icon

Riešenie medziľudských vzťahov s vyšším ročníkom na škole

26. mar 2024

ahojte, máme problém.. ja a moja kamarátka na dennej báze rozoberáme jedného chalana ktorého chce. je všade.. dnes si šla kupiť žuvačky do bufetu a bol pred nami v bufete a hneď ako nás periférne videl schmatol nákup a odišiel.. svedčí to o niečom? raz sa jej stalo, že keď sme šli cez chodbu a bol tam on s kamarátom tak povedal že 'ju som myslel' doteraz nevieme či mňa, moju mikinu alebo ju:D navyše máme problém aj s tým, že keď ho vidíme smejeme sa a nevieme to zadržať:D (nie len potmehúcky ale rázne a intenzívne) čo si o tom myslíte alebo čo by ste na jej mieste robili vy?
PS: MK má aj ona a číta ho tak snáď to uvidí.. pozdravujem ťa Valika🤨

doris11
•
26. mar 2024

Zlate časy pubertiacke 😃

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
mabenn
•
26. mar 2024

pozdravujeme ta Valika

sticker
mabenn
•
26. mar 2024

teraz k veci: neviem kolko mate rokov, ale taketo zazeranie, usmevy az smiechy, otalanie sa a diskusie o sympatiach su normalne...chlapec si mozno vsimol nejake sympatie k nemu, tiez mozno nema jasno v tom, od ktorej z vas idu...urcite je minimalne poteseny zaujmom, pokial to nahodou neberie tak, ze sa z neho smejete...ked schmatol nakup a odisiel, moze to mat niekolko vyznamov - hanbi sa, nie je si isty ako sa ma spravat, nechce sa s vami stretnut oboma naraz alebo vobec, ...tazko povedat...doslo uz aj k nejakemu rozhovoru s nim alebo len pohlady?

autor
•
26. mar 2024

@mabenn k rozhovoru nedošlo ale mám s nim spojenú hodinu.. len ja kamoška nie a veľakrát sa stalo, že odišiel z hodiny lebo mu bolo vraj zle pričom tak absolutne nevyzeral alebo registrujem aj tie pohľady ktoré odvráti v momente kedy mu to opätujem.. chce sa cezomňa dostať k nej? ako by som v tomto prípade vedela byť užitočná?

mabenn
•
26. mar 2024

no...(vyrastala som medzi chalanmi od strednej, tak skusim z mojej skusenosti)...chalani vacsinou nemaju v tomto take zlozite myslenie ako baby, ze ako sa dostat k niekomu cez niekoho...dve ste na neho vela :D normalne je to tak, ze chalan, ak ma zaujem, tak sa skusa k babe nejak dostat, samozrejme v tom pripade, ze uz "na to ma"...akoze sebavedomie...neviem, aka je povaha, ale ak je to tichy introvertnejsi chalan, tak ho prejav pozornosti moze stresovat...

autor
•
26. mar 2024

@mabenn on je všetko len nie introvert:D takže neviem, možno sme mu len na smiech rovnako tak ako je na smiech on nám s tým že mojej kamke sa naozaj páči:D ego mu nechýba takže čo by v tom vedelo byť fakt netuším

mabenn
•
26. mar 2024

pokial nie je introvert, tak jeho reakcie su skor take, ze nechape o co vam dvom ide :D kedze sa vlastne stretava len s tebou...pozri sa na to z jeho pohladu, mozno to aj vtedy hovoril kamosovi, ze "tie dve ked ma vidia, sa rehocu a neviem preco..."(akurat ste sli okolo)...ci ma voci niektorej z vas sympatie, by sa dalo usudit jedine z toho, ci vyhladava aspon vizualny kontakt

autor
•
26. mar 2024

@mabenn dali ste tomu zbrusu nový pohľad na vec😂

domkakvet
•
26. mar 2024

Tiez pozdravujem Valiku a myslim si, ze dve ste na neho vela.

