icon

Prespávajú u vás návštevy pravidelne?

1. apr 2024

Ahojte, prespávajú u vás návštevy? Ako často a koľko osôb? Je vám to príjemné? Prípadne vy prespávate na návštevách?

Strana
z2
glorikarebeka
1. apr 2024

Nie ani nikto u nás a ani my u nikoho....nerobili sme chalupu tak veľkú aby mal každý súkromie
Zato máme radi grilovačky na záhrade

gladys_07
1. apr 2024

Ano prespavaju. Nijako pravidelne, mozno raz za 2 mesiace. Zatial boli len max 2 naraz, ale mame na plane aj 5clennu rodinu. Ja to mam rada. Prespavame aj my aai tak raz/dvakrat za rok, to az tak rada nemam.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
1. apr 2024

U nas ano, v pohode, na ako dlho chcu, mame hostovsku. Mne prespavanie u cudzich vadi, mam slaby spanok a trva mi par dni, kym si zvyknem na nove prostriedie

sabinami
1. apr 2024

Áno prespavaju, ako kedy niekedy aj pár krát za mesiac niekedy nepríde nikto 😃 podľa toho kedy si dohodneme návštevu. Doma mame kapacitu pre 3 osoby ale ak by bolo miest viac, bola by som rada 😄 ja to mam veľmi rada takéto návštevy a áno prespavame aj my 😊 nemám s tým problém no som radšej keď spia u nás ako my u niekoho 😃

vevesh
1. apr 2024

Ano a ano, a neobmedzene z kazdej strany- vyplyva to z inej kultury mm ( u nich je urazka ubytovat v hoteli, to ti domaci skor da vlastny byt/dom k dispozicii a on ide spat k znamym ci do hotela...)

simsalabim
1. apr 2024

Nie, iba ak pridu na niekolko dni.

viestta
1. apr 2024

Ano, prespavaju aj my chodime prespavat, zvycajne je to na par dni. Neposlem pribuznych do hotela.

diewcatqoo
1. apr 2024

Neznasam prespavat u niekoho ineho, takze sa tomu vzdy snazim vyhnut. Necitim sa komfortne, nemam rada spanie v cudzich posteliach. Neratam do toho nasich a svokrovcov - tam chodievame na dlhsie, pretoze byvame od nich daleko, takze tam aj prespime (ale radsej spim u nasich, tam sa citim viac doma, nez u svokrovcov).
K nam obcas niekto pride, rodicia, svokrovci alebo moj brat ci sestra, tak ti u nas tiez prespia, lebo to maju vsetci daleko. Ale zvladnem max 2 dni, resp. noci, potom mi uz ide navsteva na nervy. Mame 3 izbak, spavaju u nas na gauci v obyvacke, ktoru mame spojenu s kuchynou a ja vstavam skoro, chcem si robit kavu v kuchyni a musim cakat, kym sa nezobudia...

katkaseiner
1. apr 2024

ano, kedze muz je z 3 surodencov, mame 6 extra miest na spanie, popravde jeden tu nespal nikdy, druhy s rodinou niekoľkokrát. Vacsinou tu prespi moja sesternica s rodinou, prípadne kamoska s rodinou. My inde velmi zriedka, ale nemame s tym problem, len teda vztahy v rodine sa riadne pomenili od smrti svokrovcov

deti95060810
1. apr 2024

nie... nemá kto.
svokrovci a všetka manž. rodina býva vo vedľajšom meste - pri dobrej konštelácii 30 min. autom
u mojich rodičov to bolo inak .... tam prespávali aj niekoľko dní blízka otcova rodina. - vždy sa im urobil program na niekoľko dní.

sense
1. apr 2024

Nie neprespavaju, my keď ideme k mame tak ak ideme Všetcia ideme do hotela ak idem len s dcérou tak u mamy.

mikadooo
1. apr 2024

Nie. Ak by aj chceli, určite by sa dopredu opýtali a nie že ich pozvem na návštevu a zrazu vybalia pyžamo a zubnú kefku, to sa mi ešte teda nestalo 😁. Ak sa ti to stalo, tak chyba bude trochu aj v návšteve. Ja tiež nerada prespávam na návštevách, radšej si zaplatím hotel. Predsalen, je nás dokopy 5, to už nie je len tak dotrepať sa niekam, to je proste cirkus humberto vždy a všade, nehovoriac o tom, že nestačí len roztiahnuť gauč a je vybavené 😉.

ajuga
1. apr 2024

Ano, prespavame u svagrovcov, ale max na jednu noc, raz sme boli ns dve noci. U nas nie je miesto na prespanie a svagrovci prespavaju u svokry, kde je prazdny byt, ale ked by bolo treba, rozlozime gauc a prespali by u nas. Mam rada take navstevy, aspon sa nemusime nikde plasit vecer, deti idu spat kedy chcu, my sa tiez nikde neponahlame. Ale na jednu noc, max dva, viac nie ani nahodou

lucia13022023
1. apr 2024

Nie, keď niekto príde sem, ide do hotela a keď niekam idem ja, tiež idem do hotela. Je mi to komfortnejšie, mam rada svoje súkromie

ysseba
1. apr 2024

Nie. Rodina, známi a kamaráti žijeme všetci v našom rodnom meste, takže na to nie je ani príležitosť. Niekedy ale prespíme u kamarátov na chate, nemám to rada, ale raz za čas vydržím. Keď idem na služobku, tak to som s tým v pohode - mám sama izbu, kúpeľňu. Ale dlho som bojovala s kolegyňami, že nebudeme spolu na izbe, že ja potrebujem svoju aj keby som si mala doplatiť. Oni to nevedeli pochopiť, ale ja fakt nie som zvyknutá, im je jedno - oni zvyknuté z internátov, z kadejakých zdieľaných izieb z minulosti. Keď ideme na teambuilding kde nie je možnosť vlastnej izby, tak to som mega nešťastná a celú noc sa mi nedá spať.

