Rezignácia na vzťahy so slobodnými mamičkami
Tieto mesiace som hladal. hladal no a hlavne sviatky mi ukazali viac ako dost. Hladal som vztah, partnerku, lasku tu pravu... Nasiel som viacero adeptiek, lepsich ci horsich a daval som najma sancu vztahom s rozvedenymi, alebo slobodnymi mamickami, ale koncim... Vzdavam to... Rezignoval som.. Nemali cas venovat sa vztahu a jeho rozvijaniu a to ani po prvych stretkach ci spolocnych prenocovaniach, stretka neustale presuvali ,alebo davali na termin, ktory mi nesedel dlzkov, programom, alebo datumom. Neustale sa vyhovarali, ze sa im neda koli dietatu, ze mozu byt iba par hodin, ze este potrebujú doupratovat, pritom ked ste u nich boli, tam mali vzdy bordel ako v tanku. Nemali cas pocas "priprav na sviatky", a to aj tri tyzdne pred vianocami... Nemaju cas, alebo iba velmi malo "na rychlovku" aj po vianociach a viac nic. A ked zasa pocujete "neda sa", lebo dieta ide opat do skoly, tak sto certov vojde do vas... Nema to jednoducho zmysel. Vraciam sa spat k sposobu zivota, ktory som viedol doteraz. Moja vydata znamost s dospelymi detmi a manzelom, ktory o mne tri roky ani netusil, je zrejme lepsia varianta nez slobodna mamicka.. Takto to ma naozaj fungovat? Takto pristupujete k hladaniu noveho vztahu, niekoho, kto vam a vasim detom moze dat domov a buducnost?
@arek00 vdaka bracho. A ked dcery dospeju daj im v mobile zablkovat stranku modry konik.
@anonym_autor nie je to tu zle, mam to tu rad, zmenil som nazor na zeny odkedy to tu citam a to myslim vazne. Treba si dat len pozor, aby chlap pisal adekvatne zenskemu vnimaniu a pokojne. Je tu vela normalnych ludi, co pochopia aj poradia k veci. Ale aj vela ludi sa tu snazi moderovat debatu smerom akym chcu oni...tak aby ta vykreslili v zlom svetle ich nemiestnymi otazkami. Niekedy je lepšie nereagovat na provokaciu. Inac su tu aj super zeny, co sa vzdy vyjadria vemmi dobre.
@arek00 Dobrý pokus 😂 Čerstvá registrácia. Prišiel si podporiť samého seba zo svojho nicku a odpivedáš si anonymne. 😂😂😂
@anonym_565a59 nie, ja som tu bol už 3 roky a moj nick bol telefon00 dost zien ma tu pozna. Zasadne neprispievam anonimne... par dni dozadu som si spravil novy nick podobny mojmu menu Marek. Takze ak este nieco...rad uvediem veci na pravu mieru 🫶
@anonym_565a59 nie, ja som tu bol už 3 roky a moj nick bol telefon00 dost zien ma tu pozna. Zasadne neprispievam anonimne... par dni dozadu som si spravil novy nick podobny mojmu menu Marek. Takze ak este nieco...rad uvediem veci na pravu mieru 🫶
@arek00 Samozrejme 😂😂😂. A teraz tú o troch prasiatkach 😂
@anonym_autor kamarat dosť sa tu zeny snazia zmenit orientovanie temy od povodneho prispevku. Ja ta ako chlap chapem. Tiez to mam rovnako, že zeny, na ktore som tiez natrafil su podobne...su slobodne, rozvedene aj s detmi a nemaju cas na nic, resp toho casu maju velmi malo, ktory nam venuju a to pisem ako otec dvoch dcer, mam striedavku, vsetko upratane, navarene, fitko stiham a este k tomu viem vela casu dat partnerke co ju viem dat na prve miesto v mojom zivote. O moje deti sa viem postatrat sam ale nedavam ich do roviny k novej partnerke.
