Prvé rande s policajtom - odradili ma jeho slová o moci
Dala som si schodzku cez zoznamku s muzom, ktory pracuje na kriminalnej policii. Boli sme v restauracii, dali sme si jedlo. Rozpraval o svojej praci. Mimo to spomenul, aj ked nie vyhrazne, ze keby chcel, tak si z mojho telefonneho cisla moze o mne zistit vsetko. Dost ma to zaskocilo priznam sa, ale povedala som mu, ze on nemoze zneuzivat svoju pravomoc. Povedal sice ze nie, ale vraj moze dostat moje cislo od nejakeho informatora a vysvetloval mi, ze by si to moje cislo, ten "tip" musel overit. Velmi neprijemne to bolo pre mna.
Nemam z neho dobry pocit, nebezpecny asi nebude, nechcem z neho robit netvora, ale nepride mi ok toto rozpravat na prvom rande.
Popravde uz nemam chut ho vidiet. Chapem to ako fajerinu z jeho strany, ale ako policajt by predsa mal vediet, ako to moze posobit.
Co si o tom myslite?
@ivik4 Jasne, urobim to, lebo sa mi to ani trochu nepaci. Je to vadny kus, policajt - nepolicajt.
@anonym_autor - neurážaš ho, nie...
12:37: jasne, urobim to, lebo sa mi to ani trochu nepaci. Je to vadny kus, policajt - nepolicajt.
12:43: je kazdopadne nezrely
12:34: To som sa zasmiala, pravdu mas. (reakcia na inú diskutujúcu, ktorá ho nazvala blbcom)
jednoducho tebe na ňom nesedelo viacero vecí. píšeš o ňom, že je nezrelý. ale ty tiež nie si z iného súdka. tak si sa s ním mala rozlúčiť a povedať, že nie, nepôjde to, dovidenia. a nie vypisovať na MK a rozoberať to, že ti povedal kúsoček zo svojej práce, ktorý je preňho úplnou samozrejmosťou.. vôbec to nemusel myslieť ani ako skrytú vyhrážku - zistím si o tebe všetko, ani ako chvastúnstvo.
Áno,ako policajt si i tebe môže zistiť prakticky čokoľvek ale to by ti malo byť jasné aj bez toho aby ti to vôbec hovoril.Si histerka......Niečo skrývaš? Bojíš sa niečoho,?
By si sa divila kto čo všetko dnes dokáže zistiť, vybaviť,zariadiť a nemusí byť ani policajtom.....stavia na do veľmi dobre známosti.,tak sa prosím ťa ukľudní,a nie že ty,ale ja dúfam že on bude ten ktorý už na ďalšie stretnutie a tebou nepôjde.
No damy, pekny vecer 🙂
Áno,ako policajt si i tebe môže zistiť prakticky čokoľvek ale to by ti malo byť jasné aj bez toho aby ti to vôbec hovoril.Si histerka......Niečo skrývaš? Bojíš sa niečoho,?
By si sa divila kto čo všetko dnes dokáže zistiť, vybaviť,zariadiť a nemusí byť ani policajtom.....stavia na do veľmi dobre známosti.,tak sa prosím ťa ukľudní,a nie že ty,ale ja dúfam že on bude ten ktorý už na ďalšie stretnutie a tebou nepôjde.
@anonym_1d04a4 Napise niekto, kto neovlada gramatiku 😆
No damy, pekny vecer 🙂
@anonym_autor strasne 💩 ti tu niektoré píšu … pekny vecer a daj na svoj pocit, chod “o dum dal” 🙂
@anonym_autor strasne 💩 ti tu niektoré píšu … pekny vecer a daj na svoj pocit, chod “o dum dal” 🙂
@bonboniera Ďakujem, tiež sa nestačím diviť.
Bola som na rande s jedným policajtom , to že nezaplatil prvú večeru už bol pre mňa fopá, ale keď sme odchádzali, zrazu ma vonku chytil za ruku prehodil mi cez to policajné putá a začal sa smiať ako debil že teraz ma odvlečie a už ma nikto nenajde. Doma to vyriešilo pár blokov všade a bolo .
