Priateľ odmieta tráviť Vianoce so mnou - čo robiť?
Ahojte chcem počuť Vaše názory. S priatelom sme sa bavili o Vianociach. Ja som mu navrhla, že by sme si už mohli spraviť Visnoce spolu ( minule roky sme ich trávili oddelene). Moj navrh bol, že pojdeme spolu na nejaké dohodnuté miesto kde si prenejmeme byt, navarim večeru a sprabíme si spolu Vianoce, dalsie dni by sme obehali rodiny. No on o tom nechce ani počuť, že prečo to nemože byť ako doteraz. Som z toho smutná, lebo sa cítom tak že somnou nechce byť…
@michaelam2 dobre keď myslíš, asi si veštec
Vestec nie som ale ked vidim ako sa spravas, tak by ma to vobec neprekvapilo
a preco nemozete travit Vianoce u teba, tam, kde byvas? (neviem ci sama, ci s rodicmi), kedze travite sviatky u nich..? neviem vlastne ci je problem v tom, ze odmieta byt s tebou sam/u Vas uplne, alebo je nakloneny moznosti stravit sviatky u teba doma..
Pises, ze ste spolu uz 3 roky. Kde a ako ste teda travili Vianoce minule 2 roky?
@mimachicha Každý u svojich rodičov.
My sme zacali travit spolu vianoce az ked sa nam narodil syn. Dovtedy kazdy u svojich rodicov s vynimkou asi 2-3r ked sme zili v zahranici to sme boli spolu. V mojom okoli to vacsina kamosou ma takisto. Spolu zacali travit vianoce prichodom dietata (aj ti co uz boli manzelia).
bývaš s ním u jeho rodiny, ktorú zjavne neznášaš, a vadia ti akurát Vianoce? Asi by som prehodnotila celý spôsob žitia a bývania, Vianoce sú len vrchol ľadovca
@lenkakoc444 moji súrodenci vždy trávili visnoce sami s ich vážnymi známosťami
@danica2711 nieje to o tom že by som neznášali celú jeho rodinu, s jeho mamou mám super vzťah ide o jeho súrodenca ( nejdem sa vyjadrovať či sestru alebo brata )
To ti nie je trápne tam bývať celý rok a na Vianoce sa zdekovat?Tak choďte na dovolenku a tam si spravte Vianoce, alebo hore na poschodi.Ano, si divná a jasne ti povedal, že nie.
Autorka a si si vedomá toho, že priateľova mama je tvoja potenciálna svokra? Raz možno budeš aj ty patriť do ich rodiny, nekazí si vzťahy.
Ja som predsa nikde nenapísala že si zlá keď nechceš spraviť kompromis. Len že je na zváženie celý váš vzťah keď máte s tým problém. S ak si ty urobila veľa ústupkov a on nie tak mu na tebe nezáleží tak ako tebe na ňom aj keď tvrdíš že nie.
Skôr mám pocit že váš prípad ani z voza ani na voz
Brr, nie. ;D To prečo? Načo?
Môj názor... vydrž do spoločného bývania... budete vo svojom a aj tak teraz neurobíš nič..on s tým nieje stotožnený, donútiť ho nemôžeš, tak robte všetko preto aby ste boli čím skôr vo svojom a nie len kôli vianociam 😉
Hlavne sa s ním kôli tomu nevaď, nepomôžeš tomu..
@zojazoja úplne kľudne cez airbnb. Neviem koľko máte rokov,ako dlho ste spolu,ale treba sa rozprávať a dohodnúť sa. Je úplne jedno,kto s kým a ako a od kedy trávil Vianoce. Ty to cítiš tak,nuž tak sa treba rozprávať a vysvetliť priateľovi svoje pocity,možno tomu nerozumie. Prípadne ísť na nejaký pobyt. Ale veľa záleží od toho koľko máte rokov.
@maciatkolulu ja som nepísala tému v tomto fóre. Ja nemám priateľa.🙃
Ty kokos..tak mám syna.ubytujem ho v dome aj s frajerkou a ona si ho akurát na sviatok rodiny odvedie kdesi na booking byt.lebo jej nasa rodina zrazu vadí.
Autorka.si nezrela ako zelený banán.
tvoj servis🙈 čomu nerozumieš?
@simca06022011 nie je zvyknury na ziadny servis, o domacnost a jejo ritku sa stara zakladatelka 🙈🙈
Boze to asi studuje Vysoku skolu zivota 🤔🥲
Sa budu rozchadzat do dalsich Vianoc
@kitycat uz to neriesim, nech sa vypenuje doma... na priatelovi :DD ja som myslela, ze je zvyknuty na bytie doma a vianoce a la mama... (a isla som zo svojej skusenosti, moj chlap na sviatky - aj ked sme byvali spolu, nevedel prezit bez maminych specialit :DDD napriklad, a doma chce mat vela ludi klud, vyvalit sa vecer na gauc a vyzierat, a nie sediet u svokrovcov.. a ked tam byvaju, tak su vlastne na poschodi doma)
Ale tu nie je rady ani po moci, kedze ona je len vyzurena, lebo nie je po jej ale ani nedava zmysel co splieta piate cez deviate... a prenajimat byt kvoli vareniu je totalny nezmysel.
@simca06022011 aj tak nevie varit ako jeho mama 💁♀️😂
Čo???? To je Čo za sprostosť 😅😅😅😅
@zojazoja ale ja viem, preto ten odsek,písala som ti,že kľudne sa da prenajať byt na jeden deň.
Ten rok uz vydrz a spravite si Vianoce podla svojich predstav. Prenajimat si byt na jednu noc je ozaj divne. Preco nemozte byt spolu u jeho rodicov na stedru veceru,ked tam byvate?
Dufam ze moj syn raz nedovlecie domov takuto slecnu..vyuzivat potencionalnych svokrovcov na setrenie na vlastne byvanie to ano.skvele sposoby.a to vyjadrovanie...no comment, aku VS to studujes...vazne?

Na Vianoce sme boli spolu az ako manzelia, dovtedy bol kazdy u svojej rodiny.