icon

Priateľ ma ignoruje už viac ako deň

27. dec 2025

Ahojte prišla som sa zveriť lebo tejto taktike nechápem. Nikdy sa mi to s nikým nestalo s nim som vyše roka no ani sme sa nepohadali nič. Ešte sme si robili plány na nový rok a som spomenula ze musíme zahrnúť aj nejaké zmeny co sa týka spôsobu komunikácie medzi nami lebo dosť často sa nepochopime pohadame sa a až potom si to vysvetlíme. Ze by sme najprv veci rozobrali a konštruktívne sa naučili komunikovať. Poďakoval mi ze som mu pokazila deň že aký problém zase hľadám keď nie je a napísal ze mam napísať keď budem normálna. Neurazala som ani nič nechápem celkom. Bolo to včera o takomto čase a od vtedy sa neozval. Ja to považujem za rozchod lebo veď milujúci človek nemá potrebu ignorovať. Napísala som mu len večer dobrú noc a nič viac. Nie som si vedomá ničoho zlého voči nemu nemá dôvod takto reagovať. Ako sa pozviechat? Ako prijať ze niečo skončilo a práve vo vianočnom období? Ako sama sebe vysvetliť ze takto to je správne a to lepšie ešte len príde? Ako upokojiť myseľ keď práve ide na 200% a potrebuje vedieť nejaký dôvod nejakú bodku ktorá neprišla?

personality
27. dec 2025
@anonym_e6bcbf

@personality Treba si precitat uvodny prispevok a nedavat hlupe otazky

@anonym_e6bcbf čítala som. To že sa s niekým stretáva rok, z neho nerobí partnera....

personality
27. dec 2025
@anonym_autor

@personality poznáme sa 3 roky z toho rok sme spolu. Každý ho pozná ako človeka co rieši co si nekuse do jazyka ale koná a dáva najavo co chce a co sa mu nepáči. Ignoraciu nechápe nikto u neho. Kolegyňa ho tiež pozná a hovorí ze nechápe ze taky nie je, ona ho pozná vyše 7 rokov čiže lepšie než ja. Ale myslí si ze sa ozve len ze trucuje

@anonym_autor sleduj ho. Ignorácia je jedna z najhorších technik týrania, ak sa to bude opakovať, nič moc v tom zotrvávať. Ale keď to urobil raz, urobí to zase. Možno častejšie alebo dlhšie.
Nastuduj si manipulacne techniky, či náhodou nerobí niečo ďalšie z toho.

anonym_fb41c6
27. dec 2025

No čo dzivčatko ako to dopadlo?

autor
27. dec 2025
@personality

@anonym_autor sleduj ho. Ignorácia je jedna z najhorších technik týrania, ak sa to bude opakovať, nič moc v tom zotrvávať. Ale keď to urobil raz, urobí to zase. Možno častejšie alebo dlhšie.
Nastuduj si manipulacne techniky, či náhodou nerobí niečo ďalšie z toho.

@personality napadlo mi tiež fakt už hocičo. V tom sme odlišní. Mne stačí pol hodina na upokojenie ale ja sa hnevať veľmi neviem ani rozčuľovať 😁 on sa vie nasrať poriadne asi potrebuje čas na ukludnenie. Keď som dôkladne znova prečítala jeho poslednú správu zo včera poobedia písal ze mi viac odpise až večer. Čo sa nestalo lebo mi neodpísal ani na správu kde nešlo o nič iné len popriať dobrú noc. Nepasuje mi to na neho lebo každý ho pozná ako chlapa co rieši co sa poháda radšej než aby bol ticho. On ma rad keď sa mu prejavuje láska a keď sa mu dakto pcha do zadku. U mňa to nemá. Ja som typ čo nebude bojovať a vnucovať sa radšej si to odtrpim sama v tichosti. Možno čaká na to ze mu napíšem co ti je láska atď. Niekedy keď sa hádal stačilo mu poslať fotku jemne steklivu a v momente ho to vytrhlo z reality a ani stopy po hádke. Koľkokrát som to skúsila toľkokrát to zabralo. Mala som na neho už nejaké tromfy takže konflikt bol rýchlo zazehnany a my sme sa o pár hodín Normálne v kľude rozprávali s tým ze to aj chápal a aktívne riešil. Teraz neviem. Čakať ozvať sa vykašľať sa už na neho a proste to považovať za bodku? Necítim čo mám robiť.

autor
27. dec 2025
@anonym_fb41c6

No čo dzivčatko ako to dopadlo?

