majetok, nejaký talizman, že musí byt všade s nimi?
Áno, on nebude kojit, ale mali by ste doma novorodenca pre pána. To bude od pár dňového bábätka utekať kdesi niekomu na svadbu? To čo je aj on šiby-ryby? Je on vôbec rodinný typ? Lebo ja nechápem načo sa aj tamtí dvaja brali a prebehol pri nich obrad manželstva, keď im slovo rodina nič nehovorí a rozhodli sa rozbíjať tú vašu rodinu, zvlášť, keď je tam už dieťa, tiež slušnosť káže nemontovať sa do manželstiev a rodín druhých ľudí, mozes ženíchovi odkázať.
No tak aspoň ste si vyfiltrovali kamarátov. Takýchto určite nepotrebujete. 😉
Niektori ludia su strasne sebestredni, az extrem v poslednej dobe. Ty sa vobec teraz nestresuj s takymi existenciami.
@katkami123 aj mne sa zda, že išlo len a len o to aby nás rozhádali o nič iné … veď ešte 2 týždne pred svadbou mlada pani mi hovorí že veď ale sľúbil nám že príde po 22:00 musíme mu veľa reznov nachystat a druhý deň sa ho pýtam na ro a on o ničom neveeel
@katkami123 haha odkážem ! 😃 možno raz .. ale oni ani deti nechcú .. oni len chcú ubližovať druhým
Oni sú totálne divní a tvoj muž tiež nechápem, či nebuchne po stole a normálne sa ťa nezastane. Kamoškina sestra sa vydávala a ona bola tehotná. Kvôli nej posunuli termín svadby, aby mala aspoň teoretickú šancu to stihnúť. Kočka však začala rodiť na konci 37. týždňa, ráno v deň tej svadby. Podvečer sa ženích s nevestou normálne vybrali do pôrodnice pozrieť segru a bábo. Sestričky boli totálne zlaté, pustili ich za nimi napriek tomu, že neboli návštevné hodiny, baba bola totálne dojatá, vôbec nečakal, že by za ňou došli. Hovorila im, či im šibe, že to je ich veľký deň a oni sa len smiali, že je to aj jej veľký deň. Takto nejako sa správajú normálni ľudia, nie ako tá sebestredná pipina, ktorá je sfučaná, že si neprišla na jej svadbu, keď 4dni prenášaš.
@yoxinka 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ak je tvoj muz z toho rozhodeni tak mu jednoducho zargumentuj, ci mu jeho kamarati stoja za to ak by sa v case svadby spustil porod, nedajboze s komplikaciami ci by si nevycital svoju nepritomnost. Jednoducho normalni ludia pochopia ze pred porodom vacsina rodicov na svadbu nepojde. A ak to nepochopia tak su to bezohladni ludia, ktori pozeraju len na seba a neda sa na nich v case nejakej zivotnej situacie spolahnut.
ja som bola nevesta, ktorej kamaratka mala termin 14 dni po svadbe. Ona svoju ucast odmietla a mna ani nenapadlo jej to vycitat - tiez som jej drzala miesto do cca 10tich dni pred svadbou, a chcela som aby prisla. Ukecavala vsetkymi moznymi prostriedkami. Ale nie bolo realne nie. tak som jej rozhodnutie respektovala. A ani ma nikdy nenapadlo jej to vycitat, a to je uz cez 20 rokov. A stale sme kamosky.
@miroslava21 veď jasne že oen na seba … lebo že sa doho poznajú no hádam žena je dôležitejšia
@kaktusik007 spravna nevesta
To su dobre sprosto ludia,ked sa takto urazia.aspon sa vyfarbili a mas od nich pokoj. Od takychto ludi co najdalej
Potom budú riadne panovační a asi brali tvojho manžela za poskoka, ktorý vždy urobil tak ako pískli a nie za rovnocenného kamaráta. Preto aj takáto detinská reakcia z ich strany. Preto sa asi aj teraz urazili, že neskočil tak ako pískli a možno aj pre to ťa nemajú radi, že už je v jeho živote niekto dôležitejší ako oni. Tak to nemôžu prežiť a chcú vás separovať a vymýšľajú. Úplne normalna vec, ze pre tvojho manžela už bude na 1. mieste jeho žena a dieťa a nie oni, čo si mysleli? Divní ľudia. Asi majú problém, keď im niekto povie nie a vždy si potrebuju to svoje vydupať.
Na našej svadbe nebol manzelov naj kamoš, lebo bol PN, nič vážne, ale bál sa, aby mu neprišla práve vtedy kontrola, vôbec sme to neriešili, nikto sa neurážal, bavíme sa normálne roky od vtedy do teraz. Mala by som byť takáto vzťahovačná, tak som sama ako prst.
Možno sú to len takí kamaráti na zábavu, ruka hore, Ha-Ha-Ha, Hi-hi-hi, ale očividne nie skutoční kamaráti. Dobrí kamaráti sa rešpektujú. Z ich strany mi chýba rešpekt. Sorry, ale ťahať na svadbu zenu pred pôrodom alebo tesne po, pripadne chlapa priamo z pôrodnej sály, lebo ja si potrebujem ukazat ako mám na vrch a ako iba mňa všetci poslúchajú, keď si dupnem nohou, no divné. To nie sú kamaráti potom.

@mamelka ona ani nechce deti, pre ňu je dôležitá jej kariéra a že ju každý kamoš na instagrame zdieľa .. ach nieked mám toho dosť 😃😃😃