Priateľ ma ignoruje už viac ako deň
Ahojte prišla som sa zveriť lebo tejto taktike nechápem. Nikdy sa mi to s nikým nestalo s nim som vyše roka no ani sme sa nepohadali nič. Ešte sme si robili plány na nový rok a som spomenula ze musíme zahrnúť aj nejaké zmeny co sa týka spôsobu komunikácie medzi nami lebo dosť často sa nepochopime pohadame sa a až potom si to vysvetlíme. Ze by sme najprv veci rozobrali a konštruktívne sa naučili komunikovať. Poďakoval mi ze som mu pokazila deň že aký problém zase hľadám keď nie je a napísal ze mam napísať keď budem normálna. Neurazala som ani nič nechápem celkom. Bolo to včera o takomto čase a od vtedy sa neozval. Ja to považujem za rozchod lebo veď milujúci človek nemá potrebu ignorovať. Napísala som mu len večer dobrú noc a nič viac. Nie som si vedomá ničoho zlého voči nemu nemá dôvod takto reagovať. Ako sa pozviechat? Ako prijať ze niečo skončilo a práve vo vianočnom období? Ako sama sebe vysvetliť ze takto to je správne a to lepšie ešte len príde? Ako upokojiť myseľ keď práve ide na 200% a potrebuje vedieť nejaký dôvod nejakú bodku ktorá neprišla?
@anonym_9b7168 ty budeš asi jeden z tých ktorým sú ženské pocity úplne u prdele. Písala som ze on je ten iniciátor písania na 99%. Keď nenapíšem ráno ja napíše on. On píše dlhé správy aj on rieši dôležité veci v správach ak vie ze osobne tak skoro spolu nebudeme. V tomto sme nejak doladili dynamiku a vyhovuje nám to. Ak niečo robíme tak nepíšeme alebo píšeme sporadicky ale večer mame svoj čas pre seba a taktiež chvíľu ráno. Xkrat povedal ze by ocenil keby som písala viac takže asi za stíhačku ma nemá. Keby som sa odmlčala ja volal by písal by., len tak spokojný by nebol poznám ho. Vzdala som to dnes a pre svoj pokoj som mu napísala ze už stačí s trucovaním a ze obaja mame svoju hrdosť a čakať kým ten druhy napíše prvý je detinské a nemá to význam. Pôvodne spred dvoch dni sme sa dohodli ze dnes príde. Odpísal do minúty ze mu to je ľúto ze bol nervózny z celých sviatkov a ze stále je ale ze trpí tým ze sme bez kontaktu ze dnes príde a porozprávame sa. Uznal ze ho to naučilo len jedno a to ze keby sme sa rozišli jeho život by bol prázdny. Netyral len mňa ale aj seba a ze 100x chcel napísať.. Či je to pravda ci nie je neriešim. Riešim len to ze mi odľahlo. Ze aspoň niečo sa pohlo. Načo je dobre pokračovať v ignoracii ďalšie dni? Načo si ničiť náladu a myslieť len na to co sa deje? Keby neodpísal ani dnes vedela by som na 100% ze je úplný koniec aj keby mi to Nepotvrdil. Lebo keď by som aj ustúpila prvá a on hral tvrdohlaveho aj ďalej to fakt význam nemá. Tak dostal nevnucujucu sa správu a potešil sa. Uznal ze to nebolo rozumne ze je ako decko v tomto a vedel ze len tak sa mu pchať nebudem lebo nie som taká povaha. Odpísal takt o necelú minútu a to bolo ešte skoro ráno. A tak mam kľud a pokoj ze sa aspon porozprávame a dostanem to vysvetlenie o ktoré mi vlastne ako o jediné ide
@anonym_autor som rád, že odpísal a sedí to s tým, čo som predpokladal. Nie je žiadny manipulátor, ale chcel ťa trošku citovo povydierať. Ty taká nie si a neplatia na teba pocity viny za jeho smutné oči. On by chcel aby si bola trochu na ňom viac závislá, viem to lebo som podobný ako on. Tiež sme sa niekedy tak trápili a raz ustúpil jeden, raz druhý. Manželka ma už pozná a vie, že som mäkký. Takže nikdy to netrvalo viac ako pár minút alebo hodín. Zdravé správanie je to tvoje. To moje alebo tvojho priateĺa vychádza z chybnej výchovy kedy sa očakáva, že druhá strana bude sa cítiť previnilo. Keď sme boli deti mamka nám napríklad povedala; “som z teba smutná, nie je ti to vôbec ľúto? “ citová manipulácia. Niekedy sa s ním o tom porozpravaj a vysvetli mu, že tvoj zdanlivý chlad v tomto neznamená, že si necitlivá alebo že ho nemáš rada. Len na teba citivé hry neplatia.
