Problémy vysokých žien: Ako zbaliť vysokého chlapa?
Ja uz fakt zacinam byt nasrata na tie 160cm krpane, zeny co si myslia ze automaticky patria k nim chlapi co maju 190 a viac. Akoze vazne? Naco je vam taky vysoky chlap ked vedla neho vyzerate jak dieta? Ja mam 193 cm, sportujem, hravam volejbal, mam sportovu postavu a myslim si ze vyzeram nadpriemerne dobre proti inym babam a mam sa pozerat ako nejaka 155, alebo 160cm baba zbali dvojmetroveho chlapa a potom sa cudovat ze ja nemam koho normalneho stretnut.. Ved ten chlap by sa hodil vysokej zene, nie aby vedla neho vyzerala jak mala sestra, alebo jeho dieta. A este najlepsie ked take zeny dookola omielaju ze chcu takych. Preco? Lebo mozu? Tak ja mam potom co, hladat niekoho nizsieho len preto aby boli vsetky krpane spokojne? Fakt ma to uz nebavi. Vysokych chlapov je malo a samozrejme ich musia chciet vsetky, ale ked som vysoka zena tak mam byt rada za hocikoho. A potom mi pisu, alebo flirtuju ci pozyvaju na sex zadani chlapi. Presne ti vysoki, ktori sa im pacia. Slobodny nikde a zadanych mam na vyber desat na kazdy prst. Tak dakujem pekne. Ja fakt nechapem preco si 160 cm zenska potrebuje dokazovat ze moze mat dvojmetroveho chlapa. Ano moze, evidentne moze, ale potom sa necudujte ze vysoke zeny su nastvane. Lebo ked uz mam kolko mam a sportujem a staram sa o seba, tak snad nemusim este bojovat o kazdeho vysokeho chlapa s babami ktore mi nesiahaju ani po ramena.
193 na zenu tak to je už cez. Ja mám síce len 187 ale môj ideál ženy max tak 170-175. Čím menšia tým lepšie 😂.
Ja sama nechapem co vysoký muz vidi na nizkej zene. U mna je 170 cm u zeny zaklad a vsetko pod je uz malicka a nizka. Taká zena ma kratke nohy a je to velmi antisexi. Ja byť chlap, tak pod 170 nejdem.
@klara546 vidíš. ale ty nie si chlap 😂
taká angelina, alebo jessica alba, ana de armas, margot robbie ... tie všetky sú podľa teba antisexi ...
taká angelina, alebo jessica alba, ana de armas, margot robbie ... tie všetky sú podľa teba antisexi ...
@biba_18
Angelina a Jessica majú 170 cm, zvyšné nepoznám. Tak ale uznaj, že taká 155 centimetrová vyzerá ako s nejakou poruchou.
@biba_18 angelina ma 173 cm, ostatné nepoznám. Ale zeny co su nizke a maju kratke nohy rychlo priberaju do bokov a zadku a po pôrodoch majú také kufre, že potom takmer vzdy si ich muži aj tak hľadajú milenky.
@biba_18 angelina ma 173 cm, ostatné nepoznám. Ale zeny co su nizke a maju kratke nohy rychlo priberaju do bokov a zadku a po pôrodoch majú také kufre, že potom takmer vzdy si ich muži aj tak hľadajú milenky.
@klara546 nie, nemá. ale nie o tom bol môj príspevok ... a že muži nízkych žien hľadajú milenky? dobre teda, tebe prajem aby tvoj muž na to pozeral rovnako a len aby výška bolo to čo mu nechýba doma 😉
Mne sa to zdá aj trochu úchylné, keď chlap ako hora má maličkú a ak ešte aj štíhlu žienku, ktorá vyzerá ako decko.
Mám 154 cm a môj muž 196 cm 😀😀😀. A on vysokú ženu nechcel. Hľadal maličkú a našiel mna 🙂.
@anonym_autor zena co ma 160 a chce 190cm chlapa ma nejaky komplex
@anonym_31d7f6 platí to aj naopak. Nízki muži radi pokukuju po vysokých ženách.
Ja sa neskutocne bavim na niektorych komentaroch.
Vraj 155cm zena vyzera akoby mala poruchu - skor mam pocit, ze niektore komentujuce tu maju mentalnu poruchu
170cm je zaklad a nizsiu zenu by nechcela - esteze moj muz si nebral na prve rande meter
Kratke nohy su antisexi, kazda nizka zena ma po porode siroke boky atd. No ja neviem, to ste vsetky tak frustrovane alebo vam nejaka nizka zena vyfukla vas objekt? Co tak prijat fakt, ze kazdemu sa paci nieco ine a hlavne nie vsetko je o vyzore ako takom ale o tom co clovek vyzaruje.
@klara546 Tak ty si dobre vymletá osoba 😂 Chúďa ženy pod 170 cm čo vyzerajú, že majú nejakú poruchu. Za to ty si úplne v poriadku 😀
No ja mam 163cm, manzel 193cm. Vzdy som mala vysokych a vzdy zbalili oni mna ;) Pravdou ale je, ze nizki muzi ma vobec nepritahuju. Vysoky muz ma na 99% pekneho, velkeho vtaka a to nas niektore velmi pritahuje 🙂 Uprimnost nadovsetko 😍
Ja mám 184 cm a z nejakého dôvodu kvôli mne dvaja dvojmetroví muži opustili svoje nízke priateľky. Ja som ich nechcela a napriek tomu okolo mňa krúžili. 😃 Obaja chceli presne takú priateľku - o niečo nižšiu, nie o tri hlavy. Mne nebolo sympatické to, ako odkopli svoje priateľky (po čase by to isté urobili mne, ale z iného dôvodu). Povrchné.
Ženy, kŕmite trolla . A veľmi nepodareného. Dosiahla čo chcela, každá tu píše o vysokých ženách ako o žirafách. Tým ste sa akurát znížili na jej úroveň.
Wau , ja mam 180...muz 198..mali muzi ma neoslovuju ...ale vsimla som si , ze vela malych muzov maju zalubu vo vysokych zenach a je to aj naopak ...poznam pary , kde muz je vysoky a zena velmi mala ..asi ochranarske typy ..a v konecnom dosledku , je to kazdeho volba ...ty hladaj dalej 😉
@anonym_autor fu, tak ženy v mojej rodine by si najradšej umlatila lopatou, lebo moj dedo mal 210cm s babka 152cm. Ja mam 166cm, manžel 196cm. A preco? Lebo sme si padli do oka, bez toho aby sme riešili výšku.
Toto bude troll, ale i tak, 193 cm vysoká žena, to je riadny obor, gorila, mužatka 😆.
Toto bude troll, ale i tak, 193 cm vysoká žena, to je riadny obor, gorila, mužatka 😆.
@anonym_781cd2 elizabeth debicki má 190 a rozhodne teda ako mužatka nevyzerá 😏
Niesom vysoký ale mne sa nízke nepáčia. Odomňa nižššie áno, ale nie také že do 160cm. Minimálne 170 nech má. Buď rovnaké alebo aj vyššie. To neni pravidlom že vysoký muž a nízka žena.

Ja sama nechapem co vysoký muz vidi na nizkej zene. U mna je 170 cm u zeny zaklad a vsetko pod je uz malicka a nizka. Taká zena ma kratke nohy a je to velmi antisexi. Ja byť chlap, tak pod 170 nejdem.