Prvé rande doma kvôli PN
Ahojte, píšem si už cca 3 týždne s jedným chalanom, veľmi sú rozumieme, pozval ma cez víkend von len som PN a celkom dosť sa bojím kontroly, tak to nechcem riskovať..vychádzky nemám 😐 tak ma napadlo, že by som mu navrhla nech príde ku mne, že pokecáme, dáme nejaké víno a tak..či blbý nápad ako prvé rande? Ja budem PN ešte vyšše mesiaca, takže nič iné nebude ani možné 🤣🤦🏼♀️ viem, že mi tu budete viaceré písať, že hlavná vec je tá aby som sa s nim vyspala...nikdy som sa s nikým na prvom stretnutí nevyspala ani nejak skoro nebojte
opýtaj si vychadzky a stretnite sa na kave
Výborný nápad pozvať si cudzieho človeka, ktorý môže byť stalker, násilník alebo zlodej do svojho bytu 👏🏻👏🏻
Alebo len obyčajný chlap, ktorý to chudák pochopi ako istý sex a ten pritom nebude 😃
A by ma vážne zaujímalo s čím si PN keď si tak dlho ale zároveň nemáš vychádzky...viem, že vychádzky určuje lekár, ale vychádzky nemá jedine človek, ktorý je týždeň s chrípkou a nie niekto 2 mesiace
Cudzieho chlapa do bytu s ktorým si len píšeš.Podľa mna veľmi zlý nápad.Nikdy by som to neurobila.Nepoznáš ho cez písmenka môže byť super a na živo môže byť aj agresivny.Date si víno a nie každý chlap ktorý vypije je dobrý sú aj hnusní ked sa opijú aby TI niečo nenarobil.Ak by ste sa viac krát stretli v meste a videla by si že je dobrý tak nepoviem ale nie cudzieho chlapa ktoreho si nikdy nevidela ťahať do bytu ani nápad.
- ja som si písala 18 mesiacov 🙂 vo veku 26-27, až potom sa stretla. Ale to bolo 20 rokov dozadu.
@dahra a ako to dopadlo?
Tak toto v ziadnom pripade.
Výborný nápad pozvať si cudzieho človeka, ktorý môže byť stalker, násilník alebo zlodej do svojho bytu 👏🏻👏🏻
Alebo len obyčajný chlap, ktorý to chudák pochopi ako istý sex a ten pritom nebude 😃
A by ma vážne zaujímalo s čím si PN keď si tak dlho ale zároveň nemáš vychádzky...viem, že vychádzky určuje lekár, ale vychádzky nemá jedine človek, ktorý je týždeň s chrípkou a nie niekto 2 mesiace
@petracandle vzhladom na to ze tu uz nic nenapisala, dost pochybujem ze to je realna situacia
Presne niečo také som chcela napísať, že nevieš čo je v ňom. Nevieš či fotky súhlasia, či nebude násilný atď. Jednoznačne vonku stretnutie.
Domov nieeee. Nemôžete si miesto písania telefonovať s kamerou? Bude to bezpečnejšie, ako ho zavolať domov
Riadne zly nápad...ved chodte von večer..to ti kontrola nepríde...pochybujem.otom...
Dievca zlate, tebe je uz dlho na PN, ze mas taketo blbe napady? To,ze si cez pismenka rozumiete neznamena,ze ho aj poznas😄 Pozri, co ak to je v realite chlap so sklonmi k agresivite? Co ak by ti doma nieco zmizlo za cas, co si napr.odbehnes na wc? Pozri, mozno mu krivdim a mozno nie, ALE ty v zaujme nejakeho pudu sebazachovy v ramci vlastnej bezpecnosti si nikdy netahaj cudzieho chlapa, ktoreho nepoznas do bytu! Pokial na teba pocka za cas tvojej PN, tak aspon uvidis, ze to pisanie aj pre neho nieco znamena a ma realne zaujem ta spoznat, ked sa uzdravis. Ked to len kvoli PN sekne, tak aspon vies,ze tvoj dojem zo spolocneho "rozumenia si" cez pismenka bol mylny🙂 Vela rozumu a zdravia ti prajem🙂
Ty budeš ešte mesiac PN a nemáš ani vychádzky? To co je za dg?
Ak mu stojíš za to mesiac počká. Nikdy by som si nezavolala chlapa domov na prvé rande
Najvacsia hlupost co mozes urobit je zavolat neznameho cloveka k sebe domov. Moze to byt psychopat, zlodej, nasilnik. Ano nemusi, ale v dnesnej dobe je opatrnost na mieste. Okrem toho, pre velku vacsinu ludi je pozvanie domov jasny signal na sex. A to sa potom dost tazko vysvetluje, moze Ti ublizit. Lebo si s nim pises si myslis, ze ho poznas? Nepoznas.
@ha_ha to je pravda 😀 Ona môže prísť za 10 minút...svokor bol PN (rakovina), od 10:00 mal vychádzky. 9:55 išiel do garáže, našťastie mu kým čakal na výťah "zvrtlo" a musel sa vracať na wc. A v tom výťahu išla kontrola 😅
@arieska susede prišla minulý mesiac kontrola až 2x za deň, takže 😅

ku tebe domov, a rovno aj vino dajte veru.
Pre istotu sa este aj sporovlivejsie oblec 😁