Riešiť vzťah alebo ho ukončiť?
Prisiel za mnou z Česka. Ma tam trvaly pobyt. Je to moslim. Hovori česky. Pisali sme si asi mesiac je vzdelany, ovlada 6 jazykov, je Itckar raz uz bol zenaty. Ma 32 rokov. Mal 4 vztahy. Nepisal mi ziadne basnicky ani nic take zeby ma chcel motat. Bol autenticky a mal zmysel pre humor. Prisiel za mnou bol tu 3 dni. Za vsetko zaplatil bol komunikativny mily vysmiaty. Travil sommou cele hodiny
Na druhy den ma zacal hladkat len tak po ruke a tak a pobozkal ma aj. Na 3 den som mala pocit ze sa chce somnou vyspat. Vasnivo ma bozkaval chytql za prsia atd len som to stopla. Do nicoho ma netlacil. No a aj napr ked odisiel z izby nechal si zapnuty telefon spravy mam pocit ze to urobil schvalne aby som mohla vidiet ze mu mozem verit. No a potom si pisal hned vedla mna s nejakou zenou aj si pozeral jej fotky a tak tak aj keby tak v poriadku ale keby to nerobil.predomnou. tak.som.sa ho kludne spytala ze kto to je a on ze sestra. A potom ked odisiel odomna tak velmi uz nepisal tak sa ho pytam ze ci pride v Septembri a on ze.nevie ze uvidi ako sa veci budu vyvijat. Tak sa ho pytam ze ako vnimal tie 3 dni. Povedal ze hoci sme mali aj pekne chvile ale ze celkova komunikacia dovera a spojenie nebolo na urovni ktoru hlada. Cize hovorim.ze je koniec? A on ze to nepovedal ze dava tomu sancu lenze nechce taku dynamiku ako pocas tych 3 dni. A pytal sa ci ja si sniekym pisem tak ze s jednym ano ale ze ak by sme zacali vztah prestanem si pisat. A povedal ze jasne v pohode moja vec. A potom.mi pisal.ze viac krat by toto uz netoleroval. Potom mi vycitql ze sme pozerali telku a boli ticho. To bolo ma 3 den a preto.ze sme boli spolu aj 8 hodin a ja neviem.tolko kecat tak som potom.zapla film ze si pozrieme. A este mi povedal ze ma pocit ze som vzdy ticho...ale to bolo uz aj tym ze wme fakt cele hpdiny boli spolu. Riesit ho alebo tp ukoncit?
@anonym_autor keby ovládal 7 jazykov,tak ho beriem,škoda no.
@anonym_autor jednoznacne ukoncit to
@anonym_autor moslim, 32 rocny a uz stihol byt zenaty aj sa rozviest…tri dni s tebou ho ocividne nenadchli, nedostal co chcel. Vazne nad tymto potrebujes rozmyslat?
Už si sa pýtala. Keď sa ti nepáčia odpovede rob ako chceš, trpieť budeš ty nie my.
@anonym_autor moslim, 32 rocny a uz stihol byt zenaty aj sa rozviest…tri dni s tebou ho ocividne nenadchli, nedostal co chcel. Vazne nad tymto potrebujes rozmyslat?
@anonym_b99def povedal ze o sex mu nejde lebo ten by mal lahko aj v Česku. Že si hlada vztah
@anonym_b99def povedal ze o sex mu nejde lebo ten by mal lahko aj v Česku. Že si hlada vztah
@anonym_autor ved sama pises ze sa s tebou chcel vyspat. Ten chlap ocividne nema zaujem o vztah s tebou.
Hrozná manipulácia a keď nedostal čo chcel aapoň si do teba kopol aká si nemožná..
Túto burinu nechať uschnúť a teš sa keď ti dá pokoj..
on to uz ukoncil a jasne ti to dal najavo, treba to uz len prijat. nepitvat sa v tom
ked nedostal sex, ktory ocakaval...tak sa snazil najst chyby / rozdiely - aby to nevyzeralo ze sex bol jediny dovod preco to ukonci....
