icon

Rande s mužom, ktorý sa stará o 3 deti

12. okt 2023

Stalo sa nemožné a ak sa teraz neprebudim zo sna, stretla som v 37. rokoch zaujímavého muža. Moje nároky nemá šancu tak niekto splniť. máme deti v presne rovnakom veku, 9 a 5 rokov. Ibaže on ma tie 5 ročne dvojičky. Žijú s nim, mama ich ma na víkendy. Takže je to muž, ktorý sa dokáže postarať o 3 deti, pracovať na plný úväzok, proste iný než ti neschopaci o ktorých tu stále čítam, že nič okrem práce vlastne nerobia.
Ale baby, ruku na srdce, keď by sme v budúcnosti napríklad všetci spolu niekam išli - 5 deti spolu - to sa dá nejako aspoň teoreticky zvládnuť? To je dosť

tiika
13. okt 2023

Vieš, je to muž tvojich snov. Vedela si predpokladam, že ma tri deti, a aj tak si sa s ním stretla, čiže šancu si tomu dala.
Zatiaľ ste mali len jedno rande. Neviem či a ako by ste zvládli päť deti, nevies to ani ty a ani nikto tu na MK. Viem však, že ti takéto myšlienky môžu kaziť radost z rodiaceho sa vzťahu. Skús odložiť tieto starosti (najlepšie na dobu, keď sa ta budú reálne týkať). Uvidis, čo pride, či bude stale ten muž ideálny. Užívaj si pritomnost, spoločne chvíle.

kubkovamama
13. okt 2023

Stalo sa mi niečo podobné a poviem ti,že nič lepšie sa mi stať nemohlo.🤷

jumama
13. okt 2023

Jedno stretnutie a ty uz to vidis na spajanie rodin. Ja len tak poznamenam - ved ho vobec nepoznas, aky je naozaj, to vies zistit az tak po 2-3 rokoch, ked uz nieco naozaj spolu zazijete a ked zvladnete nielen prijemne situacie, ale aj neprijemne 🙂 Samozrejme drzim palce, aby bol taky, aky si myslis, ze je 🙂 Aby to nebolo len tvoje ocakavanie, ze je taky. Lebo jedna vec je co clovek narozprava a popise a druha vec je, co kona.

kvetinka75
13. okt 2023

autorka - idete iba na druhé rande, nerieš či sa bude niečo dať alebo nie. Uvidíš ako sa vyvinie váš vzťah. Keď ty zvládaš svoje deti a on svoje, nevidím problém. Predpokladám, že deti ešte zoznamovať nejdete. Tak si užívaj vzájomnú spoločnosť a uvidíš časom.

lusilla
13. okt 2023

Mala som kolegu, jeho otec vdovec si nasiel po case partnerku, on tri deti, ona tri deti. Boli uzasni, oni si to spojenie nenormalne uzivali, aj po tom co sa deti osamostatnili travili vela casu spolu, rodinne chaty, spolocne dovolenky a lyzovacky. Povedal ze si to nemyslel ale ze to bolo uzasne ako vyrastal. On sam tuzil po velkej rodine s vela detmi, nevyslo mu to a fakt som videla ze ho to mrzi. Pokial sa dokaze starat o tie deti sam, tak si viete starostlivost krasne rozlozit a date to. Ak je to muz tvojich ocakavani a predstav skusila by som to. Myslim si ze v dnesnej uletenej dobe je velmi tazke najst dobreho partnera. Drzim palce

petronelag
13. okt 2023

@jumama Tiež si to ani neviem predstaviť, že idem s niekým na prvé, druhé stretnutie a miesto toho, že by si všímala, aký je to človek, počkala, čo bude hovoriť o deťoch, už rieši ako budú spolu cestovať?, niektoré ženy mi pripadajú také, že tak veľmi by chceli mať novú známosť, že berú všetko, čo príde do cesty.

evkamotka
13. okt 2023

V mojom okolo je vela rodin s vela detmi a je to ocividne dost o nastaveni rodičov. Tie rodiny co poznam, to si rodicia priali velku rodinu, uzivaju si to, neberu to ako minus. Deti su tak zvyknuté a neriesia to. Ked budete vy dvaja nastaveni prorodinne, bude to super. Bezne skriepky mas doma aj s dvomi detmi, to je jedno. Z toho vyrastu a mozno si praveze budu rozumiet. Ci teraz budeme mat vsetci pre istotu jedinacikov, aby sa nikto doma nebil a nehadal? 😀 A aj keby, tu ide aj o teba ci budes mat zivotneho partnera s ktorym si rozumies alebo zostanes sama. A to je dôležité.
Plus kym sa date dokopy, budú vsetci skolaci, takze az tak plneho domu sa neboj. Budu roztahani po druzine, kruzkoch, starsi s kamaratmi....

