icon

Rezignácia na vzťahy so slobodnými mamičkami

Včera o 09:54

Tieto mesiace som hladal. hladal no a hlavne sviatky mi ukazali viac ako dost. Hladal som vztah, partnerku, lasku tu pravu... Nasiel som viacero adeptiek, lepsich ci horsich a daval som najma sancu vztahom s rozvedenymi, alebo slobodnymi mamickami, ale koncim... Vzdavam to... Rezignoval som.. Nemali cas venovat sa vztahu a jeho rozvijaniu a to ani po prvych stretkach ci spolocnych prenocovaniach, stretka neustale presuvali ,alebo davali na termin, ktory mi nesedel dlzkov, programom, alebo datumom. Neustale sa vyhovarali, ze sa im neda koli dietatu, ze mozu byt iba par hodin, ze este potrebujú doupratovat, pritom ked ste u nich boli, tam mali vzdy bordel ako v tanku. Nemali cas pocas "priprav na sviatky", a to aj tri tyzdne pred vianocami... Nemaju cas, alebo iba velmi malo "na rychlovku" aj po vianociach a viac nic. A ked zasa pocujete "neda sa", lebo dieta ide opat do skoly, tak sto certov vojde do vas... Nema to jednoducho zmysel. Vraciam sa spat k sposobu zivota, ktory som viedol doteraz. Moja vydata znamost s dospelymi detmi a manzelom, ktory o mne tri roky ani netusil, je zrejme lepsia varianta nez slobodna mamicka.. Takto to ma naozaj fungovat? Takto pristupujete k hladaniu noveho vztahu, niekoho, kto vam a vasim detom moze dat domov a buducnost?

autor
Včera o 11:35
@tinka3435

Ty si myslíš že normálna matka sa vykasle na dieťa len aby bola stebou ????to nieje potom matka.Hladaj si slobodne poprípade ostan pri tej vydatej a buď aj tak na 25 mieste u tej ženy .Krása toto

@tinka3435 vies ake je to vzacne ked vecer si napiseme "zajtra poobede tam a tam" a ona tam aj skutocne bude? . nejde o miesto na ktorom sa clovek nachadza, ale o to ako sa k tomu pristupuje.

anonym_d96092
Včera o 11:36

@anonym_autor preboha veď si hľadaj slobodnú bezdetnu a budujte si vzťah . Nechápem načo hľadáš slobodné mamičky.

autor
Včera o 11:37
@anonym_565a59

@anonym_autor Už len na teba čakajú, aby sim a ich deťom ponúkol zázemie 😂 Ani keby si bol ty tebe podobný jediný muž široko - ďaleko, tak ani len nezakopnem. Asi si si nevšimol, že množstvo matiek s deťmi má poriešené bývanie, majú prácu so slušným platom, úspory, v pohode žijú. Nepotrebujú takéhoto samaritána. Takže hľadaj ďalej, veľa šťastia 😂

@anonym_565a59 myslim ze pozeras vela serialov a netusis aka je realita.

anonym_565a59
Včera o 11:39
@anonym_autor

@anonym_565a59 myslim ze pozeras vela serialov a netusis aka je realita.

@anonym_autor Mimo si ty. Ozaj nikto nečaká na niečo také, ako ponúkaš.

marca12
Včera o 11:42

@anonym_autor Cize v preklade,ked ty chces zasunut,musi ihned utekat za tebou? Takto vztahy nefunguju. Nemas 15 rokov a casu na rozdavanie. Dospela zena so zabehnutym zivotom ma aj svoje povinnosti,nema tolko casu ako 20tky. Ty nemas svoj zivot,konicky,kamaratov,rodinu,s ktorymi stravis cas? Nevies si inak vyplnit cas,len cakat na zenu,kedy bude mat na teba cas? Ani sa tym zenam necudujem,ze im bolo prednejsie vsetko ine ako ty,ak si taky ako si sa tu odprezentoval. Ved ty hladas zenu len na sex.

autor
Včera o 11:45
@marca12

@anonym_autor Cize v preklade,ked ty chces zasunut,musi ihned utekat za tebou? Takto vztahy nefunguju. Nemas 15 rokov a casu na rozdavanie. Dospela zena so zabehnutym zivotom ma aj svoje povinnosti,nema tolko casu ako 20tky. Ty nemas svoj zivot,konicky,kamaratov,rodinu,s ktorymi stravis cas? Nevies si inak vyplnit cas,len cakat na zenu,kedy bude mat na teba cas? Ani sa tym zenam necudujem,ze im bolo prednejsie vsetko ine ako ty,ak si taky ako si sa tu odprezentoval. Ved ty hladas zenu len na sex.