Ale baby vy ste nepochopili, ona ho CHCE a chce citat rady ako v tom pokracovat a samozrejme aj to, ze si ma o nom mysliet, ze je fajn a ked sa ona posnazi dobre to skonci. Nech je aky je, hlavne, ze nejaky je. 🙄
Manipulator plus moslim. Vela stastia ... Moslim sa moze len tak rozviest? To mu asi staci pri zapade slnka trikrat povedat, rozvadzam sa, rozvadzam sa, rozvadzam sa? :D Alebo je rozvedeny na kazdom vylete s novou naivnou bambulkou.
---
Talák (ze strany muže): Manžel může rozvod vyslovit. Podle tradičního výkladu by měl proběhnout v čistém období (kdy žena nemá menstruaci a neproběhl pohlavní styk), a to postupně, aby byl čas na smíření. Okamžitý trojitý talák (vyslovení najednou) je mnoha učenci i moderní legislativou v mnoha zemích odmítán
@anonym_autor Chod za ním do Čiech ty a daj mu. A hlavne ho neotravuj rečami, rôznymi úvahami a pitvanim sa v tom, či máte alebo nemáte vzťah. Len mu otrč, vyfajči a potom uvidíš. Verím, že budete pokračovať podľa tvojich predstáv.
Hrozná manipulácia a keď nedostal čo chcel aapoň si do teba kopol aká si nemožná..
Túto burinu nechať uschnúť a teš sa keď ti dá pokoj..
@anonym_801add a to mi este pisal ze ked hladam len zabavu tak nema zajem. Wtf? Vsak on mi stlacal prsia :D ..
@anonym_autor jednoznačne ukončiť, vymenil by ťa aj tak - ako tie štyri (?) pred tebou.
@anonym_801add a to mi este pisal ze ked hladam len zabavu tak nema zajem. Wtf? Vsak on mi stlacal prsia :D ..
@anonym_autor len si sa s ním bavila, držala si ho nadržaného a chudák nemohol sa vyprázdniť keď už meral takú cestu k tebe a ostalo mu len u teba potichu pozerať TV
@anonym_autor kamarátka chodila chvíľu s moslimom bola to katastrofa zo začiatku bol normálny. Časom začal tlačiť do svadby, chcel aby sa začala zahaľovať. Stále sa hádali a to konvertoval na islam nebol original moslim. Proste psycho trvalo to asi 3 mesiace.
@anonym_autor tak on čakal že sa do neho zamiluješ, vyznáš mu lásku, posexujete a budeš ho milovať do konca života..
A to sa nestalo, zapla si TV
Keby si mu dala tak by ťa nazval defkou a aj tak by to ukončil..
Úplne jedno, proste čakal že sa z neho poserieš, odíde ako poloboh minimálne, prišiel si len pohoniť ego..
Do takej hlavy nikdy neuvidíš..
Urobila si to úplne super👌
mala si ho poslať do riti už na druhý deň, moslima blbého.
Dzentlmenstky ti napisal, ze necitil s tebou to co by chcel a zjavne minimalne nateraz nema velmi v plane prist za tebou a ty mu polozis hlupu otazku, ci je to koniec a dostala si ho tym do uzkych. Podla mna na 99% bude hladat resp. mozbo uz hlada nahradu a ak najde tak bude priamejsi ak nie tak si ta necha aspon na sex, ze mozno najblizsie ak budete spolu povolis. A ta otazka ci si s niekym pises? Chcel si byt isty, ci ta mu niekto nevyfukne, kym on bude hladat. Napisala si mu, ze ano a on, ze jasne, tvoja vec. Akoze ked ani z toho ti nedoslo, ze je mu uplne jedno ci niekoho dalsieho mas tak uz naozaj neviem ako to mal lepsie naznacit. Niekedy treba citat medzi riadkami.
