Prvé rande s policajtom - odradili ma jeho slová o moci
Dala som si schodzku cez zoznamku s muzom, ktory pracuje na kriminalnej policii. Boli sme v restauracii, dali sme si jedlo. Rozpraval o svojej praci. Mimo to spomenul, aj ked nie vyhrazne, ze keby chcel, tak si z mojho telefonneho cisla moze o mne zistit vsetko. Dost ma to zaskocilo priznam sa, ale povedala som mu, ze on nemoze zneuzivat svoju pravomoc. Povedal sice ze nie, ale vraj moze dostat moje cislo od nejakeho informatora a vysvetloval mi, ze by si to moje cislo, ten "tip" musel overit. Velmi neprijemne to bolo pre mna.
Nemam z neho dobry pocit, nebezpecny asi nebude, nechcem z neho robit netvora, ale nepride mi ok toto rozpravat na prvom rande.
Popravde uz nemam chut ho vidiet. Chapem to ako fajerinu z jeho strany, ale ako policajt by predsa mal vediet, ako to moze posobit.
Co si o tom myslite?
@anonym_autor a teraz si predstav, že sa na teba "napichol" a číta si všetko čo si o ňom v tejto konverzácii povedala 🤣🤣🤣🤣jooooj, ten aké bude nasratý 🤦. Radšej si ho blokmi hneď teraz a nič už nehovor 🤔🫣.
@anonym_362c52 to by bolo len dobre, ušetrí jej čas, nemusí mu to písať ona.
@anonym_39cdd0 môj manžel napríklad nerád rozvíja konverzáciu o svojej práci . Kde presne robí vedia fakt asi len kolegovia a blízki priatelia. Tiež mi na prvom rande len tak stroho povedal, že je pri polícii, ale viac nekonkretizoval. Doteraz málo o práci hovorí aj doma. On povie, že má tú prácu rád, ale nemá rád ako na to reagujú ľudia. Lebo sú takí, čo to berú ako normálnu vec, potom sú tí čo si ho rovno zaškatuľkujú ako tuto kočka vyššie a potom takí čo keď zistia kde robí, tak už by hneď chceli " službičku " alebo toto a hento vedieť .
@anonym_5a0809 presne takú mám skúsenosť tiež, žiadne rozvíjanie práce, len že náročná práca koli smenám, víkendom a to bolo všetko.
@babajaga Je to policajt, navyse mal u seba zbran, to bola dalsia vec co ma zarazila, ako chapem, ak by sa nieco zomlelo a musel pracovne niekam ist, ok. Ale naco mi to povedal, ze ju ma u seba.
@anonym_autor zbraň? Na rande? No to je iný debil 😁
@anonym_autor zbraň? Na rande? No to je iný debil 😁
@anonym_7146c8 Vraj ju nosi stale.
@ketrin1984 To je predsa nezmysel. Policajt je tiez len clovek, ak nema doveru v ludi, comu rozumiem z jeho pracovnych skusenosti, tak nech do ziadneho vztahu nejde. Lebo dovera neznamena, ze si budem lustrovat niekoho lebo mam na to paky. Je to narusenie sukromia tej osoby. A nie, policajt nic neriskuje aj keby sa dal dokopy neviem s kym. On predsa nie je vestec a pokial sa on sam nedopusti niecoho zleho, nie je ziadny dovod, aby prisiel o pracu.
@anonym_autor
Vsak ano ocistil by si mozno meno ale kto by tuzil aby ho vysetrovala inspekcia,bol postaveny mimo sluzbu a pod.Ved ber do uvahy ze ten clovek sa denne stretava so vselicim,ludia pri vysluchoch klamu,zavadzaju tak jasne ze je opatrnejsi.To takisto psychiatri su takto na tom.Ja sa ho nezastavam ale to povolanie ovplyvnuje cloveka.
Bola som na rande s jedným policajtom , to že nezaplatil prvú večeru už bol pre mňa fopá, ale keď sme odchádzali, zrazu ma vonku chytil za ruku prehodil mi cez to policajné putá a začal sa smiať ako debil že teraz ma odvlečie a už ma nikto nenajde. Doma to vyriešilo pár blokov všade a bolo .
@anonym_6f2849 keby nezaplati, skocim na vecko a ujdem potajomky z tej restiky, a ty si este ako teliatko sla s nim von na ulicu?
@hylary tie čo máme za mužov policajtov sa máme teraz rozviesť? Policajti sú muži ako všetci ostatní... Aj elektrikár môže byť agresívny debil, ktorý ťa zabije... To nie je o povolaní, ale o človeku, osobnosti, povahe... Napísať, že sú to všetci agresívni blázni je úplne scestné.
@anonym_5a0809 sú aj výnimky.. tak ako vo všetkom. Ja som napísala ako som to myslela a Nebudem to opakovať 👍
@anonym_6f2849 keby nezaplati, skocim na vecko a ujdem potajomky z tej restiky, a ty si este ako teliatko sla s nim von na ulicu?
