Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky
Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.
Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?
Je to tým že si obyčajná fľandra bez chrbtovej kosti - tým to je .
Darí sa ti len s takými ktorí presne vedia že si použitá papuča a len také im vyhovujú , použité , rozgajdané.
Nie , nebojíme sa , báť sa máš jedine ty , že raz dostaneš dobre po papuli a takú pohlavnú chorobu že ťa ten smiech prejde ty hrdinka 🤣
Som rada za našu dobu v ktorej žijeme, aj to že ženy majú dnes práva ale občas by som takéto 🔸 odniesla zo strojom času do 16.storočia. Ty máš vážny problém zo sebou a frustruješ si to takto, treba navštíviť psychiatra lebo si chorá. To že si do ľava na tri vidím už len z toho že máš po 30tke a správanie horšie ako 15tka, veď ty ani nič okrem sexu chlapovi nevieš ponúknuť a preto sa tak správaš lebo ta nejaký odkopol kvôli inej za to že si radšej sexovala ako varila a starala sa o domácnosť. Treba čím skôr navštíviť odborníka
@greetea ved ona musi vynakladat silu, zvadzat aby o nu vobec niekto zakopol : O niektore zeny /vydate/ idu muzi a to sa ani snazit nemusia a nechcu...
No nic moc veru. :D ako sa nafukla, aj splasla :D
@fantaghiro21 ale škoda, mohla sa viac rozpísať, napríklad, že ako ich zvádza, ako dlho jej to trvá, podla čoho si chlapov vytipuje, koľkokrát majú rande, alebo idú hneď na vec? Koľkodetní ženáči sú najviac neverní? Ako sa správajú keď sa po akcii niekde náhodou stretnú? S každým je len raz, alebo s niektorými aj viackrát?
…toľko nezodpovedaných otázok a ona si vypne upozornenia….
Za mňa škoda mňa to bavilo 😂😀😀😀
Vidím že mk si zvyšuje zase sledovanosť 🙈 alebo námet na žltého slonika 😌 každopádne, prázdniny ešte budú dlheeeee 🙈
Tešís sa z toho ako robíš iným ľuďom zle? Len aby sa ti to raz.skaredo nevrátilo, lebo ono to tak v živote býva, vieš?
Ja sa nebojim. Co oci nevidia, to srdce neboli😂
@aurora33 tolko k tomu sebavedomiu :D:D:D
@aurora33 len aby neskoncila ako mojej kamaratky kolegyna. No kamoska robi najstarsie remeslo par rokov a teraz konecne z toho ide nadobro prec. Doha cesta, vela pomoci. Nakolko co si das do CV . Ale long story short, mali kolegynu, co bola presne takato. Plietla sa aj mimo tej prace a balila takto zenatych. Pritom mala chlapa. Nejaky z tych milencov to nezvladol zjavne a babu nasli po kusoch v jednom jazere. Cize tejto dame sa moze stat nieco podobne, nejaky zenac to nezvladne, rupne mu a moze to aj zle dopadnut. Ludia mozu byt prepnuti a nikdy ani ona nevie, ze co ten clovek je realne zac. Ake robi dalsie veci, co nikto nevidi. Ako toto vtedy pohlo aj tou kamoskou a odvtedy z toho chcela uplne von.
Nejaký ženáč ju odkopol a ona ohrdnutá tu pľuje síru 😁
No podla mna si iba zakomplexovana, nevazis si samu seba a preto “lovis” zenatych muzov, lebo mas pocit, ze si nieco dokazala a ziskala to co “patri” niekomu inemu a ze si tym padom lepsia/krajsia (atd dopln si co chces) ako ich manzelky.
Mozno by som na tvojom mieste zacala liecit svoju dusu a hladat pricinu preco je to tak. Naozaj nie je uspech ponukat sa a nechat pretiahnut zenatym muzom, kt je mozno frustrovany z kazdodennych povinnosti a stereotypu rodinneho zivota.
Ja chapem, ze je pre chlapa (v podstate aj pre niektore vydate zeny) takyto sex vzrusujuci, lebo ked niekoho iba pretiahnes a nemusis s nim riesit termin u zubara pre deti, tecenie zachoda, nakup, platenie uctov atd, tak to vlastne vyzera ako “idealny vztah” 🤷🏼♀️
A k tvojej otazke, ci sa v kutiku duse nebojime ci sa objavi taka ako ty a muz nas podvedie, tak nie nebojim sa a to z jedineho dovodu, ze ak sa moj muz jedneho dna rozhodne znicit nasu rodinu s takou ako si ty, tak mi vlastne spravis iba laskavost a ja nebudem svoju laska a starpstlivost venovat niekomu kto za to nestoji a rovno mu zbalim kufre a poslem aj so spinavym pradlom na tvoju adresu.
