icon

Problémy vysokých žien: Ako zbaliť vysokého chlapa?

Včera o 11:29

Ja uz fakt zacinam byt nasrata na tie 160cm krpane, zeny co si myslia ze automaticky patria k nim chlapi co maju 190 a viac. Akoze vazne? Naco je vam taky vysoky chlap ked vedla neho vyzerate jak dieta? Ja mam 193 cm, sportujem, hravam volejbal, mam sportovu postavu a myslim si ze vyzeram nadpriemerne dobre proti inym babam a mam sa pozerat ako nejaka 155, alebo 160cm baba zbali dvojmetroveho chlapa a potom sa cudovat ze ja nemam koho normalneho stretnut.. Ved ten chlap by sa hodil vysokej zene, nie aby vedla neho vyzerala jak mala sestra, alebo jeho dieta. A este najlepsie ked take zeny dookola omielaju ze chcu takych. Preco? Lebo mozu? Tak ja mam potom co, hladat niekoho nizsieho len preto aby boli vsetky krpane spokojne? Fakt ma to uz nebavi. Vysokych chlapov je malo a samozrejme ich musia chciet vsetky, ale ked som vysoka zena tak mam byt rada za hocikoho. A potom mi pisu, alebo flirtuju ci pozyvaju na sex zadani chlapi. Presne ti vysoki, ktori sa im pacia. Slobodny nikde a zadanych mam na vyber desat na kazdy prst. Tak dakujem pekne. Ja fakt nechapem preco si 160 cm zenska potrebuje dokazovat ze moze mat dvojmetroveho chlapa. Ano moze, evidentne moze, ale potom sa necudujte ze vysoke zeny su nastvane. Lebo ked uz mam kolko mam a sportujem a staram sa o seba, tak snad nemusim este bojovat o kazdeho vysokeho chlapa s babami ktore mi nesiahaju ani po ramena.

anonym_f06046
•
Včera o 12:03

Moja ségra má 158 a jej muž 194, ja mám 162 a môj muž 201, kamoška 165 a jej priateľ 197....na,nech ťa aj šľak trafí 🤣🤣🤣🤣

doriiis
•
Včera o 12:03
@anonym_31d7f6

@doriiis psychický

@anonym_31d7f6 .. konkrétne?

jblheart
•
Včera o 12:06

Tak si nájdi chlapa čo má 2,20 M a viac. :D Potom tu budú ale zas vyplakávať ženy čo majú 2,4 Metra že nejaká 1,9 M krpaňa im vykráda chlapov ! 😂😂

bukajka_mata
•
Včera o 12:07

Však lebo čo je malé, to je milé 😀 A chlapom sa to páči, majú v sebe zakorenené také niečo ochranárske. Tým to bude 😉

jblheart
•
Autor odpoveď zmazal
•
biba_18
•
Včera o 12:09

mám 164 cm muža mám 188 ... aj predtým som mala vysokých frajerov ... páčili sa mi, ja im ... čo mňa je do nejakej športovkyne čo má z toho traumu ...
nájdi si nižšieho, no booože ...

anos18
•
Včera o 12:14

Ja chápem autorku, sama mám 180 CM, nižší muži sa mi nepáčia, páčia sa mi nad 190 CM, ale veru málo je vysokých mužov. No ale môj má 187 CM, tak dá sa. Moja sesternica má asi 160 CM a jej muž vyše 190 CM. Naozaj si to všímam, že veľmi vysokí muži majú väčšinou nízke ženy

biba_18
•
Včera o 12:16
@anos18

Ja chápem autorku, sama mám 180 CM, nižší muži sa mi nepáčia, páčia sa mi nad 190 CM, ale veru málo je vysokých mužov. No ale môj má 187 CM, tak dá sa. Moja sesternica má asi 160 CM a jej muž vyše 190 CM. Naozaj si to všímam, že veľmi vysokí muži majú väčšinou nízke ženy

@anos18 ako, ja chápem že sa pri takej výške ťažšie hľadá partner - ale hento? krpane, a že na čo vám je vysoký chlap? a podobné perly?
a mne je na to, aby mi vyberal veci zo skrine kam nedočiahnem bez stoličky (a často ani so stoličkou) ... napríklad 😂

abbey1
•
Včera o 12:16

@anonym_autor Možno by pomohlo sa len usmievať a neotvárať ústa.

anonym_a7a9bf
•
Včera o 12:17

:D :D :D mám okolo seba vysokých kamošov od 185 cm, vždy som mala len také vzťahy, dokonca ex mal 188 cm, teraz môj nastávajúci má 185 cm. Bude svadba a dieťa je už na ceste. Ja mám 150 cm :D tak to je už čo povedať, že? :D vidíš, ale nie je to výškou... je to tvojím správaním, lebo ak takto vystupuješ aj reálne, tak sa nečudujem, že muž radšej ide inam.

