Riešenie problémov s otravnou bývalou priateľkou
Neustále môjho priateľa otravuje jeho bývalá. Hľadá si zámienky, aby s ním mohla písať. Už su rok od seba a stále na neho nevie zabudnúť a posunúť sa ďalej. Chcela som ju pochopiť, možno je to aj tým, že ako sa rozišli môj išiel zo vzťahu do vzťahu so mnou. Nenavidela ma už počas nášho kamarátstva. Stále ma obviňovala a hovoril mi to aj on, že ona si myslí, že naše kamarátstvo a ja stojím v ceste ich vzťahu, preto sa to neposuva. Ale čo ona na tom nevie pochopiť, že som ja pre neho bola lepšia? Mame pekný vzťah, semtam nejaká výmena názoru, mame voľnejší vzťah, neobmedzuje sa ako jeho ona obmedzovala. Lenže som sa dozvedela, že v slabých chvíľach písal jej môj partner, čo mi neprišlo moc v pohode. Potreboval si z nej uťahovať. To sme si vydiskutovali, ale ona aj tak vypisuje, aj keď on nereaguje, všade ju má zablokovanú. Mám jej napísať, nech nám dá už konečne pokoj?
Ved toto tu už bolo pár mesiacov dozadu 🤦♀️
zradil ju priatel a zradila ju aj "kamaratka" tak hld to nevie hodit za hlavu ... keby si bola tak skvela kamoska-nepreberies jej priatela ale nechs jeho aby sa s nou rozisiel ako normalny chlap ... kazdopadne snad sa ti stane daco podobne a potom ju hadam aj pochopis ;) ak nie tak si to nevsimaj - ved sama pises ze on nereaguje... ci mas strach,ze sa k sebe vratia
Ze ma este vobec zaujem pisat chlapovi, ktory ju opustil kvoli "kamaratke". Kazdopadne toto je medzi nou a nim, ty jej nemas co pisat, ty sa asi len obavas, ze sa k nej vrati, kedze si zistila, ze jej vypisoval ;) a preto sa chces angazovat.
Ze “potreboval si z nej utahovat” 😂😂 to si dost naivna ked mu toto veris 😁
Co si si zasluzila,to mas. Rozbila si vztah,ukradla inej priatela a teraz dostavas len to,co si zasluzis. A este sa cudujes? Pochutnaj si na vlastnej medicine
@feuille takýchto prípadov je predsa určite viac, nemusí to písať ta istá osoba
@marca12 keď s niekým chodíš, tak ešte nie si jeho manželka, ani ste si neprisahali vernosť do smrti a stále máš možnosť nájsť si vhodnejšieho partnera, ak ti tvoj v niečom nevyhovuje. podľa mňa normálna vec, že človek ide tam, kde pociťuje väčšiu lásku, väčšiu súznenosť, ak nie je v manželstve. či len preto, že s niekým aktuálne chodíš, aj keď zistíš, že ti nevyhovuje, musíš s ním ostať na veky vekov? chodenie je práve na to, aby človek zistil, či sa k tomu druhému hodí. zistil, že nie, išiel ďalej.
Takže ty jsi kamarádka a byla jsi příčinou rozchodu. Taky jsi mu nejspíš vypisovala a ona vyšilovala a teď je to naopak. Nikdy není dobré když se ti někdo motá do vztahu a dělá vrbu a utěšuje. Pak to dopadne jako u vás. Jemu dělá dobře, že se o něj přetahujídvě ženské. Bacha na to až si najde nějakou kamarátku abys nedopadla jako ta ex.
@zmrzlinka8 tak vidis momentalne suzni s byvalou,tak co riesis?
Ak mi niekto nevyhovuje,rozidemnsa. A nebudem si vypisovat s niekym,kamaratit sa a idem zo vztahu do vztahu. Kludne si nadalej obhajuj montovanie sa v cudzom vztahu. Oen da potom necuduj,ked sa tebe niekto montuje vo vztahu.
