icon

Priateľ mi tajne kontroluje telefón: Prečo to robí?

laurikasarinkaq
20. jan 2025

Ahojte .. s priateľomnemáme problémy vo vzťahu a sme pred sebou normálne na telefóne napríklad keď na ňom ležím chrbtom a on sa díva cezomňa na TV tak normálne som na telefóne pred ním s tým že môže nahliadnuť ale nikdy som to neriešila myslela som že ani on a že nemá dôvod …
Vždy keď idem ja wc , do sprchy a pod. si telefon nechávam niekde položený či už v obývačke pri ňom alebo v chodbe a niekedy ho mám aj zo sebou keď sním proste pridem do kúpeľne ale nie s cieľom že aby ho nemal pri sebe .. tak isto mu ho veľa krat nechávam vo vačku v meste (keď ho nemám kam dať) s tým že ja si napríklad odbehnem do iného obchodu a zistím že nemám u seba mobil .. no a včera keď sme boli na pobyte tak som si nechala otvorené dvere na wc keď som išla na toaletu no a videla som ho v odraze zrkadla ktorý bol na skrini ako ako je na mobile . Keď som spláchla v momente som videla ako odhodil mobil ďalej od seba tak som sa poriadne pozrela do zrkadla a zistila som že to bol na mojom mobile nie na svojom … ďalej som sa tvárila ako nic ale celý večer som na to myslela
Kvôli čomu to robí? Zrazu som naňho trochu zmenila názor lebo mi to príde také falošné že sa tvári ako ho moj mobil nezaujíma a toto robí
Keby mi povedal že ukáž mi prosím telefon tak v momente by som mu ho dala ale takto ?… aký máte názor ženy ?
Ďakujem

Strana
z2
betulinka1
20. jan 2025

@vroni ja by som to nebrala tak vážne. Ja by som sa smiala, že ty čo robís, videla som ta. A ako som písala autorke, rovno rozvinula komunikáciu, že prečo. Je to proste o pohľade každej z nás. Jednej to vadí a druhej nie, oba pocity sú v poriadku. Môj telefón si hocikedy zoberú aj deti, aj muž (svoje majú vybité alebo na nabíjačke) všetci vedia heslá všade a aj moja sestra vie moje heslá aj do mailu. Jáááj a dokonca moj muž nemá Fb ani insta, čiže keď si chce niečo pozrieť, pozrie si cez môj účet. Mojim detom tiež zoberiem telefón hocikedy (moj mám na nabíjačke alebo vybitý) a nikto z nich nejačí, mama čo robíš to je moje súkromie. Ja to neberiem ako nejaké extra súkromie, je to telefon, všetko čo je v nom, riešim aj doma s mužom. S kamoškami čo si píšeme, ho teda určite nezaujíma a ak by si to prečítal, za mna OK. Ale tak oni spolu iba chodia, preto je dôležité si to rozobrať, prečo a pochopiť aj autorkinho priateľa, čo ho k tomu viedlo a určiť si pravidlá.

tomasisa
20. jan 2025

@laurikasarinkaq ja len jednu podotazku a mozno si odpovies sama, chodi ti aj do penazenky a ide s tebou na zachod? obe + telefon su za mna intimne zony....ak nie si chora a nemas obe ruky v sadre...nema tam co hladat

vroni
20. jan 2025

@betulinka1, tu nejde o použitie telefónu s tvojim suhlasom ale o šmirovanie na tajnasa. Keby tvoj muž pustil tvoj telefón z ruky a tváril sa, že on nič, asi by si spozornela.

betulinka1
20. jan 2025

@vroni rozumiem ale musia si to vykomunikovat aby kazdy z nich vedel, ze ako pristupovať k telefonu. Ci je použitie na trest smrti alebo v pohode 🤣🤣

vroni
20. jan 2025

@betulinka1, no veď vravím, že na toto sa používa komunikácia 🤣🤣🤣

michal_dr
20. jan 2025

@laurikasarinkaq
Nie som žena, ale môj nazor ti poviem... 😉🙂

"Dôvera je ako rastlina, ktorá rastie hrozne pomaly, ale vädne okamžite!!!" ... postačuje..?

Je jedno o koho mobil ide, muža/ženy... uplne bezpredmentne... Ide o princíp. Frajer/partner/manžel vo vzťahu vždy je a bude to cudzia osoba voči ktorej máme "rešpekt". To je ta súčasť záhadnej chémie... k partnerom sa vždy inak spravame než k iným ľuďom, pretože rešpekt, chémia, vzťah.

Ten mobil, penaženka, auto, notebook, atď... patria partnerovi, sukromne jemu a jeho sukromie treba rešpektovať.

Majte si to vo vzťahoch ako chcete, su to vase vztahy, vasi partneri a vase dohody.

V zivote som si to k partnerkam nedovolil a ani nedovolim a pokial by som toto zistil, čo autorka, tak vzťah ukončím (kludne si tukajte na čelo). Nie, nechcem takú partnerku po svojom boku...
Ako môžem partnerovi dôverovať, keď robí takéto činy poza môj chrbát..? 🤔 Neverí on mné... a po zistení, ako autorka už neverím ja jemu... 🤔

Ľudia su dnes tak strašne hlúpi...
Nevážime si, nemáme úctu, nemáme rešpekt jeden voči druhému... 🤦‍♂️

@laurikasarinkaq tvoj partner, tvoj vzťah, urob si ako chceš... 😉 Mne to je osobne proti srsti

INEKAFE - Špinave objatie...

https://www.youtube.com/watch?v=2jaa7Hqsddg
ariannazara
20. jan 2025

Mam na odtlačok prsta tak mal by bez😂

jamacka
20. jan 2025

@laurikasarinkaq Normálne sa skus s nim povypravat,povedz mu,že si si toho všimla a trápi ťa to,že keď chce pozrieť telefón,že prečo sa ťa narovinu nepýta a nie za chrbatom.

domkakvet
20. jan 2025

@laurikasarinkaq cudne spravanie, aby bezdovodne liezol do telefonu, pri nejakom podozreni dobre, ale len tak,ze idem skontrolovat, porozpravaj sa s nim.

mrva
20. jan 2025

Ja patrim do skupiny, ze mi to tiez nevadi. Je mi fuk, ked mi pozera do mobilu. Ved tam nic nemam.

mrva
20. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl toto šoklo aj mňa 🤣 viac ako ten telefón 🤣

laurikasarinkaq
autor
21. jan 2025

No ženy ,muži… teraz som už fakt zmätená neviem čo mám robiť . Dnes som ho stym konfrontovala , opýtala som sa aký mal dôvod mi prehľadávať telefon a on zapieral zapieral a zapieral . Hovorila som mu že si to robí len horsie že nech sa prizná …
Po asi pol hodine sa priznal a mne je teraz ešte horsie ale nie z toho že sa priznal ale z toho ako dokonalo presvedčivo na mňa išiel a pol hodinu sa ma snazil klamať . Ak niečo nerešpektujem tak sú to klamstvä … keby sa mi hneď priznal a povedal dôvod prečo mal tú potrebu vôbec by som nebola tak nahnevaná keby mal adekvátny dôvod ale to že ma klamal? Ako mám tomu človeku ešte niečo veriť ? Keby som to nevidela na vlastne oči tak mu za 3 sekundy uverím , ale čo bude nabudúce ? Čo ak ma bude zas v niečom inom takto presvedčivo klamať a ja mu uverím ? .. som zúfalá poraďte mi …

Strana
z2