anos18
•
Včera o 12:18
@biba_18

@anos18 ako, ja chápem že sa pri takej výške ťažšie hľadá partner - ale hento? krpane, a že na čo vám je vysoký chlap? a podobné perly?
a mne je na to, aby mi vyberal veci zo skrine kam nedočiahnem bez stoličky (a často ani so stoličkou) ... napríklad 😂

@biba_18 ale veď áno, mohla to napísať aj ináč, ale ja tiež som sa niekedy trošku hnevala, že vysokých mužov nám rozchytaju nízke ženy, no ale čo narobíme 😃 musím sa uspokojiť s mužom do 190 CM 😃

motylik2559
•
Včera o 12:21

@anonym_autor Mam brata, ma 190cm a nikdy nechcel take zirafy ako opisujes seba. Vzdy mal nizsie zeny od neho a ano presne preto, co tu uz napisala jedna, ze chcu tu zenu pri objati skutocne objimat a nie natahovat ruky do vysky, aby ju objali. Taktiez je v nich ochranarsky pud, co je mensie a bezbrannejsie treba chranit ale co ochrani pri zitafe? Pri takej strati ten ochranarsky pud, lebo ta by mohla chranit skor jeho🙈 Prepac, ale ty sa tu rozhorcujes ako keby si bola pupok sveta, ale postupne presne pri tom co si popisala zistis, ze nim nie si. Zacni robit modelku, ked si taka dokonala a mozno v tom svete plnom lesku najdes seberovneho🤷‍♀️

biba_18
•
Včera o 12:26

a keď sa dvaja majú radi, na veľkosti nezáleží ... taký lelkes by vedel rozprávať 😉 oni sú bohovská dvojka ...

anonym_80dd3d
•
Včera o 12:27

@anonym_autor Ako chlap ti mozem povedat, ze som vzdy hladal len vysoku zenu, aby ten rozdiel nebol az taky velky...a poviem ti, ze to je ovela tazsie, ako najst vysokeho chlapa. Takze nezavid a podnikni kroky aby si ho nasla. Chod na spravne miesta 😉

anonym_e44bef
•
Včera o 12:46
@anos18

@biba_18 ale veď áno, mohla to napísať aj ináč, ale ja tiež som sa niekedy trošku hnevala, že vysokých mužov nám rozchytaju nízke ženy, no ale čo narobíme 😃 musím sa uspokojiť s mužom do 190 CM 😃

@anos18 a čo som mala môjho muža odmietnuť s tým, že prepáč, si super človek, páčiš sa mi, perfektne si rozumieme, viem si s tebou predstaviť život, ale nemôžeme byť spolu, lebo to je nefér voči vysokým ženám, mal by si zostať voľný pre ne? 😅

anos18
•
Včera o 12:49
@anonym_e44bef

@anos18 a čo som mala môjho muža odmietnuť s tým, že prepáč, si super človek, páčiš sa mi, perfektne si rozumieme, viem si s tebou predstaviť život, ale nemôžeme byť spolu, lebo to je nefér voči vysokým ženám, mal by si zostať voľný pre ne? 😅

@anonym_e44bef ale jasné, že nie 😃 len pre tu vysokú ženu fakt nie je výber. V BA fungoval kedysi klub vysokých, ale už asi nefunguje.

nikoletta1712
•
Včera o 12:49

@anonym_autor Ja mám 165 cm a moji bývalí partneri mali 197cm, 194 cm, 192cm a terajší má “ len” 185cm…Milujeme vysokých mužov…

joja101
•
Včera o 12:51

Ale to tak proste vždy bolo, je a aj bude, môžeš sa kľudne aj na hlavu postaviť. 😂

esther100
•
Včera o 12:56
@biba_18

a keď sa dvaja majú radi, na veľkosti nezáleží ... taký lelkes by vedel rozprávať 😉 oni sú bohovská dvojka ...

@biba_18 Hurhaj🤣🤣🤣🤣

januska12323
•
Včera o 13:19

@anonym_autor problém nie je tvoja výška ale tých zbytočných 20 centimetrov na tvojom krku.

basullinka
•
Včera o 13:29

Načo nám sú? Však preto, aby nám mohli vyberať veci z hornej poličky ,😅

anonym_23bd8e
•
Včera o 13:50

@anonym_autor nádych výdych 😀 ja mam 170cm, povedala by som ze výška na ženu akurát. A ano, tiež sa mi páčia vysokí muži. No nie je to len tak, vysoky chlap v ženách evokuje bezpečie, a to ženy chcú, priťahuje nas to. Takže si nemyslím, ze sa páčia len malým ženám. No a ked nevieš nájsť slobodného, ale núkajú sa ti zadaní, skús. To ze ma doma priateľku, neznamená, ze je to posledná žena v jeho živote...