K a r m a
@marca12 veď sa s bývalou rozišiel. ja by som na mieste bývalej bola rada, že odišiel, lebo by to znamenalo, že nie je pre mňa ten pravý.
No, takže ex mala pravdu-nikdy si nebola len "kamrátka". Veľmi zrelý muž, ktorý klame priateľku o kamarátstve s Tebou. Teraz jej vypisuje, aby si z nej uťahoval. Proste zrelý chlap ako oči. A čo poriešiš, keď jej napíšeš?Nič. On o tom rozhoduje. A keď mu nebude vypisovať táto, tak nejaká iná kamarátka urobíš čo? Vybrala si si za mňa totálne nezrelý kus. Ale to raz pochopíš. Keď príde "iná" kamarátka.
Si len prestupka, opustil jednu, opustí aj teba. Ste spolu len rok - nič vážne to nie je, prebrala si ho inej, tak neviem, čo sa sťažuješ. Je slobodný, bez záväzkov, môže byť v kontakte s kým chce, teba do toho nič.
V slabých chvíľach jej tvoj partner písal? Tak za mňa by toto bol signál že zrejme ani on to v sebe nemá upratané lebo človek ak sa s niekým rozíde a myslí to vážne necíti potrebu v slabých chvíľach tomu druhému vypisovať. Pochopila by som to jedine keby ste boli všetci traja v tinedzerskom veku.
Ktovie čo by tá bývalá na teba povedala.
“Mám jej napísať, nech nám dá už konečne pokoj?”
A co jej chces napisat?
Ze ako si sa vtedy ty jej montovala do vztahu “iba ako kamaratka”, tak teraz ta ide pre zmenu rozhodit, ze sa ti montuje do vztahu ona?
Chces jej to snad zakazat? Vytiahnes aj daky paragraf?
Alebo ju poprosit, ze uz to nedavas, tak ci by nebola tak dobra a neprestala?
Alebo, ze si vyhrala debila, co si “utahuje” z byvalej (tomu ani sama neveris, ale chces. Aby ta to nebolelo) a zdoraznit jej, ze ma pochopit, ze pre takeho debila si ty lepsia volba?
Ci mas iny lepsi vlastny napad, ako sa strapnit?
Myslim, že už si sem písala a budem sa opakovať… o to viac, ak to riešiš stále… obe máte na lepšieho chlapa ako tohto, ktorý si vždy potrebuje držať nejakú v zálohe… najskôr teba, keď bol s ňou, teraz ju, keď je s tebou… keby nechcel byť s ňou v kontakte, nebol by s ňou v kontakte, nech by mu písala čokoľvek…on zjavne chcel, teraz už ju blokol, neodpisuje, čo viac chceš… jej nemôžeš nič rozkazovať, otoč si to a povedz si čo by si robila, keby ti ona počas ich vzťahu napísala, nech mu dáš pokoj… pomohlo by to? Nemyslím si…
Ako mu môže písať, keď ju má všade bloknutu?! Asi to všade nebude a tvoj priateľ má v tom tiež prsty..
Tak mňa zaujalo hlavne to, že jej vypisoval aby si z nej uťahoval🙈 buď ti nepovedal pravdu, kôli čomu jej skutočne písal, alebo ti povedal pravdu a v tom prípade je veľmi primitívny...tak si vyber
@casavina môže mu písať z iných profilov a z iných čísel
partnera si uprac, nie ju
Co ty jej chces pisat? Sz taky pekny vztaj nemate ked jej mal potrebu posat tiez
Najprv si uprac pred svojimi dverami !!
@zmrzlinka8 veď zablokujem, urobím si iný profil, vymením číslo, riešení je veľa, len to by musel chcieť aj on...tu mi bije do očí že on nechce...
všetci traja ste vadní
Máš čo si si zaslúžila .Raz urobí tebe to, čo urobil bývalej.Preto ho kontroluješ a riešiš veci ktoré si ma riešiť on sám .Len jemu to vyhovuje , preto nerieši.

Prečo jej chceš písať ty? Trochu trápne
Nech jej napíše priateľ a zablokuje ju.