@anonym_6f2849 Bola som na rande s jedným policajtom , to že nezaplatil prvú večeru už bol pre mňa fopá, ale keď sme odchádzali, zrazu ma vonku chytil za ruku prehodil mi cez to policajné putá a začal sa smiať ako debil že teraz ma odvlečie a už ma nikto nenajde. Doma to vyriešilo pár blokov všade a bolo .😅
A napadlo ti, ze on ta "zablokoval" skor❓nepadla si mu do oka, tak ta nechal zaplatit veču a urobil "srandu" s putami. Oni tiez nie su blbeckovia, ako vo vtipoch, kedy vie jeden pisat a druhy citat🤣
@anonym_autor takže podľa mňa toto stvorenie robintak Max vrátnika na kriminálke a to som ho akurát povýšila. Možno iba nejaké seriály viac,chudák pozerá. No...každopádne,by to bolo prvé a posledné stretnutie
@anonym_autor Suhlasim, na dalsie rande by som nesla. Slusne odmietnut
@anonym_autor ak je táto posledná myšlienka to jediné, čo si si v mojom príspevku "všimla", tak si viem predstaviť, že skôr ty si tá urážlivá a on možno naozaj iba pomedzi reč prehodil, že vo svojej pozícií má také možnosti. pretože takúto úzkoprsosť tu občas vídam a väčšinou tomu nasvedčuje aj komunikácia.
@amdornik Ale prosim ta....akoze toto na mna vybali na prvom rande, v momente mam neprijemny pocit...To maju byt akoze prijemne temy na odlahcenie? Uplne neprijemne toto pocuvat...
@anonym_autor - neurážaš ho, nie...
12:37: jasne, urobim to, lebo sa mi to ani trochu nepaci. Je to vadny kus, policajt - nepolicajt.
12:43: je kazdopadne nezrely
12:34: To som sa zasmiala, pravdu mas. (reakcia na inú diskutujúcu, ktorá ho nazvala blbcom)
jednoducho tebe na ňom nesedelo viacero vecí. píšeš o ňom, že je nezrelý. ale ty tiež nie si z iného súdka. tak si sa s ním mala rozlúčiť a povedať, že nie, nepôjde to, dovidenia. a nie vypisovať na MK a rozoberať to, že ti povedal kúsoček zo svojej práce, ktorý je preňho úplnou samozrejmosťou.. vôbec to nemusel myslieť ani ako skrytú vyhrážku - zistím si o tebe všetko, ani ako chvastúnstvo.
@amdornik Mne autorka pripada uplne v pohode. Ale ty v kazdej teme pises dost od a nie som prva, kto si to vsimol. A nemam pocit, ze sa uraza
@anonym_362c52 a cim ma byt chlap? Vam sa paci, ked chlap sedí na recepcii alebo nosi tacky v restike? Mne to teda pride cele mimo. Chlap ma byt v očiach zeny hrdina a nie nejaky sasek. Ja mam manžela vojaka a aj veka ludi z rodiny su v armáde a pohybujem sa v tom prostredí velmi dlho. Vsetci su normálni. Dokonca všetci maju pekne a zdrave vztahy. Mne pride mino dnešná doba, ked sa odsudzuje, ked maly chlapec ma sen byt bojovníkom, ochrancom. A miesto toho ho matka tlačí do hrnciarstva, tanca, a podobných ženských veci, len aby nahodou z neho nebol kriminalnik :D mna napríklad nikdy nepritahovali muži, ktori sa chcu mat len dobre a pohodlne a v 35tke su z nich rozkysnute ženské s minimom testosterónu 🙂
@romi0310 nežijeme v Sparte, takže muži kľudne môžu tancovať, modelovať, spievať v zbore, alebo hrať na husle. Iste, spoločnosť potrebuje na obranu štátu isté percento ľudí, ktorí sú schopní byť vojakmi. Avšak, nič sa nemení na fakte, že vojaci sú cvičení na zabíjanie ľudí, strieľanie, sa vojenské akcie, prácu s bojovou technikou a podobne. Sú to zabijaci. Pardon, ak to niekoho pohorší. Medzi chlapci pobehujúcimi s pištoľkou z Dračika a vojakmi na Ukrajine, čo idú rabovať, zabíjať a aj znásilňovať, či vyhadzovať do vzduchu mosty je obrovský rozdiel. Každý, kto sa rozhodne byť vojak a bojuje vo vojne musí mať v hlave agresivitu, násilie a bohvie čo všetko ešte. Nie, nie je to zdravé a ani normálne. Ak máš rada takých chlapov, je to samozrejme tvoj problém.
@amdornik Ale prosim ta....akoze toto na mna vybali na prvom rande, v momente mam neprijemny pocit...To maju byt akoze prijemne temy na odlahcenie? Uplne neprijemne toto pocuvat...