lenka13332
•
Včera o 13:52

@anonym_autor a čo my s tým keď ťa nechcú 🤣 ty škaredka namyslená

ivik4
•
Včera o 13:52

Ak si takato trapna a uboha aj v realnom zivote tak v tvojom pripade nie je problem vyska.
Skus sa skor spytat tych chlapov o ktorych si mala zaujem preco sa im pacia skor nizsie zeny

anonym_51cff9
•
Včera o 13:57

@anonym_autor
Myslím, že je to skôr téma na nudné popoludnie, ale trochu ti rozumiem. Toto s výškou je celkovo dosť problematické, človek si to nevyberie.
Na druhej strane, radšej by som mala 194 cm ako ty ako 158 cm. Mne tie malé ženy pripadajú také nejaké geneticky nezdravé (akože chápem, že za to nemôžu). A kombinácia ona 155 cm a on 2 metre mi príde ako z amerických dokumentov o bizarných vzťahoch. Mne sa rozhodne lepšie pozerá na pár, v ktorom nie sú dramatické výškové rozdiely.

anonym_267a8b
•
Včera o 13:58

Okrem iného, že ti tu ženy aj nakladajú riadne, chápem tvoju frustráciu, 193cm na ženu je celkom dosť a super možno tak na modeling, ale ak si obyč. žena, tak to môže byť možno aj nevýhoda. Možno sa hneváš aj na seba a nie na druhē ženy, že ti "preberajú" chlapov, možno sa nevieš prijať taká aká si.

Ja mám napr. tiež vysokého chlapa 197cm, ja 165cm a veru, kludne by som prijala keby bol o pár cm nižší a vedela by som ho v pohode objať okolo ramien 😃 nie je to určite tak, že som si ho vybrala kvôli výške.

Ale verím tomu, že musí byť ešte dosť slobodných vysokých chlapov, len treba mať oči otvorené a treba hľadať a myslím, že by sa nič nestalo, aj keby bol o pár cm nižší od teba, veď na tom až tak nezáleží, striktne hľadať len vyššieho od teba je čistá utópia a predsa záleží viac na tom, aký je to človek celkovo, no nie?

aperolcek
•
Autor odpoveď zmazal
•
patrike
•
Včera o 14:32

Cele nelogicke : autorka vytyka muzom ich zalubu v nizsich zenach, ale z vlastnej zaluby vo vysokych popustit odmieta.
Este by som to rozpracoval, vyrobit dalsi trolo text, kde si bude vyrazne prsnata stazovat, ako sa jej nedari, lebo chlapi chcu pevne a teda skor mensie prsia. Alebo opacne, moznosti je neurekom.

anonym_c7214d
•
Včera o 14:36

@anonym_autor ahoj žirafa

anonym_971d30
•
Včera o 15:03

@anonym_autor
Tebe tie "krásne" nesiahajú ani po ramená aké zato ty um ani po špicky! Ti vysoký fešáci ťa nechcú kôli tvojej zlobe, nezenskosti - nastavenie v hlave!
Tento tvoj výlev jasne prezradil v akom stave máš mindset, IQ a EQ. Myslíš, že chlap chce taketo ufnukane prerastené decko!?
Toľko blbosti som už dlho nezažila. Ty budeš mať aj zopár iných vás, keď ti je konkurenciou každá nižšia žena a ideš plakať a kopať nožičkami na mi kôli takejto pi👑ovine. Si sa zasekla niekde v 5 rokoch?
Mala som kolegyňu kamošku 1,90 m má. Ťa nikdy nemala problém nájsť vysokého chlapa a to žila v "posranej" dedine. Nikdy v živote ju nenapadlo prskať na nižšie ženy vysokých partnerov.
A to sme robili vo firme veľkej, tam boli hooodne ženskej konkurencie aj tak si vybral ju.
Ja mám tiež muža dvojmetrové ho ale poviem ti tajomstvo, chcela? Poznala som dvoch mužov o polhlavy nižších odomna a absolútne by som nemala problém mať s nimi vzťah. Mužom ich nerobila totiž ich výška.
Ty myslíš že vyzeráš super, hej? Hmm... Ale asi len pokiaľ neotvoris usta, keďže si tým dlháňom dobrá len do tak postele, keby nie predsa by sa kôli tebe s tou "krpanou" rozviedli, keďže im prišla v tvojej Personen do života super žena.
Popracuj na svojom sebavedomí a toto verejné nahlas nehovor ani, je to hrozne nezrelé. Chcela vysokého chlapa, máš vzdelanie ? Hajde do Švédska tam sa to 2 a viac metrovymi chlapmi len tak hmiri! Aké zase aj vysokými ženami. Tam by ti ich zase prebrali tie rovnako vysoké mrchy a potom by si mala aký argument 😏?
Prosím ťa dospeje, inak nájdeš možno vysokého ale rovnaké decko v zmýšľaní ako si aj ty.
Držím palce, nech nájdeš super chlapa s ktorým budeš šťastná. A inak, ten, čom má tých 1,80 sa nesťažuje tak často na problém kúpiť pasujuce handry, topánky, bolesti chrbtice, krátke postele či málo miesta na nohy v lietadle a nema na výber len pár modelov áut 😁. Lovu zdar!