icon

Priateľ ma ignoruje už viac ako deň

Dnes o 13:12

Ahojte prišla som sa zveriť lebo tejto taktike nechápem. Nikdy sa mi to s nikým nestalo s nim som vyše roka no ani sme sa nepohadali nič. Ešte sme si robili plány na nový rok a som spomenula ze musíme zahrnúť aj nejaké zmeny co sa týka spôsobu komunikácie medzi nami lebo dosť často sa nepochopime pohadame sa a až potom si to vysvetlíme. Ze by sme najprv veci rozobrali a konštruktívne sa naučili komunikovať. Poďakoval mi ze som mu pokazila deň že aký problém zase hľadám keď nie je a napísal ze mam napísať keď budem normálna. Neurazala som ani nič nechápem celkom. Bolo to včera o takomto čase a od vtedy sa neozval. Ja to považujem za rozchod lebo veď milujúci človek nemá potrebu ignorovať. Napísala som mu len večer dobrú noc a nič viac. Nie som si vedomá ničoho zlého voči nemu nemá dôvod takto reagovať. Ako sa pozviechat? Ako prijať ze niečo skončilo a práve vo vianočnom období? Ako sama sebe vysvetliť ze takto to je správne a to lepšie ešte len príde? Ako upokojiť myseľ keď práve ide na 200% a potrebuje vedieť nejaký dôvod nejakú bodku ktorá neprišla?

Strana
z3
abbey1
Dnes o 13:17

@anonym_autor Takéto záležitosti treba prediskutovať osobne a nie cez správy.

anonym_52ff9f
Dnes o 13:18

@anonym_autor Taketo veci sa neriesia cez telefon a uz vobec nie cez spravy. Povedal ti, ze sa mas ozvat ty, lebo zjavne cez spravy mal pocit, ze si na nieoc nahnevana..
Obaja ste ako male deti. Ano, su domacnosti, kde sa ludia pohadaju a nebavia sa aj 2-3 dni.
Osobne ja toto medzi vami sice ako rozchod nevnimam, ale na druhej strane je ten rozchod asi to najlepsie, co obaja mozete spravit. Ale nie tak, ze si to ani nepoviete, len sa ghostnete..

viestta
Dnes o 13:20

@anonym_autor "Ako sama sebe vysvetliť ze takto to je správne a to lepšie ešte len príde?" Nijak, ked lepsie neprislo za rok, nepride nikdy. Neviete komunikovat a asi aj ked sa ty snazis, tak je to zbytocna snaha, ked druha strana nechce. Uvedom si to a zariad sa podla toho. Niekde na svete je chlap, s ktorym toto riesit nebudes.

lentakyterapeut
Dnes o 13:23

Si vo vyhode 😂 zena ma viac ponuk moznosti a rychlejsie si najdes nahradu. Ked chce byt sam nech je. Je ako decko. Neries, bud silna a vydrz bud sa doplazi alebo najdes lepsieho.

andrejka1974
Dnes o 13:26

@anonym_autor akože ty mu píšeš správy , však normálny ľudia normálne komunikujú a nie že si píšu správy na tvojom mieste som už dávno s ním a rozprávame sa

domkakvet
Dnes o 13:33

@anonym_autor nepasujete k sebe, treba sa ponaucit a ist dalej.

pribinak
Dnes o 13:33

Ty máš koľko rokov, prosím Tá?