sense
13. okt 2023

Nerob uzávery ale ani veľké plány po prvom rande, uvidíš po čase ako to pôjde... Áno ak dôjdete do štádia spoločnej budúcnosti budete potrebovať 7 miestne auto, keďže on ma deti u seba a ty tvoje tiež a takisto veľký byt alebo dom.... Ale to sú veci ktoré sa dajú zvládnuť ak sa budete mat všetci vzájomne radi. Alebo budete viesť vzťah ze sa stretávať budete len nebudete spolu žiť, kým deti neodrastu.
Mam kolegu, tam boli síce len 4 deti dokopy, on ma dve, jeho žena dve.... Ona odišla od tyrana, jeho žena opustila pre iného a nechala mu 2 deti vo veku 5 a 6 r. Záujem o deti nulové, výživné prakticky žiadne.... Po troch mesiacoch stretávania, deti sa poznali zo školy, šli na spoločnú dovolenku s tým ze bud sa vrátia ako rodina alebo ako susedia, po dovolenke nasledovala svadba, kúpili väčší dom, teraz oslávili 20vyrocie, a za tých 12 rokov co ho poznám som od neho nepočula na ženu jedine krivé slovo.

danica2711
13. okt 2023

zaujalo ma, že riešiš kupé vo vlaku a že TY neznášaš hluk (tvoje deti sú zjavne tichučké...), ale nikde sa nezamýšľaš, ako by prípadné spoločné trávenie času vyhovovalo tvojim deťom. To, že si konečne stretla chlapa, ktorý vyhovuje tvojim vysokým nárokom sa týka predsa aj tvojich detí

autor
13. okt 2023

@danica2711 O mojich detoch nemam absolutne pochybnosti, oni su velmi spolocenske a miluju, ked sa stretavame s inymi rodinami

milos81
13. okt 2023

Myslím si, že to čo píšeš je super, ja mám 15 ročného syna v striedavke a keď to potenciálnej partnerke poviem, väčšinou sa už neozve, takže nedôjde ani na prvé rande, tvoj nádejný partner má 3 deti a idete na druhé, teším sa, že také ženy vôbec jestvujú, no a želám vám aby to vyšlo 👍

franica
13. okt 2023

Môžete sa stať živou verziou seriálu Krok za krokom 😎 Boli tam trenice, ale aj kopec srandy - to môže byť kľudne i realita. Určite by mohli nastať aj spory, to sú aj medzi vlastnými súrodencami, ale mali aj kopec zábavy...a vaše deti budú občas aj u druhého rodiča, čiže možno dokonca budete mať pár víkendov vo dvojici bez nutnosti zapájať babky - aké praktické 😀 Ale ja by som sa celýžm zaoberala až potom, keby som si bola viac istá tým, že ten muž je presne taký super ako bol na prvom rande

mrva
Autor odpoveď zmazal
kika147
13. okt 2023

Určite si pozerala Krok za krokom😂horšie to už nemôže byt 😂… ale nie vážne , myslím že na rande ho nespoznáš , tam sa dokáže chlap pretvarovať. Chlapa spoznas len keď je vo svojom prirodzenom prostredí 😄😄takže doma s deťmi atd..😄

ikuska27
14. okt 2023

Aj ja som si našla muža čo sa sám staral o syna..ale tam sa o neho mater úplne nezaujímala..no a už sme spolu osemnásť rokov a rozrástli sme sa o ďalšie tri kusy...ale jeho syn už má 26 rokov 😍chodí na návštevy...

cheeky82
14. okt 2023

Ja sama mám tri deti (dvojičky plus 1)a chlapa s dvoma cudzími deťmi by som nechcela ahi keby bol zo zlata. Vychovávať 5 detí alebo 2 ako máš ty, je sakra rozdiel.

galioska
14. okt 2023

tak jeto na tebe, on to zvlada, zvladnes to aj ty? ja osobne by som to nezvladla, stacia mi moje dve deti🤨

zabka1987
14. okt 2023

@reanda máš zlu predstavu , máme 5 deti a mikrobus nemáme a tento rok sme boli v tatrach , v chorvatsku , na Balatone a minulý víkend sme si predĺžili v Poľsku 💁‍♀️ a auto máme vw sharan , žiadny bus teda

nefertiti7
14. okt 2023

Ahoj. Gratulujem. Zvládnuť sa to dá...no je to náročné najmä na začiatku...ja už mám vzťah viac ako 2.5 roka a spolu máme 5 deti. Kúpil auto 7 miestne...aby sme mohli aj spolu jazdiť na výlety...je to úžasné. On je úžasný...no deti na začiatku žiarlili..moje rovnako...teda treba tomu dávať čas a nič nesilit. A normálne chodíme na dovolenky...no variť a prať je celkom zahul....musia byť na to určite dvaja...