@mircalla nie. ja by som toho muža brala komplexne. pokiaľ by inak debata bola v pohode, že sa bavíme aj o rodine, súrodencoch, deťoch (ak máme), prípadne bývalom manžestve, partnerstve, o práci všeobecne, mne by vôbec nevadilo, že povie, že či viem, že je taká možnosť, že si ma môže prelustrovať cez t.číslo. pretože každý čo i len trošku inteligentný človek VIE, že možné to je (aspoň z väčšej časti) a teda by ma tým vôbec neomráčil.
a ak sa ti zdá, že píšem veľa, mnohokrát to robím preto, aby som vysvetlila myšlienkový pochod. lebo niektorí sa potom chytia aj smietky a rozoberajú ju aj na 10 stranách. pretože nepochopia krátku správu. pekný večer aj tebe.
To bude zakomplexovaný trtko.Poznam 3 policajtov ale všetci su prasteni, samoľúbi narcisti, nehovorim o ich agresivite.Vsetci traja rozvedeni, jeden z nich mlátil zenu, podvadzal, ďalší psychicky týral a podvadzal.Su to chronickú nevernici
@anonym_362c52 a cim ma byt chlap? Vam sa paci, ked chlap sedí na recepcii alebo nosi tacky v restike? Mne to teda pride cele mimo. Chlap ma byt v očiach zeny hrdina a nie nejaky sasek. Ja mam manžela vojaka a aj veka ludi z rodiny su v armáde a pohybujem sa v tom prostredí velmi dlho. Vsetci su normálni. Dokonca všetci maju pekne a zdrave vztahy. Mne pride mino dnešná doba, ked sa odsudzuje, ked maly chlapec ma sen byt bojovníkom, ochrancom. A miesto toho ho matka tlačí do hrnciarstva, tanca, a podobných ženských veci, len aby nahodou z neho nebol kriminalnik :D mna napríklad nikdy nepritahovali muži, ktori sa chcu mat len dobre a pohodlne a v 35tke su z nich rozkysnute ženské s minimom testosterónu 🙂
@romi0310 ak je pre teba čašník alebo recepčný sasek tak si ozaj veľmi povrchná a úbohá osoba. Človeka nedefinuje len to čím si zarába pokiaľ pracuje poctivo.
@romi0310 nežijeme v Sparte, takže muži kľudne môžu tancovať, modelovať, spievať v zbore, alebo hrať na husle. Iste, spoločnosť potrebuje na obranu štátu isté percento ľudí, ktorí sú schopní byť vojakmi. Avšak, nič sa nemení na fakte, že vojaci sú cvičení na zabíjanie ľudí, strieľanie, sa vojenské akcie, prácu s bojovou technikou a podobne. Sú to zabijaci. Pardon, ak to niekoho pohorší. Medzi chlapci pobehujúcimi s pištoľkou z Dračika a vojakmi na Ukrajine, čo idú rabovať, zabíjať a aj znásilňovať, či vyhadzovať do vzduchu mosty je obrovský rozdiel. Každý, kto sa rozhodne byť vojak a bojuje vo vojne musí mať v hlave agresivitu, násilie a bohvie čo všetko ešte. Nie, nie je to zdravé a ani normálne. Ak máš rada takých chlapov, je to samozrejme tvoj problém.
@anonym_362c52 😂😂😂 ano, popis si ;) ty agresia :D ešteže vačšina psychopatov neprejde ani cez tie psychotesty ;) vidim ze sa extrne rozumieš armáde 😂
@anonym_autor daj kontakt na toho týpka 😄 s tým by som si rozumela😂😂
Ja si pred každým stretkom chlapíka preklepnem, podľa mňa to nie je nič pohoršujúce.
A áno, pozerám či už kataster, jeho prácu/firmu a mnoho iného 🤷🏻♀️
Taktiež dotyčným nič nebráni v tom, aby si preklepli mňa a to že to nespravia alebo nevedia je ich smola😂

@amdornik Ja ho urazam? A kde? Ze sa zdielam?
@anonym_autor ak je táto posledná myšlienka to jediné, čo si si v mojom príspevku "všimla", tak si viem predstaviť, že skôr ty si tá urážlivá a on možno naozaj iba pomedzi reč prehodil, že vo svojej pozícií má také možnosti. pretože takúto úzkoprsosť tu občas vídam a väčšinou tomu nasvedčuje aj komunikácia.