Priateľka necháva otvorené dvere na WC
Som s priateľkou asi 3 mesiace a všimol som si že keď ide na WC tak necháva otvorené dvere dokorán . Stretol sa s tým už niekto ? Ako to mám chápať ?
nezatvaram sa ani ja, ostalo mi to z cias ked boli decka male a skocili si pre kazdu blbost do vlasov....... synom to uz vadi, ja stale zabudam si tie dvere zatvorit 🤷🏼♀️ ---- zase ide aj o to ako je dispozicne rieseny byt, u nas vidis otvorene dvere, ale aby si videl kto sedi na zachode -- musis do tych dveri cielene vojst. Takze nie je ma vidno z chodby ked sedim na wecku, nieto este z inej izby nebodaj. Tie kecy tu o tom ze to spravi na navsteve..... to je riadna blbost.
za mna ---- je doma, na nic sa nehra.... ak ti to vadi, povedz jej to, ale rataj s tym ze zvyk zelezna kosela a nemusi si vobec uvedomovat, ze sa ma zavriet....
toto je bomba tema, jedna epizoda serialu v Sex v meste o tom pojednava..Miranda chodila s grafikom, ktory otvaral dvere pri potrebach a bolo to celkom komickè
No a Palo sa nam uz neozve. Vystazoval sa a tym padom je to vybavene
toto je jedna z tych lepšich časti o Mirande
@paolo901 takto to u vás vyzerá?
@paolo901 ja sa tu tiez smejem riadne z tych pohorsenych komentarov. Ja som sa samozrejme tiez vzdy zatvarala na Wc, kym som nemala dieta. Od istej chvile clovek nikdy nie je sam, ani na WC, proste neexistovalo zavriet dvere, dieta spravilo cirkus. No a niekomu to ostane, proste uz neriesi. Jasne, ze na navsteve a pod. je to ine, ale doma je to zvyk. Mozno pre iekho blby zvyk, ale tak staci snad povedat, ze ti to vadi a normalny clovek pochopi.. A este mi napadlo, ja poznam cloveka, ktory ma klaustrofobiu aj na Wc, tak sa proste nezatvara..
@paolo901 ja sa tu tiez smejem riadne z tych pohorsenych komentarov. Ja som sa samozrejme tiez vzdy zatvarala na Wc, kym som nemala dieta. Od istej chvile clovek nikdy nie je sam, ani na WC, proste neexistovalo zavriet dvere, dieta spravilo cirkus. No a niekomu to ostane, proste uz neriesi. Jasne, ze na navsteve a pod. je to ine, ale doma je to zvyk. Mozno pre iekho blby zvyk, ale tak staci snad povedat, ze ti to vadi a normalny clovek pochopi.. A este mi napadlo, ja poznam cloveka, ktory ma klaustrofobiu aj na Wc, tak sa proste nezatvara..
@akvi Ja teda neviem, v poslednom case dost casto vidim, ako chlapi bez hanbi curaju na verejnosti a toto mi pripada rovnake. Mozno sa niekto nad tym nepozastavi, mozno je to pre niekoho normalne, otazka je, kam sa toto este casom posunie. Mne to nepripada normalne, tiez som sa nezamykala na zachode, ked som mala male deti, ale dvere som si aj vtedy zatvarala.
Este stastie, ze si sa mohol prist vyzalovat na modreho konika 🤣🤣🤣🤣🤣😁. Vy sa spolu nerozpravate?
@akvi Ja teda neviem, v poslednom case dost casto vidim, ako chlapi bez hanbi curaju na verejnosti a toto mi pripada rovnake. Mozno sa niekto nad tym nepozastavi, mozno je to pre niekoho normalne, otazka je, kam sa toto este casom posunie. Mne to nepripada normalne, tiez som sa nezamykala na zachode, ked som mala male deti, ale dvere som si aj vtedy zatvarala.
@dskjhfdlkdjhl myslím, že curanie na verejnosti je z iného súdka. Otvorené dvere na WC pri deťoch pochopí len niekto, kto zažil ten cirkus. My sme napríklad mali dvere WC hneď pri vchodových dverách. Moje dieťa si sadlo na zem k WC a revalo na plný kotol, susedia museli mať zážitok. Zároveň sa mi stalo, že dieťa sa oprelo o dvere a následne som ich ja nedokázala otvoriť a vysvetľuj ročnému dieťaťu, že má odstúpiť od dverí, aby si mohla vyjsť.
Tak ja teda neviem ale mam dve malicke deti a dvere si zatvaram. (Nehovorim ze ma nepridu navstivit) takze toto je celkom odveci vyhovorka
A čo budeš robiť, keď začne prdieť? 😅
A čo budeš robiť, keď začne prdieť? 😅
@paolo901 ak to robí iba pri malej...som raz čítala, že medzi partnermi je to postupne prirodzené...a keď si raz, zrazu jeden z dvojice začne zatvárať (dvere pri malej potrebe) že je to znak nevery 😁
@fion22 😆 a grgať do xichtu je prejav, že si ťa važi..keby ti totiž neprdel a negrgal pri nose, znamena, že si mu ĺahostajná a nezaleži mu na tebe..
a každy, kto nemá dôstojnosť a je bačkora, tomu uverí
@dskjhfdlkdjhl myslím, že curanie na verejnosti je z iného súdka. Otvorené dvere na WC pri deťoch pochopí len niekto, kto zažil ten cirkus. My sme napríklad mali dvere WC hneď pri vchodových dverách. Moje dieťa si sadlo na zem k WC a revalo na plný kotol, susedia museli mať zážitok. Zároveň sa mi stalo, že dieťa sa oprelo o dvere a následne som ich ja nedokázala otvoriť a vysvetľuj ročnému dieťaťu, že má odstúpiť od dverí, aby si mohla vyjsť.
@akvi pokial viem, tu nie je debata o otvorenych dverach pri malych detoch, ale o otvorenych dverach u bezdetnych mladych ludi.
@akvi pokial viem, tu nie je debata o otvorenych dverach pri malych detoch, ale o otvorenych dverach u bezdetnych mladych ludi.
@dskjhfdlkdjhl v otázke nie sú podrobnosti, netušíme, či má deti, možno má klaustrofobiu, áno, domýšľam si, lebo nejaký dôvod určite existuje.
@dskjhfdlkdjhl v otázke nie sú podrobnosti, netušíme, či má deti, možno má klaustrofobiu, áno, domýšľam si, lebo nejaký dôvod určite existuje.
@akvi No, mozno existuje nejaky zavazny dovod, to naozaj nevieme, ale rozhodne toto nie je nic normalne. Bohuzial, dnes sa hranice posuvaju roznymi smermi a mnohym ludom sa zda kadeco normalne, co normalne nie je, tak ako sa napr. tym chlapom zda, ze curat na verejnosti je OK. A teda ja osobne si myslim, ze to nie je z ineho sudka, to je len krok (a nie velky) od toho otvoreneho zachodu blbym smerom.
@laila22 kde pise ze to robi ked ide na velku?
@malinovka333 a kde píse, že si ich vtedy zatvára?
@paolo901 Asi Ti chce povedat,ze Ti moze nasrať😎

My keď sme ešte prerabali byt tak sme nemali dvere dlhšiu dobu a teraz máme malého takže aj keď si zavrieme dvere, otvorí si sám a pride za nami, je jedno ci je ten druhy doma. Aj na návšteve keď sme a si všimne ide za nami.