slavka1988
14. okt 2023

Nehladaj dôvody ako to nezvladnut ale hľadaj riešenia 🙂 samozrejme to bude ťažké ale nikdy nechytaj stanu svojim deťom buď nestranná a mozno si zapasuju a budú aa mat radi ako kamaráti 🙂 hore hlavu zvladnes to

tianna
14. okt 2023

A prečo by sa nedalo? 😄 máme tu mnohodetnú skupinku kde majú niektoré maminy aj 8-9 detí 🙂 5 je úplne v pohode, obzvlášť ak je muž schopný sa postarať rovnako ako žena. Držím palce 😉

zabka1987
14. okt 2023

@cheeky82 a teba by potom mal chcieť niekto s 3 deťmi ? Keď ty by si muža s 2 nechcela ? Zaujímavé myslenie 😂💪🏼

nyusika
14. okt 2023

@domkakvet no veď snáď budú všetci spolu chodiť niekam na výlet, či víkend....až potom začnú spolu žiť

zuzanella888
14. okt 2023

Také niečo by som si nenechala len tak ujsť,hlúpa by som bola. Určite by som to skúsila. Nevyskúšaš, nevieš. Veď brať sa neidete. V dnešnej psycho dobe na vzťahy je veľmi ťažké nájsť schopného chlapa. Všetko sa dá zvládnuť,ak chcú obaja. Z mojich skúseností som prišla na to,že deti sú najmenší problém, väčší je v charaktere človeka. Pri takejto situácii vieš,že zostane len silný a charakterný chlap a opačne.

kikuska_wedge
14. okt 2023

Pat deti v jednej domacnosti je miestami haluz, ale s laskou sa vsetko zvlada a mozem povedat, ze je to nadherne. Ak vas vztah bude laskyplny, tak aj deti to zvladnu. Smelo do toho.

natalienka12
14. okt 2023

Neries, co bude az to bude. Po jednom rande uz planujes spolocny vylet? Nic o nom nevies, mozno keby si sa stretla a porozpravala s jeho byvalou zenou, tak by sa ti otvorili oci. Chod a uzivaj si pritomnost, dnesny den a neplanuj daleko. Pojdes na druhe rande a mozno tretie uz nebude. Najskor ries jeho, nie deti chudence.

lulupulu
14. okt 2023

Ja neviem, ale je mi fakt zle zo žien ktoré tu odsudzujú každú ktorá má 3 a viac detí. Prečo by mala akože krvácať peňaženka alebo niečo iné. By ste sa divili ale čím viac detí, tým jednoduchšie je ich vychovávať. Mne sa veľká rodina páči, a tie ktoré chcú mať len 1-2 deti nech sa nestarajú do tých ktoré ich chcú mať viac. Úplne to vidím aj okolo seba v realite. Keď je žena 3ti, 4ty, 5ty x tehotná, ona a jej najbližši sa tešia lebo si to tak naplánovali a ostatní ju len odsudzujú ako si nevedia dávať pozor, pýtajú sa ze koľko ešte tých detí chcú, posielajú ich na sterilizáciu a pod. Preboha sama toto nikdy nepochopím prečo a hlavne ženy majú potrebu stále vkuse toto riešiť. Nestarajte sa do nikoho a neriešte prečo ma kto koľko detí.
@kornelies

natalienka12
14. okt 2023

@lulupulu Tak to by som ja nikdy taku otazku zene, ktora caka 4. ci 5. dieta nikdy nedala, je to maximalne vulgarne a neslusne. Faktom vsak zostava, ze nie kazda rodina, ktora ma 4-5 deti ich aj naozaj chcela. Starat sa plnohodnotne o tolko deti je velmi narocne, na to treba mam obrovsky prijem, nie zit z 2000 eur 7 ludi. Ano vychovat sa vychovaju, aj najedia. Ale to nie je vsetko. Velmi drahe je vzdelanie, a bude este drahsie.

iv007
14. okt 2023

@lulupulu ja mam opacnu skusenost. Viac sikanovane a "trapene" su zeny ktore maju 0 a 1 deti. Ostatni ich nalepkuju ze su sebecke, chladne alebo hned neplodne.

pink_lady
14. okt 2023

Je krasne mat velku rodinu, ALE! Si 100% ista že se stará o děti sám? A pravý dovod preco si děti u neho, nie u matky?
Zazil som jedneho co sa tak sám úžasné staral o děti po smrti zeny, total ideal...a nakoniec on s tými dětmi ani nebyval, děti riesili Dědkovci. Vsetko. A další...co sa prezentoval ako starostlivy otec ktoreho zena opustila a děti mu nedala tak Bolo to o psychickom terore to stran múza a deti jej klamstvami na sude vzal on. Takže v prvom rade - o p a t r n e