Však takto komunikujú problemy 16 ročne decka …,sa zamysli ak Ty či je všetko v poriadku aj z tvojej strany

anonym_206055
Dnes o 13:38

Nevidím problém v tom že si píšete skôr on je ako decko keď hneď videl že ty robíš problémy..už by som ho naspäť nechcela na nový rok si urob plány sama...

janinah
Dnes o 13:49

Buď ti jeho sposob komunikacie vyhovuje alebo nie. Je dospelý a ty nie si jeho matka,aby si ho vychovavala. Asi by ma nenadchlo,ze v planoch na novy rok ma niekto ide ucit ako konstruktivne komunikovat,ak o nic take nemam zaujem.

lilli68
Dnes o 13:53

@anonym_autor to je manipulátorské trestanie tichom

autor
Dnes o 13:55
@janinah

Buď ti jeho sposob komunikacie vyhovuje alebo nie. Je dospelý a ty nie si jeho matka,aby si ho vychovavala. Asi by ma nenadchlo,ze v planoch na novy rok ma niekto ide ucit ako konstruktivne komunikovat,ak o nic take nemam zaujem.

@janinah práveže predtým xkrat povedal sam od seba ze to zmeniť chce ze si uvedomuje ze so mnou nejedná vždy spravodlivo a je výbušný a necha sa občas uniesť. A áno keď na niečom pracovať a niečo si sľúbiť tak je to komunikácia, keď sa nič nezmení veci nebudú inak len tak samé od seba a zas strácať čas s hádkami sa mi nechce

autor
@lilli68

@anonym_autor to je manipulátorské trestanie tichom

@lilli68 ale žeby prvýkrát až po roku aj niečo? Neprejavil by sa skôr?

autor
@pribinak

Ty máš koľko rokov, prosím Tá?

Však takto komunikujú problemy 16 ročne decka …,sa zamysli ak Ty či je všetko v poriadku aj z tvojej strany

@pribinak mame po 30 obaja

pribinak
Dnes o 14:00
@anonym_autor

@pribinak mame po 30 obaja

@anonym_autor ako ti už napísali, ak chceš otvoriť nejakú tému, tak to rob osobne, nie cez sms či telefón

zuzanita1609
Dnes o 14:02

Pri zlých vzťahoch nie je nič lepšie,keď sa niekto "odfiltruje" sám.

really8
Dnes o 14:07

Ostalo mi trapne. Ja to povazujem zabrozchod lebo ved milujuci clovek nema potrebu ignorovat. Mas 30. Ach jaj. Dievca🙈

autor
Dnes o 14:08
@really8

Ostalo mi trapne. Ja to povazujem zabrozchod lebo ved milujuci clovek nema potrebu ignorovat. Mas 30. Ach jaj. Dievca🙈

@really8 co to s tým súvisí? Prečo trápne? Keď ľúbim tak človeka nechcem trápiť a trestať pre hocičo. Tak asi keď to začal robiť ma už niečo iné len nemá gule sa rozísť ako chlap

janagem
Dnes o 14:09

Ja neviem, ale mohla si s tým počkať aspoň jeden deň. Včera ešte boli Vianoce, zmeny v komunikácii atď sa riešia osobné, kde človek vníma aj výraz tváre a ton - lebo niekedy nemáš šancu odhadnúť ako to ten druhý myslí, cez písmenká.
PS: možno chce vychladnúť prv než tí napíše, práve kvôli tej komunikacii

really8
Dnes o 14:12
@anonym_autor

@really8 co to s tým súvisí? Prečo trápne? Keď ľúbim tak človeka nechcem trápiť a trestať pre hocičo. Tak asi keď to začal robiť ma už niečo iné len nemá gule sa rozísť ako chlap

@anonym_autor jezis otravna si ako taky hmyz. Fakt by som ta nezniesla. Nedivim sa ze v 30tke sama. Sorry not sorry

autor
Dnes o 14:12
@pribinak

@anonym_autor ako ti už napísali, ak chceš otvoriť nejakú tému, tak to rob osobne, nie cez sms či telefón