Vezmime si to reciprocne, ak chlap neda zenu na prve miesto vo svojom zivote... tak zena by takeho chlapa nechcela. Toto je problem dnesnych zien..ale take niesu vsetky...preto ti prajem len trpezlivost a ta prava pride. Drz sa 💪✌️👍
@arek00 " O moje deti sa viem postatrat sam ale nedavam ich do roviny k novej partnerke." Pre kazdeho deti, ktore ma, su na inej urovni dolezitosti ako partner. Aj ten aktualny (ci ziju ci neziju v spolocnej domacnosti), aj ten potencionalny. To mnohi dezdetni akosi nevedia ponat.
Ty mas deti v striedavke, takze polovicu z mesiaca ich nemas pri sebe, si vtedy v konecnom dosledku slobodny chlap bez zavazkov. Lenze ak ma zena deti vo svojej starostlivosti tak je slobodna bez zavazkov tak dva dni kazdy druhy tyzden, ked su deti u otca. A mnohe ani tolko, ked darca spermii o deti vobec nejavi zaujem.
@arek00 " O moje deti sa viem postatrat sam ale nedavam ich do roviny k novej partnerke." Pre kazdeho deti, ktore ma, su na inej urovni dolezitosti ako partner. Aj ten aktualny (ci ziju ci neziju v spolocnej domacnosti), aj ten potencionalny. To mnohi dezdetni akosi nevedia ponat.
Ty mas deti v striedavke, takze polovicu z mesiaca ich nemas pri sebe, si vtedy v konecnom dosledku slobodny chlap bez zavazkov. Lenze ak ma zena deti vo svojej starostlivosti tak je slobodna bez zavazkov tak dva dni kazdy druhy tyzden, ked su deti u otca. A mnohe ani tolko, ked darca spermii o deti vobec nejavi zaujem.
@viestta rozumiem ti, ale takychto moznosti je vela co mozes povedat a ospravedlnovat preco sa neda to a to... ja zase nebudem hovorit o situaciach preco sa to da. Podstata je tá a na tej sa zhodneme na 100% obaja, že doticny este nenasiel vhodnu partnerku pre seba 😎 a musi dalej hlada a skusat.
@viestta rozumiem ti, ale takychto moznosti je vela co mozes povedat a ospravedlnovat preco sa neda to a to... ja zase nebudem hovorit o situaciach preco sa to da. Podstata je tá a na tej sa zhodneme na 100% obaja, že doticny este nenasiel vhodnu partnerku pre seba 😎 a musi dalej hlada a skusat.
@arek00 Vies, ono ine by bolo, keby autor neprisiel rovno s vycitkou voci zenam s detmi, z ktorej vyplyva, ze vobec nechape, co je to mat deti a kolko casu stoja. Nepyta sa, ako na take zeny, len ich zahrna vycitkami, ze si dovolia starat sa o deti a nie o Jeho Velicenstvo. A este si navyse dovolia mat migrenu, cakam, kedy im povycita, ze im je zle pocas kramov.
@arek00 ja dufam, ze sa nenajde ziadna, ktora by si ho sama dobrovolne na krk zavesila. Uz len z toho co pise o zenach vo vseobecnosti, tak mne v hlave svietia nie len kontrolky, ale doslova majaky. A to ho poznam len z toho co napisal...
@tinka3435 ak mas ist na zapas ktory je od 8 00 do 10 00 , a na to
@anonym_565a59 zapase byt ani nemusis , tak mas cely den zaplneny?
