Priateľ si potajomky kúpil chatku. Čo by ste si pomysleli na mojom mieste?
Ahojte, pred cca hodinou som sa dozvedela, že môj priateľ, s ktorým som skoro 5 rokov a 2 roky spolu žijeme, si kúpil nejakú chatku. Potajomky. Úplne náhodou to vyšlo najavo. Šokovaná som. Riešime spolu bežne každý prd a toto zatají?
Aj ja už mám viac ako 38r., čiže už len to dajako dožiť... inak som fakt zvedavý ako to dopadne. Takéto tajnosti vo vzťahu neveštia nič dobré..
Tiez by ma mrzelo ze so mnou po x tokoch vztahu nepreberie taku vec, nekupil si predsa tricko ale chatku.. mam dojem ze asi nie je velmi doveryhodny..
Ako som to myslela? Kto by chcel 38 rocnu zenu ako buducu matku a zenu? Jedine rozvedeny muz s milionom problemov.
Mala si to snim riešiť 👀do👀, nie cez telefón.
Vieš, to by si mu mohla tresnut o hlavu niečo, takto sa zdekuje, sraľo
@vlcik1 presne, tu sa to hneď otočí, že veď je to jeho vec, no ide o princíp, keď som ho spoznala, nemal pomaly ani na cigarety, dlhy až za ušami, nevedel normálne fungovať, zvládli sme to všetko, nebolo to jednoduché dotiahnuť to tam kde je teraz, problémy zdieľať áno, ale inak budem sólista? Tak nech si teda funguje sám, cítim sa akoby som bola dobrá len na prečkanie zlých časov.
Nemal to urobiť, je to veľká investícia a ak spolu chodíte a ešte k tomu aj žijete, nebolo z jeho strany správne investovať bez toho, že by ťa čo i len informoval, ak to teda bola kúpa z čisto jeho peňazí. Peniaze, ktoré si mu v minulosti požičala, žiadaj od neho späť, predpokladám, že to máš zmluvne podchytené a rozíď sa s ním. Láska, neláska, toto mi pripadá, že chlapec potrebuje veľké hračky a ty ich s radosťou financuješ. Okrem toho zatajuje ti vážne veci. Čím ťa priťahuje takýto muž?
@marseillefan v 38 rokoch hovoríš, že už len to nejako dožiť??? To je už aká depresia :D
@vlcik1 Kde si to v mojom príspevku prečítala?
@vlcik1 Veď som ozaj zvedavá, kde si to svoje tvrdenie prečítala.
@vlcik1 Pretože som chcela poukázať na to, že keď má niekto peniaze, môže si kúpiť čokoľvek, nemusí si pýtať dovolenie. To, že jej to neoznámil, to je chyba ich "vzťahu". Ale je to len priateľ.
@zuzanockamt V kontexte temy tvoj prispevok aj na mna posobil ako schvalovanie takeho konania a tiez mi prislo, ze by si nemala problem to urobit rovnako...
@beronsche asi takto odpoviem:
Niekedy si ľudia myslia, že ťa poznajú.
Vedia o tebe pár faktov a dajú si ťa dokopy spôsobom, ktorý im dáva zmysel.
A ak sa nepoznáš veľmi dobre, možno by si im aj uveril, že majú pravdu.
Ale pravdou je, že to nie si ty.
To vôbec nie si ty. (Shadow In My Life FB)
@zuzanockamt lovely..
Je fakt take tazke priznat, ze niekedy strucna poznamka moze vyzniet uplne inak ako bola myslena a ked sa tak stane, tak bez emocneho podfarbenia to vysvetlit? 😉
@beronsche Vysvetlila som to v príspevku, ktorý bol adresovaný vlkovi.
@tykat pravne ano, ale kde je moralka alebo iba ,,obycajna" laska? My si s muzom hovorime o kazdej hovadine, mna by toto strasne zabolelo.
@zuzanockamt áno, je to priateľ, ktorý žije u mňa, je mi dlžný ešte niekoľko tisíc a potajomky si kupuje chatičku niekde, ja keby som bola niekomu dlžná tak v prvom rade vrátim a potom si kupujem a šetrím, nie popri. To mi príde od neho neférové a preto som veľmi sklamaná. A keď nemám problém zdieľať s niekým moje sračky a ten človek mi s nimi pomôže, tak by som nemala mať problém ani povedať kladné veci a nie sa schovávať. Bola to pre mňa ako facka. Presne ako píše
@filipka250 , kde je morálka?
Autorka: Však sa rozíď, vysťahuj ho a rieš splátky.
@zuzanockamt už sa na tom pracuje, len tebe som skúsila ešte raz vysvetliť, že nič nie je čierne a biele, ja som mu tiež nikdy nepovedala, nech sa ide najesť k mamičke, nech mu operie, ožehlí, robí desiatu do roboty, píše zmluvy, uhrádza platby, pomôže rozbehnúť podnikanie, veď nie je manžel, tak čo. Tak by to podľa teba malo fungovať?
Autorka: Sama vidíš, že áno. Investovala si do neho a prd z toho.
@zuzanockamt vo vzťahu to má fungovať inak a nie aby každý kopal sám za seba, to radšej žiadny. Tu som len potrebovala dostať zo seba ten včerajší šok z toho zistenia, preto som sem napísala. Za tým, že sa zachoval ako chrapúň, si stojím. Keďže mi je dlžný peniaze, tak sa k jeho nákupom vyjadriť môžem. Keď ma vyplatí, nech si robí čo chce.
To ako sa zachoval neni Ok. Je jedno či ste manželia a máte na vzťah “papier” alebo ste “len” partneri. Ide o to, že ak s niekým zdieľam svoj život ( a teda plánujem zdieľať aj v budúcnosti) elementárne veci by sa mali riešiť vo dvojici. A kúpu nehnuteľnosti považujem za elementárnu vec.
A ak je on opačného názoru tak nech ide bývať do tej svojej chatičky.
Ak ti je dlžný, tak ja osobne by som robila cirkus už po tom, ako by si kúpil Jeep. Ako môže zadĺžený človek kupovať takéto drahé veci?! A ešte, keď súhlasil, že splatenie dlhu bude mať prioritu.

@laska86 no to máš tak, za dobrotu na žobrotu, veľmi výstižné to je, nie je úprimný a toto bol strop pre mňa už, radšej budem sama a budem mať svätý pokoj. Len už som presiahla aj ten vek 38 rokov, ktorý tu bol stanovený 🙈