@angelix prečo ako teliatko ? Tu sa mnohé bijú do pŕs že to je normálne že si každý zaplatí svoju útratu , pre mňa to teda normálne nie je. Normálne doniesli účet , postavili ho pred neho a on začal rozrátavať kto čo mal. Zaplatila som si svoje a vedela som že toto eeee, nejako som z tej reštiky vyjsť musela. Ale zas na druhú stranu veľmi rýchlo pochopil že nula bodov u mňa, viac ma neotravoval.
@anonym_autor
Vsak ano ocistil by si mozno meno ale kto by tuzil aby ho vysetrovala inspekcia,bol postaveny mimo sluzbu a pod.Ved ber do uvahy ze ten clovek sa denne stretava so vselicim,ludia pri vysluchoch klamu,zavadzaju tak jasne ze je opatrnejsi.To takisto psychiatri su takto na tom.Ja sa ho nezastavam ale to povolanie ovplyvnuje cloveka.
@ketrin1984 Rozumiem, ale niektore veci su uz cez a je na cloveku, aby s tym pracoval.
@angelix Preco teliatko? To sa neda bez urazky napisat?
@anonym_7146c8 Vraj ju nosi stale.
@anonym_autor tak mu povedz, že keď mu náhodou vystrelí, rovno mu vtáka alebo vercajg prederavý a potom už žiadnu ženskú neočarí, ani kecami o odpočúvaní potenciálnych frajeriek.
Prečo takýto ľudia vôbec pracujú na takom pošte ako je kriminálka? To už ozaj sú psychológovia tak zbytocni,že toto nezistia ? Lebo takéto niečo sa dá zistiť jedným testom.
Ja poznám viacero policajtov a vojakov z okolia a žiaľ ani jeden nie je normálny, takže tak
Ja poznám viacero policajtov a vojakov z okolia a žiaľ ani jeden nie je normálny, takže tak
@anonym_8179ca už len fakt, že niekto chce byť vojakom je taký, no. Učiť sa strieľať, strieľať na ľudí, na lietadlá, na tanky, jazdiť tankom, byť odvelený niekam do prdele. Ľudia pred vojnou utekajú a vojaci tam naopak prichádzajú ... Skoro každý vojak má po misii posttraumatický syndróm.
@anonym_8179ca už len fakt, že niekto chce byť vojakom je taký, no. Učiť sa strieľať, strieľať na ľudí, na lietadlá, na tanky, jazdiť tankom, byť odvelený niekam do prdele. Ľudia pred vojnou utekajú a vojaci tam naopak prichádzajú ... Skoro každý vojak má po misii posttraumatický syndróm.
@anonym_362c52 a cim ma byt chlap? Vam sa paci, ked chlap sedí na recepcii alebo nosi tacky v restike? Mne to teda pride cele mimo. Chlap ma byt v očiach zeny hrdina a nie nejaky sasek. Ja mam manžela vojaka a aj veka ludi z rodiny su v armáde a pohybujem sa v tom prostredí velmi dlho. Vsetci su normálni. Dokonca všetci maju pekne a zdrave vztahy. Mne pride mino dnešná doba, ked sa odsudzuje, ked maly chlapec ma sen byt bojovníkom, ochrancom. A miesto toho ho matka tlačí do hrnciarstva, tanca, a podobných ženských veci, len aby nahodou z neho nebol kriminalnik :D mna napríklad nikdy nepritahovali muži, ktori sa chcu mat len dobre a pohodlne a v 35tke su z nich rozkysnute ženské s minimom testosterónu 🙂
@anonym_autor mna raz vystopoval chalan s ktorym som si pisala na pokeci. ziadne balenie, bola som zadana a on to vedel, len sme pisali o knihach, o pocasi, o jeho mame, o mojom psovi, o novej robote. a po case ma prekvapil ze uz vie aj moje priezvisko a vie kde byvam. normalne si vsetky tie nevinne poznamky ukladal a analyzoval a nakoniec ma vypatral. boli to verejne dostupne info, len si proste dal tu namahu.
No, dámy...poznám XY žien, čo si chlapa ešte pred prvým stretnutím s chlapom zistia na katastri, čo všetko vlastní. Dokonca si zisťujú či nemá dlžoby a podobne. Ruku na srdce dámy... vy ste ešte viac prefíkanejšie... a taka je realita 😎💪
@telefon00 to s skymu ženami sa stretavas? Od teba tiež len utekať
Chudák pán policajt, asi sa mu riadne čká ;)
Prečo takýto ľudia vôbec pracujú na takom pošte ako je kriminálka? To už ozaj sú psychológovia tak zbytocni,že toto nezistia ? Lebo takéto niečo sa dá zistiť jedným testom.
@barbie2023 ide o moc
Nebola tu už táto otázka? Ja by som ho blokla a viac s ním nehovorila ani sa s ním nestretla
@anonym_autor nečítala som diskusiu. neviem okrem toho teda, aký dojem na teba urobil. či toto bolo jediné "stop", ktoré ty si vnímala. ak áno, chápala by som to tak, že v rámci nejakých informácii o svojej práci podotkol aj takúto vec. trošku sa pochválil, no... to nie je nikde napísané, že by ťa sledoval v jednom kuse... ale zrejme ako celok na teba neurobil dobrý dojem, tak stačilo mu povedať, že si nepocítila tú starú známu iskru a že ďakuješ za stretnutie, ale teda asi z toho viac nebude. dovi dopo.... takto by som to vyriešila ja.
lebo čo z toho máš, že teraz ho tu urážaš, nech je, aký je? veď ho nechaj žiť, kašli naňho a daj si rande s iným.