@anonym_autor tak ja ti napíšem koľko trvá taký futbal.moj syn futbal hráva,musíme tam byť o 45 minút skôr,potom je zápas aj s polčasom a po zápase sa ešte fotia a musia prezliecť. Reálne to je od cca 7.15 čo sme v aute až po 11.00 kým prídeme domov a keďže je čas obeda tak musím ísť uvariť obed a potom sa s nimi ísť ešte učiť. My máme tieto zápasy cez víkend buď v sobotu alebo v nedeľu a časovo začíname okolo 10.00 a hrávajú sa väčšinou 3 zápasy kratšie takže pre mňa je to rozbitý celý deň lebo ráno uvariť nestihnem a jedine až keď prídeme domov.syn má 8 rokov. Môj priateľ chodieva väčšinou s nami lebo futbal má celkom rád ale sám povedal že zabitý celý deň. Takže naozaj to není len tá 1,5 hodina.my väčšinou chodíme hrávať inde takže sa presúvame autom
@anonym_autor 4 plechy medovníkov komplet so všetkým - príprava cesta, vykrajovanie, odližiť medovníky, upratanie kuchyne, tak rátaj 1,5 hodiny určite.
Futbal dorastencov tiež počítaj aspoň 2 hodiny. Ale to je čistý čas na futbale, rátaj presun, príprava jedla pre dieťa, príprava vecí.
@anonym_autor
@anonym_565a59
chcem vidieť,ako upečieš 4 plechy za 1,5hodiny,ak máš pri tom malé deti
Pečenie má byť relax,zábava,a nie že idem jak motorová myš
@anonym_autor
@anonym_565a59
chcem vidieť,ako upečieš 4 plechy za 1,5hodiny,ak máš pri tom malé deti
Pečenie má byť relax,zábava,a nie že idem jak motorová myš
@anonym_e556f3 Pre mňa to relax a zábava nie je. Idem ako motorová myš 🙂
A ďalšia vec čo si podotkol či tam musí byť s ním kým hra zápas. Áno ja som tam s ním lebo chce aby som sa na neho pozerala,potom sa môže stať úraz takže je dobré keď tam ten rodič je a keď treba ho rovno odvezie na pohotovosť kým to není nič vážne že netreba sanitku a po ďalšie mne sa neoplatí ísť hore dole s autom kým hrajú lebo by som bola doma chvíľu,nič nespravila a hnala sa naspäť. Ja som sama s deťmi,mám priateľa s deťmi a každý si takéto veci rieši s deťmi sám. Ak ja nemám zrovna v ten deň keď ma jeho dcéra vystúpenie nič tak idem sa pozrieť,ak má môj syn zápas a chce sa mu tak ide ak sa mu nechce tak čaká doma a občas aspoň nachysta obed. Už bolo aj tak že ja som išla so synom na zápas skôr,potom prišiel priateľ s mojím druhým synom pozerať a jeho deťom sa nechceli tak sedeli u mňa doma.V prvom rade sú to moje deti a riešim si primárne tie. Nemá s tým problém vôbec.toho spoločného času je pomenej ale snažím sa to nejako rozdeliť.nebyvame spolu.jediny čas kedy sme spolu viac je víkend a ten je 2x do mesiaca takýto.cez týždeň sme spolu malo.u neho robota,u mňa robota,deti,krúžky.ak má čas cez týždeň tak dobehne aspoň na chvíľu ,poprípade na ihrisko kým ma malý tréning si sadneme na kofču aspoň. Občas je to ťažké lebo naše deti majú aj druhých rodičov a zosúladiť to aby sme boli spokojní všetci sa nie vždy dá
@anonym_autor ako rozvedená s 2 detmi by som ťa nechcela aj keby si ho mal po zem. Amen
@anonym_d1f0dd super. posli mi jej vyplneny dotaznik na mail. Dakujem.
@anonym_autor Aky vyplneny dotaznik? NIeco mi uslo?
@anonym_d1f0dd Ty ju musíš hrozne nenávidieť😀
@mandzula Mozno by ho dala do laty. Spadli by mu ruzove okuliare o sebe samom.
@midka jednoducha odpoved, v mojom veku bezdetne niesu, alebo su uz zvyknute na osamelost do takej miery ze nehladaju.
@anonym_autor tak si najdi podstatne mladsiu.