@pribinak nemáme teraz možnosť byť spolu osobne tak sme viac v online komunikácii. Riešime tak bežne x tém denne a doteraz sme s tým obaja boli v pohode, on je rád keď mu píšem ci volám keď náhodou dlhšie nepíšem tak sa pýta ci je všetko OK keď vie ze som niekde išla a mohlo sa mi niečo stať. Ved dobre sem tam každý potrebuje hodinu dve na vychladnutie ale ani neprebehla hádka a po roku aj niečo čo sme spolu to rieši takto. Keď sme spolu robili boli sme spolu denno denne 8 hodín v práci a potom aj mimo toho, nikdy nebol taký. Niečo sa zmenilo ale keďže mi to nepovie ostáva mi len hádať. Keby chcel sa ozvať spôsob by si našiel. Ja som na neho neutocila. Ešte chvíľu predtým sme sa smiali bavili o spoločnom bývaní a zrazu jedna neškodná poznámka spôsobí u neho skrat a zmenu o 180 stupňov, zrazu ignoruje. Nikdy to nerobil. Už som mu nepísala ak potreboval čas sa upokojiť mal ho. Mohol sa ozvať sam od seba. Neozval sa. Napísala som mu dobrú noc. Neodpísal. Prešiel zase skoro cely deň a on nič. Tak co iné než rozchod to je? Čo treba vysvetliť? Ja ln chcem mozog upokojiť ze takto to malo byt

autor
Dnes o 14:13
@janagem

Ja neviem, ale mohla si s tým počkať aspoň jeden deň. Včera ešte boli Vianoce, zmeny v komunikácii atď sa riešia osobné, kde človek vníma aj výraz tváre a ton - lebo niekedy nemáš šancu odhadnúť ako to ten druhý myslí, cez písmenká.
PS: možno chce vychladnúť prv než tí napíše, práve kvôli tej komunikacii

@janagem ale chladné už vyše dňa... To už nerozumiem

autor
Dnes o 14:13
@really8

@anonym_autor jezis otravna si ako taky hmyz. Fakt by som ta nezniesla. Nedivim sa ze v 30tke sama. Sorry not sorry

@really8 🤷‍♀️ jasne poznáš ma na základe par viet, super ze nesudis ľudí

really8
Dnes o 14:18
@anonym_autor

@really8 🤷‍♀️ jasne poznáš ma na základe par viet, super ze nesudis ľudí

@anonym_autor no ved uz na zaklade tychto par viet mi taka pripadas. Strasne tlacis na pilu, dusis cloveka, nutis muzov komunikovat o svojich pocitoch az kym ty nemas dost.... pripominas mi jednu co tu davnejsie pisala ze navrhla aby si pri obrade s muzom napisali basne a nechapala ze sa to z jeho strany nestretlo s nadsenim

autumn1
Dnes o 14:23

Nečítala som diskusiu ale toto treba riešiť osobne najmä dospelého človeka učiť komunikovať? Už nie je malé dieťa. Vzhľadom na jeho reakciu, že aký ZASE hľadáš problém toto nebolo po prvý raz. A na Vianoce mu niečo vyčítať a vyťahovať? Taktiež veľmi zlé načasovanie. Daj mu čas a prediskutujte to ideálne po Novom roku ak ti na vzťahu záleží.

autor
Dnes o 14:26
@autumn1

Nečítala som diskusiu ale toto treba riešiť osobne najmä dospelého človeka učiť komunikovať? Už nie je malé dieťa. Vzhľadom na jeho reakciu, že aký ZASE hľadáš problém toto nebolo po prvý raz. A na Vianoce mu niečo vyčítať a vyťahovať? Taktiež veľmi zlé načasovanie. Daj mu čas a prediskutujte to ideálne po Novom roku ak ti na vzťahu záleží.