@anonym_fb41c6 nijak zatiaľ. Neozval sa stále. Tak asi ešte počkám. Zajtra /pozajtra mu napíšem niečo takým štýlom ako spomenula kočka hore ze stačí už ako sa máš čo porábaš alebo mohli by sme sa osobne porozprávať napíšem mu len kedy som doma a ak chce tak dôjde vie kde bývam a ja viem kedy on robí a kedy nie takže to bude vyhovovať.

anonym_fb41c6
27. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_fb41c6 nijak zatiaľ. Neozval sa stále. Tak asi ešte počkám. Zajtra /pozajtra mu napíšem niečo takým štýlom ako spomenula kočka hore ze stačí už ako sa máš čo porábaš alebo mohli by sme sa osobne porozprávať napíšem mu len kedy som doma a ak chce tak dôjde vie kde bývam a ja viem kedy on robí a kedy nie takže to bude vyhovovať.

@anonym_autor keď bude chcieť sex tak sa ozve ..dobre bude

autor
27. dec 2025
@anonym_fb41c6

@anonym_autor keď bude chcieť sex tak sa ozve ..dobre bude

@anonym_fb41c6 sex nechcem. To bude mať smolu ak sa ozve kvôli tomu

gerdusha
27. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_fb41c6 sex nechcem. To bude mať smolu ak sa ozve kvôli tomu

@anonym_autor hlavne sa mu nedoprosovat,neziadat v tychto dnoch vysvetlenie, maj svoju dôstojnosť, dievča! Teraz je na ťahu on

marca12
27. dec 2025
@anonym_autor

@personality napadlo mi tiež fakt už hocičo. V tom sme odlišní. Mne stačí pol hodina na upokojenie ale ja sa hnevať veľmi neviem ani rozčuľovať 😁 on sa vie nasrať poriadne asi potrebuje čas na ukludnenie. Keď som dôkladne znova prečítala jeho poslednú správu zo včera poobedia písal ze mi viac odpise až večer. Čo sa nestalo lebo mi neodpísal ani na správu kde nešlo o nič iné len popriať dobrú noc. Nepasuje mi to na neho lebo každý ho pozná ako chlapa co rieši co sa poháda radšej než aby bol ticho. On ma rad keď sa mu prejavuje láska a keď sa mu dakto pcha do zadku. U mňa to nemá. Ja som typ čo nebude bojovať a vnucovať sa radšej si to odtrpim sama v tichosti. Možno čaká na to ze mu napíšem co ti je láska atď. Niekedy keď sa hádal stačilo mu poslať fotku jemne steklivu a v momente ho to vytrhlo z reality a ani stopy po hádke. Koľkokrát som to skúsila toľkokrát to zabralo. Mala som na neho už nejaké tromfy takže konflikt bol rýchlo zazehnany a my sme sa o pár hodín Normálne v kľude rozprávali s tým ze to aj chápal a aktívne riešil. Teraz neviem. Čakať ozvať sa vykašľať sa už na neho a proste to považovať za bodku? Necítim čo mám robiť.

@anonym_autor Ak je ticho a nehada sa vacsinou je to znak toho,ze uz toho ma dost a si mu lahostajna. Zrejme ho uz unavili vase hadky. Ja len nechapem,co stale spominas kolegov. To s kolegami riesis vasu hadku? To cela firma musi vediet,ze vy ste sa pohadali?

anonym_e42119
27. dec 2025

nezrely chlap, ktory ostane deckom cely zivot, mam nieco take doma a vekom katastrofa

autor
28. dec 2025
@marca12

@anonym_autor Ak je ticho a nehada sa vacsinou je to znak toho,ze uz toho ma dost a si mu lahostajna. Zrejme ho uz unavili vase hadky. Ja len nechapem,co stale spominas kolegov. To s kolegami riesis vasu hadku? To cela firma musi vediet,ze vy ste sa pohadali?