@anonym_autor hovorim o mne v teoretickej rovine-ja v 40tke, ak by som bola rozvedena, som zabezpecena, kedze mam dobru pracu, pravdepodobne aj dobre alimenty by som vysudila, a najlepsie roky som obetovala starostlivosti o mojho exmanzela. Takze ano, v mojej hlave by som si do zivota dalsieho muza vpustila jedine, ak by ozaj stal za to. Ale verim, ze v tvojich vodach asi nie su tak kvalitne zeny. Ale rozhodne ani ty nie si dostatocne lvalitny muz 🙂
@majlo1234 skoda hadzat perly sviniam..
Autor ,neviem odkial mas, ze 30-40 ročné nikto nechce😅
By si bol prekvapený ako su v kurze
@anonym_autor Ty si opäť ten grand, čo nádejným partnerkám z neznámych dôvodov aj požičiaval financie a prekvapilo ťa svojho.casu, že posledná chcela len na ZRPŠ?
Zvláštne, že tentoraz nikto nenapísal "troll"...
Autor ,neviem odkial mas, ze 30-40 ročné nikto nechce😅
By si bol prekvapený ako su v kurze
@anonym_dbf34f hm??
@anonym_autor zrejme použijú radšej tieto výhovorky, lebo im niečo nesedí na tebe. Tebe ďakujeme za oznam a hurá za vydatou 🙂
@anonym_autor ako rozvedená s 2 detmi by som ťa nechcela aj keby si ho mal po zem. Amen
@terezia74 moment. ty si rozvedena s dvoma detmi ktoru nik nechce a potrebovala si toto napisat? vazne? rozumne pises. 🙂
@anonym_autor zrejme použijú radšej tieto výhovorky, lebo im niečo nesedí na tebe. Tebe ďakujeme za oznam a hurá za vydatou 🙂
@monulka205 neuveris ale prave som sa od tadial vratil, a uz tam mi pipal telefon ze mi tu nieco pisete
človek, čo cielene vyhladava vztahy s vydatymi či ženatymi je divny podla mňa a niečo s nim nie je v poriadku
A zabudol si na konci oznamu Spamätajte sa, mamičky! Jeden dilino v Priznaniach každy neuspešny výlet za sexom konči touto vetou, vnucuje druhým svoju pozornosť.. Koho zaujíma, že sa mu nepostavil
@anonym_autor Ja som to myslela vazne, ziadna ironia.
@monulka205 neuveris ale prave som sa od tadial vratil, a uz tam mi pipal telefon ze mi tu nieco pisete
@anonym_autor takze si si ani spokojne neulavil na vydatej, lebo sme ta vyrusovali nasimi spravami... Joj, chudatko nase.
@anonym_autor kamarat dosť sa tu zeny snazia zmenit orientovanie temy od povodneho prispevku. Ja ta ako chlap chapem. Tiez to mam rovnako, že zeny, na ktore som tiez natrafil su podobne...su slobodne, rozvedene aj s detmi a nemaju cas na nic, resp toho casu maju velmi malo, ktory nam venuju a to pisem ako otec dvoch dcer, mam striedavku, vsetko upratane, navarene, fitko stiham a este k tomu viem vela casu dat partnerke co ju viem dat na prve miesto v mojom zivote. O moje deti sa viem postatrat sam ale nedavam ich do roviny k novej partnerke.
Vezmime si to reciprocne, ak chlap neda zenu na prve miesto vo svojom zivote... tak zena by takeho chlapa nechcela. Toto je problem dnesnych zien..ale take niesu vsetky...preto ti prajem len trpezlivost a ta prava pride. Drz sa 💪✌️👍
@arek00 ty si tu nemal inzerat? a už si sa šťastne zadaný z MK? trochu sa podobaš na toho chalana
@anonym_autor takze si si ani spokojne neulavil na vydatej, lebo sme ta vyrusovali nasimi spravami... Joj, chudatko nase.
@viestta idem dat sprchu a potom precitam vsetko. Ale i tak ziadna sa nezamysla nad tym co tam pisem.

@arek00 Dobrý pokus 😂 Čerstvá registrácia. Prišiel si podporiť samého seba zo svojho nicku a odpivedáš si anonymne. 😂😂😂