lasona
1. apr 2024

Navštevuje ma môj kolega z prace, ale jeho neberiem ako návštevu, ale ako člena rodiny. Keď ma voľno, kedykoľvek môže prísť k nám a prespať. Niekedy je to len jedna, dve noci, teraz by mal prísť na 2 týždne asi. Veľmi sa tešíme. Napríklad celú koronu býval u nás doma cca 4 mesiace to boli. Ostatni z rodiny neprespavaju..nemá v podstate kto, ale keby chceli, mne to nevadí...mozu

kamatopo
1. apr 2024

Pravdaže. Hlavne rodina z ďaleká. Neprídu na otočku ,ale na víkend nech sa potešíme z deti. Čo sa týka kamarátov nemáme tiež problém. Veď nato sme robili veľký dom😉

ivik4
1. apr 2024

U nas maximalne par krat do roka prespi moja mamina alebo moj ocino ked ich uz fakt surne potrebujeme ze nam postrazia maleho inak co sa navstevy tyka tak nie. Asi tak 3x rocne u mna prespi nejaka kamoska ked som sama doma a mame vyslovene prespavacku

angelous1991
1. apr 2024

My prespávame raz za čas u sesternice . U nás zatiaľ nikto lebo nemáme priestor ale ideme stavať dom a bude hosťovská izba tak sa teším až budeme aj my môcť mať hostí . Veľmi to mám rada .

mimikarol
1. apr 2024

Nie. Obojstranne. Nemáme rodinu čo by žili ďaleko takže ako my tak aj návštevy chodia na noc domov

janickacrazy
1. apr 2024

U nás nie, len ozaj výnimočne tu spala mama, keď otec zomrel, tak sme ju nechceli nechať samu. Ja to nemám rada. Ani z jednej strany.

angel993
1. apr 2024

Áno prespávajú, ale iba moja rodina, keďže bývame ďaleko od seba. Manžel je s tým v pohode a deti to milujú.

mandzula
1. apr 2024

Nie a nie. Nemam to rada, lebo spanok je pre mna vzacny a ci uz by som u niekoho spala ja alebo niekto u nas, je to pre mna narusenie celeho nasho systemu fungovania. U mojich rodicov jeden cas prespaval brat s rodinou a viem, ze mamu to velmi unavovalo, vikend, ked si mala oddychnut od prace, bol pre nu jeden kolotoc a stres. Rovnako tak brat po case usudil, ze najlepsie sa vyspia doma, preto si radsej este vecer odkrutia cestu domov.

maryetta
1. apr 2024

U nas sa hovori ze ak je “navsteva” dlhsie ako 3hodiny uz to nie je navsteva. U nas zvyknu prespat max rodicia alebo surodenci.

vieronika14
1. apr 2024

Ahoj prespavaju bud sestra to su 4 osoby alebo moji rodicia s bratom

beronsche
1. apr 2024

Ano, moja rodina naozaj casto.. napr. na vianoce to bolo 9 ludi navyse. Plus z casu na cas nasi kamarati. My prespavame casto u rodicov, obcas aj u kamaratov.
Radi spolu travime cas a kvoli dialke to riesime prespavackami. 🙂

nwnw
1. apr 2024

Raz do roka pride kamaratka z UK. Je mi jak sestra a je v hostovskej, cize to nikomu nevadi. My vzhladom na deti radsej nikde neprespavame. 🤣 Aj hotely po dovolenkach nieledy utrpia ponas 🙈

lakebabe
1. apr 2024

Doma u nas prespi len moja mama a sestra inak nikto, my neprespavame u nikoho. Ked mame s kamarátmi a partiou chuť vypadnúť zajedname si chatu alebo nejaký wellnes ubytko.
Ale na druhom dome, keď sme cez leto, tak tam áno máme to síce ako druhý domov , ale kamaráti k nám chodia väčšinu celú letnu sezonu na víkendy na striedačku si oddýchnuť , pogrilovat , okúpať sa v bazéne aj s deckami. Aj rodina , ale už mám overených kto je ako spôsobilý, čistotny a ochotný pomôcť upratať. Niektori boli len raz a už majú stopku😄

ema22270
1. apr 2024

Niekedy ano, ale naozaj vynimocne, raz do roka, max 3 ludia. Viac by sa nezmestilo. Ale byvam z toho len v strese, aby sa vsetko nachystalo, ale potom zas je vzdy fajn, takze jeden x do roka sa to da zvladnut.

Strana
z2