icon

Reakcia muža na telefonát počas obľúbenej relácie

7. nov 2025

Banalita, ale opýtam sa. Je táto reakcia muža v poriadku?
Stretávam sa s jedným mužom. On mi dnes volal 4x, zakaždým som ho vypočula, pokecala som s ním, aj 10-15 minút. On chodí spať okolo jednej v noci, bežne mi ešte volá o 23.00 a popraje mi dobrú noc. Volala som mu teraz o 22.00, lebo som chcela vedieť jeho názor a v niečom poradiť, na 3 minúty. Začala som hovoriť a po 4 slovách mi netrpezlivo hovorí, no urýchli to, pozerám Farmu. Popriala som mu pekný večer, rozlúčila som sa a zložila. Ja keď mi volá cez deň a aj mám prácu, tak mu zdvihnem, alebo zavolám keď môžem. Nikdy som mu nepovedala, aby to urýchlil... je takáto reakcia bežná a mám to brať v pohode?

haley7897
8. nov 2025
mircalla
8. nov 2025
@anonym_df66cf

@anonym_autor ja tiež zruším koľkokrát muža, keď niečo pozerám. Najvyšší čas, aby sa so mnou rozviedol

@anonym_df66cf To je trosku ine, ked ste manzelia a ked spolu zacinate

milanemila
8. nov 2025

@anonym_autor nikto kto pozera na farmu a este to aj zerie tak, ze sa nechce nechat ani telefonatom vyrusit nemoze byt v pohode 🤷🏼‍♀️🙈

anonym_d25619
Odpoveď bola odstránená
greywolf
8. nov 2025

@anonym_autor zvlastne ze vyvolavas s cudzim a doma mas manzela 😛

anonym_35141b
Odpoveď bola odstránená
doriiis
8. nov 2025
@anonym_d25619
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d25619 ... Moji rodičia ma vyhodili? To vážne? A kedy? Prečo?
Porozprávaj mi ešte o mne milý anonym. Tak dobre sa čítajú tieto tvoje bludy. Nikoho nezaujímajú, ale dobre sa na tom rehocem.
Je zaujímavé, že každý druhý píše, že by s chlapom, čo pozerá farmu nebol, ale ty si si vybrala práve mňa. Smutné, že nemáš v sobotu nič lepšie na robote. 🤷🏻‍♀️

doriiis
8. nov 2025
@anonym_35141b
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_35141b ... Samozrejme, ako povieš

anonym_d25619
8. nov 2025
@doriiis

@anonym_d25619 ... Moji rodičia ma vyhodili? To vážne? A kedy? Prečo?
Porozprávaj mi ešte o mne milý anonym. Tak dobre sa čítajú tieto tvoje bludy. Nikoho nezaujímajú, ale dobre sa na tom rehocem.
Je zaujímavé, že každý druhý píše, že by s chlapom, čo pozerá farmu nebol, ale ty si si vybrala práve mňa. Smutné, že nemáš v sobotu nič lepšie na robote. 🤷🏻‍♀️

@doriiis Smerovolic je posledny kto moze oznacit niekoho ako mentalneho atleta. 😂😂😂

doriiis
8. nov 2025
@anonym_d25619
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_35141b
@anonym_d25619 ... Tak ste si uľavili milé anonymky. Tak snáď budete mať lepší víkend a lepšiu náladu. 😀

doriiis
8. nov 2025
@anonym_d25619

@doriiis Smerovolic je posledny kto moze oznacit niekoho ako mentalneho atleta. 😂😂😂

@anonym_d25619 ... Ako povies

anonym_35141b
Odpoveď bola odstránená
anonym_d25619
8. nov 2025
@doriiis

@anonym_35141b
@anonym_d25619 ... Tak ste si uľavili milé anonymky. Tak snáď budete mať lepší víkend a lepšiu náladu. 😀

@doriiis ulavila a zabavila Tvoje prispevky dehonestujuce inych zatial co ty volis klamarov su k popukaniu

doriiis
8. nov 2025
@anonym_35141b
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_35141b ... Tipujes zle ale nevadí. Vieš, život nie je len o peniazoch a žiaľ ľudia majú aj iné problémy, ako bývanie. Rôzne diagnózy a vek. 🤷🏻‍♀️
Ale načo ti to vysvetľovať a strácať s tebou čas. Zjavne poznáš môj život lepšie ako ktokoľvek. 😄 Prajem príjemné stalkovanie. Nemienim s tebou strácať cas

doriiis
8. nov 2025
@anonym_d25619

@doriiis ulavila a zabavila Tvoje prispevky dehonestujuce inych zatial co ty volis klamarov su k popukaniu

@anonym_d25619 .. napísala som len to, čo aj každý druhý v tejto diskusii. Ale chápem tvoju potrebu a snahu. Ale je mi to jedno🤷🏻‍♀️

anonym_35141b
8. nov 2025
@doriiis

@anonym_35141b ... Tipujes zle ale nevadí. Vieš, život nie je len o peniazoch a žiaľ ľudia majú aj iné problémy, ako bývanie. Rôzne diagnózy a vek. 🤷🏻‍♀️
Ale načo ti to vysvetľovať a strácať s tebou čas. Zjavne poznáš môj život lepšie ako ktokoľvek. 😄 Prajem príjemné stalkovanie. Nemienim s tebou strácať cas

@doriiis Teba netreba stalkovat, ty vyskocis z kazdej temy a vytahujes veci zo svojho sukromia v kazdej druhej. Akoze ako mozem stalkovat niekoho, kto je vsade?

doriiis
8. nov 2025
@anonym_35141b

@doriiis Teba netreba stalkovat, ty vyskocis z kazdej temy a vytahujes veci zo svojho sukromia v kazdej druhej. Akoze ako mozem stalkovat niekoho, kto je vsade?

