icon

Priateľ má možnosť odsťahovať sa, ale asi to neurobí

arriska
31. mar 2025

Priateľ ma možnosť sa odsťahovať ale cítim, že to neurobí pričom je to kameň úrazu nášho vzťahu
Ahojte, aby som priblížila situáciu. Ja som rozvedená mám 10 ročného syna. Priateľ je rozvedený a ma dve deti v podobnom veku na striedavú starostlivosť so svojou exmanželkou s ktorou nemá dobré vzťahy. Už sú 3 roky po rozvode ale bývajú na striedačku v byte, lebo deti sú tam stále. Takže jeden týždeň sa stará jeden o deti v ich spoločnom byte a druhý týždeň druhý. Je to novostavba, kde sa jeho exmanželka rozhodla nasťahovať na iné poschodie do podnájmu. Sú 3 roky po rozvode a teraz sa ide riešiť kto koho vyplatí. Komu ostane byt. Priateľ ako píšem vyššie je už 3 roky rozvedený a po rozvode si našiel v tom vchode susedku s ktorou bol 9 mesiacov vo vzťahu, potom sa rozišli a zase dali dokopy. Po rozchode, tam ďalšiu susedu z vchodu volal niekoľko krát na rande a počas nášho vzťahu jej napísal, keď pridala story na instagram, že či je tam odkiaľ on pochádza ( on bol v tom čase tam ). Aby toho nebolo malo , má v tom vchode ďalšiu susedu/kamarátku s ktorou sa pozná 20 rokov a riešili spolu svoje rozvody. Každú susedu tam pozná, čo ja nechápem- ja sa teda vo vchode nesocializujem s žiadnym chlapom.
Sme spolu 7 mesiacov. Posledný mesiac už to nezvládam :(
Prezentuje to ako jeho minulosť. Ale veď ta minulosť je jeho denno denná súčasnosť. Chápem, že sa mu tam dobre býva. Deti sú tam zvyknuté. Ja tlačím, aby sa odsťahoval aby sme mohli mať kľudný vzťah nakolko to nezvladam. Bože rozpísala som sa. Prosím dajte mi radu aký máte na to pohľad. On ma stále uisťuje ako ma miluje a pristupuje na možnosť odsťahovania sa no po takom prehlásení na druhý deň citeľne vyvracia svoje slová. Pomoc. Som prehnane žiarlivá ? Nedokážem mať partnera, co ma okolo seba hárem zo svojej minulosti. Milujem ho ale posledný mesiac už nevládzem :(

martin96321
4. apr 2025

@arriska Očividne je to rodinne zalozeny chlap😁 zalezi mu na vsetkych zenach. Mala by si ho objat a kupit mu kolačik🤣 Rodina je zakladna bunka štatu tak zakladá kolko môže🍸

margotka17
5. apr 2025

@arriska taaaa, tu dačo nesedí ne? Nejako veľa susediek na jedného chlapa a ešte k tomu exmanželka 🫣. Hotová Sodoma Gomora 😏. Fakt chces toho chlapa ešte aj ty 🤔?

margotka17
5. apr 2025

@martin96321 mohol by sa dať ku strane Kollára, SME RODINA 🫣.

martin96321
6. apr 2025

@margotka17 Len si robim srandu.😁

margotka17
6. apr 2025

@martin96321 ja tiež 🫣. No zrejme mladý muž ani sám nevie, čo chce.

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke diamantovy vrtak 😀 hned prvy koment mi odpalil dekel 😀

joannita
6. apr 2025

@arriska to ti povedal on, že dôvod rozvodu bola manzelkina nevera? Keby si vedela čo všetko o mne nerozpravala môj exmanžel, ale určite nespomenul, že chodil na sexzoznamky.
Never všetkému čo ti povie.
A poradím ti, ak teda vychádzam z toho čo píšeš. Ruky preč od jeho, on je presne ten suknickarsky typ ktorý má všade svoje "kamarátky" a teba samozrejme "miluje"

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc no 🤣tak som rad ze pobavilo

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke si pis 😀 si zrusil ju aj jeho jednou vetou 😀
Pre taketo komenty som na MK … priame a bez okolkov 😀

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc no ja neviem a nechapem jak niekto take moze robit teda ze mu nevadi take a este ide sem po radu ...

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke uz ked to pisala jej to muselo dochadzat nie? Ci stale sa jej 4 milenky zdaju malo aby o nom zapochybovala? 😀

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc presne tak mala po sebe precitat a rovno zmazat a jeho poslat do pixe

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke no ale do ktorej… v hre su styri 🤷🏻‍♀️😀
Ale verim ze jej to docvaklo po dopisani a posle ho do rici cim skor

martin96321
6. apr 2025

@margotka17 A možno vie😁 Všetky su spokojne,len jedna fuuuurt musi frflat😎

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc silne pochybujem my sme ty najhorsi co jej chceme zle este sa viac zabuchne vobec by ma to neprekvapilo

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc ale do spiskej chodim do action-u bo v ke neni hehe

ivec16
6. apr 2025

uz ho radsej nechaj tam kde je tam uz vsetky susedky vedia co je zac… v novej bytovke nove prilezitosti :D

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke tak to je blamaz. A co tam nakupujes? Diamantove vrtaky?

