icon

Prvé prespania u nového partnera. Ako postupne priniesť veci?

Včera o 09:55

Ahojte. Ak si zacnete vztah s novym chlapom, co ako prve a ako postupne ku nemu nosite svoje veci na zabyvanie sa. Viete, aby to zaroven nevyzeralo nejak hrrrr. ... Zrejme ako prva asi zubna kefka uz na prve prespatie, ale co potom dalej?

Strana
z2
sissy27
Včera o 11:21

@anonym_autor počkaj počkaj, on ťa nepozval nasťahovať sa, ale len prespať. Takže čo si prinesieš, to si aj potom odnesieš, nenechávaš tam nič. Niečo ako hotel. A teda pranie?? No zlatá moja, snáď máš doma pračku aj ty 😀
Kým ti sám nepovie "veď si tu nechaj nejaké základné veci aby si mala keď prídeš nabudúce" tak si to proste všetko spakuj so sebou.
Alebo si potrebuješ značkovať miesto? 😀

sisska96
Včera o 11:26
@anonym_autor

@anonym_62fdb9 a prat vsetko doma? Ked vies ze on perie 2x tyzdenne. Casto aj ked si tam?

@anonym_autor jasne že doma, kde inde. Však hádam máš práčku 😂 Či? 🙈

anonym_4e1233
Včera o 11:36

Už to hádam aj obanoval chudák .

lindusss2016
Včera o 11:36
@sisska96

@anonym_autor jasne že doma, kde inde. Však hádam máš práčku 😂 Či? 🙈

@sisska96 asi ma, ale neperie 🤷

anonym_ae6b9b
Včera o 12:25

Ako ja asi nechápem.k novemu chlapovi si vezmem len to čo si aj odnesiem predsa.akoze u nového chlapa sa chceš zabyvat?vsak ten chlap spozornie len keď tam gumičku do vlasov necháš

jomarch
Včera o 12:40

mne moj teraz uz manzel po par mesiacoch (rozumej 2-3) randenia sam od seba uvolnil policku. ze si tam mozem nechat pyzamo, nieco na prezlecenie atd, lebo tiez som k nemu chodila nabalena 🙂 my sme sa dali dokopy po 30tke, tam uz netreba chodit okolo horucej kase 🙂

comani
Včera o 13:04

ja osobne by som si tam radšej neniesla nič 😀 veď nechceš pôsobiť tak, že sa mu tam chceš rovno nasťahovať predsa, či? 😀 😀 to, čo si rinesieš, si ráno aj odnesieš. 😀 normálka.

zorienka28
Včera o 13:14

@anonym_autor No, ono sa to robi vacsinou tak, ze s prvym prespatim (ani s druhym, ani s tretim, ani s desiatym) sa tam nemas automaticky postupne nastahovat. To je tak ze sa po nejakej dobe stabilneho vztahu dohodnete, ze budete spolu byvat.

anonym_55ce37
Včera o 14:06

Ked idem k partnerovi na prespatie zoberiem si do tasky - pyzamo, spodne pradlo, zubnu kefku, svoje kozmeticke potreby, hreben, dezodorant. Potom sa pobablim a veci si odnesiem. Nic u neho nenechavam.

amalka07
Včera o 14:14

A ideš teda prespať či sa sťahovať? Ak prespať tak postup je nasledovný:

Vyberiem doma nejakú tašku na veci
Dám do nej všetky veci akoby som išla niekam na viac dňový pobyt (predstav si, že ideš napríklad do Prahy na 4 dni)
Zavriem tašku
Vezmem tašku k priateľovi
Z tašky vyberám veci podľa toho ako ich používam

Ked odchádzaš
Všetky veci ktoré si si zobrala zbalíš späť do tašky, ako na hoteli
Tašku odnesieš domov
Doma vybalíš

Ak máš na hoteli práčku, využiješ ak potrebuješ, ale tie veci potom zoberieš domov, takto to spravíš aj tu

anonym_f659eb
Včera o 14:24

Bola by sranda, keby si tam autorka naznasala veci a priatel by sa opytal, preco si tam nechava😄

anonym_9dabfe
Včera o 14:41

Veď sa dohodnete že prídeš napr od pondelka do stredy-stvrtka, prinesieš si tašku veci. A vo štvrtok keď pôjdeš domov si ich vezmeš so sebou. Prečo tam akože chceš chlapovi nechať svoje špinavé veci. Veď si ich operies doma s ostatnými ktoré budeš prať v sobotu 😃 napr

bielasovicka
Včera o 15:00
sticker
anonym_8b6d13
Včera o 15:07
@anonym_91f58e

Chudák chce si zasukat a ty už premyslas ako si tam nasackujes polku vecí..😂🙈

@anonym_91f58e 🙈 uplne trefne 🙈🤣

domkakvet
Včera o 18:18

@anonym_autor on vie o tom, ze tam ides byvat?

Strana
z2