@marca12 sme spolu v jednej firme. On sa kolegyni (berie ju ako matku a vekovo to aj sedí) zveruje stále so všetkým. Ona by možno vedela co ma v hlave lebo včera spolu robili. Ja som zase momentálne s druhou ktorá ho pozná lepšie a tiež hovorila ze nikdy nebol taký že neriešil ze bol ticho

autor
28. dec 2025
@anonym_e42119

nezrely chlap, ktory ostane deckom cely zivot, mam nieco take doma a vekom katastrofa

@anonym_e42119 aj keby sa chcel rozísť treba povedať normálne. Stretnut sa sadnúť si sakra nezaslúžim si vysvetlenie? Po takom čase? Ved nie sme random známosť zo zoznamky. Keď máme nejak fungovať ďalej aspoň na pracovnej pôde nemôže medzi nami ostať také ticho a človek nevie co sa vlastne stalo. Áno je to detské deti presne toto robia začnú ignorovať a neriešia ale zvyčajne deťom netreba nejaké ukončenie prenesú sa z toho raz dva. Chyba mi poznať co sa deje to je cele. Netlačím na vzťah nejdem mu sľubovať ze sa zmením ze všetko bude po jeho prosím neopúšťaj ma. To nie. Len ak je koniec chcem to vedieť narovinu a nie si Len domyslieť

amdornik
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_e42119 aj keby sa chcel rozísť treba povedať normálne. Stretnut sa sadnúť si sakra nezaslúžim si vysvetlenie? Po takom čase? Ved nie sme random známosť zo zoznamky. Keď máme nejak fungovať ďalej aspoň na pracovnej pôde nemôže medzi nami ostať také ticho a človek nevie co sa vlastne stalo. Áno je to detské deti presne toto robia začnú ignorovať a neriešia ale zvyčajne deťom netreba nejaké ukončenie prenesú sa z toho raz dva. Chyba mi poznať co sa deje to je cele. Netlačím na vzťah nejdem mu sľubovať ze sa zmením ze všetko bude po jeho prosím neopúšťaj ma. To nie. Len ak je koniec chcem to vedieť narovinu a nie si Len domyslieť

@anonym_autor ja neviem, či on ti bude vôbec vedieť povedať narovinu, prečo sa chce rozísť (ak sa chce). ale opakujem ti, byť na tvojom mieste, chcem sa rozísť ja s ním. a už by som mu neposlala ani jednu fotku (čo si spomínala, že v minulosti zabralo). prečo by si mala? lebo jemu niečo prebehlo cez nos? ja sa dosť často na fóre prikloním aj na stranu muža, keď objektívne (alebo teda mám snahu o objektívne) vyhodnotím prečítané.
ale tu sa niet na koho stranu ani prikloniť. ty neustúpiš, čo je v tomto prípade, ktorý si opísala, správne. on je však typ, ktorý potrebuje "obeť", ktorá ustúpi, pricupitá, ospravedlní sa prakticky za jeho chyby a bude sa naňho znovu mesiac usmievať, kým mu neprepne z niečoho a nezačne zase vrieskať.
v dobrom ti radím, kašli na ten vzťah. už by som mu ani nepísala. ak má niečo u teba, zabaľ do tašky, vezmi do roboty a keď sa budete míňať, podaj mu to do ruky.

janinah
28. dec 2025

A ešte to aj rozoberaš s kolegovcami...trochu trápne na tvoj vek,nemysliš?