@anonym_9b7168 ty budeš asi jeden z tých ktorým sú ženské pocity úplne u prdele. Písala som ze on je ten iniciátor písania na 99%. Keď nenapíšem ráno ja napíše on. On píše dlhé správy aj on rieši dôležité veci v správach ak vie ze osobne tak skoro spolu nebudeme. V tomto sme nejak doladili dynamiku a vyhovuje nám to. Ak niečo robíme tak nepíšeme alebo píšeme sporadicky ale večer mame svoj čas pre seba a taktiež chvíľu ráno. Xkrat povedal ze by ocenil keby som písala viac takže asi za stíhačku ma nemá. Keby som sa odmlčala ja volal by písal by., len tak spokojný by nebol poznám ho. Vzdala som to dnes a pre svoj pokoj som mu napísala ze už stačí s trucovaním a ze obaja mame svoju hrdosť a čakať kým ten druhy napíše prvý je detinské a nemá to význam. Pôvodne spred dvoch dni sme sa dohodli ze dnes príde. Odpísal do minúty ze mu to je ľúto ze bol nervózny z celých sviatkov a ze stále je ale ze trpí tým ze sme bez kontaktu ze dnes príde a porozprávame sa. Uznal ze ho to naučilo len jedno a to ze keby sme sa rozišli jeho život by bol prázdny. Netyral len mňa ale aj seba a ze 100x chcel napísať.. Či je to pravda ci nie je neriešim. Riešim len to ze mi odľahlo. Ze aspoň niečo sa pohlo. Načo je dobre pokračovať v ignoracii ďalšie dni? Načo si ničiť náladu a myslieť len na to co sa deje? Keby neodpísal ani dnes vedela by som na 100% ze je úplný koniec aj keby mi to Nepotvrdil. Lebo keď by som aj ustúpila prvá a on hral tvrdohlaveho aj ďalej to fakt význam nemá. Tak dostal nevnucujucu sa správu a potešil sa. Uznal ze to nebolo rozumne ze je ako decko v tomto a vedel ze len tak sa mu pchať nebudem lebo nie som taká povaha. Odpísal takt o necelú minútu a to bolo ešte skoro ráno. A tak mam kľud a pokoj ze sa aspon porozprávame a dostanem to vysvetlenie o ktoré mi vlastne ako o jediné ide
@anonym_autor super, ze to dobre dopadlo! Aj ked tato drama na sviatky nepoteší. Prajem vam, nech sa to neopakuje.
@anonym_autor obaja sa spravate ako nevyzrete deti - on sa urazil za blbost a ty uz to po 24 hod mas za rozchod? To bol fakt pevny vztah....
@anonym_autor sprava sa ako maly rozmaznany chlapec. Nemoze fungovat vztah bez komunikacie. Ak sa teraz sprava takto, co bude robit pri vaznejsich ozajstnych problemoch? Sa zbali a utecie k mamicke? 🙃🙂 To ja byt na tvojom mieste, uz ho spät nechcem. Nech dieta dospeje. Ty si najdi muza, nie chlapca.
@anonym_autor cez správy najlepšie riešiť problémy 🤣

@anonym_autor ja chapem, ze s chlapmi treba po lopate ale čítajúc to tvoje...musíme zahrnúť zmeny v komunikácii...mne osobne príde ako veta "musíme sa porozprávať"...z ktorej každému chlapovi stoja vlasy dupkom.