@marca12 kolko minut trva upriect 4 plechy medovnikov?

tinka3435
Včera o 11:47
@anonym_autor

@tinka3435 vies ake je to vzacne ked vecer si napiseme "zajtra poobede tam a tam" a ona tam aj skutocne bude? . nejde o miesto na ktorom sa clovek nachadza, ale o to ako sa k tomu pristupuje.

Keď chceš slobodnú matku tak stým musíš rátať že nebude mať na teba čas stále a že sa môže vyskytnúť niečo kvôli čomu tie plány zmení.Ja mám dve malé deti a mám aj partnera a viem aké to je že si nemôžem naplánovať niečo ani len o pár hodín nieto ešte na iný deň lebo sa stane situácia veľakrát kedy tie plány musím zmeniť kvôli deťom .Hlavne malým deťom nevysvetlis že no ale ja som mala niečo naplánované

autor
Včera o 11:48
@tinka3435

Keď chceš slobodnú matku tak stým musíš rátať že nebude mať na teba čas stále a že sa môže vyskytnúť niečo kvôli čomu tie plány zmení.Ja mám dve malé deti a mám aj partnera a viem aké to je že si nemôžem naplánovať niečo ani len o pár hodín nieto ešte na iný deň lebo sa stane situácia veľakrát kedy tie plány musím zmeniť kvôli deťom .Hlavne malým deťom nevysvetlis že no ale ja som mala niečo naplánované

@tinka3435 kolko trva futbal dorastencov ked syn cely cas je na striedacke?

tinka3435
Včera o 11:49
@anonym_autor

@tinka3435 kolko trva futbal dorastencov ked syn cely cas je na striedacke?

Netuším,až také veľké deti nemám 😄

anonym_565a59
Včera o 11:50
@anonym_autor

@anonym_autor 4 plechy medovníkov komplet so všetkým - príprava cesta, vykrajovanie, odližiť medovníky, upratanie kuchyne, tak rátaj 1,5 hodiny určite.
Futbal dorastencov tiež počítaj aspoň 2 hodiny. Ale to je čistý čas na futbale, rátaj presun, príprava jedla pre dieťa, príprava vecí.

autor
Včera o 11:50
@tinka3435

Netuším,až také veľké deti nemám 😄

@tinka3435 podla jednej to je celodnova zalezitost.

autor
Včera o 11:51
@anonym_565a59

@anonym_autor 4 plechy medovníkov komplet so všetkým - príprava cesta, vykrajovanie, odližiť medovníky, upratanie kuchyne, tak rátaj 1,5 hodiny určite.
Futbal dorastencov tiež počítaj aspoň 2 hodiny. Ale to je čistý čas na futbale, rátaj presun, príprava jedla pre dieťa, príprava vecí.

@anonym_565a59 a preco dalsej to trvalo 3 tyzdne? a dobehla iba na dve hodiny rychlovky a opat nazad piect?

anonym_565a59
Včera o 11:52
@anonym_autor

@anonym_565a59 a preco dalsej to trvalo 3 tyzdne? a dobehla iba na dve hodiny rychlovky a opat nazad piect?

@anonym_autor Asi si ju tak nezaujal 😂 Slabota, nemožný zúfalec, radšej bude doma piecť. A okrem pečenia je doma vždy čo robiť.

maryetta
Včera o 11:53

Tak tak. Niekedy si treba uvedomit preco si vlastne sam 😉

autor
Včera o 11:53
@anonym_565a59

@anonym_autor Asi si ju tak nezaujal 😂 Slabota, nemožný zúfalec, radšej bude doma piecť. A okrem pečenia je doma vždy čo robiť.

@anonym_565a59 popravde v jej pripade ak by mi toto povedala by ma aj tesilo.

tinka3435
Včera o 11:54
@anonym_autor

@tinka3435 podla jednej to je celodnova zalezitost.

Zisti si to radšej inde lebo akože sedí podľa Niekoho CELÝ DEŇ NA LAVIČKE?

anonym_565a59
Včera o 11:55
@anonym_autor

@anonym_565a59 popravde v jej pripade ak by mi toto povedala by ma aj tesilo.