anonym_b1e26e
28. dec 2025

@anonym_autor to sa len opil na Stefans a dava sa dokopy 😀

slovakboy
28. dec 2025

@anonym_autor ignor a hádzanie viny na teba je ozaj prejav manipulátora, ale nemusí to automaticky byť manipulátor. Len teraz použil také nástroje. A vidíš, že zaberajú. No ty si silná a to je dobre. Ak ťa má rád trápi sa aj on. Na začiatku vzťahu si takéto trápenia zaľúbenci robia zažil som to. Sú to také trucovania. Teda to môže z jeho strany byť aj truc podnik. Vtedy je dobré to ukončiť aj z tvojej strany. Je jedno kto to ukončí len si potom všímaj čo sa bude doať. Ak opadne napätie a podnete si do náručia a lásku to posilní je to potom taká skúška pevnosti vzťahu a tieto trucovania môžu byť posilňujúce. Ukazujú že človeku záleží, že trpí a chce testovať či aj druhému záleží a bude trpieť. Nie je to ale prejav správnej vychovy a časté trucovania môžu vzťah zničiť. Ty si zrejme zdravo vychovaná a necítiš sa zodpovedná za pocity druhého. Nemôže tebou manipulovať. Ršte raz: neznamená, že je manipulátor.

slovakboy
28. dec 2025

@anonym_autor keď sa ani dnes neozve pošli mu správu: že čo sa stalo, že ty trpíš. A popíš svoje pocity podobne ako si tu písala. Neobviňuj honlen opisuj pocity. Ak bude ďalej trucovať je to zlé, ak bude písať, že tiež trpel a popíše nejako svoje pocity tak je to super. Možno si aj ty nejako pochybila a zranila ho nejako svojimi poznámkami. To si treba vydiskutovať.

anonym_d52851
28. dec 2025

Mne príde detinske aj rozoberať ho všade - na koníku a s kolegami

anonym_9b7168
28. dec 2025

@anonym_autor som chlap a poviem ti, toto vypisovanie by som nezniesol - "on si rad so mnou pise", no nie, nepise. Robite spolu, vypisujes mu, rozoberas ho s minimalne 2 kolegynami, ma ta plne zuby. Uz sa uvedom, normalne ste si pisali a ty zacnes riesit ako musite veci zmenit, blokol by som ta, viac by som ta nechcel vidiet. Naco z prijemneho pisania robis hned dramu? Hovor si co chces, si stihacka

tykat
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor napisala by som mu "ahoj, si ok? Neozyvas sa tak chcem vediet ci si v poriadku" ak by sa ozval tak by som podakovala a nechala dalsiu komunikaciu na nom.

anonym_e06b0b
28. dec 2025

@anonym_autor už ma vyhliadnutu inú a toto mu iba prišlo vhod ako to s tebou skončiť 😉

anonym_9b7168
Autor odpoveď zmazal
autor
28. dec 2025
@anonym_9b7168

@anonym_autor som chlap a poviem ti, toto vypisovanie by som nezniesol - "on si rad so mnou pise", no nie, nepise. Robite spolu, vypisujes mu, rozoberas ho s minimalne 2 kolegynami, ma ta plne zuby. Uz sa uvedom, normalne ste si pisali a ty zacnes riesit ako musite veci zmenit, blokol by som ta, viac by som ta nechcel vidiet. Naco z prijemneho pisania robis hned dramu? Hovor si co chces, si stihacka

