Priateľka je tehotná
Dobrý večer, mám 26 rokov a 2 roky priateľku, ktorá má 24.
Hneď od začiatku vedela, že dieťa nechcem. Teraz a ani v blízkej budúcnosti. Celkovo som celý život mal pocit, že nechcem dieťa.
Tvrdila, že žiadny problém, ona síce by raz chcela ale určite nie teraz, možno za takých 5 rokov. Tak sme sa dohodli, že zatiaľ sa budeme chrániť čo najlepšie a neskôr sa uvidí.
Skúšali sme prezervatív, nepáčilo sa jej to. Sťažovala sa na bolesť i napriek rôznym druhom a technikám. Rozhodli sme sa preto pre antikoncepciu. Antikoncepciu užívala rok. Samozrejme bola pri tom chorá, pila, brala lieky,.. Prešla si všetkým možným ohrozeniam účinku.
V pondelok, rok po to čo začala brať tabletky mi oznámila, že je tehotná. Tabletky zlyhali. Dobre, nie je prvá ktorej sa to stalo. Dnes som jej však našiel v krabici plno testov, spýtal som sa jej načo testuje keď berie tabletky a pravidelne krvácala? Vtedy sa mi priznala, že tabletky vysadila lebo chcela rodinu ale vedela, že ja nechcem.
K pointe, to či si dá dieťa vzťah nemôžem ovplyvniť, jej telo. Mám nejakú možnosť sa chrániť čo sa týka otcovstva? To dieťa som nechcel a nesplodil som ho z nezodpovednosti a z vedomia. Bohužiaľ som sa nechal oklamať a veril som nesprávnej osobe. Čo teraz?
@nika898 veď toto ma napadlo, bohvie aké má známky, možno chce takto vykorčuľovať zo školy, a tvrdiť, že nemohla doštudovať lebo otehotnela, a chlap bude za debila čo ju obmedzuje, to už by bo aký komplet
Komplot 😊
ja už len čakam na autora, ako to poriešili, fakt ma to zaujima
Tak ti držím päste 🙏
To si si našiel neskutočné teľa.....
Vitaj v modernom svete kamarát. Si v prdeli. Z takejto situácie už nie je východiska.
Možno sa do budúcnosti poučíš a nikdy už kondóm z penisu nezložíš. Ináč to totiž dnes nejde.
Co ty mozes vediet ked mas len 26 rokov 🤦🏼♀️ Nemas trtkat ked nechces deti hlupak
@ildiko36 odmietnut moze ale do roka po narodeni sud nakaze spravit testy DNA a tam bude musiet doplatit vsetko vyzivne … si myslis akoze to je len tak sa zbavit otcovstva ??? 😂😂 kde zijes
To si na riadnu kravu natrafil. Ako toto moze niekto urobit. Vedela,ze deti nechces a ked ona tak velmi tuzila po dietati,mala si najst ineho partnera. Sprosto ta oklamala,zneuzila a doplati na to jedine to nevinne dieta a v konecnom dosledku aj ty,lebo budes musiet platit vyzivne a uz budes v ociach inych za curaka.
Ako dopadlo to stretnutie ? Napíšeš nám prosím ?
Mesiac ubehol od tejto diskusie a nikto nevie ako to dopadlo.😀
Podla mna su spolu a v konecnom dosledku on bude stastny o par rokov ze je otec 🙂

@iv007 nie každý kto študuje medicínu je inteligentný človek. Možno sa jej prestalo dariť v skole, nezvláda to a tak isto o tom klame a najľahšie sa zo školy vyvlecie tak že to nedáva kvôli dieťaťu. Možnú tu medinu študovať ani nechce….