icon

Riešenie medziľudských vzťahov s vyšším ročníkom na škole

26. mar 2024

ahojte, máme problém.. ja a moja kamarátka na dennej báze rozoberáme jedného chalana ktorého chce. je všade.. dnes si šla kupiť žuvačky do bufetu a bol pred nami v bufete a hneď ako nás periférne videl schmatol nákup a odišiel.. svedčí to o niečom? raz sa jej stalo, že keď sme šli cez chodbu a bol tam on s kamarátom tak povedal že 'ju som myslel' doteraz nevieme či mňa, moju mikinu alebo ju:D navyše máme problém aj s tým, že keď ho vidíme smejeme sa a nevieme to zadržať:D (nie len potmehúcky ale rázne a intenzívne) čo si o tom myslíte alebo čo by ste na jej mieste robili vy?
PS: MK má aj ona a číta ho tak snáď to uvidí.. pozdravujem ťa Valika🤨

doris11
26. mar 2024

Zlate časy pubertiacke 😃

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mabenn
26. mar 2024

pozdravujeme ta Valika

sticker
mabenn
26. mar 2024

teraz k veci: neviem kolko mate rokov, ale taketo zazeranie, usmevy az smiechy, otalanie sa a diskusie o sympatiach su normalne...chlapec si mozno vsimol nejake sympatie k nemu, tiez mozno nema jasno v tom, od ktorej z vas idu...urcite je minimalne poteseny zaujmom, pokial to nahodou neberie tak, ze sa z neho smejete...ked schmatol nakup a odisiel, moze to mat niekolko vyznamov - hanbi sa, nie je si isty ako sa ma spravat, nechce sa s vami stretnut oboma naraz alebo vobec, ...tazko povedat...doslo uz aj k nejakemu rozhovoru s nim alebo len pohlady?

autor
26. mar 2024

@mabenn k rozhovoru nedošlo ale mám s nim spojenú hodinu.. len ja kamoška nie a veľakrát sa stalo, že odišiel z hodiny lebo mu bolo vraj zle pričom tak absolutne nevyzeral alebo registrujem aj tie pohľady ktoré odvráti v momente kedy mu to opätujem.. chce sa cezomňa dostať k nej? ako by som v tomto prípade vedela byť užitočná?

mabenn
26. mar 2024

no...(vyrastala som medzi chalanmi od strednej, tak skusim z mojej skusenosti)...chalani vacsinou nemaju v tomto take zlozite myslenie ako baby, ze ako sa dostat k niekomu cez niekoho...dve ste na neho vela :D normalne je to tak, ze chalan, ak ma zaujem, tak sa skusa k babe nejak dostat, samozrejme v tom pripade, ze uz "na to ma"...akoze sebavedomie...neviem, aka je povaha, ale ak je to tichy introvertnejsi chalan, tak ho prejav pozornosti moze stresovat...

autor
26. mar 2024

@mabenn on je všetko len nie introvert:D takže neviem, možno sme mu len na smiech rovnako tak ako je na smiech on nám s tým že mojej kamke sa naozaj páči:D ego mu nechýba takže čo by v tom vedelo byť fakt netuším

mabenn
26. mar 2024

pokial nie je introvert, tak jeho reakcie su skor take, ze nechape o co vam dvom ide :D kedze sa vlastne stretava len s tebou...pozri sa na to z jeho pohladu, mozno to aj vtedy hovoril kamosovi, ze "tie dve ked ma vidia, sa rehocu a neviem preco..."(akurat ste sli okolo)...ci ma voci niektorej z vas sympatie, by sa dalo usudit jedine z toho, ci vyhladava aspon vizualny kontakt

autor
26. mar 2024

@mabenn dali ste tomu zbrusu nový pohľad na vec😂

domkakvet
26. mar 2024

Tiez pozdravujem Valiku a myslim si, ze dve ste na neho vela.

