Priateľ ma ignoruje už viac ako deň
Ahojte prišla som sa zveriť lebo tejto taktike nechápem. Nikdy sa mi to s nikým nestalo s nim som vyše roka no ani sme sa nepohadali nič. Ešte sme si robili plány na nový rok a som spomenula ze musíme zahrnúť aj nejaké zmeny co sa týka spôsobu komunikácie medzi nami lebo dosť často sa nepochopime pohadame sa a až potom si to vysvetlíme. Ze by sme najprv veci rozobrali a konštruktívne sa naučili komunikovať. Poďakoval mi ze som mu pokazila deň že aký problém zase hľadám keď nie je a napísal ze mam napísať keď budem normálna. Neurazala som ani nič nechápem celkom. Bolo to včera o takomto čase a od vtedy sa neozval. Ja to považujem za rozchod lebo veď milujúci človek nemá potrebu ignorovať. Napísala som mu len večer dobrú noc a nič viac. Nie som si vedomá ničoho zlého voči nemu nemá dôvod takto reagovať. Ako sa pozviechat? Ako prijať ze niečo skončilo a práve vo vianočnom období? Ako sama sebe vysvetliť ze takto to je správne a to lepšie ešte len príde? Ako upokojiť myseľ keď práve ide na 200% a potrebuje vedieť nejaký dôvod nejakú bodku ktorá neprišla?

@personality Treba si precitat uvodny prispevok a nedavat hlupe otazky
@anonym_e6bcbf čítala som. To že sa s niekým stretáva rok, z neho nerobí partnera....