@anonym_autor frustrát, ktorý si prácou u polície kompenzuje malé péro zrejme... 🙄 úbohé
@anonym_362c52 a cim ma byt chlap? Vam sa paci, ked chlap sedí na recepcii alebo nosi tacky v restike? Mne to teda pride cele mimo. Chlap ma byt v očiach zeny hrdina a nie nejaky sasek. Ja mam manžela vojaka a aj veka ludi z rodiny su v armáde a pohybujem sa v tom prostredí velmi dlho. Vsetci su normálni. Dokonca všetci maju pekne a zdrave vztahy. Mne pride mino dnešná doba, ked sa odsudzuje, ked maly chlapec ma sen byt bojovníkom, ochrancom. A miesto toho ho matka tlačí do hrnciarstva, tanca, a podobných ženských veci, len aby nahodou z neho nebol kriminalnik :D mna napríklad nikdy nepritahovali muži, ktori sa chcu mat len dobre a pohodlne a v 35tke su z nich rozkysnute ženské s minimom testosterónu 🙂
@romi0310 tak sa doma hrajkajte na csi Miami a vymýšľajte si fantasmagorie o “matkách ktoré nútia synov do tanca a hrnčiarstva”. Vy budete asi diagnóza cela rodina.
@romi0310 môže byť advokát, architekt, pilot... napríklad😉
@anonym_autor nečítala som diskusiu. neviem okrem toho teda, aký dojem na teba urobil. či toto bolo jediné "stop", ktoré ty si vnímala. ak áno, chápala by som to tak, že v rámci nejakých informácii o svojej práci podotkol aj takúto vec. trošku sa pochválil, no... to nie je nikde napísané, že by ťa sledoval v jednom kuse... ale zrejme ako celok na teba neurobil dobrý dojem, tak stačilo mu povedať, že si nepocítila tú starú známu iskru a že ďakuješ za stretnutie, ale teda asi z toho viac nebude. dovi dopo.... takto by som to vyriešila ja.
lebo čo z toho máš, že teraz ho tu urážaš, nech je, aký je? veď ho nechaj žiť, kašli naňho a daj si rande s iným.
@amdornik Ja ho urazam? A kde? Ze sa zdielam?
@romi0310 tak sa doma hrajkajte na csi Miami a vymýšľajte si fantasmagorie o “matkách ktoré nútia synov do tanca a hrnčiarstva”. Vy budete asi diagnóza cela rodina.
@anonym_ac731c no zrejme ta diagnóza bude skor u teba ;) ked mas potrebu dristat a skatulkovat 🙂 a este aj urazat. Na tvoju úroveň sa neznizim ;)
@anonym_autor chudak policajt. On ti v ramci konverzácie povedal, ze keby chcel, tak si z tvojho telefónneho cisla zosti vsetko o tebe a ty tu z neho urobis debila, ktory akoze zneužíva svoju právomoc? Vies o tom, ze policajt na kriminalke ma bezne pristup do vsetkych možných databáz, ktore pouziva denne, denne lustruje cisla, adresy, vozidla, zbrane?
Vies kolko osob - podozrivých, svedkov, susedov sa vylustruje pocas nejakeho trestneho cinu? Su dni ked vylustruje desiatky osob medzi dvoma glgmi kavy a nikomu nemusi vysvetľovať preco, naco, začo? Mozno ti to povedal preto, lebo ste sa rozpravali o zamestnaní a on ti prezradil ze je policajt a pri tom ti povedal, ze moze lustrovat v databázach. To ako keby čašník povadal, ze moze roznášať jedlo. Uplne bezne…
A nie kazdy policajt je debil.
@anonym_ac731c no zrejme ta diagnóza bude skor u teba ;) ked mas potrebu dristat a skatulkovat 🙂 a este aj urazat. Na tvoju úroveň sa neznizim ;)
@romi0310 sama sa urážaš a skatulkujes (klasika MK vyčítať druhému vlastne skutky) takže o tvojej úrovni pomlcime. Choďte sa hrať s pistolkami 😍 keď budes dobrá možno ti aj muž vecer pritankuje ako pravý chlap 🤭

@anonym_39cdd0 Alebo ho autorka natoľko očarila (týmto sa nevysmievam), že sa zaľúbil na prvý pohľad a správal sa ako pako.
@anonym_54935d aj ja som tohto očarila😀 ale vysvetlil mi, že je vlastne administrativny pracovník, nie superhrdina s neobmedzenými možnosťami ako tento.
Netuším či naozaj, nakoniec sme sa už nestretli, koli jeho smenám, 24 hodinové, nočné a nevedeli sme to skĺbiť, navyše na prvom rande vypil veľa alkohoholu na moj vkus.