To, čo opisujete, na mňa nepôsobí ani tak ako otázka „je to dobrý alebo zlý muž?“, ale skôr ako situácia, v ktorej sa veľmi skoro snažíte z jednotlivých signálov poskladať istotu o jeho záujme. Rozumiem, prečo vás táto situácia trápi a prečo sa cítite neistá. Prežili ste intenzívne tri dni s človekom, ktorý pôsobil sčítane a autenticky, no zanechal vo vás chaos. Vo vašom opise presakuje vzorec, v ktorom nechávate druhého človeka nastavovať pravidlá hry a spätne sa prispôsobujete jeho hodnoteniu. Vnímate drobné detaily (schválne nechaný telefón, písanie si s inou ženou, pasívno-agresívne poznámky o tichu), no namiesto toho, aby ste sa opreli o vlastné hranice a pocity, snažíte sa obhájiť, prečo ste na tretí deň zapli televízor. Stavali ste sa do pozície niekoho, kto je hodnotený, či spĺňa jeho kritériá pre „spojenie a dôveru“. On udával tempo (dotyky, záujem), on definoval, čo bolo a nebolo dostatočné, a on si nechal otvorené dvere tvrdením, že „to nepovedal, že je koniec“, pričom vám zároveň adresoval výčitky. Keď vo vzťahu hneď na začiatku riešite, či spĺňate očakávania toho druhého, namiesto toho, aby ste sa pýtali, ako sa s ním cítite vy, strácate svoju pevnú pôdu pod nohami. Po troch dňoch neodchádzate s pocitom jasnosti, ale s pocitom, že ste museli niečo obhajovať a že reakcia z jeho strany je chladná a podmienečná. Keď pred vami niekto na treťom stretnutí odpisuje inej žene (s tvrdením, že ide o sestru) a vzápätí vám dáva podmienky o tom, čo by viac „netoleroval“, nevytvára bezpečný priestor. Vytvára prostredie, v ktorom sa vy máte cítiť vďačná za jeho pozornosť. Ticho nie je zlyhanie. Nečakajte na to, ako sa „veci vyvinú v septembri“ podľa jeho rozhodnutia. Rozhodnutie nestojí na ňom. Začali ste analyzovať jeho správanie a hľadať v tom odpoveď, či vás chce alebo nechce. Prakticky by som ho zatiaľ ani „neriešila“, ani dramaticky neukončovala. Zároveň by som veľmi pozorne sledovala jednu vec, či sa jeho požiadavky na dôveru a komunikáciu postupne menia na kontrolu a hodnotenie vášho správania. To, že je vzdelaný, hovorí šiestimi jazykmi, zaplatil za všetko, bol milý a autentický, nie je dôkaz, že sa k vám hodí ako partner. Je to opis jeho kvalít. Kompatibilita je úplne iná otázka. Ak by ste už vôbec nepotrebovala vedieť, či si vás vyberie on, vybrala by ste si po týchto troch dňoch vy jeho? Ale podľa toho, ako sa vedľa neho cítite, ako komunikuje o hraniciach, ako reaguje na vaše „nie“, či pri ňom môžete byť prirodzene ticho a či máte pocit, že sa môžete slobodne prejaviť bez toho, aby ste museli neustále dokazovať, že ste „dosť“.
@anonym_autor uplne mi stacil zaciatok. RoZvedeny moslim. Koniec :D a to terorizovanie po troch dnoch...toto ti treba?