@anonym_9b7168 ty budeš asi jeden z tých ktorým sú ženské pocity úplne u prdele. Písala som ze on je ten iniciátor písania na 99%. Keď nenapíšem ráno ja napíše on. On píše dlhé správy aj on rieši dôležité veci v správach ak vie ze osobne tak skoro spolu nebudeme. V tomto sme nejak doladili dynamiku a vyhovuje nám to. Ak niečo robíme tak nepíšeme alebo píšeme sporadicky ale večer mame svoj čas pre seba a taktiež chvíľu ráno. Xkrat povedal ze by ocenil keby som písala viac takže asi za stíhačku ma nemá. Keby som sa odmlčala ja volal by písal by., len tak spokojný by nebol poznám ho. Vzdala som to dnes a pre svoj pokoj som mu napísala ze už stačí s trucovaním a ze obaja mame svoju hrdosť a čakať kým ten druhy napíše prvý je detinské a nemá to význam. Pôvodne spred dvoch dni sme sa dohodli ze dnes príde. Odpísal do minúty ze mu to je ľúto ze bol nervózny z celých sviatkov a ze stále je ale ze trpí tým ze sme bez kontaktu ze dnes príde a porozprávame sa. Uznal ze ho to naučilo len jedno a to ze keby sme sa rozišli jeho život by bol prázdny. Netyral len mňa ale aj seba a ze 100x chcel napísať.. Či je to pravda ci nie je neriešim. Riešim len to ze mi odľahlo. Ze aspoň niečo sa pohlo. Načo je dobre pokračovať v ignoracii ďalšie dni? Načo si ničiť náladu a myslieť len na to co sa deje? Keby neodpísal ani dnes vedela by som na 100% ze je úplný koniec aj keby mi to Nepotvrdil. Lebo keď by som aj ustúpila prvá a on hral tvrdohlaveho aj ďalej to fakt význam nemá. Tak dostal nevnucujucu sa správu a potešil sa. Uznal ze to nebolo rozumne ze je ako decko v tomto a vedel ze len tak sa mu pchať nebudem lebo nie som taká povaha. Odpísal takt o necelú minútu a to bolo ešte skoro ráno. A tak mam kľud a pokoj ze sa aspon porozprávame a dostanem to vysvetlenie o ktoré mi vlastne ako o jediné ide

really8
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_9b7168 ty budeš asi jeden z tých ktorým sú ženské pocity úplne u prdele. Písala som ze on je ten iniciátor písania na 99%. Keď nenapíšem ráno ja napíše on. On píše dlhé správy aj on rieši dôležité veci v správach ak vie ze osobne tak skoro spolu nebudeme. V tomto sme nejak doladili dynamiku a vyhovuje nám to. Ak niečo robíme tak nepíšeme alebo píšeme sporadicky ale večer mame svoj čas pre seba a taktiež chvíľu ráno. Xkrat povedal ze by ocenil keby som písala viac takže asi za stíhačku ma nemá. Keby som sa odmlčala ja volal by písal by., len tak spokojný by nebol poznám ho. Vzdala som to dnes a pre svoj pokoj som mu napísala ze už stačí s trucovaním a ze obaja mame svoju hrdosť a čakať kým ten druhy napíše prvý je detinské a nemá to význam. Pôvodne spred dvoch dni sme sa dohodli ze dnes príde. Odpísal do minúty ze mu to je ľúto ze bol nervózny z celých sviatkov a ze stále je ale ze trpí tým ze sme bez kontaktu ze dnes príde a porozprávame sa. Uznal ze ho to naučilo len jedno a to ze keby sme sa rozišli jeho život by bol prázdny. Netyral len mňa ale aj seba a ze 100x chcel napísať.. Či je to pravda ci nie je neriešim. Riešim len to ze mi odľahlo. Ze aspoň niečo sa pohlo. Načo je dobre pokračovať v ignoracii ďalšie dni? Načo si ničiť náladu a myslieť len na to co sa deje? Keby neodpísal ani dnes vedela by som na 100% ze je úplný koniec aj keby mi to Nepotvrdil. Lebo keď by som aj ustúpila prvá a on hral tvrdohlaveho aj ďalej to fakt význam nemá. Tak dostal nevnucujucu sa správu a potešil sa. Uznal ze to nebolo rozumne ze je ako decko v tomto a vedel ze len tak sa mu pchať nebudem lebo nie som taká povaha. Odpísal takt o necelú minútu a to bolo ešte skoro ráno. A tak mam kľud a pokoj ze sa aspon porozprávame a dostanem to vysvetlenie o ktoré mi vlastne ako o jediné ide

@anonym_autor toto detajlne pitvanie a vypisovanie po forach je strasne creepy. Keby toto robi moj muz tak konecna. Plus este kolegyne otravujes.

