icon

Priateľ zabudol na výročie vzťahu: Sklamanie a frustrácia

7. jan 2024

Priatel sa vykaslal na vyrocie, ziadny dar, ziadny vylet, nic. Dufala som ze nieco vymysli kedze to slubil, vravel nech to necham na neho ze niekam pojdeme. Nesli sme. Povedal ze zabudol a dalsie vyhovorky. Neberie ma vazne, som sklamana. Necakala som dovolenku na bali ale aspon niečo špecialnejsie kedze cez rok len my dvaja nejake specialne zazitky nemame, vacsinou vzdy v skupine ked tak…- 3 roky sme spolu len

Strana
z2
uhnakova
7. jan 2024

Poväčšinou všetky druhy výletov a osláv riešim ja. Bolo to tak vždy. Muž sa zmôže na jediné a to sú moje narodeniny. Nepríde mi to ako nejaká hrôza. Proste je taký.

viestta
7. jan 2024

@nikka88 neriesia = zabudaju, pretoze to pre nich nie je dolezite. To len niektore zeny su "oslavovacie" typy, ja k nim nepatrim.

januska12323
7. jan 2024

@koniarova tak otázka je či ju sklamalo, že niečo sľúbil a nesplnil alebo celkovo, že nikde nechodia a nešli ani teraz. Ja som nikdy výročia chodenia neriešila ani neviem od akého činu sa to má rátať.

lavender94
7. jan 2024

Tak zabudol, je tam toho. Okrem tohoto incidentu sa správa dobre? Ak áno, neriešila by som. My s mužom radi oslavujeme výročia vášho možného. A na 10te výročie vzťahu sme obaja zabudli. Spomenuli sme si o mesiac a už sme to nijak dodatočne neriešili aj keď nás to mrzelo.

3009
7. jan 2024

Ja 44 rokov riešim všetky darčeky pre všetkých vrátane mňa a tak isto oslavy aj výročia a som vždy spokojná. Mužovi len poviem, že kde ideme, všetko vybavím, lebo keby som čakala na neho tak nikdy by nič nebolo.

nika_4
7. jan 2024

No ja som sa naucila pri mojom priatelovi, že mu musím povedat na rovinu čo by som chcela napriklad na Vianoce a podobne😀na zaciatku sme mali menšie nedorozumenie keď mi nedal nič na narodeniny lebo keď sa ma pýtal čo by som chcela som mu povedala, že mi staci byt s nim a tak to aj pochopil😂takze nespoliehaj sa nabuduce a otvor temu, že blizi sa napriklad vyrocie čo podnikneme a podobne😊

ninusa221
7. jan 2024

My nemáme ani dátum určený kvázi dakeho výročia keďže sme sa dali dokopy tým že sme sa spolu vyspala a už sme spolu 4 roky 😂 nikto to neriešil aj darček na narodeniny som si išla minulý rok vyberať do zlatníctva rovno k Valentínu aj ja toto dako neprezivam..

lenkakravcova
7. jan 2024

@marca12 My presne to isté. Len teda so svadbou 🤣 vždy si spomenieme tak pár dní až týždňov po výročí.

hugger
7. jan 2024

@viestta každým tvojim príspevkom sa utvrdzujem v názore že tvojmu manželovi závidím.

Prečítaj mu tento môj príspevok nech su váži čo doma má. 😌

viestta
7. jan 2024

@hugger vdaka, okazem. 🙂

minenkak
7. jan 2024

Autorka a ty si mu čo pekné kúpila alebo kde si ho pozvala

anze25
7. jan 2024

Keď si teraz sklamaná a to ste spolu iba 3 roky vo bude keď budete 15 ? 😅
Neviem ako ste na tom či máte dom/byt deti hypotéku ….. ale rokmi zistíš že aj ty na teaketo veci zabudnes lebo budeš mat iné starosti 😃
S manželom momentálne ťaháme 9 rok a keďže sme už rodičia sme radi keď si na takéto dni spomenieme a večer si aspoň vínko a pizzu objednáme 😃
Povedz mu že tá to mrzí ale nerob z toho drámu 😉
Dohodnite sa na inom dni a spravte si ho pekný ❤️

autor
7. jan 2024

Pozrite… Ja nehovorím aby mi kúpil darček, aby neviem čo spravil len za to že je výročie… Ale keď už slubil že vymysli niečo že nech to necham na neho že bude prekvapenie a hovorí to mesiac dopredu, a nakoniec z toho nič nieje a vyhovára sa alebo nerieši nejak nevadí mu to že to “nesplnil”. Ja len že ja beriem vyročie ako takú moznosť robit niečo špecialnejšie. Nechodievame tak často spolu niekde alebo nerobíme často nejaké aktivity. (Nevravím že vôbec, chodime sa kúpať, športovať sem tam) Ale proste na to výročie som očakávala niečo viac. Je to možno maličkosť/ blbosť no mne záleží na takom lebo jedna dve tri maličkosti ktoré sklamú a je z toho potom jedno veľke sklamanie…

rorino
7. jan 2024

@stanulienkat aj u nás tak,a potom sa smejeme,že sme si zas nespomenuli.A koľko to je rokov vždy podľa syna rátam😂

pralinka25
7. jan 2024

tak ano za mna slovo robi chlapa. nema slubovat co nevie splnit. a ak ho to ani netrapi tak tym celkom pekne ukazoje ze to ma cele v pazi. asi se este mladucki. je v poriadku nieco chciet. je jedno ci 20 inych ludi to nechce. podstatne je ze si to chcela ty, ze o tom vedel a vykaslal sa na to. chapem tvoje sklamanie.

nika_4
7. jan 2024

No nemal ti sľubovať to je pravda, aj že si sklamaná chapem, ale ja by som to až tak asi neriesila. Ak vidis, že ti inak prejavuje ako ta lubi, toto nie je podľa mna až take podstatne alebo ak ta to až tak sklamalo, prehodnot si ci chces s takým chlapom ostat aj nadalej. Je to už na tebe.

domkakvet
7. jan 2024

Za mna to v pohode urcite nie je a este ked ti slubil, ze nieco vymysli, podla mna ta ma na haku.

euka210
7. jan 2024

Mame vyrocia svadby...ale vyrocie vztahu? Za mna hlupost. My ani nevieme, kedy presne to uz bolo, ze spolu chodime, ziadne vyrocie vztahu sme nikdy nemali.

Strana
z2