Prvé rande s policajtom - odradili ma jeho slová o moci
Dala som si schodzku cez zoznamku s muzom, ktory pracuje na kriminalnej policii. Boli sme v restauracii, dali sme si jedlo. Rozpraval o svojej praci. Mimo to spomenul, aj ked nie vyhrazne, ze keby chcel, tak si z mojho telefonneho cisla moze o mne zistit vsetko. Dost ma to zaskocilo priznam sa, ale povedala som mu, ze on nemoze zneuzivat svoju pravomoc. Povedal sice ze nie, ale vraj moze dostat moje cislo od nejakeho informatora a vysvetloval mi, ze by si to moje cislo, ten "tip" musel overit. Velmi neprijemne to bolo pre mna.
Nemam z neho dobry pocit, nebezpecny asi nebude, nechcem z neho robit netvora, ale nepride mi ok toto rozpravat na prvom rande.
Popravde uz nemam chut ho vidiet. Chapem to ako fajerinu z jeho strany, ale ako policajt by predsa mal vediet, ako to moze posobit.
Co si o tom myslite?
@la_dolce_vita úprimne? Nevadilo by mi to... nemám čo skrývať... ak by som si z danou osobou sadol, tak by som to neriešil. Ale rozumiem, že niekomu to vadiť môže...
@telefon00 tiež nemám čo skrývať, mobil môžem požičať hocikomu, ale ze toto vytasi na prvom stretnutí by ma odradilo od dalsieho
@anonym_5a0809 mna chcel zabit a dostal podmienku pracovnik v Telekome. Uz nikdy do telekomu nepojdem lebo tam pracuju psychopati.
Asi tak nejak...💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
Akurat ze to nebolo medializovane, tak ako su vojaci,polisi atd.. takze sa to ,,nestalo"
@ivik4 aj ja mám skúsenosť s chlapom, zabiť má síce nechcel ale z nebezpečného prenasledovania obvinený bol , a tiež čuduj sa svete 😃 bol to človek pracujúci na železnici a nie policajt 😃 . To je proste o človeku nie o povolaní.
@la_dolce_vita úprimne? Nevadilo by mi to... nemám čo skrývať... ak by som si z danou osobou sadol, tak by som to neriešil. Ale rozumiem, že niekomu to vadiť môže...
@telefon00 fiha, zaujimave... mna by to odradilo, hoci tiez nemam co skryvat. Kazdy to mame inak. Vlastne tiez si ma raz jeden chlapik čekol, zistil si moju adresu, ked sme mali mat stretko. Ze on vie, kde ma ma počkat.. mna to zaskocilo, navyse spomenul moje dievcenske meno. Ked som dala jeho meno do googla, bola som zaskocena.
a bol to fakticky policajt,ci sa len hral,ze je policajt,pretoze mame v rodine policajtov aj vojakov..a nikomu to na nos nevesaju co robia a nieto este davat take info,ze si vie zistit...hm?
@ivik4 aj ja mám skúsenosť s chlapom, zabiť má síce nechcel ale z nebezpečného prenasledovania obvinený bol , a tiež čuduj sa svete 😃 bol to človek pracujúci na železnici a nie policajt 😃 . To je proste o človeku nie o povolaní.
@anonym_5a0809 tak tak... treba si vidiet dalej od svojho nosa a neskatulkovat ludi na zaklade par skusenosti.
Mojmu dietatu zas jedna ucka dala v skolke facku a tiez nepisem ze su to psychopatky vsetky
@anonym_autor prehanas a si paranoidna.Rozpraval o svojej práci a takto sa to robí a ty už vyvodzujes následky voči tebe.A čo by zistil, že si v 2013 nezaplatila pokutu?Trocha súdnosti neklamal, ale ty si uz predstavuješ neviem čo.Bol ti sympatický asi nie, že?Inak by si sa nad tým nezamýšľala, že napíšeš príspevok
a bol to fakticky policajt,ci sa len hral,ze je policajt,pretoze mame v rodine policajtov aj vojakov..a nikomu to na nos nevesaju co robia a nieto este davat take info,ze si vie zistit...hm?
@babajaga Je to policajt, navyse mal u seba zbran, to bola dalsia vec co ma zarazila, ako chapem, ak by sa nieco zomlelo a musel pracovne niekam ist, ok. Ale naco mi to povedal, ze ju ma u seba.