simca06022011
28. dec 2025

Nejdem uz rozoberat toto co sa ti stalo, ale odporucam ti, uvedomit si ako chlapi rozmyslaju a myslia, ak si neustale rypava a hladas problem a on nevie o com tocis a este si to aj pises sama ako monologog "na com musite popracovat", tak si vlastne sama zabezpecujes "problem". Muzi ked nevidia problem aktualny, neriesia problem. nevymyslaju si ho. Ak chces zmenit sposob riesenia problemu, tak to treba robit vtedy ked to riesite, cize je tu problem "nevysypaju sa smeti, on chce ist na futbal, ty do kina a pod", tak nebudes orbit dramy ale vtedy stisis a skusis o tom komunikovat, o konkretnej veci. AK sa da/neda, vtedy riesis, ze sa to musite naucit a dohodnut sa. Tu si zautocila pri rieseni nicoho (z jeho pohladu) a nstavila problem do buducna (.. budete musiet na niecom popracovat...).
Aktualne, on tiez ma asi vianocnou naladu a nechce sa mu s tebou bavit... nechala bys om to vychladnut. A riesila ak by sa nebodaj ozval prave to, ze neviete komunikovat a takto to dalej nejde. Bud na tom budete spolu pracovat alebo sa rozidete, lebo rfungovat stale v stese sa neda. Ani vztah na tom stavat.

martin96321
28. dec 2025

@anonym_autor Ak to povazujes za rozchod,tak co riesis? Si slobodny clovek.

anonym_3ebdd5
28. dec 2025

@anonym_autor hore píšeš, že ste spolu rok a ani ste sa nepohadali a potom, že sa nepochopite a pohadate?🤣muža nebaví počúvať takéto psychologické reči.Pockaj, kým sa ozve a nevypisuj mu

anonym_3ebdd5
28. dec 2025
@simca06022011

Nejdem uz rozoberat toto co sa ti stalo, ale odporucam ti, uvedomit si ako chlapi rozmyslaju a myslia, ak si neustale rypava a hladas problem a on nevie o com tocis a este si to aj pises sama ako monologog "na com musite popracovat", tak si vlastne sama zabezpecujes "problem". Muzi ked nevidia problem aktualny, neriesia problem. nevymyslaju si ho. Ak chces zmenit sposob riesenia problemu, tak to treba robit vtedy ked to riesite, cize je tu problem "nevysypaju sa smeti, on chce ist na futbal, ty do kina a pod", tak nebudes orbit dramy ale vtedy stisis a skusis o tom komunikovat, o konkretnej veci. AK sa da/neda, vtedy riesis, ze sa to musite naucit a dohodnut sa. Tu si zautocila pri rieseni nicoho (z jeho pohladu) a nstavila problem do buducna (.. budete musiet na niecom popracovat...).
Aktualne, on tiez ma asi vianocnou naladu a nechce sa mu s tebou bavit... nechala bys om to vychladnut. A riesila ak by sa nebodaj ozval prave to, ze neviete komunikovat a takto to dalej nejde. Bud na tom budete spolu pracovat alebo sa rozidete, lebo rfungovat stale v stese sa neda. Ani vztah na tom stavat.

@simca06022011 ty si to napísala jase a stručne a pravdivo.To len ženy majú potrebu stále sa v niečom pitvat

zazka666
28. dec 2025
@anonym_3ebdd5

@simca06022011 ty si to napísala jase a stručne a pravdivo.To len ženy majú potrebu stále sa v niečom pitvat

@anonym_3ebdd5 Žiaden extrém nie je vhodný. Ani to, keď niekto nechce komunikovať. To že ženy majú potrebu si vykomunikovať všetko na rovinu, neznamená, že rýpu, ale že chcú mať jasno.... Takže ako pozitívum, že muži čušia by som to v žiadnom prípade nebrala.

mondolina
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
a prečo si si myslela, že sa jedná hneď o rozchod? a rúcaš sa z toho?