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc haha zlata setko mozne co mi treba mam rad ten obchod

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke aj ja 😀. Chudak autorka mame tu vlastnu debatu a jej problemy idu bokom to od nas nie je pekne 😀

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc nic nove 🤣to tu je bezne staci jej precitat 1 prispevok pod jej a ma fsio jasno haha 🤣no a cestou spet sa chodim najest do levoce u veteranov 🤣mate to tam pekne

mircalla
6. apr 2025

@arriska Zda sa, ze je na susedky. Je jedno aka

simca06022011
6. apr 2025

@arriska tak to je tazky kasanova.. by som sa na neho vykaslala. Vsak nech bezi za susedkami, a cele to s ex je chore. Mozno dufal, ze sa prilepi k nejakej susede a bude si odbiehat k ex ku detom takto do konca zivota.
Kasli na neho. A neobvinuj sa, proste on iste vie ako zeny zblbnut a toto su take veci, co si clovek s inymi starostami nema preco overovat a stale riesit, k tomu ani necakas ze sa taketo nieco stane... nie je to bezna vec. Pre mna bybolo poucenie, chlap po rozvode s nevysporiadanymi vecami ohladne deti, majetku = vobec by som neratala s nicim zavaznym. Nikdy nevies co sa z neho vykluje. A este ked suhlaisa s takymto niecim, ze sa striedaju pri detoch :DDD v jednom byte. Proste divne.

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke takze si ides do snv veselo vykupit cely action a potom sa zastavis v levoci na obed a potom si ides spokojne domov do kosic. To musi byt fajn, ale nastava otazka, si na dochodku ze mas taky laxo plazo program? 😀 a co rad papas ked ides k veteranom?

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc neviem kuknem co maju na obedove menu a ked mi nic nevonia berem pizzu za petku to zadarmo a dobra je 🤣a ano mam to cestou na vypadovku na dialnicu a bud idem do ke za hodku som doma po dialnici alebo ked sa mi este chce berem pizzu teplu a idem smer ta3 a za 5 sa najem luxusne v ta3 prechadzka a hajde domu a nie nemam lazo plazo som v produktivnom veku len nemam ziadne susedky 🤣

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke milujem pizzu 😀 mas to super vymyslene, paci sa mi to 👍 ale ta 5ka to mi nejak nesedi. Kedy si bol naposledy v action? Pretoze pizza stoji uz minimalne 8 ecka 😀 alebo som len ja narocna neviem 😀 ja si vacsinou davam pikantnu a tie su najdrahsie 🤷🏻‍♀️ ale minule som prvykrat ochutnala so smotanovym zakladom a sunkou a bola som prijemne prekvapena 😀 mnam
Prosim ta… nevadi ze nemas susedky.. pozri kolko problemov je z toho… este by si skoncil na mk pod palbou zien ako autorkin kasanova. By ti az zle bolo z tolkej negativnej energie co by tu vyprodukovali na dialku na teba 😀
Ale co trepem… 😀 jemu to asi nevadi ked obraba 4 zeny zatial co ho 5 caka 🤔 urcite je rad 😀

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc asi ta prekvapim ale chodim tam casto 5.5 stoji s obalom fakt naposledy mesiac dozadu som bol ale uz nebudem tak chodit uz budu 2x v ke haha ja milujem zenu co miluje pizzu 🤣haha ale nie jedlo mam rad ved laska ide cez zaludok 😉😄jasne ze je rad 4 sliepky hlupe naivne ked su ... a dakujem ze sa ti paci ze to mam dobre vymyslene haha rada chodis do ta3? S muzom 😝

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke tatry mam za kopcom takze tam samozrejme vobec nechodim 🤷🏻‍♀️😀
Musim tam niekedy zajst na tu pizzu si ma navnadil 👍
Ja jedlo milujem, milujem jest 😀 a preto som teraz na diete 😢😀
S muzom nechodim nikde on je vo svajciarsku a ja som sama s detmi a tie su este male 🤷🏻‍♀️

tibiokke
6. apr 2025

@juliacenc je fajn nic extra ale ani zla fajna mne chuti tak to mas co robit sama na 2 deticky muz zaraba loove vonku aby ste sa mali dobre klasika slovenskych rodin

juliacenc
6. apr 2025

@tibiokke nie tak celkom… ale to je jedno 😵‍💫
Ano mam co robit pojdem do levoce o chvilu ale nie na pizzu ale na psychiatriu 😀 a ty mas deti ?
Ale stves ma s tou pizzou ked hovoris ze je fajna tak to znamena ze je brutalna 🤤