mabenn
•
26. mar 2024

pri tolkych chlapoch v zivote som sa naucila rozmyslat ako chlap, resp do neho vcitit

sticker
mabenn
•
26. mar 2024

ono, dalo by sa zariskovat, ked si chcete byt iste, ako to je z jeho strany...proste ho oslovit pod nejakou zamienkou a uvidiet ako reaguje...ale odporucam po jednej, nie naraz, toto chlapi nedavaju

sticker
mabenn
•
26. mar 2024

a este si to otoc a predstav si, ze na teba vyjdu dvaja chlapi..tiez by si nevedela, ktora bije...

autor
•
26. mar 2024

@mabenn stále sme spolu takže ťažko povedať no na tie dve hodiny som s ním sama

mabenn
•
26. mar 2024

neviem, ci ste videli baby, film twilight, ale tam presne bola taka scena v 1tke, ze on ked bellu uvidel 1krat, mu prislo zle a utekal z triedy hned ako sa dalo...takze bud je upir, alebo ma nejaky iny problem (robim si srandu)...

sticker
mabenn
•
26. mar 2024

este baby, taky postreh a moj pripad zo strednej: pozerali sme na seba dievcata, chlapci, malokedy realne nejaky par vznikol..je to sposobene tym, ze chalani este nebyvaju tak emocne zreli a riesia ako to bude vyzerat a kto to ako bude brat...kamoska si nasla frajera mimo skoly, starsieho, ja som sa nechala zbalit vojakom (18r), co akurat sluzil u nas v meste, chodili sme za ruku, davali sme si pusu, chodili sme na rande...krasny normalny vztah..az kym neodisiel domov

sticker
sandra49
•
26. mar 2024

A sociálne siete? Ste "priatelia"? Kedysi keď som bola mladučká tak už bol fb a teda veľa krát keď to nešlo osobne išlo to tadiaľ 🤣

karolinakr
•
26. mar 2024

asi je nahnevaný, že sa z neho smejete, pri tom mu nedošlo, že z lásky..berie to ako vysmech..tak nech ona naňho žmurkne a uvidi vysledok..ked aj tak ujde, zrejme nema zaujem
mne sa na strednej pačil jeden chalan, a vždy nasraty odišiel, ked ma videl, pritom sme sa ani nerozpravali, ani nemal odkial vedieť, že sa mi lubi, len vždy som videla jeho oduty xicht a chrbat a veĺmi rada by som bola, keby mi vysvetlil, čo to malo znamenať..ale nikdy som sa to nedozvedela

mimikarol
•
27. mar 2024

Akože neverím že by mu došlo že keď sa rehocete keď ho vidíte tak sa vám páči. Skôr si bude o vás myslieť že sa smejete z neho. A už si to pravdepodobne všimol, usudzujem z jeho reakcie. A to že sa chce cez teba dostat k nej....no to je úplne scifi

iwesska
•
27. mar 2024

Podla mna mu len leziete na nervy😂

dadka1997
•
27. mar 2024

Tiez rada spominam na stare pubertiacke časy 😉😉😉😃

marseillefan
•
27. mar 2024

❤❤❤😇😅😅🙊
(pokus o komunikáciu s Valikou a jej kamoškou v reči ich kmeňa)

autor
•
27. mar 2024
autor
•
9. máj 2024

UPDATE: od vtedy sa stalo pomerne viac veci ako kedykolvek predtym.. kamaratka ktorej sa paci bola s nim na vylete vo videni.. nie s nim ale zo skoly.. so spoluziakom sa na nu divali a usmievali sa nasledne sla cez dvere pred nim a v tom niekto povedal ze 'co si sa tak kukol' no.. na spolocnej fotke sa vopchal pred nu a ked sla do autobusu tak jej so spoluziakmi tlieskal.. plot twist nastal ked som ho pri vode JA uvidela s inym dievcatom.. raz. vcera druhykrat.. ked som tam sla s priatelom tak sa na mna pozrel a zvlastne zatvaril a zmeravel.. sli sme na kopec celkom daleko od nich a do dvoch minut sa blizili k nam a sli niekam inam a nepochopila som to lebo mohli ist inym smerom.. smerom ktorym tam prisli..