@anonym_autor Myslím si, že väčšina je rada, že ich nebudeš otravovať. Možno nejaké zúfalky sa potešia, ale fakt že totálne zúfalky.

autor
Včera o 11:56
@anonym_565a59

@anonym_autor Myslím si, že väčšina je rada, že ich nebudeš otravovať. Možno nejaké zúfalky sa potešia, ale fakt že totálne zúfalky.

@tinka3435 ak mas ist na zapas ktory je od 8 00 do 10 00 , a na to
@anonym_565a59 zapase byt ani nemusis , tak mas cely den zaplneny?

mandzula
Včera o 11:57

Pochop, ze zena bude radsej piect cely den medovniky a sediet so synom na zapase, akoby mala stracat cas s clovekom, ktory rozmysla ako ty.

autor
Včera o 11:58
@mandzula

Pochop, ze zena bude radsej piect cely den medovniky a sediet so synom na zapase, akoby mala stracat cas s clovekom, ktory rozmysla ako ty.

@mandzula to je asi spravne vysvetlenie.

anonym_dbf34f
Včera o 11:58

Skôr si myslím, že nemajú o teba záujem

anonym_565a59
Včera o 11:59
@anonym_autor

@tinka3435 ak mas ist na zapas ktory je od 8 00 do 10 00 , a na to
@anonym_565a59 zapase byt ani nemusis , tak mas cely den zaplneny?

@anonym_autor Áno, dala ti jasne najavo, že radšej deň strávi s dieťaťom než s tebou. Takže nie ty im už nedávaš sancu, ony teba hneď odpísali. Keď by chceli, čas si nájdu, dali ti najavo - daj pokoj, nemám záujem a dúfali, že pochopíš.

maranta_leuconeura
Včera o 12:02
@anonym_autor

@anonym_autor mne uz mesiac, kedze zatial som nenapiekla ani jeden, ale chystam sa, no vzdy mi do toho nieco pride a to som bezdetna 😉

Ako naozaj, ak nedokazes akceptovat zenu so zavazkami, naco take vyhladavas? Mam kamosky, su slobodne v 30 aj skoro 40. Ale o teba by nestali.

autor
Včera o 12:05
@maranta_leuconeura

@anonym_autor mne uz mesiac, kedze zatial som nenapiekla ani jeden, ale chystam sa, no vzdy mi do toho nieco pride a to som bezdetna 😉

Ako naozaj, ak nedokazes akceptovat zenu so zavazkami, naco take vyhladavas? Mam kamosky, su slobodne v 30 aj skoro 40. Ale o teba by nestali.

@maranta_leuconeura uf.. to som rad 🙂 kto by sa tam terigal cez pol krajiny 🙂

autor
Včera o 12:07
@maranta_leuconeura

@maranta_leuconeura inak ma napadlo preco 30 a 40 rocne bezdetne nik asi nechce?

anonym_565a59
Včera o 12:09
@anonym_autor

@maranta_leuconeura inak ma napadlo preco 30 a 40 rocne bezdetne nik asi nechce?

@anonym_autor A teba prečo žiadna nechce? Ony majú vysoké nároky, neberú zúfalcov. Ty by si chcel hocičo, no žiadna nereagovala súhlasne.

autor
Včera o 12:10
@anonym_565a59

@anonym_autor A teba prečo žiadna nechce? Ony majú vysoké nároky, neberú zúfalcov. Ty by si chcel hocičo, no žiadna nereagovala súhlasne.

@anonym_565a59 vysoke naroky? preto ich nik nechce? to ma logiku.

mandzula
Včera o 12:13
@anonym_autor

@anonym_autor Ak ich aj nik nechce, je to pre teba dost zle znamenie, nemyslis?

anonym_565a59
Včera o 12:13
@anonym_autor

@anonym_autor Stretávajú takých ako ty 🤷

viestta
Včera o 12:19
@anonym_autor

@majlo1234 moment, spravne to chapem? zena v 40 - tke s detmi , s tym ze nema na nic cas, zrejme ani peniaze, otec deti si radsej vybral inu cestu ako byt s tebou, a ty si taka ochotna dat sancu nejakeu chlapovi? To je velmi srdecne a laskave od teba.

@anonym_autor uvedom si, ze pre zenu s detmi budu vzdy deti na prvom mieste. K detom patria aj skola a kruzky, aj oprat, nakupit, navarit, upratat. Aj venovat sa im cez volne chvile. Ak chces byt prvorady ty a budes pozadovat aby sa tebe prisposobovala, tak narazis u kazdej. Asi ti ostane len ta vydata, ktorej muz postrazi deti za ten cas co ty ju obsivas.