@anonym_autor prehanas a si paranoidna.Rozpraval o svojej práci a takto sa to robí a ty už vyvodzujes následky voči tebe.A čo by zistil, že si v 2013 nezaplatila pokutu?Trocha súdnosti neklamal, ale ty si uz predstavuješ neviem čo.Bol ti sympatický asi nie, že?Inak by si sa nad tým nezamýšľala, že napíšeš príspevok
@anonym_c99d95 Ty asi nebudes uplne ok, skoda s tebou stracat cas. Urcite si ten muz, co tu pise, len pravda pod inym nickom.
@babajaga Je to policajt, navyse mal u seba zbran, to bola dalsia vec co ma zarazila, ako chapem, ak by sa nieco zomlelo a musel pracovne niekam ist, ok. Ale naco mi to povedal, ze ju ma u seba.
@anonym_autor proste typicky mačo 🙂
@anonym_autor proste typicky mačo 🙂
@la_dolce_vita Ano, chcel zrejme velmi zaposobit, ale isiel na tu uplne zle. Mozno nie je zly, to si vlastne ani nemyslim, ale je kazdopadne nezrely. Mna to odradilo.
@anonym_autor Profesionálna deformácia :D Je to však na tebe, ty s ním budeš žiť.
@anonym_autor Profesionálna deformácia :D Je to však na tebe, ty s ním budeš žiť.
@anonym_54935d Nebudem, nepaci sa mi.
@anonym_autor a teraz si predstav, že sa na teba "napichol" a číta si všetko čo si o ňom v tejto konverzácii povedala 🤣🤣🤣🤣jooooj, ten aké bude nasratý 🤦. Radšej si ho blokmi hneď teraz a nič už nehovor 🤔🫣.
@anonym_autor a teraz si predstav, že sa na teba "napichol" a číta si všetko čo si o ňom v tejto konverzácii povedala 🤣🤣🤣🤣jooooj, ten aké bude nasratý 🤦. Radšej si ho blokmi hneď teraz a nič už nehovor 🤔🫣.
@anonym_362c52 Prosim ta, nebud trapny/trapna.
Žiadny policajt nema pravomoc jednak si ta len tak lustrovat, nie to este si zisťovať informácie z tvojho cisla. Na uvedené je potrebný písomný a odôvodnený príkaz sudcu a je to možné len pri určitých trestných činoch. Keby to spravi, tak spacha on sam trestnu cinnost.
@anonym_64f8ba presne, už sa to dlhšie nedá, že len tak , pre súkromnú zvedavosť.
@anonym_362c52 Ak si číta, možno si dá na ďalšom rande s niekým iným pozor, ak nechce byť starým mládencom do konca života :D
@anonym_autor možno, že aj k polícii išiel preto aby sa chváliť mohol 😂. Muž mal takého kolegu, decko čo ešte len zo školy vyšlo, ale frajer veľký 😃 baby balil na fotky v uniforme, ale podstata práce mu unikala😃 a tiež reči ako on všetko môže a v skutočnosti nemohol nič... Sú to proste takí ľudia. Mne by to tiež nebolo sympatické na prvom rande a asi ani na žiadnom . Už keby si ťa aj chcel lustrovať, tak to urobí v tichosti, nebude ti to vešať na nos. Proste "strúhal frajera" . Môj muž zvykne o takýchto kolegoch hovoriť, že majú príliš veľké ego na prácu policajta. A niečo pravdy na tom bude.
Ja keď som mala rande s policajtom, čo som nevedela, tak sa všelijak vykrúcal, že robí v štátnej správe atď
Nakoniec som to z neho vypáčila, ale hneď ma upozornil, že robí na call centre, že nie je žiaden hrdina čo zachraňuje životy a chytá zločincov.
Správanie tohoto je ozaj zvláštne.
@anonym_64f8ba presne, už sa to dlhšie nedá, že len tak , pre súkromnú zvedavosť.
@anonym_e1957c ale budú tu mudrovať ľudia jak sa to robí 😂 ani obraz ani zvuk
Ja keď som mala rande s policajtom, čo som nevedela, tak sa všelijak vykrúcal, že robí v štátnej správe atď
Nakoniec som to z neho vypáčila, ale hneď ma upozornil, že robí na call centre, že nie je žiaden hrdina čo zachraňuje životy a chytá zločincov.
@anonym_39cdd0 Alebo ho autorka natoľko očarila (týmto sa nevysmievam), že sa zaľúbil na prvý pohľad a správal sa ako pako.