@anonym_35141b ..... A teba to zjavne strašne zaujíma, keď čítaš všetko. Keby som ti bola tak strašne proti srsti a ukradnutá tak moje príspevky preskočis. Ale ty ich z nejakého dôvodu stále čítaš. 🤔

anonym_35141b
8. nov 2025
@doriiis

@anonym_35141b ..... A teba to zjavne strašne zaujíma, keď čítaš všetko. Keby som ti bola tak strašne proti srsti a ukradnutá tak moje príspevky preskočis. Ale ty ich z nejakého dôvodu stále čítaš. 🤔

@doriiis Zdaleka necitam vsetko, to by som tu bola nonstop

doriiis
8. nov 2025
@anonym_35141b

@doriiis Zdaleka necitam vsetko, to by som tu bola nonstop

@anonym_35141b .. a aj to, čo čítaš, čitas bez porozumenia. 😀No blbe

tykat
8. nov 2025

@anonym_autor co tam po telefonate, mna by viac naplasila ta Farma 😅

tykat
8. nov 2025
@anonym_53b940

To bude jednoduchý keď nevie že má na diaľkovom aj tlačítko pauza.

@anonym_53b940 mozno nakukal.susedom cez okno lebo nema telku 😃

rorino
8. nov 2025

😂😂😂😂,že Farmu,prepáč,čakala som,že napíšeš aspoň vedomostný kvíz,ale Farmu😂😂😂.No nič,u neho to je asi podstatné......🙈🙉🙊

autor
8. nov 2025
@rorino

😂😂😂😂,že Farmu,prepáč,čakala som,že napíšeš aspoň vedomostný kvíz,ale Farmu😂😂😂.No nič,u neho to je asi podstatné......🙈🙉🙊

@rorino ja tiež pozerám Farmu, ako som to tu písala mnohokrát. Dokonca aj Love Island. Aj Jamu Levovu, aj Na nože, aj Zradcov a keď chodili, tak aj nákupné maniačky :D.

rorino
8. nov 2025
@anonym_autor

@rorino ja tiež pozerám Farmu, ako som to tu písala mnohokrát. Dokonca aj Love Island. Aj Jamu Levovu, aj Na nože, aj Zradcov a keď chodili, tak aj nákupné maniačky :D.

@anonym_autor veď ok,ale odstavila by si preto niekoho telefonát v tejto dobe,kde sa dávšetko aj 100x dohľadat a doplniť,okrem ľudských vzťahov?

autor
8. nov 2025
@rorino

@anonym_autor veď ok,ale odstavila by si preto niekoho telefonát v tejto dobe,kde sa dávšetko aj 100x dohľadat a doplniť,okrem ľudských vzťahov?

@rorino nie, ale určite pre mňa nie je menejcenný človek, čo pozerá farmu. Poznáme tam dvoch ľudí, čo sú ešte tam. Tak sme zvedaví, ako sa im darí/nedarí.

rorino
8. nov 2025
@anonym_autor

@rorino nie, ale určite pre mňa nie je menejcenný človek, čo pozerá farmu. Poznáme tam dvoch ľudí, čo sú ešte tam. Tak sme zvedaví, ako sa im darí/nedarí.

@anonym_autor ja nehovorím ownejcennosti,pre mňa za mňa nech sa niekto pozerá aj na otváranie dverí,ale o nahraditeľnosti.Ved keby si nevidela tri časti Farmy o nič neprídeš,ale odstaviť pre to človeka.Dokonca pre trojminutový hovor,skôr znamená,že pre neho je doležitejšia prchavá chvíla reality show.

marca12
8. nov 2025

@anonym_autor Uz len to,ze pozera farmu je u mna stopka. Normalny clovek to nepozera a tak aj vyzeraju jeho reakcie,nakadene ma v hlave.

autor
8. nov 2025
@marca12

@anonym_autor Uz len to,ze pozera farmu je u mna stopka. Normalny clovek to nepozera a tak aj vyzeraju jeho reakcie,nakadene ma v hlave.

@marca12 ja pozeram Farmu.

slovakboy
8. nov 2025

@anonym_autor je to varovný prst ale nie je to ešte dôvod na rozchod. Sleduj ďalej ako je ochotný ťa počúvať. Ak nie, tak sa ho spýtaj: “ prečo mám pocit, že ja ťa počúvam kedykoľvek a ty mňa nie?”

slovakboy
8. nov 2025
@anonym_autor

@marca12 ja pozeram Farmu.

@anonym_autor Farma je debilina ale kto chce nech si ju pozerá. Vždy je to lepšie ako brífingy.