mabenn
26. mar 2024

pri tolkych chlapoch v zivote som sa naucila rozmyslat ako chlap, resp do neho vcitit

sticker
mabenn
26. mar 2024

ono, dalo by sa zariskovat, ked si chcete byt iste, ako to je z jeho strany...proste ho oslovit pod nejakou zamienkou a uvidiet ako reaguje...ale odporucam po jednej, nie naraz, toto chlapi nedavaju

sticker
mabenn
26. mar 2024

a este si to otoc a predstav si, ze na teba vyjdu dvaja chlapi..tiez by si nevedela, ktora bije...

autor
26. mar 2024

@mabenn stále sme spolu takže ťažko povedať no na tie dve hodiny som s ním sama

mabenn
26. mar 2024

neviem, ci ste videli baby, film twilight, ale tam presne bola taka scena v 1tke, ze on ked bellu uvidel 1krat, mu prislo zle a utekal z triedy hned ako sa dalo...takze bud je upir, alebo ma nejaky iny problem (robim si srandu)...

sticker
mabenn
26. mar 2024

este baby, taky postreh a moj pripad zo strednej: pozerali sme na seba dievcata, chlapci, malokedy realne nejaky par vznikol..je to sposobene tym, ze chalani este nebyvaju tak emocne zreli a riesia ako to bude vyzerat a kto to ako bude brat...kamoska si nasla frajera mimo skoly, starsieho, ja som sa nechala zbalit vojakom (18r), co akurat sluzil u nas v meste, chodili sme za ruku, davali sme si pusu, chodili sme na rande...krasny normalny vztah..az kym neodisiel domov

sticker
sandra49
26. mar 2024

A sociálne siete? Ste "priatelia"? Kedysi keď som bola mladučká tak už bol fb a teda veľa krát keď to nešlo osobne išlo to tadiaľ 🤣

karolinakr
26. mar 2024

asi je nahnevaný, že sa z neho smejete, pri tom mu nedošlo, že z lásky..berie to ako vysmech..tak nech ona naňho žmurkne a uvidi vysledok..ked aj tak ujde, zrejme nema zaujem
mne sa na strednej pačil jeden chalan, a vždy nasraty odišiel, ked ma videl, pritom sme sa ani nerozpravali, ani nemal odkial vedieť, že sa mi lubi, len vždy som videla jeho oduty xicht a chrbat a veĺmi rada by som bola, keby mi vysvetlil, čo to malo znamenať..ale nikdy som sa to nedozvedela

mimikarol
27. mar 2024

Akože neverím že by mu došlo že keď sa rehocete keď ho vidíte tak sa vám páči. Skôr si bude o vás myslieť že sa smejete z neho. A už si to pravdepodobne všimol, usudzujem z jeho reakcie. A to že sa chce cez teba dostat k nej....no to je úplne scifi

iwesska
27. mar 2024

Podla mna mu len leziete na nervy😂

dadka1997
27. mar 2024

Tiez rada spominam na stare pubertiacke časy 😉😉😉😃

marseillefan
27. mar 2024

❤❤❤😇😅😅🙊
(pokus o komunikáciu s Valikou a jej kamoškou v reči ich kmeňa)

autor
27. mar 2024
autor
9. máj 2024

UPDATE: od vtedy sa stalo pomerne viac veci ako kedykolvek predtym.. kamaratka ktorej sa paci bola s nim na vylete vo videni.. nie s nim ale zo skoly.. so spoluziakom sa na nu divali a usmievali sa nasledne sla cez dvere pred nim a v tom niekto povedal ze 'co si sa tak kukol' no.. na spolocnej fotke sa vopchal pred nu a ked sla do autobusu tak jej so spoluziakmi tlieskal.. plot twist nastal ked som ho pri vode JA uvidela s inym dievcatom.. raz. vcera druhykrat.. ked som tam sla s priatelom tak sa na mna pozrel a zvlastne zatvaril a zmeravel.. sli sme na kopec celkom daleko od nich a do dvoch minut sa blizili k nam a sli niekam inam a nepochopila som to lebo mohli ist inym smerom.. smerom ktorym tam prisli..