icon

Priateľ sa na mňa vykašľal kvôli jeho rodičom a ja som s ním neplánovane otehotnela

micinkacicinka_815
17. nov 2022

Ahojte
Mám taký problém, pred necelým týždňom ma opustil priateľ, s ktorým som chodila 7 mesiacov. Pred zhruba dvoma týždňami som zistila že som tehotná a následne som išla ku gynekològovi a dnes som už v 10.týždni. Viem nemala by som sa stresovať a rozčuľovať, natoľko mi aj môj gynekològ naznačil že je to rizikové tehotenstvo. No ale späť k veci, ja keď som mu oznámila že som v tom, tak bol šťastný, plný radosti a dobre ma na rukách nenosil. No ale už keď povedal, no teda naznačil doma rodičom že to vyzerá tak že bude otcom môjho dieťaťa tak si ma ešte v ten deň zavolal k sebe. Prišla som tam, sadli sme si, on bol celý čas ticho. Ja som si od nich za ten čas čo som tam bola vypočula niekoľko škaredých nadávok na moju stranu. Proste hovorili za neho rodičia, že v žiadnom prípade, že sme len spolu 7 mesiacov, že čo nám preskočilo?! No že sa musíme rozísť. Ešte mi aj povedali, že som sa nachval s niekym iným vyspala a hodila to na ich synáčika. No ja prisaham že ten čas ako sme spolu chodili som spávala len s ním. Potom som si povedala, že dosť odchádzam a som im aj do očí povedala, že moje dieťa nik z ich rodiny neuvidí, za svoje správanie a konanie. Odišla som a zabuchla som dvere. Jeho som všade na čas zablokovala kým nedostane rozum ale vidím to mizivo, keďže jeho rodičia mu stále hovoria čo má robiť a to už 25 ročný muž a ja mám 26 rokov. Obaja pracujeme, sám si prerobil dom, ktorý mu darovali nejaký ich známy, máme kde bývať, tak kde je sakra problém? Zatiaľ to viac nechcem riešiť, buď dostane rozum a zastane si ma alebo s ním viac nerátam. No a to mi sľúbil že aj keby že bude šťastný že sa postará. Ja sa len bojím že čo bude za pár mesiacov, keď sa to malé narodí. No že či prizná že je otec alebo zaprie. Poradťe mi čo robiť v tejto situácii? Rozchod tak s tým som sa zmierila už, skôr kvôli tomu malému stvoreniu chcem vedieť čo sa dá urobiť? Neviem či sa ja chcem k nemu vrátiť lebo dosť ma urazili jeho rodičia a proste som z toho v šoku doteraz. Ďakujem za rady a pekný deň!

Strana
z3
micinkacicinka_815
autor
17. nov 2022

@veronikaszabova ale ja som potom aj dostala ...

elis248
17. nov 2022

@micinkacicinka_815 dá sa, ja som tak otehotnela 2x, ale plánovane.

veronikaszabova
17. nov 2022

@micinkacicinka_815 🤦🤦🤦🤦 je uplne jedno, kedy si otehotnela. Pointa je, ze si mala zabranit tomu, aby si vobec tehotna zostala. Nic viacej, nic menej.

heleninamama
17. nov 2022

@veronikaszabova Ale hádam má v rodine niekoho duševne zdravého s aspoň priemerným intelektom, kto na ňu dohliadne. A bude sa potom ďalších 20 rokov starať nielen o ňu, ale aj o to dieťa. 😪 Lebo ona nie je schopná sama normálne fungovať, rozhodovať, riešiť veci.

lenkakravcova
17. nov 2022

@micinkacicinka_815 Ja neviem. Ale - nie je v takom prípade fakt riešením tá interupcia?
Sama sa o dieťa nepostaráš bez jeho financií (budete sa naťahovať o výživné), ty sa už asi len tak ľahko normálne nevydáš a nezaložíš si fungujúcu rodinu, on asi nebude prikladnym otcom. Ja by som dieťa do takejto situácie priviesť asi nechcela.

micinkacicinka_815
autor
17. nov 2022

@lenkakravcova Už mám na to len týždeň :(

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
17. nov 2022

@micinkacicinka_815
kamaratkam dvom povedali lekari, ze nikdy prirodzene neotehotneju. Prva bola udajne neplodna, druha mala endometriozu a ms nepravidelnu= niekedy len 4-5 krat v roku. Prva otehotnela a nechapala - kedze bola udajne neplodna 😁 Druha otehotnela s tou endometriozou dva razy prirodzene. Takze mozne je uplne vsetko. Zacni rozmyslat. Byvas u rodicov, pomozu ti ?

micinkacicinka_815
autor
18. nov 2022

@svetlonos áno rodičia mi povedali že mi každom prípade pomôžu. Len nechápem prečo by aj ten čo zdúchol nemal mi s ničím pomáhať? No časom som prišla na to že som mu bola dobrá len na to jedno a on ma nikdy nemiloval. Predo mnou mal len 24 frajeriek čo mu už boli bývalé. Asi potreboval jubileum a 25 frajerku už bývalku. No s tým rozdielom že mňa nabúchal.

nelca0510
18. nov 2022

@micinkacicinka_815 odhladnuc od toho,že si si našla sukničkár. Na dieťa sú dvaja. Takže ak sa on nechranil, mala si sa ty. A nie to zvaľovať na neho,že on ťa nabuchal.

syslik81
19. nov 2022

@micinkacicinka_815 ale on nieje tvoj ex. on s tebou mal sex raz za mesiac v priemere a ty si bola len na zavolanie plus mal popri tebe inu .. on ta emiloval len vyuzival a nabuchal hold stalo sa ..jeho rodicia ta nemali radi ani ako netehotnu a ani ani ako tehotnu-asi vedia preco ... klames v kazdej teme v niecom inom ci uz v tom ze si bola panna ze ste sa milovali bla bla bla ... uz sa spamataj

micinkacicinka_815
autor
19. nov 2022

@syslik81 Tak viem bola som hlúpa a naivná. Nevadí. Však čo vychovám si to bábo aj sama.

Strana
z3