Gratulujem kazdy by mal mat svoje hobby. Ale dufam, ze aspon používaš prezervativ, uz ked nie pre svoje zdravie ale aspon z nejakej ucty k ostatným ženám.
To je suprove..🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Verím a nebojím sa. A smejem sa autorke.
musiš zvadzať ženatych - jak to, že oni nechodia za tebou uplne zmatorení, ale ty musiš uhaňať zadaného, tak ked už vidi roztiahnute nohy neborak, čo ma robiť, aby v hanbe neostal... 🙂
A ty sa nebojíš karmy ?? Raz budeš trpko plakať, že si nemala zábrany , všetko je len do času nie jednu šľapku som takú poznala 👌
2 muži mi hovorili, že spavaju len s vydatymi, lebo sa nechcu viazat a užit si len..aj sa im darilo, vždy mali nejakú, ale užit sa da aj so slobodným, nie? toto je nejaka vada charakteru špecificky sa zameriavať na ženatych, vydaté.. .sa nikto nebojite, že dostanete po papuli? riskovat, že vas niekto prichyti a vrhne na vas ako rozzúrený býk, ďakujem pekne
@karolinakr ja nemusim ani uhanat muzov, a po mne sli traja,a vedeli ze som vydata...
(nie, nechvalim sa tým) . Ale oni slobodní . Vraveli mi, ze byt v manzelstve, nie je choroba...No ale svedomie , ucta, teda chrome...Samozrejem som nic nemala. BYt verný, starat sa o manzelstvo , o tom autorka nevie nic a nepozna. Darmo sa pýta ked nevie a nechce chapat,a ko sa buduju vztahy v manzelstve a vždy bojujej o manzelstvo. Nie je to rozpravka
O autorku ani slobodný nezakopne, musi uhanat a zvadzat. Niekde je vada vo výrobe...
uprimne, pripajam sa k tym, co ti radili psychologa, lebo tento tvoj modus operandi mozno ma nejaku hlbsiu pricinu. a mozno nie, mozno je to len sexualna odchylka/uchylka. na tvojom mieste by som vsak pre vlastne dobro chcela zistit, co je za tym.
Možno by si sa cudovala koľko z tých podvedenych žien má milenca, a mnohé páry si vzájomne "neveru" tolerujú...komu ako vyhovuje,nech si každý rieši svoj život podľa vlastných priorít 😉
@elizita .....a ze ich znova stretne :D za rucicky, bud zije v nejakej 20 clennej dedine, alebo...
Vôbec nie si výnimočná, len blbá.. raz keď budeš mať manžela a pár x si v miestom pohostinstve vypočuje čo si zač, tak to bude veselo.. dobre vyberaj manžela, najlepšie hluchý by mohol byť..
A ja sa nebojím, manžela nemám😅
Aká si trápna až mi je zle.
Nie, nebojim sa.
A to, ze si dvihas tymto sposobom sebavedomie je tvoja vec. Ale musi byt brutalne nizko, ked ti ho dviha to, ze ta nejaky chlap vyuzije, pouzije ako rohozku, odkopne a vrati sa k rodine.
Je to v podstate skodoradost, prameniaca z nejakej zatrpknutosti. Dvihanie si sebavedomia, na ukor zeny, ktoru “porazis” a uistis sa, ze no pozri ved ani ona vlastne tym “manzelstvom” nic nema iste… nemala si nejake tazke obdobie? Sklamanie? Frustraciu? Mala som daaavno znamu, ktora toto presne robila ale s tym, ze ak mohla, tak s tymi zenami sa aj stretavala ale nepovedala nic, len sa z toho naramne tesila … a ta baba podla mna nebola velmi stastna a nebola ani ziadna raketa len zrejme ak sa uz ponukla tak, niektory z tych slabych chlapov sa potesil nalezitej pozornosti

Buď máš nejaké psychické problémy, nevyriešené komplexy a takto si to kompenzuješ...
alebo druhá možnosť, že si naivne myslíš, že ten sex je skvelý len z toho dôvodu, že sú ženatý.
Skôr môže byť chyba v tebe, že nevieš mať skvelý sex s mužom, ktorý si môže vyberať a nie len s takým, ktorý možno sex nemal týždne 😂
Áno sú stovky mužov, ktorým stačí na neveru len lacná žena, ktorá sa sama ponúkne, to nie je nič nové ani to neznamená, že si niečo extra 😃