@anonym_autor
Ono z jednej strany ho chapem.Ja co som mala partnerov tak vsetko to boli z nasho maleho mesta a to je super v tom,ze vies o tom cloveku vela.Vies,ze nesedel v base a pod.Ale najst si takto partnera uplne cudzieho,kde nieje ziadna väzba na niekoho-napr.ze to je svagrinin bratranec ....ono to je tazko takto doverovat.A zvlast ked je policajt.Tiez nemas napisane na čele,ze napr.nepaktujes s drogami a pod.Predstav si jeho-zacal by si s takou partnerkou s pozicie policajta?Riskoval by opletacky,prisiel by o robotu...kvoli niekomu koho nepozna?Dnes mas tolko spekulantov,ocarujucich a rovnako muzov ako zien.
Ale na druhej strane ti to nemusel vesat na nos a to so zbranou tiez riadny krok vedla.
@anonym_autor ja si o tom myslim ze asi nemali dobry vyber v ponuke, ked ste riesili hluposti. Normalne si zavolat veduceho a stazovat sa.
@anonym_autor presne toto rozprával policajt pred pár rokmi na rande mojej bývalej kolegyni. Utekala kadeľahšie.
@anonym_autor
Ono z jednej strany ho chapem.Ja co som mala partnerov tak vsetko to boli z nasho maleho mesta a to je super v tom,ze vies o tom cloveku vela.Vies,ze nesedel v base a pod.Ale najst si takto partnera uplne cudzieho,kde nieje ziadna väzba na niekoho-napr.ze to je svagrinin bratranec ....ono to je tazko takto doverovat.A zvlast ked je policajt.Tiez nemas napisane na čele,ze napr.nepaktujes s drogami a pod.Predstav si jeho-zacal by si s takou partnerkou s pozicie policajta?Riskoval by opletacky,prisiel by o robotu...kvoli niekomu koho nepozna?Dnes mas tolko spekulantov,ocarujucich a rovnako muzov ako zien.
Ale na druhej strane ti to nemusel vesat na nos a to so zbranou tiez riadny krok vedla.
@ketrin1984 To je predsa nezmysel. Policajt je tiez len clovek, ak nema doveru v ludi, comu rozumiem z jeho pracovnych skusenosti, tak nech do ziadneho vztahu nejde. Lebo dovera neznamena, ze si budem lustrovat niekoho lebo mam na to paky. Je to narusenie sukromia tej osoby. A nie, policajt nic neriskuje aj keby sa dal dokopy neviem s kym. On predsa nie je vestec a pokial sa on sam nedopusti niecoho zleho, nie je ziadny dovod, aby prisiel o pracu.
Moja byvala priatelka casto spominala ako davala na ich oddeleni klystir.. nic romanticke teda, ale v zivote ju to nenapadlo robit mne doma alebo len tak niekomu niekde na zastavke ci v autobuse.. a uz vobec nie to riesit na koniku
@anonym_39cdd0 Alebo ho autorka natoľko očarila (týmto sa nevysmievam), že sa zaľúbil na prvý pohľad a správal sa ako pako.
@anonym_54935d Vraj laska to zatial nie je mi povedal😂
@anonym_autor poznám jednu, ktorá si ho vyhľadala na zoznamke. Zistila všetky majetkové pomery. Zistila kde je a on mal priletieť zo zahraničia. Tak išla na letisko akože sa stretli nahodne...

Moja byvala priatelka casto spominala ako davala na ich oddeleni klystir.. nic romanticke teda, ale v zivote ju to nenapadlo robit mne doma alebo len tak niekomu niekde na zastavke ci v autobuse.. a uz vobec nie to riesit na koniku
@anonym_1b5b2d Tak mozes prejst na inu diskusiu, ak nechapes, ze na koni sa diskutuje o vselicom.
@anonym_39cdd0 môj manžel napríklad nerád rozvíja konverzáciu o svojej práci . Kde presne robí vedia fakt asi len kolegovia a blízki priatelia. Tiež mi na prvom rande len tak stroho povedal, že je pri polícii, ale viac nekonkretizoval. Doteraz málo o práci hovorí aj doma. On povie, že má tú prácu rád, ale nemá rád ako na to reagujú ľudia. Lebo sú takí, čo to berú ako normálnu vec, potom sú tí čo si ho rovno zaškatuľkujú ako tuto kočka vyššie a potom takí čo keď zistia kde robí, tak už by hneď chceli " službičku " alebo toto a hento vedieť .

Autorka jednoducho ho vsade blokni, toto je vadny kus a moze robit aj jadrovu fyziku
@ivik4 Jasne, urobim to, lebo sa mi to ani trochu nepaci. Je to vadny kus, policajt - nepolicajt.