Priateľka necháva otvorené dvere na WC
Som s priateľkou asi 3 mesiace a všimol som si že keď ide na WC tak necháva otvorené dvere dokorán . Stretol sa s tým už niekto ? Ako to mám chápať ?
@paolo901 😅za mna? Baba top. Vacsinou sa baby na zaciatku vztahu boja len prdnut pred frajerom, tato? To preskocila a posunula na vyšší level. Jednoducho nema problem stim..ja som pred muzom od zaciatku prdela lebo som vedela ze snim planujem ostat po zvysok zivota... ak ti tie dvere vadia len ju popros ze nech privre troška🤭
Mimochodom kolko mate obaja rokov?
@paolo901 😅za mna? Baba top. Vacsinou sa baby na zaciatku vztahu boja len prdnut pred frajerom, tato? To preskocila a posunula na vyšší level. Jednoducho nema problem stim..ja som pred muzom od zaciatku prdela lebo som vedela ze snim planujem ostat po zvysok zivota... ak ti tie dvere vadia len ju popros ze nech privre troška🤭
Mimochodom kolko mate obaja rokov?
@srbskalizzy ja 35 a ona 34
@paolo901 vyzrety dospeli ludia ziadne deti.
Fakt baba sa proste nehra na princeznu. Tihovorim ja som od zaciatku brala to ze z mojim v tedy priatelom budem do konca zivota tak som prdela z fleku pred nim, chcelo sa mi💩? Ziadny utek nenapadne dom na rovinu " mojko daj mi par minut vratim sa idem na Wc" proste na ferovo ako tvoja. A sme spolu uz 7rokov bude v zime a do teraz si necham aj on otvorene dvere od Wc😅
@paolo901 pre mňa nepochopiteľné... Ide na veľkú a dvere dokorán? By ma je.lo, zasmradeny celý byt... Veď jej to normálne povedz, nech si za sebou zatvára. Mne by to vadilo..
@paolo901 mne to teda pride strasne nevychovane ked si niekto nezavrie dvere. Humus. Jedna vec je nehanbit sa druha, kto je na to zvedavy? Za to ze prdenie a kadenie je prirodzena ludska aktvita neznamena ze tym treba obtazovat okolie. Dvere jej proste zatvaraj. Ked nema v hlave seno pochopi.
Ked idem cikat nezavrem uplne dvere ,ale na velku hej aj sa zamknem .
aj mne to pride dost nechutne, ale ber to z tej lepsej stranky 😀 evidentne sa pri tebe na nic nehra a vobec sa pred tebou nehanbi, to by ti malo lichotit 😀 kazdopadne ak ti to tak prekaza, tak jej to povedz. velmi jednoduche riesenie ma tento tvoj problem.
@paolo901 Ked pojdes okolo, zatvor jej dvere a vysvetli jej, ze toto normalny clovek nerobi a darmo tu niekto bude pisat, ze je to v pohode.
A aký je v tom problém? To skôr ty si nejaký čudný, fajnový... Ved ste pár tak čo. V posteli ti nevadí ze jej vidíš onú , aj zadok, a záchod ti vadí? 🤔
@paolo901 tak ja som s muzom 25 rokov spolu a nezasierame pred sebou, ani nenechavame otvorene dvere na wc. Trocha ohladuplnosti k tym, ktori byvaju v rovnakom dome. Moja mama toto zacala robit na stare kolena. Ako fakt uzasne, sedim u nich v obyvacke za stolom a ked si nedam pozor, tak zazriem ako sa zdviha zo zachoda. Akoze musim toto vidiet? Nie, nemam zaujem.
Áno, prdnem si občas aj pri manželovi, ale pokiaľ mám možnosť, tak sa presuniem a nie jemu pod nos. Dvere na wc si zatvárame všetci. Vadilo by mi, keby nie. Nemusíme ako rodina vizuálne zdieľať utieranie zadku.
ja si tiež nechávam otvorené dvere keď idem cikať, pri veľkej sa však zatváram z pochopiteľných dôvodov 😃 ak ti to vadí čo tak sa s ňou porozprávať/ opýtať sa na to jej a nie tu na MK? 😂
@paolo901 mne to normálne nepríde aj keď to tu niektoré obhajujú a ešte ju chvália 🤦♀️
áno, je to prirodzená ľudská aktivita ale to neznamená, že to potrebujeme vidieť/počuť/cítiť 🤮
Mne osobne to príde ako zabijak intimity a to hovorím ako človek v dlhoročnom vzťahu, čiže žiadny "fajnový" nováčik
@paolo901 možno má klaustrofobiu 🤣😆
Prepanajana sak jej to povedz normalne nejak milo a urcite to napravi
Inac odkedy mame deti tak aj u mna sa vypestoval ten zvyk lebo ked boli male som ich chcela pocut led som bola na zachode 😭 zvykli sa pobit alebo jacat a tak. Pri zavretych sa nam pusta automaticky ventilator a nie vzdy bolo pocut
Už som tu čítala všeličo, ale vedieť ktorá má/ nemá otvorené dvere, prdí pred mužom, ? Ešte treba doplniť či sa utierate spredu alebo zozadu 🤦
Je to zvláštne, žena to predsa len hra na dámu, hlavne na začiatku vzťahu nebude hádzať najvacsie petardy a liať do zachoda otvorene prvú ligu... ze to tu ma niekto inak a ešte tvrdí, že to preto, lebo vedel, že to bude na celý život... nuž, to mi príde prinajmenšom také... jednoduchsie.
pre mňa je toaleta intímne miesto takže zatváram, ale mali sme návštevu kde náš známy nezatvára wc doma a ani u nás a ešte aj vykrikoval, zapájal sa do debaty, ja toto nemám rada
Povedz jej to, že ti to vadí. Predstav si situáciu, že pôjdeš s ňou na návštevu k rodičom alebo k svojim priateľom/známym a urobí to.
Keď bude protestovať, treba zvážiť či s takýmto človekom, ktorý nemá základy slušného správania chces existovať.
Lebo zamilovanosť opadne a potom bude ťažké takéto veci prehliadať.
@paolo901 A aspoň po sebe spláchne? 😄
Radsej ako pisat na MK mal si si to vyriesit s nou. Ci cakas, ze jej pojdeme my vysvetlit? Ty mas tu dieru pod nosom nefunkcnu?
Ak ti to vadi, tak to ries s nou. My si tiez nechavame, aj tak nam tam deti furt lozia
@paolo901 jaaj to vy ste kratko spolu vidno, ze nemate deti 😂 pojem zatvorene dvere v kupelni ci na wc vtedy straca vyznam totalne

Tak chod a zavri za ňou 😊
Tak asi je naucena zo svojho bytu ze keď je sama tak sa nezatvara