To, čo opisujete, na mňa nepôsobí ani tak ako otázka „je to dobrý alebo zlý muž?“, ale skôr ako situácia, v ktorej sa veľmi skoro snažíte z jednotlivých signálov poskladať istotu o jeho záujme. Rozumiem, prečo vás táto situácia trápi a prečo sa cítite neistá. Prežili ste intenzívne tri dni s človekom, ktorý pôsobil sčítane a autenticky, no zanechal vo vás chaos. Vo vašom opise presakuje vzorec, v ktorom nechávate druhého človeka nastavovať pravidlá hry a spätne sa prispôsobujete jeho hodnoteniu. Vnímate drobné detaily (schválne nechaný telefón, písanie si s inou ženou, pasívno-agresívne poznámky o tichu), no namiesto toho, aby ste sa opreli o vlastné hranice a pocity, snažíte sa obhájiť, prečo ste na tretí deň zapli televízor. Stavali ste sa do pozície niekoho, kto je hodnotený, či spĺňa jeho kritériá pre „spojenie a dôveru“. On udával tempo (dotyky, záujem), on definoval, čo bolo a nebolo dostatočné, a on si nechal otvorené dvere tvrdením, že „to nepovedal, že je koniec“, pričom vám zároveň adresoval výčitky. Keď vo vzťahu hneď na začiatku riešite, či spĺňate očakávania toho druhého, namiesto toho, aby ste sa pýtali, ako sa s ním cítite vy, strácate svoju pevnú pôdu pod nohami. Po troch dňoch neodchádzate s pocitom jasnosti, ale s pocitom, že ste museli niečo obhajovať a že reakcia z jeho strany je chladná a podmienečná. Keď pred vami niekto na treťom stretnutí odpisuje inej žene (s tvrdením, že ide o sestru) a vzápätí vám dáva podmienky o tom, čo by viac „netoleroval“, nevytvára bezpečný priestor. Vytvára prostredie, v ktorom sa vy máte cítiť vďačná za jeho pozornosť. Ticho nie je zlyhanie. Nečakajte na to, ako sa „veci vyvinú v septembri“ podľa jeho rozhodnutia. Rozhodnutie nestojí na ňom. Začali ste analyzovať jeho správanie a hľadať v tom odpoveď, či vás chce alebo nechce. Prakticky by som ho zatiaľ ani „neriešila“, ani dramaticky neukončovala. Zároveň by som veľmi pozorne sledovala jednu vec, či sa jeho požiadavky na dôveru a komunikáciu postupne menia na kontrolu a hodnotenie vášho správania. To, že je vzdelaný, hovorí šiestimi jazykmi, zaplatil za všetko, bol milý a autentický, nie je dôkaz, že sa k vám hodí ako partner. Je to opis jeho kvalít. Kompatibilita je úplne iná otázka. Ak by ste už vôbec nepotrebovala vedieť, či si vás vyberie on, vybrala by ste si po týchto troch dňoch vy jeho? Ale podľa toho, ako sa vedľa neho cítite, ako komunikuje o hraniciach, ako reaguje na vaše „nie“, či pri ňom môžete byť prirodzene ticho a či máte pocit, že sa môžete slobodne prejaviť bez toho, aby ste museli neustále dokazovať, že ste „dosť“.
@bjnr prečo vzdy davas odpovede z AI?? Vsak keby sa chce autor bavit len s chatom, tak mu rovno napise. Ci uz nemas svoj rozum?
@anonym_autor nerieš, vymaž číslo a nájdi si šikovného chlapa v okolí, kde žiješ 👍.
@bjnr prečo vzdy davas odpovede z AI?? Vsak keby sa chce autor bavit len s chatom, tak mu rovno napise. Ci uz nemas svoj rozum?
@anonym_7ac481 Treba si ju bloknut, čisté zúfalstvo, nevie z vlastnej hlavy nič napísať.
Už jej xludi dohováralo, stále si ide svoje.
Naco sa trepe do diskusiii keď nevie písať len kopírovať, od takej by som žiadnu radu nebrala vážne
Z akého je štátu?Ja som už asi stará, ale ja by som sa bála po mesiaci písania si k seba zavolať moslima cudzieho chlapa😉ak nechceš byť tá, za ktorou príde 2x mesačne na sex tak ukončiť.Aky by to malo zmysel, keď býva v ČR atď...aj tak nemusí byť pravda to, čo ti povedal...mal sa snažiť, aby bola dynamika iná vymyslieť program a nesediet doma.Ved uvidíš či sa bude ozývať atď..tebe sa páčil, bolo ti s ním dobre?Tiež si myslím, že chcel letné dobrodružstvo A k tomu písaniu on nemá čo tolerovať tento si píše tiež s viacerými a sestra mohla byť ďalšia ku ktorej ide na výlet.
Ukončí to

Kolko krat sa este budes pytat co si mas mysliet?