@autumn1 všetko mu príde ako problém, preto to povedal, keď sa on potreboval vyrozprávať z rodinnej krivdy bola som tu pre neho. Keď mal problémy v práci aj doma tiež som ho vypočula aj o polnoci a keď ja občas mám nejakú drobnosť už je to problém. Sam chcel nejak zmenu takže som bola v tom ze sa poteší ze uvažujem nad tým tiež aj ja... Tak ci onak to nie sú dôvody na ignoraciu

autor
Dnes o 14:26
@really8

@anonym_autor no ved uz na zaklade tychto par viet mi taka pripadas. Strasne tlacis na pilu, dusis cloveka, nutis muzov komunikovat o svojich pocitoch az kym ty nemas dost.... pripominas mi jednu co tu davnejsie pisala ze navrhla aby si pri obrade s muzom napisali basne a nechapala ze sa to z jeho strany nestretlo s nadsenim

@really8 neviem byť človek co ma v pici všetko kiežby som vedela tak toto tu dnes neriešim, mne chyba ta pomyselna bodka normálne ukončenie alebo vysvetlenie. Nič iné nechcem

autumn1
Dnes o 14:31
@anonym_autor

@really8 neviem byť človek co ma v pici všetko kiežby som vedela tak toto tu dnes neriešim, mne chyba ta pomyselna bodka normálne ukončenie alebo vysvetlenie. Nič iné nechcem

@anonym_autor no neviem, pre mňa komunikácia vo vzťahu je dosť kľúčová a dôležitá vec, nie drobnosť. A takéto veci naozaj sa neriešia cez Vianoce ani cez správy ste (predpokladám) dospelí ľudia. A pokiaľ on vo všetkom vidí problém asi ste si ako partneri nesadli... Neviem si predstaviť byť vo vzťahu s niekým s kým ešte po roku mám potrebu riešiť spôsoby komunikácie, hádky a že vidí vo všetkom problém. Počkaj naozaj aspoň do 2-3.januára ak sa sám neozve a potom mu napíš alebo možno sa ti celý vzťah uloží v hlave a uvidíš či vôbrc ti zato stojí, teraz sa to naozaj nehodí.

amdornik
Dnes o 14:39
@anonym_autor

@autumn1 všetko mu príde ako problém, preto to povedal, keď sa on potreboval vyrozprávať z rodinnej krivdy bola som tu pre neho. Keď mal problémy v práci aj doma tiež som ho vypočula aj o polnoci a keď ja občas mám nejakú drobnosť už je to problém. Sam chcel nejak zmenu takže som bola v tom ze sa poteší ze uvažujem nad tým tiež aj ja... Tak ci onak to nie sú dôvody na ignoraciu

@anonym_autor prečítala som si tvoje odpovede na príspevky. za mňa? ruky preč od takejto povahy. mám čo-to prežité, ver mi, toto sa bude už len vekom a dĺžkou odžitého spoločného života stupňovať. a to ešte ani nežijete spolu, usudzujem. a ste málo spolu... už keď teraz nerozumie tvojej potrebe vykomunikovať si veci a dospieť k nejakému záveru normálnou debatou, NIKDY to už normálna debata nebude, ver mi. ste spolu len rok, ak som dobre čítala. daj od toho ruky preč, prosím ťa. stratíš 5, možno 10 rokov života a zistíš, že to je čoraz horšie. potom si budeš hlavu búchať o stenu, že si to teraz neukončila. držím ti palce.

really8
Dnes o 14:39
@anonym_autor

@anonym_autor nemozes nikoho nutit aby robil co ty chces.

anonym_12548a
Dnes o 14:51

Ja ti rozumiem čo cítiš... Podľa toho čo píšeš celým vzťahoch sa vinie "problém", že neviete spolu komunikovať tak, aby ste to obaja nebrali ako nejaký "útok". Ty chceš "riešiť" napredovať, učiť sa komunikovať. On by asi chcel tiež, ale ako náhle príde ku situácii, kde je potrebné komunikovať, tak padne do naučeného spôsobu myslenia. Tvoju snahu o komunikáciu, možno aj spôsob komunikácie berie ako "útok". Takže volí útek (ignoranciu) zo situácie. Je ešte nezrelý, a ak nechce ty s tým nič neurobíš. Bodku za vzťahom daj ty. Ak máš záujem navrhni mu stretnutie a tam mu vysvetli svoje rozhodnutie ukončiť vzťah.

Strana
z3